Një pamje apokaliptike e pafalshme

 

...nuk ka më të verbër se ai që nuk dëshiron të shohë,
dhe pavarësisht nga shenjat e kohërave të parathënë,
edhe ata që kanë besim
refuzoni të shikoni se çfarë po ndodh. 
-Zoja tek Gisella Cardia, 26 tetor 2021 

 

UNË JAM supozohet të jetë i turpëruar nga titulli i këtij artikulli - turp të shqiptojë frazën "kohë të fundit" ose të citojë Librin e Zbulesës, aq më pak të guxojë të përmend shfaqjet e Marias. Antikitete të tilla supozohet se i përkasin koshit të pluhurit të besëtytnive mesjetare krahas besimeve arkaike në "zbulesë private", "profeci" dhe ato shprehje poshtëruese të "vulës së bishës" ose "Antikrishtit". Po, është më mirë t'i lëmë në atë epokë të lezetshme kur kishat katolike mbusheshin me temjan ndërsa nxirrnin shenjtorë, priftërinjtë ungjillizonin paganët dhe njerëzit e thjeshtë besonin se besimi mund të largonte murtajat dhe demonët. Në ato ditë, statujat dhe ikona nuk zbukuronin vetëm kishat, por edhe ndërtesat dhe shtëpitë publike. Imagjinoni atë. "Epokat e errëta" - i quajnë ateistët e shkolluar.

Por nuk më vjen turp. Në fakt, më vjen keq për ata që struken pas gardheve kur kalojnë tema apokaliptike; ose ata që e ndryshojnë shpejt temën përpara se të djersiten; ose ata që pretendojnë në predikimet e tyre se ne nuk dëgjuam thjesht lexime meshe për "kohët e fundit" (një kohë e përkryer për t'u përqëndruar në Dhiatën e Vjetër më parë, për të treguar një shaka - ose thjesht për t'i kujtuar të gjithëve se çdo ditë mund të jetë "koha jonë e fundit .”) Megjithatë, pas shikimit dhe lutjes në këtë apostull për 17 vjet; pasi dëgjojmë papë pas pape që nga vitet 1800 të deklarojnë se po hyjmë në apokalips;[1]shih Pse nuk Bërtasin Papët? pas peshimit dhe testimit mbi një shekull të shfaqjeve të Zojës;[2]shih Kundërvënia për Mbretërinë dhe pasi studiojmë me zell shenjat e kohërave në ngjarjet botërore... Mendoj se është krejtësisht budallallëk, nëse jo e pamatur, të heshtësh përballë provave që kemi përpara. 

 

Shenjat e Orës Tonë

Njëzet vjet më parë, Papa Shën Gjon Pali II i thirri të rinjtë në një "detyrë të jashtëzakonshme" për t'u bërë roje që do të shpallin ardhjen e Krishtit të ringjallur.[3]shih I dashur Atë i Shenjtë… Ai po vjen! Për ironi, këndvështrimi më domethënës dhe më autoritar për kohën tonë ka ardhur nga vetë papët. Unë kam e ka kronizuar këtë tashmë[4]shih Pse nuk Bërtasin Papët? dhe i kanë cituar ato në qindra shkrime. Shkurtimisht, ata besonin se ato pasazhe të Shkrimit që flasin për "apostazinë", "dashurinë e shumë të ftohtëve", "luftërat dhe thashethemet e luftërave", për përpjekjen e "dragoit" për të eliminuar besimin dhe shfaqjen e "Antikrishti" ... janë tani mbi ne. Në përmbledhje: 

…i gjithë populli i krishterë, fatkeqësisht i zhgënjyer dhe i përçarë, është vazhdimisht në rrezik të largohet nga besimi, ose të vuajtjes së vdekjes më mizore. Këto gjëra në të vërtetë janë aq të trishtueshme sa mund të thuash se ngjarje të tilla paralajmërojnë dhe paraqesin "fillimin e pikëllimeve", domethënë të atyre që do të sjellë njeriu i mëkatit, "i cili është ngritur mbi gjithçka që quhet Perëndia ose adhurohet” (2 Thes 2:4). —POPA ST. PIUS X, Miserentissimus ShpëtimtarLetër Enciklike mbi Reparacionin për Zemrën e Shenjtë, 8 maj 1928 

Dhe së fundmi, gjuha e Mesazhet e parajsës kanë ndryshuar dukshëm nga koha e ardhme në të tashmen. Shikuesit dhe mistikët në mbarë botën, të panjohur për njëri-tjetrin, thonë se kjo është tani “koha e dhimbjeve” dhe përmbushja e profecisë;[5]Shiko këtu këtu këtu“Ditët e zisë së madhe po vijnë”[6]Shiko këtu këtu dhe kështu, është koha për të hyrë në "Arka e besëlidhjes", [7]Shiko këtu këtu që sigurisht është simbol dhe shenjë e Zojës.[8]“Arka e Besëlidhjes” ka qenë titulli i Zojës që në shekujt e hershëm të Kishës. Është padyshim një lloj i arkës së Noes, pasi mbante premtimin e qiejve dhe tokës së re pas Përmbytjes. Shihni këtë predikim të Benediktit XVI më 15 gusht 2011: vatikan.va Gjithashtu, nga Katekizmi i Kishës Katolike: Maria është plot hir, sepse Zoti është me të. Hiri me të cilin ajo është e mbushur është prania e Atij që është burimi i gjithë hirit. “Gëzohu. . . O bija e Jeruzalemit. . . Zoti, Perëndia yt, është në mes teje". Maria, në të cilën vetë Zoti sapo ka bërë banesën e Tij, është bija e Sionit personalisht, arka e besëlidhjes, vendi ku banon lavdia e Zotit. Ajo është «banesa e Perëndisë . . . me burra.” Plot hir, Maria i është dorëzuar plotësisht Atij që ka ardhur të banojë në të dhe që ajo do t'i japë botës.' (n. 2676). Sigurisht, e gjithë kjo muhabet apokaliptike i ka tërhequr cinikët nga gardhet e pasme për të hedhur disa gurë - përpara se të zhduken përsëri.

…çfarë është kjo fjalë e urtë që keni në tokën e Izraelit: “Ditët zvarriten dhe çdo vegim dështon”? …Thuaju atyre në vend të kësaj: “Ditët janë afër dhe çdo vegim u përmbush.” …Në ditët tuaja, shtëpi rebele, çfarëdo që të flas, do të bëj... Shtëpia e Izraelit thotë: "Vegimi që ai sheh është i gjatë; ai profetizon për kohë të largëta!” U thuaj atyre, pra: "Kështu thotë Zoti, Zoti: Asnjë nga fjalët e mia nuk do të vonohet më. Çfarëdo që të them është përfundimtare; do të bëhet…” (Ezekieli 12:22-28)

Ashtu si në kohën e Ezekielit, po ashtu, shkruante St. Pjetri dhe Judë, do të ketë tallës tek ne:

Ju, të dashur, mbani mend fjalët e thënë më parë nga apostujt e Zotit tonë Jezu Krisht, sepse ata ju thanë: "Në kohën e fundit do të ketë tallës që do të jetojnë sipas dëshirave të tyre të pahijshme". Këta janë ata që shkaktojnë përçarje; ata jetojnë në planin natyror, pa Shpirtin. (Juda 1:17-19)

