Pesë mjete për të "mos pasur frikë"

MBI KUJTIMIN E SHEN. JOHN PAUL II

Mos ki frikë! Hapni dyert e gjera për Krishtin ”!
—ST. JOHN PAUL II, Homeli, Sheshi i Shën Pjetrit
22 tetor 1978, nr. 5

 

Botuar për herë të parë më 18 qershor 2019.

 

PO, Unë e di se Gjon Pali II shpesh thoshte, "Mos ki frikë!" Por ndërsa shohim erërat e Stuhisë që rriten përreth nesh dhe valët që fillojnë të mbingarkojnë Barkën e PjetritSi liria e fesë dhe e fjalës bëhen të brishtë dhe mundësia e një antikrishti mbetet në horizont… si Profecitë mariane janë duke u përmbushur në kohë reale dhe paralajmërimet e papëve shkoni pa vëmendje… ndërsa problemet tuaja personale, përçarjet dhe hidhërimet rriten rreth jush… si mundet dikush nuk kini frikë? "Vazhdo te lexosh