Brace për ndikim

 

A fjalët ishin të qarta dhe koncize ndërsa po lutesha përpara Sakramentit të Bekuar javën e kaluar: Përgatituni për ndikim… 

 

Furtuna SI NJ URGJ

Më lejoni të kujtoj shkurtimisht përsëri atë ditë rreth 16 vjet më parë kur u ndjeva i emocionuar të shikoja një stuhi që rrotullohej nëpër preri. Ndër fjalët e para më erdhën atë pasdite të stuhishme:

Një stuhi e madhe po vjen mbi tokë si një stuhi.

Disa ditë më vonë, më tërhoqi kapitulli i gjashtë i Librit të Zbulesës. Ndërsa fillova të lexoja, papritur dëgjova përsëri në zemrën time një fjalë tjetër:

Kjo është stuhia e madhe. 

Ajo që shpaloset në vizionin e St. ndërgjegjja” ose “paralajmërim”.[1]Shiko Dita e Madhe e Dritës Dhe kjo na çon në pragun e Dita e Zotit.

Menjëherë pas leximit të këtij kapitulli, Zoti më thirri në një përvojë shumë të fuqishme dhe nëpërmjet fjalëve të Shën Gjon Palit II, të bëhesha një “rojtar” për këto kohë.[2]Shiko Thirri në mur Nuk është e nevojshme të më besoni ose të pranoni atë që ndjej se Zoti dukej se i fliste zemrës sime. Të gjitha këto ia nënshtroj gjykimit të Kishës. Por unë shpresoj se ju do të merrni parasysh atë që është para syve tuaj tani… sepse kjo Stuhi e Madhe do të zbresë në tokë. 

 

PASIONI I KISHA

Ndërsa kam shkruar verën e kaluar, gjërat për të cilat kam shkruar prej vitesh po shpalosen tani në kohë reale shpejtësia e prishjes me jeta dhe vdekja pasojat.[3]shih Armiku është brenda portave Ne mezi i mbajmë shenjat e përditshme,[4]Për të ndjekur titujt me ndihmës studiuesin tim, Wayne Labelle, përfshirë komentet, bashkohuni me ne në "Fjala Tani - Shenja" në MeWe të cilat janë një jehonë e drejtpërdrejtë e vulave të Apokalipsit të Shën Gjonit.

Pas asaj që duket të jetë një kohë mëshire (vula e parë; shpjeguar në tonën Timeline) është se paqja merret më pas nga toka (vula e dytë); inflacion dhe ekonomik kolaps ndjek (vulën e tretë); pasojat janë "shpata, uria dhe murtaja" - domethënë trazirat sociale, mungesa e ushqimit dhe "pandemitë" e reja (vula e katërt); pason një persekutim i dhunshëm, me sa duket kundër klerit (vula e pestë); dhe më pas vjen “syri i stuhisë”, një “paralajmërim” dhe një moment vendimi për njerëzimin (vula e gjashtë dhe e shtatë): të zgjedhë përfundimisht të ndjekë ose Jezu Krishtin dhe të shënohet për Të (Zbulesa 7:3), ose shënuar për Antikrishtin (Zbulesa 13:16-17). 

Në të vërtetë, ajo për të cilën po flasim është Pasioni i KishësMe Shumë interpretues të Librit të Zbulesës sugjerojnë se është një alegori për Liturgjinë.[5]shih Interpretimi i Zbulesës Dhe ky është një kuptim i bukur i këtij libri thellësisht simbolik. Por çfarë është Liturgjia përveç "riparaqitjes" së flijimit të shenjtë në Kalvar, Mundimit të Jezusit? Prandaj, Libri i Zbulesës pasqyron gjithashtu Pasionin - por jo të Kreut; këtë herë, është Trupi i Krishtit: 

… [Kisha] do të ndjekë Zotin e saj në vdekjen dhe Ringjalljen e tij. -Katekizmi i Kishës Katolike, 677

Dhe çfarë e shkaktoi Pasionin e Jezusit? Ishte "puthja" e Judës dhe me këtë, Apostujt humbën guximin dhe ikën nga Gjetsemania.

Judë, a do ta tradhtoje Birin e njeriut me një puthje? (Lu 22:48)

Dhe çfarë është kjo "puthje" në kohët tona, Pasioni ynë?

A nuk ishte kur Papa Françesku miratoi plotësisht vaksinimin masiv të botës, duke kulmuar me deklaratën se marrja e vaksinës është një "akt dashurie"?[6]vaticannews.va Sepse me këto fjalë, vuajtjet e Kishës janë vulosur.[7]shih Kush është Frenuesi? Sepse qartë dhe objektivisht, siç zbulojnë të dhënat e qeverisë me burim të hapur dhe madje paralajmëron shpikësi i këtyre "vaksinave" të ARN-së,[8]Dr. Robert Malone, PhD; kf. Ndjek Shkencen? ata tani po shkaktojnë vdekje dhe lëndime të pashembullt[9]shih Tarifat rreth globit.[10]Dr Jessica Rose, PhD, ka llogaritur se deri në 150,000 kanë vdekur vetëm në Shtetet e Bashkuara nga injeksionet; vetëm të dhënat e Medicare vetëm atje (18% e popullsisë) tregojnë se mbi 48,000 kanë vdekur brenda 14 ditëve të injektimit: shih Tarifat. Dhe statisticieni Matthew Crawford vlerëson në të gjithë botën "se 800,000 deri në 2,000,000 nga vdekjet e regjistruara nga COVID-19 janë në të vërtetë vdekje të shkaktuara nga vaksinat"; Shiko roundingtheearth.substack.com Për më tepër, me këtë "puthje", mandatet e vaksinave u dhanë në thelb a bekimi papnor. Tani, shumë prej besimtarëve (të pavaksinuar), përfshirë priftërinjtë,[11]Ndërsa po shkruaja këtë, një mesazh erdhi nga një prej lexuesve të mi: “Ju lutemi lutuni për një prift shumë të shenjtë; peshkopi i tij i tha atij sot nëse nuk e qëllon nuk do të lejohet të thotë më meshë. Ai është aq i hutuar dhe pothuajse mendon ta marrë atë, edhe pse i di rreziqet e tij. Ju lutemi lutuni për të ... Ai është në Kanada. " po ndalohen nga Meshat, ndalohen nga bizneset, ndalohen nga familjet e tyre, ndalohen nga shoqëria. Ky është aparteid mjekësor - një shkelje absolute e të drejtave të njeriut [12]Meqenëse terapitë e gjeneve mRNA janë eksperimentale, çdo detyrim ose "mandat" për të detyruar dikë që të injektohet me këtë teknologji është një shkelje e drejtpërdrejtë e mësimit katolik, si dhe Kodit të Nurembergut. Ky Kod u zhvillua në 1947 për të mbrojtur pacientët nga eksperimentet mjekësore, duke deklaruar si deklaratën e tij të parë se "pëlqimi vullnetar i subjektit njerëzor është absolutisht thelbësor." - Shuster E. Pesëdhjetë vjet më vonë: Rëndësia e kodit të NurembergutRevista e Mjekësisë e Nju Anglisëe 1997; 337: 1436-1440 dhe mësimi katolik,[13]"... arsyeja praktike bën të qartë se vaksinimi, si rregull, nuk është një detyrim moral dhe se, prandaj, ai duhet të jetë vullnetar." -"Shënim mbi moralin e përdorimit të disa vaksinave kundër Covid-19", n. 5, vatikan.va nëse jo çdo kuptim të fjalës dashuri. [14]Cf. Letër e Hapur për Peshkopët Katolikë 

