Nje pergjigje

Elija duke fjetur
Elija duke fjetur,
nga Michael D. O'Brien

 

Kohët e fundit, Unë iu përgjigjën pyetjeve tuaja në lidhje me zbulimin privat, duke përfshirë një pyetje në lidhje me një faqe në internet të quajtur www.catholicplanet.com ku një burrë që pretendon të jetë një "teolog" ka marrë, me autoritetin e tij, lirinë për të deklaruar se kush në Kishë është një "i rremë" zbulimi privat dhe kush po përcjell zbulesa "të vërteta".

Brenda disa ditësh nga shkrimi im, autori i asaj uebfaqe papritmas botoi një artikull pse kjo faqja në internet është "plot gabime dhe gënjeshtra". Unë kam shpjeguar tashmë pse ky individ ka dëmtuar seriozisht besueshmërinë e tij duke vazhduar të përcaktojë datat e ngjarjeve të ardhshme profetike, dhe pastaj - kur nuk do të ndodhin - duke rivendosur datat (shih Më shumë pyetje dhe përgjigje… Për Zbulesën Private). Vetëm për këtë arsye, shumë nuk e marrin këtë individ shumë seriozisht. Sidoqoftë, disa shpirtra kanë shkuar në faqen e tij të internetit dhe janë larguar atje shumë të hutuar, ndoshta një shenjë treguese në vetvete (Mat 7:16).

Pasi kam reflektuar në ato që janë shkruar në lidhje me këtë faqe në internet, unë ndiej që duhet të përgjigjem, të paktën për mundësinë për të hedhur dritë edhe më tej mbi proceset pas shkrimit këtu. Ju mund të lexoni artikullin e shkurtër të shkruar në lidhje me këtë faqe në katolikplanet.com këtu. Unë do të citoj disa aspekte të tij, dhe pastaj do të përgjigjem me radhë më poshtë.

 

Vazhdo te lexosh