Mbajeni së bashku

 

ME Titujt e lajmeve bëhen gjithnjë e më të zymtë dhe të tmerrshëm dhe fjalët profetike që bëjnë jehonë pothuajse të njëjtë, frika dhe ankthi po i bëjnë njerëzit ta "humbin atë". Ky transmetim thelbësor në internet shpjegon, atëherë, se si mund ta "mbajmë atë së bashku" ndërsa bota përreth nesh fjalë për fjalë fillon të shkërmoqet…Vazhdo te lexosh