Besimtarët e Krishtit janë të lirë t'i bëjnë të njohura nevojat e tyre, veçanërisht nevojat e tyre shpirtërore, dhe dëshirat e tyre Barinjve të Kishës. Ata kanë të drejtë, ndonjëherë me të vërtetë detyrë, në përputhje me njohuritë, kompetencën dhe pozicionin e tyre, që t'u tregojnë Pastorëve të shenjtë pikëpamjet e tyre mbi çështjet që kanë të bëjnë me të mirën e Kishës. Ata kanë të drejtë gjithashtu t'i bëjnë të njohura pikëpamjet e tyre të tjerëve për besimtarët e Krishtit, por duke vepruar kështu ata duhet të respektojnë gjithmonë integritetin e besimit dhe moralit, të tregojnë respektin e duhur ndaj Pastorëve të tyre dhe të marrin parasysh të mirën dhe dinjitetin e përbashkët të individëve . -Kodi i Ligjit të Kanunit, 212

Nëse ndonjëherë Canon 212 ishte i zbatueshëm, sigurisht që është tani.[15]Miqtë e vërtetë nuk janë ata që i bëjnë lajka Papës, por ata që e ndihmojnë me të vërtetën dhe me kompetencën teologjike dhe njerëzore. —Kardinali Gerhard Müller, Corriere della Sera, 26 nëntor 2017; nga Letrat Moynihan, #64, 27 nëntor 2017 Për të qenë i qartë, unë jam nuk duke kundërshtuar motivet e Atit të Shenjtë, të cilat unë supozoj se janë qëllimet më të mira. Përkundrazi, nuk mund t'ju them se sa herë më kanë thënë lexuesit se ata janë pushuar nga puna ose nuk kanë mundur të gjejnë punë sepse punëdhënësit thjesht u kanë thënë: “Papa tha që duhet të vaksinohesh”. Ashtu si Jezusi u braktis nga Apostujt e Tij në Gjetseman, shumë tani ndihen të braktisur nga barinjtë e tyre të cilët thjesht kanë adoptuar linjën personale të Papës të të menduarit për çështjet shkencore dhe mjekësore.[16]“… Kisha nuk ka ndonjë ekspertizë të veçantë në shkencë… Kisha nuk ka asnjë mandat nga Zoti për të prononcuar mbi çështjet shkencore. Ne besojmë në autonominë e shkencës.” —Cardinal Pell, Shërbimi i Lajmeve Fetare, 17 korrik 2015; relgionnews.com dhe praktikisht ia la Trupin e Krishtit një i zemëruar "Turmë"[17]shih Turma në rritje kush tani i simuluar, përjashtojnë dhe shkelin liritë dhe dinjitetin e tyre.

O, nëse mund ta pyes Shëlbuesin Hyjnor, siç bëri profeti Zakari në shpirt, 'Cilat janë këto plagë në duart tuaja?' përgjigja nuk do të ishte e dyshimtë. 'Me këto unë u plagosa në shtëpinë e atyre që më donin. Unë u plagosa nga miqtë e Mi që nuk bënë asgjë për të më mbrojtur dhe që, në çdo rast, e bënë veten bashkëpunëtorë të kundërshtarëve të Mi. ' Ky fyerje mund t'u drejtohet katolikëve të dobët dhe të ndrojtur të të gjitha vendeve. —POPA ST. PIUS X, Publikimi i Dekretit të Virtyteve Heroike të Shën Joanës së Harkut, etj., 13 dhjetor 1908; vatikan.va

In Françesku dhe Anija e Madhe e Mbytur, ne kujtuam vizionin e shikuesve të Fatimes për një “peshkop në të bardha” (papa):

Të tjerë peshkopë, priftërinj, burra e gra fetarë [po] ngjiteshin nga një mal i thepisur, në majë të të cilit ishte një Kryq i madh me trungje të gdhendura ashpër si të një peme tape me lëvore; Para se të mbërrinte atje, Ati i Shenjtë kaloi nëpër një qytet të madh gjysmë i rrënuar dhe gjysmë i dridhur nga hapi i ndalur, i goditur nga dhembja dhe pikëllimi, u lut për shpirtrat e kufomave që takoi rrugës… -Mesazhi i Fatimes, 13 korrik 1917; vatikan.va

Cila është kjo tragjedi që e shqetësoi aq shumë Atin e Shenjtë dhe ata me të? Ishte kuptimi, i zbuluar shumë vonë, se Papa i kishte udhëhequr pa dashje në një program masiv shpopullimi dhe skllavëri ekonomike ndaj një diktature globale të shëndetit? 

