Një mrekulli meksikane

FESTA E ZOTRES SONA T G GUADALUPE

 

OUR vajza e vogël ishte rreth pesë vjeç në atë kohë. Ndiheshim të pafuqishëm ndërsa personaliteti i saj ndryshoi në mënyrë progresive, gjendja e saj humbi si porta e pasme. 

Ne morëm pjesë në meshë një ditë në një kishë të vogël të vendit. Në pjesën e përparme të shenjtërores anash, ishte një imazh i përmasave natyrore të Zojës së Guadalupe. kjo Grua ka një interes të dhënë tek fëmijët. Ishte për shkak të paraqitjes së saj në Shën Juan Diego disa shekuj më parë, se praktika azteke e sakrificës njerëzore përfundoi me nëntë milion meksikanë që u kthyen në katolikë. A është ndonjë befasi që Papa Gjon Pali II e quajti atë "Nëna e Amerikave" ku ndodhen miliona aborte çdo vit?

Ndjeva këtë dëshirë të brendshme për të shkuar përpara imazhit të Zojës së Guadalupe si një familje dhe t'i kërkoja lutjet e saj për të ndihmuar vajzën tonë të vogël. Ne u gjunjëzuam dhe u lutëm, dhe unë ndjeva një paqe të madhe.

Të gjithë u futëm në makinë dhe filluam udhëtimin për në shtëpi. Papritur, Unë kisha këtë sens të fortë se duhet ta çonim Nicole në spital. Nuk ishte diçka që e kisha menduar më parë, por sidoqoftë e ndava me gruan time.

Të nesërmen, e çuam në klinikë. Pas një vlerësimi, mjeku zbuloi disa lajme tronditëse: Presioni i gjakut i Nicole ishte aq i lartë, saqë ajo rrezikoi të pësonte një goditje në çdo moment! Brenda disa minutash, ai përcaktoi se ajo kishte një problem tiroide që po bënte kërdi me kiminë e trupit të saj.

Sot, Nicole është një vajzë e shëndetshme dhe e dashur. Çdo gjendje humori tani është e trashëguar!

Dhe kështu në këtë ditë feste, unë kujtoj ndërmjetësimin tuaj dhe ju falënderoj e dashur Zonja e Guadalupe - mbrojtëse e shërbesës sime dhe ndihmë e të gjithë të krishterëve.

Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, SHPIRTRIA.