Një përgjigje për Jimmy Akin - Pjesa 2

 

PËRGJIGJE KATOLIKE' apologu i kaubojit, Jimmy Akin, vazhdon të ketë një gërvishtje nën shalë mbi faqen tonë të internetit të motrës, Kundërvënia për Mbretërinë. Këtu është përgjigja ime ndaj shkëmbimit të zjarrit të tij të fundit…

Shkoni tek Një përgjigje për Jimmy Akin - Pjesa 2 në numërimin mbrapsht për në Mbretërinë.

 

 

Dëgjoni në vijim:


 

 

Ndiqni Mark dhe "shenjat e përditshme" të përditshme në MeWe:


Ndiqni shkrimet e Markut këtu:


Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

 
Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, BESIMI DHE MORALIT, Epoka e paqes dhe tagged , , , , , , .