Ndërsa Ne Afrohemi

 

 

KETO Shtatë vitet e kaluara, e kam ndjerë Zotin duke krahasuar atë që është këtu dhe duke ardhur në botë me një uragan Sa më shumë që njeriu i afrohet syrit të stuhisë, aq më të forta bëhen erërat. Po kështu, sa më afër që të jemi Syri i Stuhisë- atë që mistikët dhe shenjtorët i kanë referuar si një "paralajmërim" ose "ndriçim i ndërgjegjes" globale (ndoshta "vula e gjashtë" e Zbulesës) - ngjarjet më intensive botërore do të bëhen.

Ne filluam të ndiejmë erërat e para të kësaj Stuhie të Madhe në 2008 kur filloi të shpalosej kolapsi ekonomik global [1]shih Viti i Shpalosjes, lumë votash &, Falsifikimi që vjen. Ajo që do të shohim në ditët dhe muajt përpara do të jenë ngjarje që zhvillohen shumë shpejt, njëra mbi tjetrën, që do të rrisin intensitetin e kësaj Stuhie të Madhe. Është konvergjenca e kaosit. [2]cf. Urtësia dhe Konvergjenca e Kaosit Tashmë, ka ngjarje të rëndësishme që ndodhin në të gjithë botën që, nëse nuk po i shikoni, siç është kjo ministri, shumica do të jenë të pavëmendshme ndaj tyre.

 

ERA

Në një shënim personal, ka qenë një shakullinë këtu vitin e kaluar. Pengesa të shumta, duke përfshirë një vdekje familjare, kanë ndërhyrë në aftësinë time për të rifilluar transmetimet e mia në internet, të shkruaj sa më shpesh që të doja dhe të përfundoja albumin tim të fundit. Kështu që tha, tani që shumë stuhi personale kanë filluar të zbehen, unë duhet të zhytem poshtë në javët e ardhshme për të përfunduar, tani dy albume, që janë ulur atje në studion time. Kështu që shkrimet këtu do të vazhdojnë të jenë të rralla, të paktën për kohën tjetër.

Dimensioni tjetër është se unë gjithashtu nuk ndiej një dritë të gjelbër të plotë për gjërat e tjera që mund të them ose të shkruaj këtu që janë në zemrën time. Ka qenë gjithmonë këshilla e drejtorit tim shpirtëror për të pres, dhe prisni ca më shumë, derisa të ndiej qetësi të plotë për ato që postohen. Interestingshtë interesante, siç kam dëgjuar nga "rojet" e tjerë anembanë globit, që ekziston një ndjenjë që misionet e tyre po zhduken - të paktën dimensioni i shpirtrave paralajmërues para Stuhisë së Madhe. Kjo ka kuptim vetëm. Dikush nuk ka më nevojë të paralajmërojë për një uragan kur grilat përplasen dhe rrugët po përmbyten. Po ashtu, nevoja për të paralajmëruar së shpejti do të jetë e tepërt… Stuhia do të jetë mbi ne që të gjithë ta shohin. Në ndërkohë, për lexuesit e rinj dhe të moshuarit, unë ju inkurajoj që të kërkoni Shpirtin e Shenjtë t'ju drejtojë drejt shkrimeve të mëparshme, përfshirë lidhjet e mësipërme (si shkrimet Falsifikimi që vjen) për të kuptuar ose rifreskuar më mirë kujtesën tuaj në ato që janë thënë tashmë. Mbi të gjitha, jetoni në praninë e Zotit moment pas momenti, duke marrë Sakramentet shpesh, duke mos humbur kurrë lutjet tuaja të përditshme dhe duke ia besuar zemrën tuaj (zemrën e thyer?) Kujdesit të Zojës. Le të rritemi në gëzimin e Zotit ndërsa ditët rriten në errësirë.

Dijeni për lutjet e mia të përditshme për ju dhe nevojën time të vazhdueshme për tuajat. Unë do t'i vë të gjithë ju dhe synimet tuaja përpara Zotit dhe Zojës.

Në Të,
Shënoje

 

 

 


Kliko këtu për të Unsubscribe or Regjistrohu kësaj reviste.

Duke folur për erën, studio e ministrisë sonë ka mbështetur disa
dëm i keq në dy stuhi ere këtë verë. Do të na kushtojë tani përreth
8000 dollarë për të zëvendësuar çatinë. Ne jemi mbajtur sa më gjatë që të jetë e mundur.
Ne e dimë sa të vështira janë këto kohë;
 vetëm nëse jeni në gjendje të na ndihmoni, ne jemi më mirënjohës (klikoni butonin Mbështetje më lart).
Faleminderit… Zoti ju bekoftë!

 

www.markmallett.com

-------

Klikoni më poshtë për ta përkthyer këtë faqe në një gjuhë tjetër:

Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, SHENJAT dhe tagged , , , , , , , , , , , , .

Komentet janë të mbyllura.