A mund të bëhet Papa heretik?

APTOPIX E PUNA E VITIKAN TU E Dielë

 

nga Rev. Joseph L. Iannuzzi, STD, Ph.D.

 

IN muajt e fundit autoriteti mësimor i Papa Romakut është sfiduar haptas dhe i tij autoriteti suprem, i plotë dhe i menjëhershëm i pyetur. Përjashtim të veçantë i është marrë atij non ex katedra shpallje nën dritën e "profecive" moderne. Artikulli vijues nga Rev. Joseph Iannuzzi shtron pyetjen që bëhet gjithnjë e më shumë nga të tjerët: A mund të bëhet Papa heretik?

 

Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, BESIMI DHE MORALIT.