Një roman i ri emocionues! - "Pema"

Libri i pemës

 

 

I qeshi, qava, isha gozhduar deri në fjalën e fundit. Por mbase më shumë se gjithçka, isha i habitur që një mendje kaq e re mund të ngjizte Pema, një roman i ri nga vajza ime 20-vjeçare Denise

Filloi kur ajo ishte trembëdhjetë, dhe tani mbaroi shtatë vjet më vonë, Pema ka qenë recensues mahnitës. Unë jam më shumë se i ngazëllyer për të treguar atë që ata po thonë në lidhje me këtë libër të ri që, i vendosur në një periudhë mesjetare, është një udhëtim përmes emocioneve të papërpunuara, vuajtjeve dhe misticizmit. Ne jemi krenar të shpallim sot lëshimin e Pema!

 

TANI NË DISPOZICION! Porosit sot!

 

Pema është një roman jashtëzakonisht i shkruar dhe tërheqës. Mallett ka shkruar një histori vërtet epike njerëzore dhe teologjike të aventurave, dashurisë, intrigave dhe kërkimit të së vërtetës dhe kuptimit përfundimtar. Nëse ky libër është bërë ndonjëherë një film - dhe duhet të jetë - bota duhet t'i dorëzohet vetëm të vërtetës së mesazhit të përjetshëm.
—Pr. Donald Calloway, MIC, autor & folës


Të quash Denise Mallett një autor tepër të talentuar është një nënvlerësim! Pema është magjepsëse dhe e shkruar bukur. Vazhdoj të pyes veten, "Si mund të shkruaj dikush diçka të tillë?" I pagojë.

- Ken Yasinski, Folës katolik, autor dhe themelues i Ministrive të FacetoFace


Shkruar në mënyrë të hollësishme… Nga faqet e para të prologut,
Nuk mund ta vendosja!
- Janelle Reinhart, Artist i regjistrimit të krishterë


Pema
është një vepër fantastike jashtëzakonisht premtuese nga një shkrimtar i ri, i talentuar, i mbushur me imagjinatë të krishterë duke u përqëndruar në
lufta midis dritës dhe errësirës.

- Peshkopi Don Bolen, Dioqeza e Saskatoon, Saskatchewan


Kjo intrigë letrare, aq e shkathët e pe, kap imagjinatën sa për dramën, ashtu edhe për zotërimin e fjalëve. Isshtë një histori e ndjerë, e pa treguar, me mesazhe të përjetshme për botën tonë.

- Patti Maguire Armstrong, bashkë-shkrimtar i serisë Amazing Grace


Me një pasqyrë dhe qartësi në çështjet e zemrës njerëzore përtej viteve të saj, Mallett na çon në një udhëtim të rrezikshëm, duke endur karaktere të dashur tre-dimensionale në një komplot që kthehet në faqe.
- Kirsten MacDonald, katolikbridge.com


Mallett jep një përplasje të jashtëzakonshme midis fuqisë, hipokrizisë dhe besimit të sinqertë. Përmes një komploti të ndërlikuar, lexuesit janë të detyruar të udhëtojnë së bashku me personazhe që luftojnë me dëshirat më të thella të njerëzimit tonë. Të hedhur në sfondin e një bote fantazie unike artistikisht, ne drejtohemi përmes mbretërive, fshatrave dhe tavernave për të zgjidhur misterin e dhunshëm që na godet në faqet e para të prologut

- Dr. Brian Doran, MD, Themelues i Arcātheos


Denise Mallett, një autore e re jashtëzakonisht e talentuar dhe me një besim të thellë, të thellë përtej viteve të saj, na çon në një udhëtim të udhëhequr zakonisht nga shpirti i moshuar që magjepset nga mësime të thella jete.

- Brian K. Kravec, katolikom.com

 

Krishtlindja po vjen shpejt.
Bleni 2, merrni 1 falas!

RENDI TANI!
Gjithashtu, vetëm për një kohë të kufizuar, si Special Release
ne kemi kufizuar transportin në këtë roman me 500 faqe
vetëm 7 dollarë / libër. Humbja jonë e madhe është fitimi juaj!
- Fundi i 30 Shtatorit 2014 -

Vizito:
www.denisemallett.com
 

 SHENIM: Të gjitha porositë mbi 75 dollarë ose më shumë në shportën time të blerjes
akoma merrni transport falas!

 

 


Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, LAJME.