Përpara në vjeshtë…

 

 

KETU është mjaft bujë për këtë ardhje Tetor. Duke pasur parasysh se shikues të shumtë anembanë botës po tregojnë drejt një lloj ndryshimi duke filluar nga muaji i ardhshëm – një parashikim mjaft specifik dhe që ngre vetullat – reagimi ynë duhet të jetë një ekuilibër, kujdes dhe lutje. Në fund të këtij artikulli, do të gjeni një transmetim të ri në internet në të cilin isha i ftuar të diskutoja tetorin e ardhshëm me Fr. Richard Heilman dhe Doug Barry të Forca Grace e SHBA.Vazhdo te lexosh

Autori i jetës dhe vdekjes

Nipi ynë i shtatë: Maximilian Michael Williams

 

SHPRESOJ nuk ju shqetëson nëse marr një moment të shkurtër për të ndarë disa gjëra personale. Ka qenë një javë emocionuese që na ka çuar nga maja e ekstazës në buzë të humnerës…Vazhdo te lexosh

Publikimi i romanit të ri! Gjaku

 

PRINT versioni i vazhdimit Gjaku tani është në dispozicion!

Që nga publikimi i romanit të parë të vajzës sime Denise Pema rreth shtatë vjet më parë - një libër që mori komente të mira dhe përpjekjet e disave për ta bërë atë film - ne kemi pritur vazhdimin. Dhe më në fund është këtu. Gjaku vazhdon historinë në një mbretëri mitike me fjalët e pabesueshme të Denisit për të formuar personazhe realistë, për të krijuar imazhe të jashtëzakonshme dhe për ta bërë historinë të zgjasë shumë pasi ta keni lënë librin poshtë. Kaq shumë tema në Gjaku flasin thellë për kohën tonë. Nuk mund të jem më krenare si babai i saj… dhe i kënaqur si lexues. Por mos e pranoni fjalën time: lexoni komentet më poshtë!Vazhdo te lexosh

Pema dhe vazhdimi

 

Romani i shquar Pema nga autori katolik Denise Mallett (vajza e Mark Mallett) tani është në dispozicion në Kindle! Dhe tamam në kohë si vazhdim Gjaku përgatitet për shtyp këtë vjeshtë. Nëse nuk keni lexuar Pema, po ju mungon një përvojë e paharrueshme. Kjo është ajo që recensentët kishin për të thënë:Vazhdo te lexosh

Ju bëni një ndryshim


JUST kështu që ju e dini ... ju bëni një ndryshim të madh. Lutjet tuaja, shënimet tuaja të inkurajimit, Meshat që keni thënë, rruzaret që luteni, mençuria që reflektoni, konfirmimet që ndani… kjo bën një ndryshim.Vazhdo te lexosh

Fjala Tani në 2020

Mark & ​​Lea Mallett, Dimri 2020

 

IF ju do të më kishit thënë 30 vjet më parë se, në vitin 2020, unë do të shkruaja artikuj në Internet që do të lexoheshin në të gjithë botën ... Unë do të kisha qeshur. Për një, nuk e konsideroja veten autor. Dy, isha në fillim të asaj që u bë një karrierë televizive fituese e çmimeve në lajme. Së treti, dëshira e zemrës time ishte vërtet të bëja muzikë, sidomos këngë dashurie dhe balada. Por këtu ulem tani, duke folur me mijëra të krishterë në të gjithë planetin për kohërat e jashtëzakonshme në të cilat jetojmë dhe planet e jashtëzakonshme që Zoti ka kaluar pas këtyre ditëve të trishtimit. Vazhdo te lexosh

Shikoni dhe Lutuni… për Urtësi

 