Ata që kanë sy për të parë dhe veshë për të dëgjuar i njohin mirë "shenjat e kohërave". Por shumica dërrmuese jo, veçanërisht brenda vetë Kishës. Ashtu si izraelitët e lashtë, ata racionalizojnë provat, shpërfillin të dukshmen, njollosin reputacionin e profetëve, tallen me rojet dhe i hedhin poshtë të gjitha si "dënim dhe errësirë" (versioni katolik i "teorisë së konspiracionit"). Kjo është arsyeja pse Jezusi ishte i kujdesshëm për të thënë se kur të vinin këto kohë, do të ishte «Si në ditët e Noeut». Edhe me shenjën e madhe të një arke të madhe të ngritur në mes të tyre - një paralajmërim se përmbytja po afrohej - njerëzit vazhduan "të hanin dhe të pinin, të martoheshin dhe të martoheshin deri në ditën që Noeu hyri në arkë dhe erdhi përmbytja. dhe i shkatërroi të gjithë.”[9]Luka 17: 27  

Të dashur fëmijë, çfarë mund të bëj më shumë për ju…? Unë kam folur me ju për kaq shumë kohë: Unë ju përgjërova, ju luta, sugjerova fjalët me të cilat t'i lutemi Jezusit, por ju nuk i keni dëgjuar fjalët e mia. Kushtojini vëmendje sepse mund të jetë vërtet shumë vonë për ju… Konvertoni, po ju them: kohët po arrijnë në përfundimin e tyre… Unë nëna jote të kam folur gjithmonë me qartësi: nuk do të mund të thuash “Nuk e kuptova”… Zgjohu, nuk ka më kohë për të fjetur! -Zoja për Valeria Copponi, 29 Dhjetor 2021
 
… 'Përgjumja' është e jona, e atyre prej nesh që nuk duan të shohin forcën e plotë të së keqes dhe nuk duan të hyjnë në pasionin e tij. —POPA BENEDICT XVI, Agjencia Katolike e Lajmeve, Qyteti i Vatikanit, 20 Prill 2011, Audienca e Përgjithshme

 

Shenjat e Mëdha

Po kështu në kohët tona, shenja e madhe e Arkës së Besëlidhjes po shfaqet në mesin tonë - duke paralajmëruar se Stuhia është mbi ne:

Pastaj tempulli i Perëndisë në qiell u hap dhe arka e besëlidhjes së tij mund të shihej në tempull… Një shenjë e madhe u shfaq në qiell, një grua e veshur me diell, me hënën nën këmbët e saj dhe mbi kokë një kurorë dymbëdhjetë yje. Ajo ishte shtatzënë dhe vajtoi me zë të lartë nga dhimbja ndërsa po mundohej të lindte. Pastaj një tjetër shenjë u shfaq në qiell; ishte një dragua i kuq i madh… [ai] qëndronte para gruas që do të lindte, për të gllabëruar fëmijën e saj kur ajo lindi. (Zbulesa 11:19-12:4)

Eksegjeza e Papa Gjon Palit II e këtyre shenjave të duelit e zbaton pikërisht këtë pasazh tonë herë:

Kjo botë e mrekullueshme - aq e dashur nga Ati sa dërgoi Birin e tij të vetëm për shpëtimin e saj - është teatri i një beteje të pafund që po zhvillohet për dinjitetin dhe identitetin tonë si qenie të lira shpirtërore. Kjo luftë është paralele me luftën apokaliptike të përshkruar në Leximin e Parë të kësaj Meshe [Rev 11:19-12:1-6]. Betejat e vdekjes kundër jetës: një "kulturë e vdekjes" kërkon të imponohet në dëshirën tonë për të jetuar dhe për të jetuar plotësisht. Ka nga ata që refuzojnë dritën e jetës, duke preferuar "veprat e pafrytshme të errësirës". Të korrat e tyre janë padrejtësi, diskriminim, shfrytëzim, mashtrim, dhunë. Në çdo moshë, një masë e suksesit të tyre të dukshëm është vdekja e të pafajshmëve. Në shekullin tonë, si në asnjë kohë tjetër në histori, "kultura e vdekjes" ka marrë një formë ligjore dhe institucionale të ligjshmërisë për të justifikuar krimet më të tmerrshme kundër njerëzimit: gjenocidin, "zgjidhjet përfundimtare", "spastrimet etnike" dhe “marrja masive e jetëve të qenieve njerëzore edhe para se të lindin, ose para se të arrijnë pikën natyrore të vdekjes”. Sot ajo luftë është bërë gjithnjë e më e drejtpërdrejtë. — PAPA Gjon PAUL II, Teksti i fjalëve të Papa Gjon Palit II në meshën e së dielës në parkun shtetëror Cherry Creek, Denver Kolorado, Dita Botërore e Rinisë, 1993, 15 gusht 1993, Solemniteti i Supozimit; ewtn.com

Nëse keni pyetur veten se si do të dukeshin "kohët e fundit", tani e dini:

Fuqitë e fuqishme ekonomike dhe politike synojnë
reduktimin dhe kontrollin e popullsisë

kundër

Ata që mbrojnë jetën, dinjitetin dhe lirinë.

Aborti dhe vetëvrasja janë dy nga gurët themelorë të planit të lojës së këtij dragoi, duke marrë mbi 3.5 milionë jetë në mbarë botën çdo muaj.[10]shih worldometër.com Një gur themeli i tretë i përket dhunës që ka shpërthyer në shekullin e kaluar përmes luftërave dhe dhunës. Por tani ne shohim të katërtin që shfaqet… 

 

"Zgjidhjet përfundimtare"

Përpara Krishtlindjeve, bëra një transmetim në internet me një paralajmërim nga vetë shpikësi i teknologjisë së "vaksinës" mRNA, Dr. Robert Malone, MD, se, në të vërtetë, "të pafajshmit" po sulmohen drejtpërdrejt tani. [11]“Masakra e të pafajshmëve: Baza e të dhënave VAERS tregon vdekjen e adoleshentëve nga Pfizer jab”, 3 janar 2021, lifesitenews.com; "Mbretëria e Bashkuar sheh 44% rritje në vdekjet e fëmijëve pas përhapjes së vaksinave për adoleshentët e rinj, tregojnë të dhënat", 29 nëntor 2021, lifesitenews.com; “93 mjekë izraelitë: Mos përdorni vaksinën Covid-19 tek fëmijët” israelnationalnews.com - foshnjat deri në 6 muajsh. Është krejtësisht e pakuptimtë dhe sinqerisht e keqe të injektosh fëmijë që kanë një shkallë mbijetese prej 99.9973%.[12]Këtu janë statistikat e shtresuara sipas moshës të shkallës së vdekshmërisë së infeksionit (IFR) për sëmundjen COVID-19, të përpiluara së fundmi nga John IA Ioannides, një nga biostatisticienët më prestigjioz në botë.

0-19: .0027% (ose një shkallë mbijetese prej 99.9973%)
20-29 .014% (ose një shkallë mbijetese prej 99,986%)
30-39 .031% (ose një shkallë mbijetese prej 99,969%)
40-49 .082% (ose një shkallë mbijetese prej 99,918%)
50-59 .27% (ose një shkallë mbijetese prej 99.73%)
60-69 .59% (ose një shkallë mbijetese prej 99.31%)

https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.07.08.21260210v1
me një terapi gjenetike eksperimentale - veçanërisht pasi dëmtimet e përhershme dhe vdekjet e paprecedentë po grumbullohen globalisht, që shpesh ndodhin brenda 48 orëve nga inokulimi.[13]Për ngjarjet negative globale, shih Tarifat; “Ne e dimë se 50 për qind e vdekjeve për shkak të vaksinës ndodhin brenda dy ditësh, 80 për qind brenda një jave. Ata zbuluan se në 86 për qind e rasteve nuk kishte asnjë shpjegim tjetër përveç vaksinës.' — Dr. Peter McCullough, MD; Tribuna Botërore, Nëntor 2nd, 2021 Si baba dhe gjysh, Dr. Malone iu lut prindërve që të mos i injektonin fëmijët e tyre – vetëm për t'u ndaluar nga Twitter. Në një vazhdim të tij adresë e shkurtër, ai tha së fundmi:

Ka filluar të më duket sikur eksperimenti më i madh mbi qeniet njerëzore në historinë e regjistruar ka dështuar… Reiner Fuellmich's "Krimet kundër njerëzimitShtytja për mbledhjen e gjyqeve të reja të Nurembergut fillon të duket shumë më pak kishotike dhe shumë më profetike. — Dr. Robert Malone, MD, 2 janar 2021; rwmalonemd.substack.com; shih Reiner Fullmich në Ndjek Shkencen? Prisni një minutë: Ruletë ruse. Shihni gjithashtu "Fuellmich: Gjetjet e reja janë të mjaftueshme për të çmontuar të gjithë industrinë VVV" këtu; shënime këtu.