…është treguar [në vizionin e Fatimes] se ekziston nevoja për Pasionin e Kishës, i cili natyrshëm reflektohet në personin e Papës, por Papa është në Kishë dhe prandaj ajo që shpallet është vuajtja për Kishën. … —POPA BENEDICT XVI, intervistë me gazetarët gjatë fluturimit të tij për në Portugali; përkthyer nga italishtja: “Le parole del papa:« Nonostante la famosa nuvola siamo qui… »» Corriere della Sera, 11 maj 2010

Merrni parasysh këtë mesazh profetik dhënë shikuesit të miratuar në mënyrë kishtare nga Kosta Rika Luz de Maria më shumë se tre vjet më parë:

Ekonomia botërore do të jetë e antikrishtit, shëndeti do t'i nënshtrohet aderimit ndaj antikrishtit, të gjithë do të jenë të lirë nëse i dorëzohen antikrishtit, do t'u jepet ushqim nëse i dorëzohen antikrishtit… Kjo është liria që ky brez po dorëzohet: nënshtrimi ndaj antikrishtit. - Zonja jonë për Luz de Maria, 2 Mars 2018

Por asgjë nga kjo nuk është e mundur pa rrëzuar rendin aktual…

 

BRACE PR NDIKIM

Ashtu si erërat e një uragani bëhen më të shpejtë dhe më të dhunshëm sa më shumë që afrohet syri i stuhisë - po ashtu, ngjarjet kryesore po vijnë shpejt tani, njëra pas tjetrës në shpejtësia e prishjes.

Këto ngjarje do të vijnë si karroca në shina dhe do të valëzohen në të gjithë këtë botë. Detet nuk janë më të qeta dhe malet do të zgjohen dhe ndarja do të shumëfishohet. —Jezusi për shikuesin amerikan, Jennifer; 4 prill 2005

Dhe vëllezër dhe motra, shumica e këtij shpërthimi është i qëllimshëm dhe sipas dizajnit.[18]p.sh. lifesitenews.com Ndërsa Papa Leo XIII shkroi kaq shumë vjet më parë, plani masoni gjatë gjithë kohës ka qenë të shkatërrojë rendin aktual dhe të "ndërtohet më mirë" - një "Rivendosje e Madhe" - siç është shprehur nga globalistët e sotëm. 

… Ai që është qëllimi i tyre përfundimtar e detyron veten të vështrojë - domethënë përmbysjen e plotë të të gjithë rendit fetar dhe politik të botës që ka prodhuar mësimi i krishterë dhe zëvendësimin e një shteti të ri të gjërave në përputhje me idetë e tyre, të nga të cilat do të nxirren themelet dhe ligjet thjesht natyralizëm. —POPA LEO XIII, Gjinia HumanumEnciklikë për Masonerinë, n.10, 20 Prill, 1884

Këto “ide” janë varrosur në gjuhën e qetë dhe shpesh tërheqëse të Agjendës 2030: qëllimet e “zhvillimit të qëndrueshëm” të Kombeve të Bashkuara.[19]shih Paganizmi i Ri - Pjesa III  

Kjo pandemi ka dhënë një mundësi për një "rivendosje". Ky është shansi ynë për të përshpejtuar përpjekjet tona para-pandemike për të ri-imagjinuar sistemet ekonomike ... "Ndërtimi më i Mirë" nënkupton marrjen e mbështetjes për më të prekurit duke ruajtur vrullin tonë në arritjen e Axhendës 2030 për zhvillim të qëndrueshëm ... - Kryeministri Justin Trudeau, Global News, 29 shtator, 2020; Youtube.com, Shenja 2:05

A keni pyetur veten se si "Dy javë për të rrafshuar kurbën" është bërë papritmas një thirrje harmonike nga udhëheqësit perëndimorë për një revolucion global? 

Pa veprim të shpejtë dhe të menjëhershëm, me një ritëm dhe shkallë të paprecedentë, ne do të humbasim dritaren e mundësisë për të 'rivendosur' për… një të ardhme më të qëndrueshme dhe gjithëpërfshirëse… Me urgjencën që ekziston tani rreth shmangies së dëmeve të pakthyeshme në planetin tonë, ne duhet të vendosim veten në atë që mund të përshkruhet vetëm si një bazë lufte. - Princi Charles, dailymail.com, Shtator 20th, 2020

Një luftë kundër kujt apo çfarë, saktësisht? Princi Charles është kreu i Fondit Botëror të Kafshëve të Egra (WWF), i cili “ka qenë praktikisht i përfshirë në zbatimin e rekomandimeve të zhvilluara nga Klubi i Romës dhe duke punuar ngushtë me FMN-në, Bankën Botërore, UNEP (Programi i Kombeve të Bashkuara për Mjedisin). , UNESCO (Programi Njeriu dhe Biosfera), Fondacioni Soros, Fondacioni MacArthur, Fondacioni Hewlett, etj.[20]"Princi Charles dhe rivendosja e madhe", savkinoleg583.medium.com Epo, Klubi i Romës nuk ishte i rezervuar të deklaronte saktësisht se kundër kujt është kjo "luftë": 

Në kërkim të një armiku të ri për të na bashkuar, ne dolëm me idenë se ndotja, kërcënimi i ngrohjes globale, mungesa e ujit, uria dhe të ngjashme do të përshtateshin me faturën. Të gjitha këto rreziqe janë shkaktuar nga ndërhyrja njerëzore, dhe vetëm përmes qëndrimeve dhe sjelljeve të ndryshuara mund të kapërcehen. Armiku i vërtetë, pra, është humanizëm vetë. —Alexander King & Bertrand Schneider. Revolucioni i Parë Global, f. 75, 1993

Ju nuk mund të "rivendosni" nëse nuk filloni nga e para; ju nuk mund të "ndërtoni përsëri" derisa të shkatërroni. Dhe nuk mund të arrish asnjë nga këto synime, sipas vizionit të tyre dhe atyre që financojnë dhe drejtojnë vaksinimin masiv të globit, pa një popullsi të reduktuar.[21]shih Çelësi i Kaducusit

Kjo shpërbërje e "rendit të vjetër" është ajo që po e shohim para syve tanë, duke na ardhur me shpejtësinë e një uragani të kategorisë 5. 

 

KOHA E vulave

Vula e dytë shpesh mendohet të jetë lufta.

