Një baba i mëshirës hyjnore

 
KAM KAM kënaqësia e të folurit përkrah Fr. Seraphim Michalenko, MIC në Kaliforni në disa kisha rreth tetë vjet më parë. Gjatë kohës sonë në makinë, Fr. Serafimi më besoi se kishte një kohë kur ditari i Shën Faustinës rrezikonte të shtypej totalisht për shkak të një përkthimi të keq. Ai ndërhyri, megjithatë, dhe rregulloi përkthimin, i cili hapi rrugën që shkrimet e saj të përhapeshin. Ai përfundimisht u bë Zëvendës Postulator për shenjtërimin e saj.

Disa vjet më parë, dikush më tregoi një njoftim që u bë në një mbledhje me Fr. Seraphim qartë i pranishëm, [1]Fillimisht raportova se ishte një zyrë në Vatikan, kështu më treguan mua (ishte me sa duket një peshkop që e bëri njoftimin në mbledhjen e ditëlindjes së Fr. Seraphim); megjithatë, Marianët e Konceptimit të Papërlyer deklaruan në një video në 13 Shkurt 2021, ku ata citojnë këtë blog, se nuk kanë asnjë informacion mbi një lidhje të Vatikanit. krh. 1:23:52 shënoni në YouTube.com që një pasazh i caktuar në ditarin e Shën Faustinës i referohej kanonizimit të saj dhe inicialet SM tek Fr. "Seraphim Michalenko".

Sot, pashë dy shtylla të mëdha të ngulitura në tokë; Unë kisha futur njërën prej tyre, dhe një person të caktuar, SM, tjetrin. Ne e kishim bërë këtë me përpjekje të padëgjuara, shumë lodhje dhe vështirësi. Dhe kur e kisha ngulur shtyllën, unë vetë pyesja veten se nga kishte ardhur një forcë e tillë e jashtëzakonshme. Dhe e kuptova që nuk e kisha bërë këtë me forcën time, por me fuqinë që vinte nga lart. Këto dy shtylla ishin afër njëra-tjetrës, në zonën e figurës. Dhe pashë imazhin, të ngritur shumë lart dhe të varur nga këto dy shtylla. Në një çast, atje ishte një tempull i madh, i mbështetur nga brenda dhe nga jashtë, mbi këto dy shtylla. Unë pashë një dorë që mbaronte tempullin, por nuk e pashë personin. Kishte një turmë të madhe njerëzish, brenda dhe jashtë tempullit, dhe përrenjtë që lëshonin nga Zemra e Dhembshur të Jezuit po derdheshin mbi të gjithë.  - Shën. Faustina, Mëshira Hyjnore në Shpirtin Tim, Ditari, n. 1689; Mund 8, 1938

Mrekullueshëm, ai aksidentalisht u la në pjesën e prapme të turmës gjatë shenjtërimit të saj - kjo është arsyeja pse ai nuk u pa.
 
Fr. Serafimi ishte pjesë e urdhrit të Marianëve të Konceptimit të Papërlyer. Ai vdiq më 11 shkurt, dita e festës së Zojës së Lourdes, e cila shpalli veten si "Konceptimi i Papërlyer". Faleminderit, Fr. Serafimi. Ju na hapët rrugën që të marrim mesazhin e Mëshirës Hyjnore. Qofshi të mbështjellë tani në prehjen e përjetshme brenda Zemrës së Dhembshur të Jezusit.
 
Lutuni për ne.
 
 
LIDHJE ME LIDHJE
 
Takimi im me një tjetër "baba të Mëshirës Hyjnore", i ndjeri Rev. George Kosicki: Gërmadhat dhe mesazhi

 

Dëgjoni Markun në vijim:


 

 

Bashkohuni me mua tani në MeWe:

Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

 
Shkrimet e mia po përkthehen francez! (Merci Philippe B.!)
Hidh lire mes écrits en français, kliko sur le drapeau:

 
 
Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Shënimet
1 Fillimisht raportova se ishte një zyrë në Vatikan, kështu më treguan mua (ishte me sa duket një peshkop që e bëri njoftimin në mbledhjen e ditëlindjes së Fr. Seraphim); megjithatë, Marianët e Konceptimit të Papërlyer deklaruan në një video në 13 Shkurt 2021, ku ata citojnë këtë blog, se nuk kanë asnjë informacion mbi një lidhje të Vatikanit. krh. 1:23:52 shënoni në YouTube.com
Postuar ne BALLINA, KOHA E HIRES dhe tagged , , , .