Këtë javë, unë ripublikova të dhëna nga baza e të dhënave të ngjarjeve të padëshiruara në SHBA (VAERS) që tregojnë se dëmtimi i përhershëm i zemrës është rritur nga një dukuri e rrallë në mbi 22,000 raste me mio/perikardit (ishte pak më shumë se 10,000 kur publikova fillimisht në tetor 2020 !) që kur filluan injeksionet masive. Unë citova një studim të botës reale në Izrael që tregonte se të plagosurit kanë një trefishuar rrezikun e miokarditit.[14]25 gusht 2020, medpagetoday.com Për këtë shkelje të dukshme, edhe unë u bllokova. Për sa më përket mua, Facebook dhe Twitter janë fajtorë për "krime kundër njerëzimit" për censurimin e informacionit kritik që publiku ka të drejtë të vlerësojë. 

Tani, me prova dërrmuese që këto terapi gjenetike kanë filluar të shkatërrojnë imunitetin e njerëzve dhe aftësinë për riparimin e ADN-së,[15]Shiko këtu këtu këtu këtu këtu. parashikimet e trishta të Gjon Palit II po përmbushen[16]“Drejtori Ekzekutiv i Sigurimeve të Jetës thotë se Vdekjet janë rritur me 40% në mesin e atyre të moshës 18-64 vjeç”, zerohedge.com në një nivel krejt të ri. Tre të ndara analiza, duke përfshirë një studim të Universitetit Kolumbian, tregojnë se vetëm rreth 300,000 – 400,000 amerikanë janë vrarë nga sulmi që nga fillimi i tij.[17]shih seksionin nën Amerikë në Tarifat Ajo që mediat masive po mbulojnë dhe refuzojnë ta diskutojnë, po ekspozojnë infermieret dhe mjekët e guximshëm në mbarë globin,[18]shiko këtu, këtu, këtu, këtu, këtu, këtudhe këtu. si dhe drejtorët e funeralit,[19]Shiko këtu, këtu, këtudhe këtu drejtuesit e sigurimeve,[20]"CEO i sigurimit të jetës në Indiana thotë se vdekjet janë rritur me 40% në mesin e njerëzve të moshave 18-64": "Shumica e pretendimeve për vdekjet e paraqitura nuk klasifikohen si vdekje nga COVID-19", thotë Scott Davison. Shih këtu, këtu këtu. dhe politikani trim herë pas here.[21]shih këtu Dhe thjesht nuk mund të injorohet mali në rritje i dëshmive të drejtpërdrejta të atyre që janë plagosur ose dëshmitarë të vdekjes së të dashurve të tyre krejtësisht të shëndetshëm pas të shtënave.[22]Shiko këtu, këtu, këtu, këtu, këtu këtu

E gjithë kjo mohohet dhe shtypet nga mediat kryesore me një sukses kaq të shkëlqyer sa që shumë kanë filluar të besojnë se, edhe nëse ka "disa të vërteta" për tragjeditë, dëmi kolateral është i pranueshëm dhe se gjithkush duhet të injektohet me çdo kusht. Prandaj, ndarja e detyruar dhe fyerja e "të pavaksinuarve" tani është po aq e pranueshme sa ishte demonizimi i hebrenjve

"Dragoi" "sundimtari i kësaj bote" dhe "babai i gënjeshtrës" përpiqet pa pushim të zhdukë nga zemrat e njerëzve ndjenjën e mirënjohjes dhe respektit për dhuratën origjinale, të jashtëzakonshme dhe themelore të Zotit: vetë jetën njerëzore. — PAPA Gjon PAUL II, Po aty. Dita Botërore e Rinisë, 1993, 15 gusht 1993; ewtn.com

A psikozë masive ka ardhur në mbarë botën jo vetëm për të lehtësuar, por edhe për të festuar si një "të mirë" atë që Gjon Pali II i quajti "zgjidhjet përfundimtare" që po ndodhin në kohët tona.[23]shih Mashtrimi i fortë, dhe Dr. Mattias Desmet et. al.: gjëmoj.com  

 
Një fe e re

Është ngritja e Feja e Scientism - një besim dhe besim i tepruar në fuqinë e njohurive dhe teknikave shkencore. Kjo nuk është hiperbolë. katolike kishat në disa vende mbyllnin dyert e tyre dhe i ndalonin priftërinjtë të jepnin sakramentet, madje edhe të sëmurëve - ndërsa në të njëjtën kohë hapnin ndërtesat e tyre për t'u bërë qendra vaksinash, sikur injeksioni të ishte një sakrament i tetë. Në fillim të pandemisë, ne pamë me bindje marramendëse sesi qeveri të tëra, institucione dhe drejtues të të gjitha shtresave, veçanërisht peshkopët, pranuan me besim fundamentalist (ose heshtje të çuditshme) çdo diktat që zbriste nga Organizata Botërore e Shëndetësisë e pazgjedhur (kryefinancuesi i së cilës është vaksina. investitor Bill Gates) dhe zyrtarët e emëruar të tyre shëndetësor - edhe kur ato mandate kishin pak bazë në shkencë, ishin kontradiktore[24]shih Letër e Hapur për Peshkopët Katolikë, Top 10 Fabula Pandemike ose po shkelnin qartë dinjitetin, lirinë dhe jetën njerëzore.[25]shih Kur isha i uritur Si shkencëtarë prestigjiozë nga Harvardi, Oksfordi dhe gjetkë dolën përpara për të vënë në dyshim mendjen e shëndoshë të, për shembull, mbylljen ose maskimin e individëve të shëndetshëm, ata u ndaluan dhe u deplatformuan.[26]Dhjetëra mijëra shkencëtarë dhe mjekë kanë nënshkruar deklarata të shumta gjatë vitit të kaluar duke denoncuar shkeljen groteske të qeverive dhe shoqatave mjekësore "që i ndalojnë mjekët të marrin në pyetje apo debatojnë ndonjë ose të gjitha masat zyrtare të vendosura në përgjigje të COVID-19", si p.sh. :

"Deklarata e Mjekëve Kanadezë për Shkencën dhe të Vërtetën” kundër 1) Mohimit të Metodës Shkencore; 2) Shkelje e zotimit tonë për të përdorur mjekësi të bazuar në prova për pacientët tanë; dhe 3) Shkelje e detyrës së pëlqimit të informuar.

"Deklarata e Mjekëve – Samiti Global i Covid" nënshkruar nga mbi 12,700 mjekë dhe shkencëtarë që nga shtatori 2021 duke denoncuar shumë politika të imponuara mjekësore si 'krime kundër njerëzimit'.

"Deklarata e Madhe e Barringtonit" nënshkruar nga mbi 44,000 mjekë dhe 15,000 shkencëtarë mjekësorë dhe të shëndetit publik, duke kërkuar që "Ata që nuk janë të prekshëm duhet të lejohen menjëherë të rifillojnë jetën si normale".

