Zgjedhja është bërë

 

Nuk ka asnjë mënyrë tjetër për ta përshkruar atë përveç një rëndesë shtypëse. U ula atje, i përkulur në stolin tim, duke u përpjekur të dëgjoja leximet e Meshës të dielën e Mëshirës Hyjnore. Më dukej sikur fjalët po më binin në vesh dhe po kërcenin.