IT ka qenë një javë e pabesueshme ndërsa vazhdoj të shkruaj këtë seri Paganizmi i Ri. Unë jam duke shkruar sot për të kërkuar që ju të këmbëngulni me mua. Unë e di në këtë epokë të internetit që vëmendja jonë zgjat vetëm në sekonda. Por ajo që unë besoj se Zoti dhe Zoja jonë po zbulojnë për mua është aq e rëndësishme sa, për disa, kjo mund të nënkuptojë shkuljen e tyre nga një mashtrim i tmerrshëm që tashmë ka mashtruar shumë. Unë jam duke marrë fjalë për fjalë mijëra orë lutje dhe hulumtime dhe duke i kondensuar ato në vetëm disa minuta leximi për ju çdo disa ditë. Fillimisht deklarova që seriali do të ishte tre pjesë, por deri sa të mbaroj, mund të jenë pesë ose më shumë. Une nuk e di. Thjesht po shkruaj siç mëson Zoti. Unë premtoj, megjithatë, se po përpiqem t'i mbaj gjërat deri në pikën që të keni thelbin e asaj që duhet të dini.Vazhdo te lexosh

Azhurnoni Conference dhe Konferencën në Kaliforni

 

 

I dashur vëllezër dhe motra, që kur keni shkruar Nen rrethim në fillim të gushtit duke iu lutur ndërmjetësimin dhe lutjet tuaja, sprovat dhe krizat financiare fjalë për fjalë shumëzuar brenda natës. Ata që na njohin kanë mbetur pa frymë si ne në fushën e prishjeve, riparimeve dhe kostove të pashpjegueshme ndërsa përpiqemi të përballojmë një gjykim pas tjetrit. Duket përtej "normales" dhe më shumë si një sulm intensiv shpirtëror në mënyrë që jo vetëm të na dekurajoni dhe të shkurajoni, por të merrni çdo minutë zgjimi të ditës time duke u përpjekur të menaxhoni jetën tonë dhe të qëndroni në këmbë. Prandaj që atëherë nuk kam shkruar asgjë - thjesht nuk kam pasur kohë. Unë me të vërtetë kam shumë mendime dhe fjalë që mund të shkruaj, dhe shpresoj t'i bëj, kur ngushtica fillon të hapet. Drejtori im shpirtëror shpesh ka thënë se Zoti po i lejon këto lloj sprovash në jetën time në mënyrë që të ndihmoj të tjerët kur godet Stuhia "e madhe".Vazhdo te lexosh

Bashkëpunëtorë në Vreshtin e Krishtit

Mark Mallett pranë Detit të Galilesë

 

Tani është mbi të gjitha ora e besnikëve laikë,
të cilët, me thirrjen e tyre specifike, për të formuar botën laike në përputhje me Ungjillin,
janë thirrur të çojnë përpara misionin profetik të Kishës
duke ungjillizuar sfera të ndryshme të familjes,
jetën shoqërore, profesionale dhe kulturore.

OPPOPE JOHN PAUL II, Adresa për Ipeshkvinjtë e Provincave Kishtare të Indianapolis, Çikago
dhe Milwaukee
në vizitën e tyre "Ad Limina", 28 maj 2004

 

Unë dua të vazhdoj të reflektoj mbi temën e ungjillizimit ndërsa ecim përpara. Por para se ta bëj, duhet të përsëris një mesazh praktik.Vazhdo te lexosh

Fjala Tani në 2019

 

AS ne fillojmë këtë vit të ri së bashku, "ajri" është shtatzënë me pritje. Unë rrëfej se, deri në Krishtlindje, pyesja veten nëse Zoti do të fliste më pak përmes këtij apostoli në vitin e ardhshëm. Ka qenë e kundërta. E ndiej që Zoti pothuajse është i etur të flasë me të dashurit e Tij ... Dhe kështu, dita-ditës, unë do të vazhdoj të përpiqem që fjalët e Tij të jenë në të miat dhe të miat në të Tij, për hir tënd. Ndërsa Proverbi vazhdon:

Atje ku nuk ka profeci, njerëzit heqin dorë nga përmbajtja. (Prov 29:18)

Vazhdo te lexosh

Konferenca e Shpresës dhe Shërimit

 

JANE jeni lodhur, i lodhur apo pa gëzim? A jeni të dekurajuar, në depresion ose po humbni shpresën? A vuani nga thyerja juaj dhe e atyre përreth jush? A ka nevojë për shërim zemra, mendja ose trupi juaj? Në një kohë kur Kisha dhe bota vazhdojnë të zbresin në trazira, vjen një konferencë shumë e nevojshme dy-ditore: Shpresa dhe Shërimi.Vazhdo te lexosh

