Një emër i ri

 

SSHT vështirë të thuhet me fjalë, por është kuptimi që kjo ministri po hyn në një fazë të re. Nuk jam i sigurt se e kuptoj se çfarë është madje, por ekziston një ndjenjë e thellë që Zoti po krasit dhe po përgatit diçka të re, edhe nëse është vetëm e brendshme.

Si i tillë, ndihem i detyruar këtë javë të bëj disa ndryshime të vogla këtu. Unë i kam dhënë këtij blogu, të quajtur dikur "Ushqim Shpirtëror për Mendim", një emër të ri, thjesht: Fjala Tani. Ky nuk është aspak një titull i ri për lexuesit këtu, pasi unë e kam përdorur atë për t'iu referuar meditimeve në Leximet Masive. Sidoqoftë, mendoj se është një përshkrim edhe më i përshtatshëm i asaj që unë ndiej se po bën Zoti… që "tani fjala" duhet të thuhet - pavarësisht nga kostoja - me kohën që mbetet.

Unë kam pasur dy lista abonimesh deri në këtë pikë, njëra për shkrime të përgjithshme dhe tjetra për meditime mbi Leximet Masive. Sidoqoftë, e pranoj që jam ndjerë i grisur midis asaj që duhet të shkruaj midis dy listave pasi që ka një rrjedhë organike midis të gjitha shkrimeve. Si i tillë, unë do të kthehem në një listë për ta mbajtur atë të thjeshtë. Kështu që tani e tutje, sa herë që postoj The Now Word, qoftë në leximet masive apo diçka tjetër, do të jetë në një listë të vetme pajtimi. Ata prej jush që jeni pajtuar aktualisht vetëm në listën e vjetër Now Word duhet të regjistroheni në listën e përgjithshme për të vazhduar të merrni email. Thjesht klikoni këtu dhe futni emailin tuaj nëse nuk e keni bërë tashmë: Regjistrohu.

Unë jam vetëm duke përfunduar të keqen e nevojshme të taksave këtë javë. Unë gjithashtu kam qenë duke menduar dhe duke u lutur shumë. Sigurisht, një aspekt i kësaj "faze të re" është një nivel i ri i luftës shpirtërore që sinqerisht nuk e kam hasur kurrë më parë. Por unë kam qenë rreth bllokut aq sa të di se është një shenjë e mirë.

E fundit… Nuk di çfarë të them përballë një përmbytjeje absolute letrash që kanë ardhur ju. Shpesh jam lënë me lot në dëshmitë prekëse se si Zoti i ka përdorur këto shkrime për të drejtuar dhe ndihmuar kaq shumë prej jush. Unë mendoj se jam shtangur sepse, e dini, unë jam këtu në mes të askundit në Kanadanë qendrore në një fermë të vogël, duke shkruar këto meditime ... dhe atje në disa vende, në mijëra shtëpi, Jezusi po lëviz në zemrat tuaja në disa mënyra shumë, shumë të thella. Por unë kam menduar shpesh kohët e fundit për atë që drejtori im shpirtëror dikur më quajti disa vjet më parë: "korrieri i vogël i Zotit". Po, mendoj se është toni i duhur - vetëm djali i lindjes. Dhe kështu, me ju, unë e përlëvdoj dhe lavdëroj Jezusin që, pavarësisht nga unë, Ai ka qenë në gjendje të marrë varfërinë e fjalëve të mia dhe akoma të bëjë një vakt të tyre për disa. Akoma, ndihem më pak i sigurt se kurrë ... dhe mendoj se është një vend shumë i sigurt për të qenë.

Kështu që ju falënderoj për lutjet tuaja. Faleminderit per dashurine tende. Faleminderit edhe ju për zemërgjerësinë tuaj, duke ditur që unë ia kam kushtuar jetën time këtij apostulli, por kam akoma tetë fëmijë për të ushqyer, shkolluar dhe martuar. Po, ka një martesë që vjen këtë shtator! Vajza ime e madhe, Tianna - ajo arti dhe krijimi i faqes së internetit që ka kontribuar këtu së bashku me talentet e gruas sime - po martohet me një djalë vërtet të shkëlqyeshëm. Mbajini në lutjet tuaja. Ata kanë qenë një shembull absolutisht i bukur i dëlirësisë, dinjitetit dhe dëshmisë autentike të besimit të tyre në Krishtin.

Ndërsa jam në të, lutemi lutuni gjithashtu për vajzën tonë më të vogël Nicole, e cila është një misionare me Ministritë e Dëshmitarëve të Pastër. Dhe gjithashtu për Denisën, të cilën shumë prej jush e njohin si autor të Pema dhe e cila ka filluar një blog me të vërtetë të thellë të vogël që ndan shpirtërimin e saj në përvojat e jetës së përditshme: mund ta lexoni këtu.

A ju thashë faleminderit për lutjet tuaja? Po, më duhen ... I ndiej. Ju jeni në timen çdo ditë. Mos harroni

...je i dashur

  

Faleminderit për dashurinë dhe lutjet tuaja!

Për t'u pajtuar, klikoni këtu.

 

 
Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, LAJME.

Komentet janë të mbyllura.