Mbinatyrore Jo më shumë?

 

A Vatikani ka nxjerrë norma të reja për të dalluar “dukuri të supozuara mbinatyrore”, por pa i lënë peshkopëve autoritetin për të shpallur fenomenet mistike si të dërguara nga qielli. Si do të ndikojë kjo jo vetëm në dallueshmërinë e vazhdueshme të shfaqjeve, por në të gjitha veprat e mbinatyrshme në Kishë?Vazhdo te lexosh

Amerika: Përmbushja e Zbulesës?

 

Kur vdes një perandori?
A shembet në një moment të tmerrshëm?
Jo, jo
Por vjen një kohë
kur njerëzit e saj nuk besojnë më në të…
-rimorkio, Megalopolis

 

IN 2012, ndërsa fluturimi im fluturoi mbi Kaliforni, ndjeva Shpirtin duke më nxitur të lexoja Kapitujt 17-18 të Zbulesës. Teksa fillova të lexoja, m'u duk sikur një vello po ngrihej mbi këtë libër misterioz, si një faqe tjetër prej indi të hollë që kthehej për të zbuluar pak më shumë imazhin misterioz të "kohës së fundit". Fjala "apokalips" do të thotë, në fakt, zbulimi.

Ajo që lexova filloi ta vinte Amerikën në një dritë krejtësisht të re biblike. Ndërsa hulumtoja themelet historike të atij vendi, nuk mund të mos e shihja atë ndoshta si kandidatin më të denjë të asaj që Shën Gjoni e quajti "Babylon mister" (lexo Misteri Babilonia). Që atëherë, dy tendenca të fundit duket se e forcojnë këtë pikëpamje…

Vazhdo te lexosh

Mbajeni së bashku

 

ME Titujt e lajmeve bëhen gjithnjë e më të zymtë dhe të tmerrshëm dhe fjalët profetike që bëjnë jehonë pothuajse të njëjtë, frika dhe ankthi po i bëjnë njerëzit ta "humbin atë". Ky transmetim thelbësor në internet shpjegon, atëherë, se si mund ta "mbajmë atë së bashku" ndërsa bota përreth nesh fjalë për fjalë fillon të shkërmoqet…Vazhdo te lexosh

Kirurgjia kozmike

 

Botuar për herë të parë më 5 korrik 2007

 

LUTJA përpara Sakramentit të Bekuar, Zoti dukej se shpjegonte pse bota po hyn në një pastrim që tani, duket i pakthyeshëm.

Gjatë gjithë historisë së Kishës Sime, ka pasur raste kur Trupi i Krishtit është sëmurur. Në ato kohëra unë kam dërguar mjete shërimi.

Vazhdo te lexosh