Azhurnoni nga Lart Veriu

Unë këputa këtë foto të një fushe afër fermës sonë kur pajisjet e mia u prishën
dhe po prisja pjese,
Liqeni i Trampingut, SK, Kanada

 

I dashur familja dhe miqtë,

Ka qenë pak pasi kam pasur një moment të ulem dhe të të shkruaj. Që nga stuhia që goditi fermën tonë në qershor, shakullima e krizave dhe problemeve të vazhdueshme më ka mbajtur larg tryezës time fjalë për fjalë çdo ditë. Ju nuk do ta besonit nëse do t'ju tregoja gjithçka që vazhdon të ndodhë. Nuk ka qenë asgjë më pak se një mendje-mpirë dy muaj.Vazhdo te lexosh

Burimet tona

Klani Mallett, 2018
Nicole, Denise me burrin Nick, Tianna me burrin Michael dhe tonë foshnja e madhe Clara, Moi me nusen time Lea dhe djalin tonë Brad, Gregory me Kevin, Levi dhe Ryan

 

WE dua të falënderoj ata që iu përgjigjën thirrjes sonë për dhurime për këtë apostull të shkruar me kohë të plotë. Rreth 3% e lexuesve tanë kanë kontribuar, gjë që do të na ndihmojë të mbulojmë pagën e stafit tonë. Por, sigurisht, ne duhet të mbledhim fonde për shpenzime të tjera të ministrisë dhe bukën tonë. Nëse jeni në gjendje të mbështetje këtë punë si pjesë e lëmoshës tuaj të Kreshmëve, thjesht klikoni në dhuroj butonin në pjesën e poshtme.Vazhdo te lexosh

Përpara në Krishtin

Mark dhe Lea Mallett

 

TË të jem i sinqertë, unë me të vërtetë nuk kam ndonjë plan. Jo vertet. Planet e mia shumë vite më parë ishin të regjistroja muzikën time, të udhëtoja duke kënduar dhe të vazhdoja të bëja albume derisa zëri im të kërcaste. Por ja ku jam, ulur në një karrige, duke u shkruar njerëzve në të gjithë botën, sepse drejtori im shpirtëror më tha "shko atje ku janë njerëzit". Dhe ja ku jeni. Jo se kjo është një befasi totale për mua, sidoqoftë. Kur fillova shërbimin tim të muzikës rreth një çerek shekulli më parë, Zoti më dha një fjalë: “Muzika është një portë për të ungjillizuar ”. Muzika nuk duhej të ishte kurrë "gjëja", por një portë.Vazhdo te lexosh

Ndryshimi i kulturës sonë

Trëndafili mistik, nga Tianna (Mallett) Williams

 

IT ishte pika e fundit. Kur kam lexuar detajet e një serie të re vizatimore nisur në Netflix që seksualizon fëmijët, unë anulova pajtimin tim. Po, ata kanë disa dokumentarë të mirë që do të na mungojnë… Por një pjesë e tyre Dalja nga Babilonia do të thotë të bësh zgjedhje që fjalë për fjalë përfshijnë mosmarrjen pjesë ose mbështetjen e një sistemi që po helmon kulturën. Siç thotë në Psalmin 1:Vazhdo te lexosh

Klani i Ministrisë

Klani Mallett

 

SHKRIMI për ju disa mijëra metra mbi tokë në rrugën time për në Misuri për të dhënë një tërheqje "shëruese dhe forcuese" me Annie Karto dhe Fr. Philip Scott, dy shërbëtorë të mrekullueshëm të dashurisë së Zotit. Kjo është hera e parë në një kohë që unë bëj ndonjë ministri jashtë zyrës sime. Në vitet e kaluara, duke dalluar me drejtorin tim shpirtëror, ndiej që Zoti më ka kërkuar që të lë pas shumicën e ngjarjeve publike dhe të përqendrohem te dëgjim shkrim për ju, lexuesit e mi të dashur. Këtë vit, unë jam duke marrë pak më shumë ministri të jashtme; ndihet si një "shtytje" e fundit në disa aspekte ... Unë do të kem më shumë njoftime për datat e ardhshme së shpejti.