Doli një kal tjetër, një i kuq. Kalorësit të tij iu dha fuqia të hiqte paqen nga toka, në mënyrë që njerëzit të masakronin njëri-tjetrin. Dhe atij iu dha një shpatë e madhe. (Zbulesa 6: 4)

Tani pranohet gjerësisht se virusi SARS-CoV-2 që fajësohet për COVID-19 është një armë bio, e lëshuar qëllimisht ose aksidentalisht nga një laborator kërkimor në Wuhan, China.[22]Një letër nga Universiteti i Teknologjisë i Kinës Jugore pretendon se 'koronavirusi vrasës ndoshta ka origjinën nga një laborator në Wuhan.' (16 Shkurt, 2020; dailymail.co.uk) Në fillim të shkurtit 2020, Dr. Francis Boyle, i cili hartoi "Aktin Biologjik të Armëve" të SH.B.A.-së, dha një deklaratë të hollësishme duke pranuar se 2019 Wuhan Coronavirus është një Armë Fyese e Luftës Biologjike dhe që Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) tashmë e di për këtë (krh. zerohedge.com) Një analist izraelit i luftës biologjike tha të njëjtën gjë. (26 Jan, 2020; larjeontimes.com) Dr. Peter Chumakov i Institutit Engelhardt të Biologjisë Molekulare dhe Akademisë Ruse të Shkencave pohon se "ndërsa qëllimi i shkencëtarëve Wuhan për krijimin e koronavirusit nuk ishte i dëmshëm - përkundrazi, ata po përpiqeshin të studionin patogjenizmin e virusit ... Ata bënë absolutisht gjëra të çmendura ... Për shembull, fut në gjenom, i cili i dha virusit aftësinë për të infektuar qelizat njerëzore. "(zerohedge.com) Profesori Luc Montagnier, fitues i Çmimit Nobel për Mjekësi 2008 dhe njeriu që zbuloi virusin HIV në 1983, pretendon se SARS-CoV-2 është një virus i manipuluar që u lëshua aksidentalisht nga një laborator në Wuhan, Kinë. (Krhs. mercola.com) A dokumentar i ri, duke cituar disa shkencëtarë, tregon COVID-19 si një virus i inxhinieruar. (mercola.com) Një ekip shkencëtarësh australianë ka prodhuar prova të reja se koronavirusi i ri tregon shenja "të ndërhyrjes njerëzore" (lifesitenews.comlarjeontimes.com) Ish kreu i agjencisë britanike të inteligjencës M16, Sir Richard Dearlove, tha se ai beson se virusi COVID-19 u krijua në një laborator dhe u përhap aksidentalisht. (jpost.com) Një studim i përbashkët britaniko-norvegjez pretendon se koronavirusi Wuhan (COVID-19) është një "kimera" e ndërtuar në një laborator kinez. (Taiwannews.com) Profesor Giuseppe Tritto, një ekspert i njohur ndërkombëtarisht në bioteknologji dhe nanoteknologji dhe president i Akademia Botërore e Shkencave dhe Teknologjive Biomjekësore (WABT) thotë se "Ajo ishte e inxhinierizuar gjenetikisht në laboratorin P4 (me përmbajtje të lartë) të Institutit Wuhan të Virologjisë në një program të mbikëqyrur nga ushtria kineze." (lifesitnews.com) I respektuar virolog kinez Dr. Li-Meng Yan, i cili iku nga Hong Kong pasi zbuloi njohuritë e Bejing-ut për koronavirusin para se të dilnin raportet për të, deklaroi se "tregu i mishit në Wuhan është një ekran tymi dhe ky virus nuk është nga natyra… It vjen nga laboratori në Wuhan. ”(dailymail.co.uk ) Dhe ish-Drejtori i CDC Robert Redfield gjithashtu thotë se COVID-19 "ka shumë të ngjarë" të ketë ardhur nga laboratori i Wuhan. (larje larjeje Vetëm dje, Zëvendës Drejtori kryesor i Institutit Kombëtar të Shëndetit (NIH) Lawrence A. Tabak pranoi hulumtimin e "fitimit të funksionit" dhe se me të vërtetë kishte një "eksperiment të kufizuar" për të përcaktuar nëse "proteinat e grumbulluara nga koronaviruset e lakuriqëve natyrorë që qarkullojnë në Kinë ishin të afta të lidheshin me receptorin ACE2 të njeriut në një model miu. "[23]zerohedge.com 

Faza e parë e kësaj lufte kundër njerëzimit është virusi – së bashku me bllokimet globale, mandatet e maskave dhe mbylljet e detyruara të bizneseve – secila duke u larguar nga liria. Faza tjetër është pasaporta e vaksinës dhe vaksinimi i detyruar, i cili po dëmton, vret, skllavëron dhe ndan njerëzimin. Kjo nuk do të hedhë poshtë mundësinë reale të një konflikti me Kinën që duket gjithnjë e më i pashmangshëm.[24]larjeontimes.com; dailymail.co.uk; shih Ora e Shpatës Ajo që është e sigurt është se, tashmë, paqja i është marrë botës pasi siguria dhe liria avullojnë nën mandatet e qeverisë dhe protestat e dhunshme shpërthejnë në shumë vende. 

Dhe me këtë, vula e tretë me sa duket po shfaqet:

Kur ai hapi vulën e tretë ... Unë shikova, dhe aty ishte një kalë i zi, dhe kalorësi i tij mbante një peshore në dorën e tij. Dëgjova atë që dukej të ishte një zë në mes të katër krijesave të gjalla. Aty thuhej: “Një racion gruri kushton një pagë ditore, dhe tre racione elbi kushtojnë një pagesë ditore. Por mos dëmtoni vajin e ullirit ose verën. " (Zbulesa 6: 6)

Kalorësi i këtij kali mban një peshore, e cila në kohët biblike, ishte një mjet ekonomik. Papritur, një racion gruri kushton një pagë të tërë ditore. Massiveshtë masiv inflacioni

Në të gjithë globin, zinxhirët e furnizimit po krijojnë misterioze[25]theepochtimes.com pasi vonesat e transportit shkaktojnë tharjen e një mali mallrash,[26]shih https://www.cnbc.com analistët kryesorë arritën në përfundimin se ne jemi në një "krizë të zinxhirit të furnizimit që nuk është parë që nga Lufta e Dytë Botërore".[27]dailymail.co.uk Si rezultat, blerja e panikut ka filluar[28]cnbc.com duke shkaktuar hiper-inflacion;[29]I msn.co energji[30]I msn.co dhe çmimet e gazit po rriten në disa vende;[31]forbes.com; “7.59 dollarë” në një lokal kalifornian; kf. abc7.com ka pelenë[32]news- Daily.comdhe mungesa të letrës higjienike.[33]cnn.com; foxbusiness.com Në fakt, ne po përpiqemi të botojmë librin e ri të vajzës sonë, vetëm për të zbuluar këtë javë se letra e kompanisë së printimit është ende në një kontejner transporti dhe se kostoja do të jetë dyfishtë çfarë ishte vetëm një vit më parë.[34]market.org