Megjithatë, kjo censurë flagrante nuk ishte vetëm nuk u dënua, por u duartrokit dhe u inkurajua nga masmedia dhe ndjekësit e tyre të trazuar. Njerëzit kishin filluar të vepronin me të gjitha tiparet dalluese të përkatësisë ndaj një kulti.[27]"Karakteristikat që lidhen me kultet" nga cultresearch.org:

• Grupi shfaq një angazhim tepër të zellshëm dhe të padiskutueshëm ndaj udhëheqësit dhe sistemit të tij të besimit.

• Pyetjet, dyshimet dhe kundërshtimet dekurajohen apo edhe ndëshkohen.

• Udhëheqja dikton, ndonjëherë me hollësi të madhe, se si anëtarët duhet të mendojnë, veprojnë dhe ndihen.

• Grupi është elitist, duke pretenduar një status të veçantë, të lartësuar për vete.

• Grupi ka një mentalitet të polarizuar, ne kundrejt atyre, i cili mund të shkaktojë konflikt me shoqërinë më të gjerë.

• Drejtuesi nuk i përgjigjet asnjë autoriteti.

• Grupi mëson ose nënkupton që qëllimet e supozuara të tij të lartësuara justifikojnë çdo mjet që e konsideron të nevojshme. Kjo mund të rezultojë në pjesëmarrjen e anëtarëve në sjellje ose aktivitete që do t'i konsideronin të dënueshme ose joetike para se të bashkoheshin me grupin.

• Udhëheqja nxit ndjenjën e turpit dhe/ose fajit për të ndikuar dhe kontrolluar anëtarët. Shpesh kjo bëhet përmes presionit të bashkëmoshatarëve dhe formave delikate të bindjes.

• Nënshtrimi ndaj udhëheqësit ose grupit kërkon që anëtarët të ndërpresin lidhjet me familjen dhe miqtë.

• Grupi është i preokupuar me sjelljen e anëtarëve të rinj.

• Anëtarëve inkurajohen ose u kërkohet të jetojnë dhe/ose të shoqërohen vetëm me anëtarët e tjerë të grupit; kf. Kur Ballë për Ballë Me Të Keqen
Prof. Mattias Desmet i Departamentit të Psikanalizës dhe Konsulencës Klinike në Universitetin e Ghenet nënvizon propagandën e fuqishme të narrativës aktuale të COVID dhe se si ky brez ka arritur një pikë të "psikozës së formimit masiv". 

Në fillim të krizës, unë kisha studiuar statistikat dhe shifrat dhe në fakt, vura re se ato shpesh gaboheshin haptazi dhe në të njëjtën kohë njerëzit vazhdojnë të besojnë në të dhe të shkojnë së bashku me narrativën kryesore. Kjo ishte arsyeja pse fillova ta studioja atë më tepër nga perspektiva e psikologjisë së masës. Sepse e dija që formimi masiv ka një ndikim të madh dhe të madh në inteligjencën dhe funksionimin kognitiv të individit. Kisha ndjesinë se kjo ishte e vetmja gjë që mund të shpjegonte pse njerëzit shumë inteligjentë filluan t'i besonin narrativës dhe numrave që në shumë aspekte ishin krejtësisht absurde. —intervistë me Reiner Fuellmich dhe Komiteti Hetimor i Koronashuma zero.org

Disa shkencëtarë dhe mjekë i kanë bërë jehonë kësaj perspektive alarmante - shih shënimin: [28]“Ka një psikozë masive. Është e ngjashme me atë që ndodhi në shoqërinë gjermane para dhe gjatë Luftës së Dytë Botërore, ku njerëzit normalë, të denjë u shndërruan në ndihmës dhe në llojin e mentalitetit "vetëm duke ndjekur urdhrat" që çoi në gjenocid. E shoh tani që po ndodh e njëjta paradigmë.” (Dr. Vladimir Zelenko, MD, 14 gusht 2021; 35:53, Shfaqja e Stew Peters).

“Është një shqetësim. Ndoshta është një neurozë grupore. Është diçka që u ka shkuar në mendje njerëzve në mbarë botën. Çfarëdo që po ndodh po ndodh në ishullin më të vogël në Filipine dhe Indonezi, fshati më i vogël i vogël në Afrikë dhe Amerikën e Jugut. Është e njëjta gjë - ka ardhur në të gjithë botën.” (Dr. Peter McCullough, MD, MPH, 14 gusht 2021; 40:44, Perspektiva mbi Pandeminë, Episodi 19).

“Ajo që viti i kaluar më ka tronditur në thelb është se përballë një kërcënimi të padukshëm, në dukje serioz, diskutimi racional doli nga dritarja… Kur të kthehemi pas në epokën e COVID, mendoj se do të shihet si reagime të tjera njerëzore ndaj kërcënimeve të padukshme në të kaluarën janë parë si një kohë histerie masive.” (Dr. John Lee, Patolog; Video e zhbllokuar; 41:00).

“Psikoza e formimit masiv… kjo është si hipnozë… Kjo është ajo që ndodhi me popullin gjerman.” (Dr. Robert Malone, MD, shpikësi i teknologjisë së vaksinës mRNA TV Kristi Leigh; 4:54). 

"Unë zakonisht nuk përdor fraza të tilla, por mendoj se ne po qëndrojmë në dyert e Ferrit." (Dr. Mike Yeadon, ish-zëvendëspresident dhe shkencëtar kryesor i frymëmarrjes dhe alergjive në Pfizer; 1:01:54, Ndjek Shkencen?)
Në fakt, ushtria kanadeze ka pranuar se kanë përdorur "teknika propagandistike të ngjashme me ato të përdorura gjatë luftës në Afganistan" mbi popullatën që nuk dyshon. Fushata bëri thirrje për "formësim" dhe "shfrytëzim" të informacionit.[29]27 shtator, 2021, ottawacitizen.com Shkencëtarët në Mbretërinë e Bashkuar gjithashtu pranuan se ishin përfshirë në propagandë të qëllimshme për të manipuluar publikun. “Përdorimi i frikës ka qenë padyshim i dyshimtë nga pikëpamja etike. Ka qenë si një eksperiment i çuditshëm… Mënyra se si e kemi përdorur frikën është distopike,” tha një shkencëtar nga Anëtarët e Grupit Shkencor të Gripit Pandemik mbi Sjelljen (SPI-B), një nënkomitet i Grupit Këshillimor Shkencor për Emergjencat (SAGE. ), grupi kryesor këshillues shkencor i qeverisë së Mbretërisë së Bashkuar.[30]3 janar 2022, summitnews.com

Muaj përpara se shumë shkencëtarë të fillonin të flisnin për një iluzion masiv, unë kisha shkruar një artikull të quajtur Mashtrimi i fortë bazuar në atë që Shën Pali e quajti një "iluzion i fortë" që do të shoqëronte shfaqjen e Antikrishtit.[31]2 Themes 2: 11 

Ardhja e një të paligjshmi nga veprimtaria e Satanit do të jetë me gjithë fuqinë, me shenja dhe mrekulli të shfaqura dhe me gjithë mashtrimin e lig për ata që do të vdesin, sepse ata nuk pranuan ta duan të vërtetën dhe kështu të shpëtohen. Prandaj Perëndia dërgon mbi ta një mashtrim të fortë, për t'i bërë ata të besojnë atë që është e rreme, në mënyrë që të dënohen të gjithë ata që nuk i besuan të vërtetës, por kishin kënaqësi në padrejtësi. (2 Sel. 2: 9-12)

La Katekizmi i Kishës Katolike e quan këtë "një mashtrim fetar që u ofron njerëzve një zgjidhje të dukshme për problemet e tyre me çmimin e braktisjes nga e vërteta".[32]n. 675

Sa e shkëlqyer për t'u përdorur krizat shëndetësore si pretekst për të shpëtuar botën.

