Një afat kohor apostolik

 

JUST kur ne mendojmë se Perëndia duhet të hedhë në peshqir, Ai hedh në disa shekuj të tjerë. Kjo është arsyeja pse parashikimet po aq specifike sa "këtë tetor“Duhet të trajtohen me maturi dhe kujdes. Por ne gjithashtu e dimë se Zoti ka një plan që po realizohet, një plan që është duke arritur kulmin në këto kohë, sipas jo vetëm shikuesve të shumtë, por, në fakt, Etërve të Hershëm të Kishës.Vazhdo te lexosh

Pika e Thyerjes

 

Shumë profetë të rremë do të dalin dhe do të mashtrojnë shumë;
dhe për shkak të shtimit të keqbërjeve,
dashuria e shumë njerëzve do të ftohet.
(Mat 24: 11-12)

 

I ARRITUAR një pikë thyerjeje javën e kaluar. Kudo që kthehesha, nuk pashë asgjë përveç njerëzve të gatshëm të copëtonin njëri-tjetrin. Ndarja ideologjike mes njerëzve është kthyer në një humnerë. Unë me të vërtetë kam frikë se disa mund të mos jenë në gjendje të kalojnë, pasi janë rrënjosur plotësisht në propagandën globaliste (shih Dy kampet). Disa njerëz kanë arritur një pikë befasuese ku kushdo që vë në dyshim narrativën e qeverisë (qoftë kjo "ngrohja globale""pandemia”, etj.) konsiderohet të jetë fjalë për fjalë vrasje cdo kush tjeter. Për shembull, një person më fajësoi mua për vdekjet në Maui kohët e fundit sepse e paraqita një këndvështrim tjetër mbi ndryshimet klimatike. Vitin e kaluar më quajtën "vrasës" për paralajmërim për të tashmen e padiskutueshme Rreziqet of ARNi injeksione ose ekspozimi i shkencës së vërtetë në maskimin. Gjithçka më ka shtyrë të mendoj për ato fjalë ogurzi të Krishtit…Vazhdo te lexosh

Kisha në një greminë - Pjesa II

Madona e Zezë e Częstochowa – i përdhosur

 

Nëse jetoni në një kohë që askush nuk do t'ju japë këshilla të mira,
as ndonjë njeri nuk ju jep shembull të mirë,
kur do ta shihni virtytin të dënohet dhe vesin të shpërblehet...
qëndroni fort dhe qëndroni fort pas Perëndisë mbi dhimbjen e jetës…
- Shën Thomas More,
iu pre koka në 1535 për mbrojtjen e martesës
Jeta e Thomas More: Një biografi nga William Roper

 

 

ONE nga dhuratat më të mëdha që Jezusi i la Kishës së Tij ishte hiri pagabueshmëri. Nëse Jezusi tha, "ju do ta njihni të vërtetën dhe e vërteta do t'ju bëjë të lirë" (Gjoni 8:32), atëherë është e domosdoshme që çdo brez ta dijë, pa asnjë dyshim, se çfarë është e vërteta. Përndryshe, dikush mund të marrë një gënjeshtër për të vërtetën dhe të bjerë në skllavëri. Për…

… Kushdo që bën mëkat është skllav i mëkatit. (Gjoni 8:34)

Prandaj, liria jonë shpirtërore është i brendshëm për të njohur të vërtetën, kjo është arsyeja pse Jezusi premtoi, "Kur të vijë Ai, Shpirti i së vërtetës, Ai do t'ju udhëheqë drejt gjithë të vërtetës." [1]John 16: 13 Pavarësisht nga të metat e anëtarëve individualë të Besimit Katolik gjatë dy mijëvjeçarëve dhe madje edhe dështimet morale të pasardhësve të Pjetrit, Tradita jonë e Shenjtë zbulon se mësimet e Krishtit janë ruajtur me saktësi për më shumë se 2000 vjet. Është një nga shenjat më të sigurta të dorës së provimit të Krishtit mbi Nusen e Tij.Vazhdo te lexosh

Shënimet

Shënimet
1 John 16: 13