Dëshmia ime

 

SHKRIMI na tregon se ka dëshmi në dëshminë tonë. Për herë të parë, Marku jep tërë dëshminë e tij në Episodi 12 i Përqafimi i Shpresës… Një histori e fuqishme e mëshirës dhe hirit të Zotit që funksionon kur duket më e pamerituar. Marku flet për fëmijërinë e tij dhe një krizë familjare që ndryshoi rrjedhën e së ardhmes së tij ... dhe thirrjen e tij.

 Episode 12 mund të shikohet lirisht nga të gjithë në www.embracinghope.tv.

Gjithashtu, një falënderim i vazhdueshëm për të gjithë ju që keni dërguar donacione. Kemi shumë rrugë për të bërë, por vendosni besim plotësisht te Jezusi ... dhe falënderojeni Atë për dashurinë dhe mbështetjen që kaq shumë nga ju keni dërguar. Ju qëndroni në lutjet tona. 

 

Kjo ministri varet tërësisht nga mbështetja juaj. Ju lutemi na mbani mend në të dhjetën tuaj.

 

Ju faleminderit!

 

 
Mark & ​​Lea me 8 fëmijët e tyre (Krishtlindje 2009)

Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA.