Historitë tuaja shëruese

IT ka qenë një privilegj i vërtetë që kam udhëtuar me ju këto dy javët e fundit Tërheqja shëruese. Ka shumë dëshmi të bukura që dua të ndaj me ju më poshtë. Në fund është një këngë falënderimi për Nënën tonë të Bekuar për ndërmjetësimin dhe dashurinë e saj për secilin prej jush gjatë kësaj tërheqjeje.Vazhdo te lexosh