 

Lojë e gjatë Satanike

E gjithë kjo është fryt i një axhende masonike që mbiu mbi 400 vjet më parë gjatë periudhës së iluminizmit dhe që ngadalë e ka zhvendosur besimin në Zot me besimi tek njeriu. “Përparimi dhe shkenca na kanë dhënë fuqinë për të dominuar forcat e natyrës”, paralajmëroi Papa Benedikti XVI. “Ne nuk e kuptojmë se po e rijetojmë të njëjtën përvojë si Babeli.”[33]Predikimi i Rrëshajëve, 27 maj 2012 Ai e vizitoi këtë temë të përgjithshme në letrën e tij të parë enciklike:

Ky vizion programatik ka përcaktuar trajektoren e kohëve moderne… Francis Bacon (1561-1626) dhe ata që ndoqën rrymën intelektuale të modernitetit që ai frymëzoi, e kishin gabim duke besuar se njeriu do të shëlbohej nëpërmjet shkencës. Një pritje e tillë kërkon shumë nga shkenca; kjo lloj shprese është mashtruese. Shkenca mund të kontribuojë shumë për ta bërë botën dhe njerëzimin më njerëzor. Megjithatë, ai gjithashtu mund të shkatërrojë njerëzimin dhe botën nëse nuk drejtohet nga forcat që shtrihen jashtë tij. —POPA BENEDIKTI XVI, Letër Enciklike, Flisni Salvi, n 25

Po, na është thënë se gjithçka po bëhet "Për të mirën e përbashkët" — rregulla të detyrueshme, kufizime, imponime, maskime, bllokime… është e gjitha për "të mirën e përbashkët" dhe ne duhet thjesht besoni dhe pajtohuni. Por ky është një mashtrim; në fund të fundit është i orientuar drejt asaj që po thërrasin Kombet e Bashkuara dhe liderët globalë Rivendosja e MadheAi përfshin rënien thuajse të plotë të rendit të tanishëm në mënyrë që të "ndërtohet më mirë" - por, këtë herë, pa fenë judeo-krishtere. Vetëm një budalla i vërtetë - ose peng i vërtetë - do të vazhdonte të bllokonte popullatat e shëndetshme duke shkaktuar inflacioni masiv dhe shkatërrimin e zinxhirit të furnizimit. Përsëri, edhe kjo del direkt nga libri masonik.

… Ai që është qëllimi i tyre përfundimtar e detyron veten të vështrojë - domethënë përmbysjen e plotë të të gjithë rendit fetar dhe politik të botës që ka prodhuar mësimi i krishterë dhe zëvendësimin e një shteti të ri të gjërave në përputhje me idetë e tyre, të nga të cilat do të nxirren themelet dhe ligjet thjesht natyralizëm. —POPA LEO XIII, Gjinia HumanumEnciklikë për Masonerinë, n.10, 20 Prill, 1884

Është thjesht komunizëm global me një kapele jeshile.  

…siç mund ta shihni, kjo është një kohë e konfuzionit të madh, kur e keqja fshihet pas maskave të rreme; do t'ju duhet t'i kushtoni vëmendje: ecni së bashku me Jezusin dhe ushqeheni me Fjalën e Tij për shpëtimin tuaj. Fëmijë, të vegjëlit e mi, ata do të përpiqen t'ju bëjnë të besoni se gjithçka po bëhet për të mirën tuaj, por pikërisht këtu fshihet tundimi i djallit - dalloni. —Zoja jonë për Gisella Cardia, 7 nëntor 2020; countdowntothekingdom.com

Komunizmi nuk është zbehur, ai rishfaqet në mes të këtij konfuzioni të madh në Tokë dhe shqetësimit të madh shpirtëror. —Zoja për Luz de Maria Bonnila, 20 Prill 2018; vëllimet e saj të para mbajnë ato të peshkopit sanksionim

Komunizmi nuk e ka lënë njerëzimin, por është maskuar për të vazhduar kundër Popullit Tim. — Po aty, 27 Prill 2018 

Në librin tim Përballja përfundimtare ekziston një seksion i quajtur "Dragoi shfaqet: Sofisti". Nën atë titull, citova Zotin tonë i cili tha:

Ai ishte një vrasës që nga fillimi… ai është një gënjeshtar dhe babai i gënjeshtrave. (Gjoni 8:44)

Në Librin e Urtësisë, lexojmë:

Nga zilia e djallit, vdekja erdhi në botë: dhe ata e ndjekin atë që është me të. (Urtësia 2: 24-25; Douay-Rheims)

Ne kemi qenë dëshmitarë të një sezoni të thellë sofistikash, duke filluar me ideologjinë se shkenca do të na shpëtojë: se ne duhet verbërisht "të ndjekim shkencën", "t'i besojmë të dhëna", "rrafshoni kurbën", "merrni vaksinën", etj. - pa parë ndonjëherë shkencën, provat ose të dhënat për të mbështetur ato pretendime. Në këtë drejtim, masmedia është bërë një zëdhënës i domosdoshëm i këtij programi satanik.

Sapo vëzhguam memorialin e Shën Elizabeth Anne Seton. Është e vështirë të mos kujtosh një vizion që i atribuohej asaj në vitet 1800, kur ajo pa “në çdo shtëpi amerikane një kuti e zeze përmes së cilës do të hynte djalli”. Disa dekada më parë, shumë menduan se ajo i referohej televizioneve. Por në atë kohë, televizorët ishin kuti druri me ekrane gri. Sot, çdo shtëpi, nëse jo çdo dhomë, ka një "kuti të zezë" të vërtetë - një kompjuter, telefon "inteligjent" ose televizor "inteligjent" përmes të cilit Satanai ka fituar një bazë për të mbjellë këtë "mashtrim të fortë" - duke përdorur "të pretenduara". shenjat dhe mrekullitë” e teknologjisë.

Ata njerëz që shikojnë televizor tani, atyre u bëhet shpëlarje truri çdo ditë - se vaksina është e nevojshme, se COVID-19 është një pandemi shumë e rrezikshme; u shplahet truri nga gazetat, nga mediat. Dhe nëse nuk po kërkojnë në mënyrë kritike internetin për informacione alternative, ata besojnë atë që u thuhet. Edhe nëse kanë dyshime, kolegët e tyre në punë thonë: “Nuk je i vaksinuar??” — Dr. Wolfgang Wodarg, PhD, “Planet Lockdown”, gjëmoj.com. (Më 1 Dhjetor 2020, ish-VP i Pfizer Dr. Mike Yeadon dhe Dr. Wolfgang Wodarg paraqiti një kërkesë me Agjencinë Evropiane të Mjekësisë përgjegjëse për miratimin e barnave në mbarë BE-në, duke bërë thirrje për pezullimin e menjëhershëm të të gjitha studimeve të vaksinës SARS CoV 2. Ata përmendën "shqetësime të rëndësishme të sigurisë të shprehura nga një numër në rritje i shkencëtarëve të njohur kundër vaksinës dhe modelit të studimit.")

