Ji i Mëshirshëm ndaj Vetes

 

 

PARA Unë vazhdoj serialin tim Aty ku Qielli Prek Tokën, ekziston një pyetje serioze që duhet të bëhet. Si mund t’i duash të tjerët "Deri në pikën e fundit" nëse nuk e keni hasur Jezusin që ju do në këtë mënyrë? Përgjigja është se është gati e pamundur. Preciselyshtë pikërisht takimi i mëshirës së Jezuit dhe dashurisë së pakushtëzuar për ju, në thyerjen dhe mëkatin tuaj, që ju mëson si të duash jo vetëm të afërmin, por veten tënde. Kështu që shumë e kanë stërvitur veten që të urrehet instinktivisht. Por kjo e thyen zemrën e Krishtit sepse ju po refuzoni krijimin që Ai e deshi deri në vdekje - ju. Ne duhet ta ndërpresim këtë cikël të urrejtjes ndaj vetes, përndryshe mëshira që u tregojmë të tjerëve shpesh do të ndotet me vetëdije me kufizime, gjykime ose projeksione të vetë-urrejtjes tonë. Jezusi dëshiron të thyejë këto zinxhirë të urrejtjes nga vetja! Videoja njëmbëdhjetë minutëshe e mëposhtme ju mëson se si. Larg nga një qasje narciziste ndaj vetes, të cilën bota e promovon, ky është mesazhi shpëtues që Krishti erdhi të sjellë, te ju, sot 

 

 

Faleminderit për të dhjetat dhe lutjet tuaja
në mbështetje të kësaj shërbese me kohë të plotë.

 

Për të udhëtuar me Markun në La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

Flamuri Tani i Fjalës

 

 

Këtë Vjeshtë, Mark do të bashkohet me Sr. Ann Shields
dhe Anthony Mullen në  

 

Konferenca Kombëtare e

Flaka e Dashurisë

të Zemrës së Papërlyer të Marisë

E premte, shtator. 30 - OCT. 1ST, 2016


Hotel Filadelfia Hilton
Rruga 1 - 4200 City Line Avenue
Filadelfia, Pa 19131

Featuring:
Sr Ann Shields - Ushqim për mikpritësin e Radio Udhëtimit
Mark Mallett - Këngëtar, Shkrues, Autor
Toni Mullen - Drejtori Kombëtar i Flakës së Dashurisë
Zonja Chieffo - Drejtori Shpirtëror

Për më shumë informacion, klikoni këtu

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, KOHA E HIRES, VIDEO & PODCASTS.

Komentet janë të mbyllura.