Aty ku Qielli Prek Tokën

PJESA VI

img_1525Zoja në malin Tabor, Meksikë

 

Zoti ua zbulon Vetveten atyre që e presin atë shpallje,
dhe që nuk përpiqen të grisin skajin e një misteri, duke detyruar zbulimin.

- Shërbëtori i Zotit, Catherine de Hueck Doherty

 

MY ditët në malin Tabor po mbaronin dhe megjithatë, unë e dija se kishte më shumë "dritë" për të ardhur.Vazhdo te lexosh

Ringjallja që vjen

jezus-ringjallja-jeta2

 

Një pyetje nga një lexues:

Në Zbulesa 20, thuhet se kokat e prera, etj gjithashtu do të kthehen në jetë dhe do të mbretërojnë me Krishtin. Çfarë mendoni se do të thotë kjo? Ose si mund të duket? Unë besoj se mund të jetë fjalë për fjalë, por pyes veten nëse keni më shumë depërtim

Vazhdo te lexosh

Përgatitja për Mbretërimin

rstorm3b

 

KETU është një plan shumë më i madh prapa Tërheqjes së Kreshmës, në të cilin kaq shumë prej jush morët pjesë. Thirrja në këtë orë për lutje intensive, ripërtëritjen e mendjes dhe besnikërinë ndaj Fjalës së Zotit është në të vërtetë një përgatitja për Mbretërimin- mbretëria e Mbretërisë së Zotit në tokë siç është në parajsë.

Vazhdo te lexosh

Diçka e bukur

FJALA TANI N RE LEXIMET MASIVE
për 29-30 nëntor 2015
Festa e Shën Andreas

Tekste liturgjike këtu

 

AS ne fillojmë këtë Ardhje, zemra ime është e mbushur me mrekulli të dëshirës së Zotit për të rivendosur të gjitha gjërat në Vetë, për ta bërë botën përsëri të bukur.

Vazhdo te lexosh

Pasioni ynë

FJALA TANI N RE LEXIMET MASIVE
për të Dielën, 18 Tetor 2015
E diela e 29-të në kohën e zakonshme

Tekste liturgjike këtu

 

WE nuk po përballen me fundin e botës. Në fakt, ne madje nuk po përballemi me shtrëngimet e fundit të Kishës. Ajo me të cilën po përballemi është ballafaqimi përfundimtar në një histori të gjatë konfrontimesh midis Satanit dhe Kishës së Krishtit: një betejë për krijimin e njërit ose të tjetrit mbretërinë e tyre në tokë. Shën Gjon Pali II e përmblodhi në këtë mënyrë:

Vazhdo te lexosh

Triumfi - Pjesa II

 

 

UNË DUA për të dhënë një mesazh shprese -shpresë e jashtëzakonshme. Unë vazhdoj të marr letra në të cilat lexuesit janë të dëshpëruar ndërsa shikojnë rënien e vazhdueshme dhe prishjen eksponenciale të shoqërisë përreth tyre. Ne lëndohemi sepse bota është në një spirale rënëse në një errësirë ​​të pashembullt në histori. Ndiejmë dhembje sepse na kujton këtë kjo nuk është shtëpia jonë, por Qielli është. Prandaj dëgjoni përsëri Jezusin:

Lum ata që kanë uri dhe etje për drejtësi, sepse ata do të ngopen. (Mateu 5: 6)

Vazhdo te lexosh

Pse një epokë e paqes?

FJALA TANI N RE LEXIMET MASIVE
për të shtunën e javës së pestë të kreshmës, 28 mars 2015

Tekste liturgjike këtu

 

ONE nga pyetjet më të zakonshme që dëgjoj për mundësinë e një "epoke të paqes" që vjen është pse? Pse nuk do të kthehej Zoti thjesht, t'u jepte fund luftërave dhe vuajtjeve dhe të sillte një Qiej të Ri dhe Tokë të Re? Përgjigja e shkurtër është thjesht se Zoti do të kishte dështuar plotësisht dhe Satanai fitoi.

Vazhdo te lexosh

Dituria do të shfajësohet

FJALA TANI N RE LEXIMET MASIVE
për të Premten e Javës së Pestë të Kreshmës, 27 Mars 2015

Tekste liturgjike këtu

shenjta-sofia-urtësia e plotfuqishme-1932_FotorDituria e Shën Sofisë së Plotfuqishme, Nicholas Roerich (1932)

 

A Dita e Zotit është pranë. Shtë një ditë kur Urtësia e shumëfishtë e Zotit do t'u bëhet e njohur kombeve. [1]shih Drejtësia e Urtësisë

Vazhdo te lexosh

Shënimet

Një Dhuratë e Madhe

FJALA TANI N RE LEXIMET MASIVE
për të mërkurën e javës së pestë të kreshmës, 25 mars 2015
Solemniteti i Lajmërimit të Zotit

Tekste liturgjike këtu


nga Shpallja nga Nicolas Poussin (1657)

 

kuptoni të ardhmen e Kishës, mos shikoni më larg se Shën Bekuar Mari. 

Vazhdo te lexosh

Në Tokë si në Parajsë

FJALA TANI N RE LEXIMET MASIVE
për të martën e javës së parë të kreshmës, 24 shkurt 2015

Tekste liturgjike këtu

 

BUJDESI përsëri këto fjalë nga Ungjilli i sotëm:

Kingdom Mbretëria jote erdhi, vullneti yt u bë, në tokë ashtu si është në qiell.

Tani dëgjoni me kujdes leximin e parë:

Kështu do të jetë fjala ime që del nga goja ime; Ajo nuk do të kthehet tek unë e pavlefshme, por do të bëjë vullnetin tim, duke arritur fundin për të cilin e dërgova.

Nëse Jezusi na e dha këtë “fjalë” për t’iu lutur çdo ditë Atit tonë Qiellor, atëherë duhet pyetur nëse Mbretëria e Tij dhe Vullneti i Tij Hyjnor do të jenë apo jo në tokë siç është në parajsë? Nëse kjo "fjalë" që jemi mësuar të lutemi do të arrijë fundin e saj… apo thjesht do të kthehet e pavlefshme? Përgjigja, natyrisht, është se këto fjalë të Zotit me të vërtetë do të përmbushin fundin dhe vullnetin e tyre ...

Vazhdo te lexosh