Vite më parë, Zoti po më paralajmëronte për "vaksinat".[34]shih Një transmetim profetik në internet? E dija se diçka nuk ishte tmerrësisht e gabuar kur vura re reagimin fanatik ndaj kujtdo që guxonte të vinte në dyshim sigurinë e injektimit të këtyre koktejeve në gjakun e foshnjave dhe të të rriturve. Kjo arriti kulmin në artikullin tim Pandemia e Kontrollit që ekspozon gënjeshtrat dhe lotët që kanë ndjekur këtë industri. Me fjale te tjera, përgatitja për këtë orë të tanishme satanike ka qenë e gjatë në përgatitje, mbi një shekull, që kur pasuria e familjes Rockefeller u përdor për të kthyer një pjesë të madhe të njerëzimit nga përdorimi i mjekësisë naturopatike në allopatike - nga përdorimi Krijimi i Zotitshëroj trupat… ndaj kimikateve për të trajtoj simptomat.

Zoti krijoi ilaçe nga toka dhe njeriu i zgjuar nuk do t'i përçmojë ato. (Sirah 38:4 RSV)

Pas Luftës së Dytë Botërore, pikërisht shkencëtarët që dikur punonin në laboratorët dhe kampet e përqendrimit të Hitlerit,[35]listverse.com dhe që ka punuar nën bashkimin e Rockefeller, Standard IG Farben,[36]opednews.com u integrua në programet e qeverisë amerikane për të avancuar, pjesërisht, "ilaçe" farmaceutike dhe korporatat gjigande që do t'i shesin ato.[37]shih Pandemia e Kontrollit  Çelësi i Kaducusit Për t’u theksuar është okultizmi në partinë naziste[38]wikipedia.org që nxiti, pjesërisht, eksperimentet e tmerrshme "shkencore" te njerëzit që përfshinin testimin e vaksinave dhe barnave [39]enciklopedi.ushmm.org- eksperimentet që nuk kanë përfunduar qartë (dhe as "kampet" - shih këtu). 

Cili ka qenë fryti i refuzimit të përgjithshëm të njerëzimit të ilaçeve të Zotit në natyrë?[40]shih Magji e vërtetë Sipas një studimi të Harvardit:

Rreth 128,000 njerëz vdesin nga barnat që u janë përshkruar. Kjo i bën barnat me recetë një rrezik të madh për shëndetin, duke u renditur në vendin e 4 me goditje në tru si shkaku kryesor i vdekjeve. Komisioni Evropian vlerëson se reagimet negative nga barnat me recetë shkaktojnë 200,000 vdekje; kështu së bashku, rreth 328,000 pacientë në SHBA dhe Evropë vdesin nga barnat me recetë çdo vit. - "Ilaçe të reja me recetë: Një rrezik i madh shëndetësor me pak përparësi kompensuese", Donald W. Light, 27 qershor 2014; etika.harvard.edu

Ai ishte një vrasës që në fillim… ai është një gënjeshtar dhe babai i gënjeshtrës. Duke pasur parasysh të gjitha paralajmërimet papale dhe mariane të shekullit të kaluar, nuk është pa arsye të mendojmë se "zgjidhja përfundimtare" që po kryhet në epokën tonë është pikërisht ajo që tha Shën Gjoni në Librin e Zbulesës:

…tregtarët tuaj ishin njerëzit e mëdhenj të tokës, të gjitha kombet u lanë në rrugë të gabuar nga ilaçi juaj magjik. (Zbulesa 18:23)

Greqishtja për "ilaç magjik": φαρμακείᾳ (pharmakeia) - është përdorimi i ilaçeve, drogave ose magjive. Është fjala nga e kemi nxjerrë termin farmaceutike. 2000 vjet më parë, Shën Gjoni parashikoi se drogat dhe ilaçet do të përdoreshin për të skllavëruar njerëzimin nën një grup të fuqishëm njerëzish - «dhjetë mbretër» që do të sundonin për «një orë, së bashku me bishën».[41]Rev 17: 12

 

Mark

I detyroi të gjithë njerëzit, të vegjël dhe të mëdhenj, të pasur dhe të varfër, të lirë dhe skllavë, të jepnin një imazh të stampuar në duart e tyre të djathta ose në ballë, në mënyrë që askush të mos blinte ose shiste përveç një që kishte imazhin e vulosur të kafshës emrin ose numrin që qëndronte për emrin e tij. (Zbul. 13: 16-17)

Asnjëherë në historinë e njerëzimit nuk ka ekzistuar deri më tani infrastruktura dhe teknologjia rrjedhimore që kjo “shenjë” të jetë e mundur. Tashmë, shumë vende po i ndalojnë qytetarët e tyre të marrin pjesë plotësisht në ekonomi dhe madje të blejnë ushqime[42]Kina ndalon të shëndetshmit të blejnë ushqime: epochtimes.com; Video e Francës: gjëmoj.com; Columbia: 2 gusht 2021; france24.com pa “pasaportë vaksine”. Në Austri, është e detyrueshme për të gjithë qytetarët që kualifikohen injektohet ose përballet me gjoba ose burg;[43]theguardian.com Italia sapo njoftoi injeksione të detyrueshme për ata mbi 50 vjeç — ose rrezikojnë një gjobë prej 600 deri në 1,500 euro;[44]rte.dmth dhe Australia ka filluar të mbyllë individët që nuk përputhen në "kampet e COVID".[45]shih Prisni një minutë - Ruletë Ruse

Por asgjë nuk është më ogurzi se fantazma e "pasaportave dixhitale të identitetit". Në vende si Suedia, 6000 njerëz tashmë janë mikroçipuar pasi pasaportat e vaksinave po lëshohen.[46]shih aa.com.tr   rte.dmth. Në fakt, Forumi Ekonomik Botëror - organizata e lidhur me OKB-në që inxhinieron "Rivendosjen e Madhe" - ka promovuar mikroçipin si një "Pasaportë për gjithçka".[47]shih weforum.org Në prill 2021, zbuloi Pentagoni se shkencëtarët kanë zhvilluar një çip për të monitoruar shëndetin dhe sëmundjet. Fillimi i teknologjisë, Epicenter, kush është duke zhvilluar një çip për të skanuar për vaksina, thotë: "Tani për tani është shumë e përshtatshme të kesh një pasaportë COVID gjithmonë të aksesueshme në implantin tënd." Dhe shkencëtarët në MIT kanë filluar tashmë provat klinike të një sistemi të shpërndarjes së vaksinave që mund të jetë vulosur mbi lëkurë.[48]ucdavis.edu

…ata kanë krijuar një bojë që mund të futet në mënyrë të sigurt në lëkurë së bashku me vetë vaksinën dhe është e dukshme vetëm duke përdorur një aplikacion dhe filtër të veçantë të kamerës së smartfonit. -futurizëmDhjetor 19th, 2019

Ironikisht, "bojë" e padukshme e përdorur quhet "Luciferaza", një kimikat biolumineshent i shpërndarë përmes "pikave kuantike" që do të lërë një "shenje" të padukshme të imunizimit dhe regjistrimit të informacionit tuaj.[49]Informatori i Pfizer thotë se Luciferase është tashmë në përdorim; Shiko: lifesitenews.com. Ky gazetar u pushua nga puna për publikimin e dokumentacionit publik për këtë kimikat biolumineshent: emeralddb3.substack.com Në të vërtetë, Fondacioni Bill dhe Melinda Gates po punojnë me programin e Kombeve të Bashkuara ID2020 që kërkon t'i japë çdo qytetari në tokë një ID dixhitale e lidhur me një vaksinë. Gates' GAVI, "Aleanca e Vaksinave" po bashkohet me UN për t’u integruar vaksinat me një lloj biometrike. Por disa shkencëtarë, duke përfshirë Dr. Wolgang Wogard, PhD, ish-kryetar i Komitetit të Shëndetit të Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës, ka paralajmëruar kundër iluzionit se pasaporta të tilla do t'i japin liri kujtdo: 

Duket një "shenjë" (çfarëdo forme që merr) me anë të së cilës dikush do të jetë në gjendje të "blejë dhe shesë" nuk është më e ashtuquajtura mitologji e krishterë, por një realitet gjithnjë e më i pranishëm.