Më shqetësuesja, çmimet e ushqimeve[35]globalnews.ca kanë filluar të ngrihen në qiell,[36]foxnews.com; dailymail.co.uk të cilat do të kenë ndikimin më të madh tek kombet e varfra dhe të pazhvilluara. "Ne do të kemi uri të përmasave biblike në 2021," parashikoi laureati i Çmimit Nobel për Paqen David Beasley i Programit Botëror të Ushqimit.[37]apnews.com Në SHBA, ndërprerja e zinxhirit të furnizimit tani "po çon në mungesë ushqimi, furnizimi në shkollat ​​në mbarë vendin".[38]foxnews.com Përzierja e krizës është fakti që bletët janë zhdukur nga tetë shtete amerikane, gjë që "mund të shkaktojë pasoja serioze në mjedis dhe prodhimin e bimëve për shkak se ato janë pjalmues thelbësorë në bujqësi".[39]usatoday.com Në Evropë, mungesat e plehrave dhe C02 "po kërcënojnë sektorin e mishit, duke rrezikuar furnizime më të ngushta ushqimore dhe madje edhe çmime më të larta".[40]Financialpost.com shih iceagefarmer.comSipas Deloitte të Zvicrës, COVID-19 po prish zinxhirët e furnizimit si më poshtë:

  • Të korrat: Me ardhjen e pranverës, të korrat po kalbet në fusha. Kultivuesit e asparagut të Evropës, për shembull, kanë mungesë dramatike të stafit, me punëtorët migrantë nga Evropa Lindore të paaftë për të ardhur në fermat e tyre për shkak të kufizimeve kufitare - ose thjesht kanë frikë të rrezikojnë infeksionin.
  • Logjistikë: Transporti i ushqimit ndërkohë po kthehet vazhdimisht në një makth logjistik. Aty ku korren prodhimet, kontrollet kufitare dhe kufizimet e transportit ajror po e bëjnë transportin ndërkombëtar të mallrave të freskëta jashtëzakonisht të vështirë – dhe të shtrenjtë.[41]nytimes.com
  • përpunim: Impiantet e përpunimit të ushqimit po zvogëlohen ose mbyllen për shkak të masave të kontrollit ose mungesës së stafit, me furnizuesit e tyre që përpiqen të rregullojnë prodhimin e tyre. Në Kanada, për shembull, fermerët e shpendëve vepruan kolektivisht për të zvogëluar prodhimin e tyre me 12.6%.[42]business.finanicalpost.com
  • Shko-në-treg: Kompanitë që normalisht shesin një pjesë të konsiderueshme të prodhimit të tyre përmes kanaleve jashtë shtëpisë (për shembull prodhuesit e pijeve joalkoolike) po shohin uljen e shitjeve të tyre.[43]bloomberg.com
  • Ndihmuese: Supermarketet, ndonëse shënojnë shifra të shkëlqyera të shitjeve, nuk kanë personel të mjaftueshëm dhe nuk janë shpërndarë.[44]ft.com Për shkak të problemeve me burimet, produktet e bazuara në gamën e gjerë të përbërësve po bëhen gjithnjë e më të vështira për t'u bërë dhe për këtë arsye po zhduken nga raftet e dyqaneve.[45]theglobeandmail.com 

Por ku kanë shkuar të gjithë punëtorët? CNN pretendon, për shembull, se nevojiten rreth 80,000 kamionistë.[46]cnn.com Në vende si Kanadaja dhe Shtetet e Bashkuara, pagesat mujore të qeverisë që përfunduan vetëm kohët e fundit, i bindën punëtorët të mos ktheheshin në punë. "Furnizimet federale mbi pagesat e papunësisë shtetërore po krijonin një nxitje të madhe për t'u kthyer në punë," shkruan Steven Malanga, një anëtar në Institutin Manhattan.[47]city-journal.org Wall Street Journal gjithashtu thekson se vaksina kërkon,[48]au.finance.yahoo.com duke detyruar mijëra punëtorë të pushohen nga puna,[49]p.sh. wsj.com ka ndikuar gjithashtu në mungesën e fuqisë punëtore:

… Ata e kanë shtrydhur anën e ofertës me stimuj për të mos punuar, mandate kufizuese dhe premtim për më shumë rregullime dhe taksa më të larta. Rezultati është inflacion prej 5% dhe ndërprerje në zinxhirin e furnizimit për të cilët CEO thonë se do të shtrihen mirë deri në vitin 2022 dhe ndoshta edhe më gjerë. —8 Tetor 2021; wsj.com

Në Indi, "bllokimi papunësoi shumë nga 460 milion punëtorët indianë dhe i dëboi ata nga kampet e punës ... Të mbledhur, të rrahur për shkeljen e shtetrrethimit, ata grumbullohen tani në rrugë, ose përpiqen të kthehen në qytete sepse nuk ka askund përndryshe ata do të shkojnë ... zinxhirët e prishur të furnizimit kanë lënë mijëra kamionistë të papunë në autostrada ndërsa ushqimi kalbet pa u korrur në fusha. "[50]clubofrome.org

Por siç u përmend më lart, e gjithë kjo ishte parashikuar (planifikuar?) Nga pandemia e Fondacionit Rockefeller "Lockstep" skenar, shkruar në vitin 2010:

Pandemia pati gjithashtu një efekt vdekjeprurës në ekonomi: lëvizshmëria ndërkombëtare e njerëzve dhe mallrave u ndal deri në fund, duke dobësuar industritë si turizmi dhe duke thyer zinxhirët e furnizimit global. Edhe në vend, dyqanet dhe ndërtesat e zyrave normalisht të zhurmshme qëndruan bosh për muaj të tërë, pa punonjës dhe klientë. - Maj 2010, "Skenarë për të Ardhmen e Teknologjisë dhe Zhvillimit Ndërkombëtar"; Fondacioni Rockefeller; nommeraadio.ee

Rastësi, apo jo? Klubi i Romës, një "think tank" elitar global, prodhoi një gazetë të quajtur "Crafting The Post COVID World".[51]clubofrome.org/impact-hubs/climate-emergency/crafting-the-post-covid-world/ Aty thuhet: “Ne do të dalim nga kjo emergjencë. Kur ta bëjmë këtë, çfarë lloj bote duam të krijojmë?… Ne kemi nevojë për një normalitet të ri.” Sipas Forumit Ekonomik Botëror (WEF), i cili po kryeson këtë Rivendosje të Madhe globale, kjo është pikërisht ajo që po vjen:

Shumë prej nesh po mendojnë kur gjërat do të kthehen në normalitet. Përgjigja e shkurtër është: kurrë. Asgjë nuk do të kthehet kurrë në sensin e 'thyer' të normalitetit që mbizotëronte para krizës sepse pandemia e koronavirusit shënon një pikë thelbësore të lakimit në trajektoren tonë globale. - Themeluesi i Forumit Ekonomik Botëror, Profesor Klaus Schwab; bashkautor i Covid-19: Rivendosja e Madhe; cnbc.com, Korrik 13th, 2020 

Qëllimi i WEF për ju dhe mua? "Deri në vitin 2030, ju nuk do të zotëroni asgjë dhe do të jeni të lumtur." Kjo nuk është gjë tjetër veçse komunizmi global me një buzëqeshje (krh. Profecia e Isaisë për Komunizmin Global; shih Kur komunizmi kthehet). 

Me një flluskë masive të tregjeve që pritet të shembet;[52]thestar.com me Kinën dhe pjesën tjetër të botës në prag konflikti; me mungesën e ushqimit në rritje; me familje të ndara ashpër kundër njëra-tjetrës nga një frymë frike… duhet pak imagjinatë për të parë elementët e vulës së katërt që ndjekin si një kuti pas tjetrës në civile kaos

Kur ai hapi vulën e katërt, dëgjova zërin e krijesës së katërt të gjallë që bërtiste, “Eja përpara”. Shikova dhe aty ishte një kal i gjelbër i zbehtë. Kalorësi i tij u quajt Vdekja dhe Hadesi e shoqëroi. Atyre iu dha autorizimi mbi një të katërtën e tokës, për të vrarë me shpatë, uri dhe murtajë dhe me anë të kafshëve të tokës. (Zbul. 6: 7-8)

Ordo ab kaos – “Rendi jashtë kaosit” — motoja e Frimasonëve/Iluminati

Inshtë në natyrën e mesianistëve sekularë të besojnë se nëse njerëzimi nuk do të bashkëpunojë, atëherë njerëzimi duhet të detyrohet të bashkëpunojë - për të mirën e vet, natyrisht mess Mesianistët e rinj, në përpjekjen për ta shndërruar njerëzimin në një kolektiv duke u shkëputur nga Krijuesi i tij , do të sjellë pa vetëdije shkatërrimin e pjesës më të madhe të njerëzimit. Ata do të lëshojnë tmerre të papara: uri, murtaja, luftëra dhe në fund të fundit Drejtësi Hyjnore. Në fillim ata do të përdorin detyrimin për të zvogëluar më tej popullsinë, dhe pastaj nëse dështon ata do të përdorin forcën. - Michael D. O'Brien, Globalizimi dhe Rendi i Ri Botëror, 17 Mars 2009

Vula e pestë është, në të vërtetë, fillimi i qëllimit përfundimtar të Masonerisë: shkatërrimi i Kishës Katolike. 

… Kur kushtet të jenë të përshtatshme, një mbretëri do të përhapet në të gjithë tokën për të zhdukur të gjithë të krishterët dhe më pas të krijojë një vëllazëri universale pa martesa, familja, prona, ligji ose Zoti. — Frimasoni Francois-Marie Arouet de Voltaire, Ajo do të shtypë kokën tënde, Stephen Mahowald, (Edicioni Kindle)

…Shkretimi i madh ka filluar. Herezitë dhe gabimet po përhapen. Kjo është lufta përfundimtare për ruajtjen e besimit të vërtetë katolik… —Zoja për Martin Gavenda në Dechtice, Sllovaki më 15 tetor 2021; countdowntothekingdom.com

 

PËRGATITJET PËRFUNDIMTARE

Vëllezër dhe motra, kjo është një thirrje, jo për t'u frikësuar, por për besim - dhe për t'u përgatitur: për mbajtëse për ndikim.

Fëmijët e mi, gjithçka po përshpejtohet shumë sepse nuk ka më kohë; bashkohuni si vëllezër dhe motra dhe mos qëndroni vetëm, sepse kjo është koha kur do të keni nevojë për njëri -tjetrin.  —Zoja për Gisella Cardia 16 tetor 2021; countdowntothekingdom.com

Para së gjithash, është përgatitja shpirtërore. Zoja na thërret në lutje të përditshme: "Lutu, lutu, lutu" ajo u ka thënë në shfaqje të shumta shikuesve të shumtë. Sa më e vështirë të jetë kjo, aq më e rëndësishme është, përndryshe mishi, djalli dhe bota nuk do ta kundërshtonin aq shumë. Së dyti, ajo na kërkon të lutemi Rruzaren çdo ditë. Vetëm Bëje. Thjesht jini të bindur dhe hiret do të pasojnë. Së treti, ajo na thërret të kthehemi te Sakramentet, të takojmë Jezusin në Eukaristi dhe mëshirën e Tij në Rrëfim. Së katërti, ajo na nxit të lexojmë dhe të meditojmë mbi Fjalën e Perëndisë, shpatën e Shpirtit. Së pesti, ajo na thërret në detyrë aktive, jo përtaci apo frikacakë të vetëkënaqur. Ajo na nxit të pendohemi dhe të agjërojmë, të sakrifikojmë dhe t'u dëshmojmë fqinjëve tanë. Në zbulesat e miratuara për Elizabeth Kindelmann, vetë Zoti ynë Jezus thotë:

Të gjithë janë të ftuar të bashkohen me forcën time speciale luftarake. Ardhja e Mbretërisë sime [e Vullnetit Hyjnor] duhet të jetë qëllimi juaj i vetëm në jetë. Fjalët e mia do të prekin një mori shpirtrash. Besim! Unë do t'ju ndihmoj të gjithëve në një mënyrë të mrekullueshme. Mos e doni rehatinë. Mos u bëni frikacakë. Mos prit. Përballuni me Stuhinë për të shpëtuar shpirtrat. Jepini vetes punën. Nëse nuk bëni asgjë, e braktisni tokën te Satani dhe te mëkatoni. Hapni sytë dhe shihni të gjitha rreziqet që marrin viktima dhe kërcënojnë shpirtrat tuaj. - Jezusi te Elizabeth Kindelmann, Flaka e Dashurisë, fq. 34, botuar nga Fondacioni Children of the Father; sanksionim Kryepeshkopi Charles Chaput

