Mbi Çlirimin

 

ONE nga "fjalët e tanishme" që Zoti ka vulosur në zemrën time është se Ai po lejon që njerëzit e Tij të testohen dhe të rafinohen në një lloj "Thirrja e fundit” te shenjtorët. Ai po lejon që "të çarat" në jetën tonë shpirtërore të ekspozohen dhe të shfrytëzohen për të na shkund, pasi nuk ka më kohë për t'u ulur në gardh. Është sikur një paralajmërim i butë nga Parajsa më parë la paralajmërim, si drita ndriçuese e agimit para se Dielli të çajë horizontin. Ky ndriçim është një dhuratë [1]Hebrenjve 12:5-7: 'Biri im, mos e përçmo disiplinën e Zotit dhe mos e humb zemrën kur të qortosh prej tij; për atë që do Zoti, ai e disiplinon; ai fshikullon çdo djalë që pranon.” Duroni sprovat tuaja si “disiplinë”; Zoti ju trajton si bij. Sepse cili "bir" ka që i ati nuk e disiplinon?' për të na zgjuar tek e madhja rreziqet shpirtërore me të cilën po përballemi që kur kemi hyrë në një ndryshim epokal - të koha e korrjesVazhdo te lexosh

Shënimet

Shënimet
1 Hebrenjve 12:5-7: 'Biri im, mos e përçmo disiplinën e Zotit dhe mos e humb zemrën kur të qortosh prej tij; për atë që do Zoti, ai e disiplinon; ai fshikullon çdo djalë që pranon.” Duroni sprovat tuaja si “disiplinë”; Zoti ju trajton si bij. Sepse cili "bir" ka që i ati nuk e disiplinon?'