 

Përgjegjësia e Rojës

Siç dyshohet se Zoja i tha shikuesit italian Gisella Cardia, “…nuk ka më të verbër se ai që nuk dëshiron të shohë, dhe pavarësisht nga shenjat e parathënë të kohëve, edhe ata që kanë besim refuzojnë të shikojnë atë që po ndodh.” 

Ndërsa qëllimi i këtij artikulli është me të vërtetë të zgjojë shpirtrat ende të kapur në hipnozë masive dhe gjithashtu të forcojë dhe mpreh më tej ju që jeni tashmë në të njëjtën faqe, unë pa dyshim shkruajeni këtë të vetë-motivuar nga një farë dridhjeje. Në ditën e Zotit më thirri të bëhesha roje në përgjigje të Gjon Palit II, e hapa Biblën time për këtë Shkrim:

Fjala e Zotit m'u drejtua: "Bir njeriu, fol me popullin tënd dhe thuaj: "Nëse unë sjell shpatën mbi një tokë dhe populli i vendit merr një njeri nga gjiri i tyre dhe e bëj rojtarin e tyre. ; dhe nëse sheh shpatën që vjen mbi tokë, i bie borisë dhe paralajmëron popullin; atëherë nëse dikush që dëgjon zhurmën e borisë nuk merr paralajmërim dhe shpata vjen dhe e merr, gjaku i tij do të bjerë mbi kokën e tij... Por nëse roja e sheh shpatën që po vjen dhe nuk i bie borisë, që populli të mos paralajmërohet dhe shpata vjen dhe merr ndonjë prej tyre; ai njeri hiqet për shkak të paudhësisë së tij, por gjakun e tij do ta kërkoj nga roja. (Ezekieli 33:1-6)

Për më tepër, kur Shën Gjon Pali II i thirri të rinjtë në murin e rojës, ai tha:

Të rinjtë e kanë treguar veten të jenë për Romën   për Kishën një dhuratë e veçantë e Shpirtit të Zotit… Unë nuk ngurrova t’i kërkoja që të bënin një zgjedhje radikale të besimit dhe jetës dhe t'u paraqes atyre me një detyrë të jashtëzakonshme: të bëhen "rojet e mëngjesit" në agimin e mijëvjeçarit të ri. —POPA JOHN PAUL II, Novo Millennio Inuente, n.9

Kjo do të thotë, i gjithë vizioni i "kohëve të fundit" - shtrëngimet e tanishme dhe të ardhshme, në vijim Epoka e Paqes, dhe më pas ngjarjet e fundit eskatologjike, nuk janë të miat.[50]shih Afati kohor Një përgjigje për Jimmy Akins Të jesh “për Romën dhe për Kishën” do të thotë të jesh besnik dhe besnik ndaj mësimeve të saj dhe traditës së shenjtë.

Në këtë drejtim, pasi i paralajmëroi lexuesit e tij për ardhjen e Antikrishtit dhe mashtrimin e fortë, Shën Pali u dha Thesalonikasve kundërhelmin, të cilin po jua përsëris, lexuesit e mi të dashur:

Prandaj, vëllezër, qëndroni të patundur dhe qëndroni pas traditave që ju mësuam nga ne, qoftë me gojë ose me letër. Tani vetë Zoti ynë Jezu Krisht dhe Perëndia, Ati ynë, që na deshi dhe na dha ngushëllim të përjetshëm dhe shpresë të mirë me anë të hirit, ngushëlloftë zemrat tuaja dhe i vendosftë në çdo vepër dhe fjalë të mirë. (2 Thesalonikasve 2:15-17)

 

Kisha tani ju ngarkon përpara Perëndisë së Gjallë;
ajo ju shpall gjërat në lidhje me Antikrishtin përpara se të mbërrijnë.
Nuk e dimë nëse ato do të ndodhin në kohën tuaj,
apo nëse do të ndodhin pas teje, ne nuk e dimë;
por është mirë që, duke i ditur këto gjëra,
ju duhet të siguroheni paraprakisht. 
- Shën. Kirili i Jeruzalemit (rreth 315-386) Doktor i Kishës, 
Leksione katektike, 
Leksioni XV, n.9

 

 

Dëgjoni në vijim:


 

 

Ndiqni Mark dhe "shenjat e përditshme" të përditshme në MeWe:


Ndiqni shkrimet e Markut këtu:


Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

 
Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Shënimet
1 shih Pse nuk Bërtasin Papët?
2 shih Kundërvënia për Mbretërinë
3 shih I dashur Atë i Shenjtë… Ai po vjen!
4 shih Pse nuk Bërtasin Papët?
5 Shiko këtu këtu këtu
6 Shiko këtu këtu
7 Shiko këtu këtu
8 “Arka e Besëlidhjes” ka qenë titulli i Zojës që në shekujt e hershëm të Kishës. Është padyshim një lloj i arkës së Noes, pasi mbante premtimin e qiejve dhe tokës së re pas Përmbytjes. Shihni këtë predikim të Benediktit XVI më 15 gusht 2011: vatikan.va Gjithashtu, nga Katekizmi i Kishës Katolike: Maria është plot hir, sepse Zoti është me të. Hiri me të cilin ajo është e mbushur është prania e Atij që është burimi i gjithë hirit. “Gëzohu. . . O bija e Jeruzalemit. . . Zoti, Perëndia yt, është në mes teje". Maria, në të cilën vetë Zoti sapo ka bërë banesën e Tij, është bija e Sionit personalisht, arka e besëlidhjes, vendi ku banon lavdia e Zotit. Ajo është «banesa e Perëndisë . . . me burra.” Plot hir, Maria i është dorëzuar plotësisht Atij që ka ardhur të banojë në të dhe që ajo do t'i japë botës.' (n. 2676).
9 Luka 17: 27
10 shih worldometër.com
11 “Masakra e të pafajshmëve: Baza e të dhënave VAERS tregon vdekjen e adoleshentëve nga Pfizer jab”, 3 janar 2021, lifesitenews.com; "Mbretëria e Bashkuar sheh 44% rritje në vdekjet e fëmijëve pas përhapjes së vaksinave për adoleshentët e rinj, tregojnë të dhënat", 29 nëntor 2021, lifesitenews.com; “93 mjekë izraelitë: Mos përdorni vaksinën Covid-19 tek fëmijët” israelnationalnews.com
12 Këtu janë statistikat e shtresuara sipas moshës të shkallës së vdekshmërisë së infeksionit (IFR) për sëmundjen COVID-19, të përpiluara së fundmi nga John IA Ioannides, një nga biostatisticienët më prestigjioz në botë.