Por duke pasur parasysh atë që po ndodh me zinxhirin e furnizimit, është vetëm një çështje maturie për një lloj fizik përgatitje. Ruani disa mallra dhe nevoja thelbësore. Bëni atë që mundeni brenda arsyes - dhe Perëndia do të bëjë pjesën tjetër.[53]shih Mateu 6: 25-34 

Jini të vetëdijshëm për urgjencën e ruajtjes së drithërave dhe ushqimeve të tjera sipas moshës së secilit anëtar të familjes, pa harruar ndihmën për disa nga vëllezërit dhe motrat tuaja. Mbani ilaçet që ju nevojiten, pa lënë pas dore ujin, i cili është thelbësor për jetën. Ju jeni kaq pranë kaosit global ... dhe do të pendoheni që nuk iu bindët si në kohën e Noeut ... si gjatë ndërtimit të Kullës së Babelit (Zan. 11, 1-8)— St. Michael Kryeengjëlli te Luz de Maria de Bonilla më 4 tetor 2021; kf. countdowntothekingdom.com

Ju jeni zgjedhur si ushtarë të dritës për të përmbysur errësirën që ju rrethon. Unë tashmë ju kam thënë se gjithçka së shpejti do të shembet, dhe përsëri i them ju: kur dëgjoni dhe shihni vëllezër kundër vëllezërve, luftë në rrugë, më shumë pandemi që vijnë për shkak të viruseve, dhe kur demokracia e rreme bëhet diktaturë, ja, atëherë koha e mbërritjes së Jezusit do të jetë afër… Siguroni ujë, ushqim dhe ilaçe Me - Zonja jonë për Gisella Cardia më 6 tetor 2021; cf. countdowntothekingdom.com

Lufta do të ngrihet dhe do të shembë aftësitë tuaja financiare në vendin tuaj, sepse edhe të pasurit do të jenë midis të varfërve; sepse ndryshimet në monedhën tuaj do të vijnë së shpejti. Perëndimi do të tronditet në thelbin e tij dhe do të zgjojë malet poshtë detit. Unë do të ngre dorën time të djathtë dhe detet do të ngrihen, sepse zonat që janë, nuk do të jenë më. Mblidhni ushqimin tuaj tani sepse së shpejti do të dëshmoni një murtajë të madhe që do të thërrasë shumë njerëz të qëndrojnë para meje. —Jezusi te Jennifer, 27 maj 2008; countdowntothekingdom.com

Por a nuk e keni kuptuar akoma se nuk ka më kohë?… A nuk e kuptoni që vetëm Parajsa do të jetë në gjendje të kujdeset për ju? Fëmijët e mi, mos u shqetësoni, mos u mbushni me dyshime dhe mos u frikësoni, sepse kushdo që është me Krishtin nuk duhet të ketë frikë.  - Zonja jonë për Gisella Cardia më 9 tetor 2021; cf. countdowntothekingdom.com

Më në fund, Zoja premton të jetë pranë nesh gjithashtu, teksa kalojmë nëpër këtë Stuhi të tmerrshme, por në fund të fundit, të nevojshme dhe pastruese. Zemra e saj e papërlyer, tha ajo në Fatime, është streha jonë dhe rruga që të çon te Zoti.

Shpirtrat e zgjedhur do të duhet të luftojnë Princin e Errësirës. Do të jetë një Stuhi e frikshme - jo, jo një stuhi, por një uragan që shkatërron gjithçka! Ai madje dëshiron të shkatërrojë besimin dhe besimin e të zgjedhurve. Unë do të jem gjithmonë pranë jush në Stuhinë që tani po piqet. Une jam nena jote. Unë mund t'ju ndihmoj dhe dua! - nga zbulimet e miratuara të Zojës për Elizabeth Kindelmann (1913-1985), Flaka e dashurisë së zemrës së papërlyer të Marisë: Ditari shpirtëror (Vendndodhjet Kindle 2994-2997); aprovuar nga Kardinali Péter Erdö, primati i Hungarisë

Nëna ime është Arka e Noes -Jezusi te Elizabeth Kindelmann, Flaka e Dashurisë, f. 109; sanksionim nga Kryepeshkopi Charles Chaput

 

LIDHJE ME LIDHJE

Shtatë Vulat e Revolucionit

Streha e Kohëve Tona

Skizma? Jo në orën time

 

Dëgjoni në vijim:


 

 

Ndiqni Mark dhe "shenjat e përditshme" të përditshme në MeWe:


Ndiqni shkrimet e Markut këtu:


Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

 
Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Shënimet
1 Shiko Dita e Madhe e Dritës
2 Shiko Thirri në mur
3 shih Armiku është brenda portave
4 Për të ndjekur titujt me ndihmës studiuesin tim, Wayne Labelle, përfshirë komentet, bashkohuni me ne në "Fjala Tani - Shenja" në MeWe
5 shih Interpretimi i Zbulesës
6 vaticannews.va
7 shih Kush është Frenuesi?
8 Dr. Robert Malone, PhD; kf. Ndjek Shkencen?
9 shih Tarifat
10 Dr Jessica Rose, PhD, ka llogaritur se deri në 150,000 kanë vdekur vetëm në Shtetet e Bashkuara nga injeksionet; vetëm të dhënat e Medicare vetëm atje (18% e popullsisë) tregojnë se mbi 48,000 kanë vdekur brenda 14 ditëve të injektimit: shih Tarifat. Dhe statisticieni Matthew Crawford vlerëson në të gjithë botën "se 800,000 deri në 2,000,000 nga vdekjet e regjistruara nga COVID-19 janë në të vërtetë vdekje të shkaktuara nga vaksinat"; Shiko roundingtheearth.substack.com
11 Ndërsa po shkruaja këtë, një mesazh erdhi nga një prej lexuesve të mi: “Ju lutemi lutuni për një prift shumë të shenjtë; peshkopi i tij i tha atij sot nëse nuk e qëllon nuk do të lejohet të thotë më meshë. Ai është aq i hutuar dhe pothuajse mendon ta marrë atë, edhe pse i di rreziqet e tij. Ju lutemi lutuni për të ... Ai është në Kanada. "
12 Meqenëse terapitë e gjeneve mRNA janë eksperimentale, çdo detyrim ose "mandat" për të detyruar dikë që të injektohet me këtë teknologji është një shkelje e drejtpërdrejtë e mësimit katolik, si dhe Kodit të Nurembergut. Ky Kod u zhvillua në 1947 për të mbrojtur pacientët nga eksperimentet mjekësore, duke deklaruar si deklaratën e tij të parë se "pëlqimi vullnetar i subjektit njerëzor është absolutisht thelbësor." - Shuster E. Pesëdhjetë vjet më vonë: Rëndësia e kodit të NurembergutRevista e Mjekësisë e Nju Anglisëe 1997; 337: 1436-1440
13 "... arsyeja praktike bën të qartë se vaksinimi, si rregull, nuk është një detyrim moral dhe se, prandaj, ai duhet të jetë vullnetar." -"Shënim mbi moralin e përdorimit të disa vaksinave kundër Covid-19", n. 5, vatikan.va
14 Cf. Letër e Hapur për Peshkopët Katolikë
15 Miqtë e vërtetë nuk janë ata që i bëjnë lajka Papës, por ata që e ndihmojnë me të vërtetën dhe me kompetencën teologjike dhe njerëzore. —Kardinali Gerhard Müller, Corriere della Sera, 26 nëntor 2017; nga Letrat Moynihan, #64, 27 nëntor 2017
16 “… Kisha nuk ka ndonjë ekspertizë të veçantë në shkencë… Kisha nuk ka asnjë mandat nga Zoti për të prononcuar mbi çështjet shkencore. Ne besojmë në autonominë e shkencës.” —Cardinal Pell, Shërbimi i Lajmeve Fetare, 17 korrik 2015; relgionnews.com
17 shih Turma në rritje
18 p.sh. lifesitenews.com
19 shih Paganizmi i Ri - Pjesa III
20 "Princi Charles dhe rivendosja e madhe", savkinoleg583.medium.com
21 shih Çelësi i Kaducusit
22 Një letër nga Universiteti i Teknologjisë i Kinës Jugore pretendon se 'koronavirusi vrasës ndoshta ka origjinën nga një laborator në Wuhan.' (16 Shkurt, 2020; dailymail.co.uk) Në fillim të shkurtit 2020, Dr. Francis Boyle, i cili hartoi "Aktin Biologjik të Armëve" të SH.B.A.-së, dha një deklaratë të hollësishme duke pranuar se 2019 Wuhan Coronavirus është një Armë Fyese e Luftës Biologjike dhe që Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) tashmë e di për këtë (krh. zerohedge.com) Një analist izraelit i luftës biologjike tha të njëjtën gjë. (26 Jan, 2020; larjeontimes.com) Dr. Peter Chumakov i Institutit Engelhardt të Biologjisë Molekulare dhe Akademisë Ruse të Shkencave pohon se "ndërsa qëllimi i shkencëtarëve Wuhan për krijimin e koronavirusit nuk ishte i dëmshëm - përkundrazi, ata po përpiqeshin të studionin patogjenizmin e virusit ... Ata bënë absolutisht gjëra të çmendura ... Për shembull, fut në gjenom, i cili i dha virusit aftësinë për të infektuar qelizat njerëzore. "(zerohedge.com) Profesori Luc Montagnier, fitues i Çmimit Nobel për Mjekësi 2008 dhe njeriu që zbuloi virusin HIV në 1983, pretendon se SARS-CoV-2 është një virus i manipuluar që u lëshua aksidentalisht nga një laborator në Wuhan, Kinë. (Krhs. mercola.com) A dokumentar i ri, duke cituar disa shkencëtarë, tregon COVID-19 si një virus i inxhinieruar. (mercola.com) Një ekip shkencëtarësh australianë ka prodhuar prova të reja se koronavirusi i ri tregon shenja "të ndërhyrjes njerëzore" (lifesitenews.comlarjeontimes.com) Ish kreu i agjencisë britanike të inteligjencës M16, Sir Richard Dearlove, tha se ai beson se virusi COVID-19 u krijua në një laborator dhe u përhap aksidentalisht. (jpost.com) Një studim i përbashkët britaniko-norvegjez pretendon se koronavirusi Wuhan (COVID-19) është një "kimera" e ndërtuar në një laborator kinez. (Taiwannews.com) Profesor Giuseppe Tritto, një ekspert i njohur ndërkombëtarisht në bioteknologji dhe nanoteknologji dhe president i Akademia Botërore e Shkencave dhe Teknologjive Biomjekësore (WABT) thotë se "Ajo ishte e inxhinierizuar gjenetikisht në laboratorin P4 (me përmbajtje të lartë) të Institutit Wuhan të Virologjisë në një program të mbikëqyrur nga ushtria kineze." (lifesitnews.com) I respektuar virolog kinez Dr. Li-Meng Yan, i cili iku nga Hong Kong pasi zbuloi njohuritë e Bejing-ut për koronavirusin para se të dilnin raportet për të, deklaroi se "tregu i mishit në Wuhan është një ekran tymi dhe ky virus nuk është nga natyra… It vjen nga laboratori në Wuhan. ”(dailymail.co.uk ) Dhe ish-Drejtori i CDC Robert Redfield gjithashtu thotë se COVID-19 "ka shumë të ngjarë" të ketë ardhur nga laboratori i Wuhan. (larje larjeje
23 zerohedge.com
24 larjeontimes.com; dailymail.co.uk; shih Ora e Shpatës
25 theepochtimes.com
26 shih https://www.cnbc.com
27 dailymail.co.uk
28 cnbc.com
29 I msn.co
30 I msn.co
31 forbes.com; “7.59 dollarë” në një lokal kalifornian; kf. abc7.com
32 news- Daily.com
33 cnn.com; foxbusiness.com
34 market.org
35 globalnews.ca
36 foxnews.com; dailymail.co.uk
37 apnews.com
38 foxnews.com
39 usatoday.com
40 Financialpost.com shih iceagefarmer.com
41 nytimes.com
42 business.finanicalpost.com
43 bloomberg.com
44 ft.com
45 theglobeandmail.com
46 cnn.com
47 city-journal.org
48 au.finance.yahoo.com
49 p.sh. wsj.com
50 clubofrome.org
51 clubofrome.org/impact-hubs/climate-emergency/crafting-the-post-covid-world/
52 thestar.com
53 shih Mateu 6: 25-34
Postuar ne BALLINA, SHENJAT dhe tagged , , , , , , , , , , , .