0-19: .0027% (ose një shkallë mbijetese prej 99.9973%)
20-29 .014% (ose një shkallë mbijetese prej 99,986%)
30-39 .031% (ose një shkallë mbijetese prej 99,969%)
40-49 .082% (ose një shkallë mbijetese prej 99,918%)
50-59 .27% (ose një shkallë mbijetese prej 99.73%)
60-69 .59% (ose një shkallë mbijetese prej 99.31%)

https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.07.08.21260210v1

13 Për ngjarjet negative globale, shih Tarifat; “Ne e dimë se 50 për qind e vdekjeve për shkak të vaksinës ndodhin brenda dy ditësh, 80 për qind brenda një jave. Ata zbuluan se në 86 për qind e rasteve nuk kishte asnjë shpjegim tjetër përveç vaksinës.' — Dr. Peter McCullough, MD; Tribuna Botërore, Nëntor 2nd, 2021
14 25 gusht 2020, medpagetoday.com
15 Shiko këtu këtu këtu këtu këtu.
16 “Drejtori Ekzekutiv i Sigurimeve të Jetës thotë se Vdekjet janë rritur me 40% në mesin e atyre të moshës 18-64 vjeç”, zerohedge.com
17 shih seksionin nën Amerikë në Tarifat
18 shiko këtu, këtu, këtu, këtu, këtu, këtudhe këtu.
19 Shiko këtu, këtu, këtudhe këtu
20 "CEO i sigurimit të jetës në Indiana thotë se vdekjet janë rritur me 40% në mesin e njerëzve të moshave 18-64": "Shumica e pretendimeve për vdekjet e paraqitura nuk klasifikohen si vdekje nga COVID-19", thotë Scott Davison. Shih këtu, këtu këtu.
21 shih këtu
22 Shiko këtu, këtu, këtu, këtu, këtu këtu
23 shih Mashtrimi i fortë, dhe Dr. Mattias Desmet et. al.: gjëmoj.com
24 shih Letër e Hapur për Peshkopët Katolikë, Top 10 Fabula Pandemike
25 shih Kur isha i uritur
26 Dhjetëra mijëra shkencëtarë dhe mjekë kanë nënshkruar deklarata të shumta gjatë vitit të kaluar duke denoncuar shkeljen groteske të qeverive dhe shoqatave mjekësore "që i ndalojnë mjekët të marrin në pyetje apo debatojnë ndonjë ose të gjitha masat zyrtare të vendosura në përgjigje të COVID-19", si p.sh. :

"Deklarata e Mjekëve Kanadezë për Shkencën dhe të Vërtetën” kundër 1) Mohimit të Metodës Shkencore; 2) Shkelje e zotimit tonë për të përdorur mjekësi të bazuar në prova për pacientët tanë; dhe 3) Shkelje e detyrës së pëlqimit të informuar.

"Deklarata e Mjekëve – Samiti Global i Covid" nënshkruar nga mbi 12,700 mjekë dhe shkencëtarë që nga shtatori 2021 duke denoncuar shumë politika të imponuara mjekësore si 'krime kundër njerëzimit'.

"Deklarata e Madhe e Barringtonit" nënshkruar nga mbi 44,000 mjekë dhe 15,000 shkencëtarë mjekësorë dhe të shëndetit publik, duke kërkuar që "Ata që nuk janë të prekshëm duhet të lejohen menjëherë të rifillojnë jetën si normale".

27 "Karakteristikat që lidhen me kultet" nga cultresearch.org:

• Grupi shfaq një angazhim tepër të zellshëm dhe të padiskutueshëm ndaj udhëheqësit dhe sistemit të tij të besimit.

• Pyetjet, dyshimet dhe kundërshtimet dekurajohen apo edhe ndëshkohen.

• Udhëheqja dikton, ndonjëherë me hollësi të madhe, se si anëtarët duhet të mendojnë, veprojnë dhe ndihen.

• Grupi është elitist, duke pretenduar një status të veçantë, të lartësuar për vete.

• Grupi ka një mentalitet të polarizuar, ne kundrejt atyre, i cili mund të shkaktojë konflikt me shoqërinë më të gjerë.

• Drejtuesi nuk i përgjigjet asnjë autoriteti.

• Grupi mëson ose nënkupton që qëllimet e supozuara të tij të lartësuara justifikojnë çdo mjet që e konsideron të nevojshme. Kjo mund të rezultojë në pjesëmarrjen e anëtarëve në sjellje ose aktivitete që do t'i konsideronin të dënueshme ose joetike para se të bashkoheshin me grupin.

• Udhëheqja nxit ndjenjën e turpit dhe/ose fajit për të ndikuar dhe kontrolluar anëtarët. Shpesh kjo bëhet përmes presionit të bashkëmoshatarëve dhe formave delikate të bindjes.

• Nënshtrimi ndaj udhëheqësit ose grupit kërkon që anëtarët të ndërpresin lidhjet me familjen dhe miqtë.

• Grupi është i preokupuar me sjelljen e anëtarëve të rinj.

• Anëtarëve inkurajohen ose u kërkohet të jetojnë dhe/ose të shoqërohen vetëm me anëtarët e tjerë të grupit; kf. Kur Ballë për Ballë Me Të Keqen

28 “Ka një psikozë masive. Është e ngjashme me atë që ndodhi në shoqërinë gjermane para dhe gjatë Luftës së Dytë Botërore, ku njerëzit normalë, të denjë u shndërruan në ndihmës dhe në llojin e mentalitetit "vetëm duke ndjekur urdhrat" që çoi në gjenocid. E shoh tani që po ndodh e njëjta paradigmë.” (Dr. Vladimir Zelenko, MD, 14 gusht 2021; 35:53, Shfaqja e Stew Peters).

“Është një shqetësim. Ndoshta është një neurozë grupore. Është diçka që u ka shkuar në mendje njerëzve në mbarë botën. Çfarëdo që po ndodh po ndodh në ishullin më të vogël në Filipine dhe Indonezi, fshati më i vogël i vogël në Afrikë dhe Amerikën e Jugut. Është e njëjta gjë - ka ardhur në të gjithë botën.” (Dr. Peter McCullough, MD, MPH, 14 gusht 2021; 40:44, Perspektiva mbi Pandeminë, Episodi 19).

“Ajo që viti i kaluar më ka tronditur në thelb është se përballë një kërcënimi të padukshëm, në dukje serioz, diskutimi racional doli nga dritarja… Kur të kthehemi pas në epokën e COVID, mendoj se do të shihet si reagime të tjera njerëzore ndaj kërcënimeve të padukshme në të kaluarën janë parë si një kohë histerie masive.” (Dr. John Lee, Patolog; Video e zhbllokuar; 41:00).

“Psikoza e formimit masiv… kjo është si hipnozë… Kjo është ajo që ndodhi me popullin gjerman.” (Dr. Robert Malone, MD, shpikësi i teknologjisë së vaksinës mRNA TV Kristi Leigh; 4:54). 

"Unë zakonisht nuk përdor fraza të tilla, por mendoj se ne po qëndrojmë në dyert e Ferrit." (Dr. Mike Yeadon, ish-zëvendëspresident dhe shkencëtar kryesor i frymëmarrjes dhe alergjive në Pfizer; 1:01:54, Ndjek Shkencen?)

29 27 shtator, 2021, ottawacitizen.com
30 3 janar 2022, summitnews.com
31 2 Themes 2: 11
32 n. 675
33 Predikimi i Rrëshajëve, 27 maj 2012
34 shih Një transmetim profetik në internet?
35 listverse.com
36 opednews.com
37 shih Pandemia e Kontrollit  Çelësi i Kaducusit
38 wikipedia.org
39 enciklopedi.ushmm.org
40 shih Magji e vërtetë
41 Rev 17: 12
42 Kina ndalon të shëndetshmit të blejnë ushqime: epochtimes.com; Video e Francës: gjëmoj.com; Columbia: 2 gusht 2021; france24.com
43 theguardian.com
44 rte.dmth
45 shih Prisni një minutë - Ruletë Ruse
46 shih aa.com.tr   rte.dmth.
47 shih weforum.org
48 ucdavis.edu
49 Informatori i Pfizer thotë se Luciferase është tashmë në përdorim; Shiko: lifesitenews.com. Ky gazetar u pushua nga puna për publikimin e dokumentacionit publik për këtë kimikat biolumineshent: emeralddb3.substack.com
50 shih Afati kohor Një përgjigje për Jimmy Akins
Postuar ne BALLINA, GJYKIMET E MADHE dhe tagged , , , , , , , , , , , , , , .