Vazhdo te lexosh

Shënime dhe Letra të Fuqishme

qese postare

 

DISA shënime dhe letra të fuqishme dhe prekëse nga lexuesit gjatë dy ditëve të fundit. Ne duam të falënderojmë të gjithë ata që i janë përgjigjur thirrjes sonë me bujarinë dhe lutjet tuaja. Deri më tani, rreth 1% e lexuesve tanë janë përgjigjur… kështu që nëse jeni në gjendje, ju lutemi lutuni për të mbështetur këtë shërbesë me kohë të plotë kushtuar dëgjimit dhe shpalljes së "tani fjalës" për Kishën në këtë orë. Dije, vëllezër dhe motra, se kur i dhuroni kësaj ministrie, ju në thelb po u dhuroni lexuesve si Andrea

Vazhdo te lexosh

Drejt vitit 2017

markleaMe gruan time Léa jashtë "Derës së Mëshirës" në Bazilikën e Katedrales së Shën Jozefit në San Jose, CA, tetor 2016, në 25 vjetorin e dasmës

 

KA kanë qenë shumë mendime ', shumë lutje' duke filluar 'gjatë këtyre dy muajve të fundit. Unë kam pasur një ndjenjë pritjeje të ndjekur nga një "mosnjohje" kurioze se cili do të jetë roli im në këto kohë. Unë kam jetuar vërtet ditë për ditë duke mos ditur se çfarë dëshiron Zoti nga unë kur hyjmë dimër. Por dy ditët e kaluara, e ndjeva Zotin tonë thjesht duke thënë, "Qëndro aty ku je dhe bëhu zëri im duke bërtitur në shkretëtirë ..."

Vazhdo te lexosh

Turi i së Vërtetës

 

Ishte një kohë e bukur dhe e jashtëzakonshme hiri me vëllezërit dhe motrat e mia në Luiziana. Falënderimet e mia për të gjithë ata që punuan kaq shumë për të na sjellë atje. Lutjet dhe dashuria ime qëndrojnë me njerëzit e Luizianës. 

 

"Turi i së Vërtetës"

shtator 21: Takohuni me Jezusin, Shën Gjoni i Kryqit, Lacombe, LA USA, 7:00 pasdite

• 22 shtator: Takohuni me Jezusin, Zoja jonë e Ndihmës së Shpejtë, Chalmette, LA USA, 7:00 pasdite

Vazhdo te lexosh

Një emër i ri

 

SSHT vështirë të thuhet me fjalë, por është kuptimi që kjo ministri po hyn në një fazë të re. Nuk jam i sigurt se e kuptoj se çfarë është madje, por ekziston një ndjenjë e thellë që Zoti po krasit dhe po përgatit diçka të re, edhe nëse është vetëm e brendshme.

Si i tillë, ndihem i detyruar këtë javë të bëj disa ndryshime të vogla këtu. Unë i kam dhënë këtij blogu, të quajtur dikur "Ushqim Shpirtëror për Mendim", një emër të ri, thjesht: Fjala Tani. Ky nuk është aspak një titull i ri për lexuesit këtu, pasi unë e kam përdorur atë për t'iu referuar meditimeve në Leximet Masive. Sidoqoftë, mendoj se është një përshkrim edhe më i përshtatshëm i asaj që unë ndiej se po bën Zoti… që "tani fjala" duhet të thuhet - pavarësisht nga kostoja - me kohën që mbetet.

Vazhdo te lexosh

Mark Mallett në Koncert, Dimër 2015

 

Ndër arsyet pse dikush do të kishte një "zemër prej guri", [është se dikush] ka kaluar një "përvojë të dhimbshme". Zemra, kur ngurtësohet, nuk është e lirë dhe nëse nuk është e lirë është sepse nuk do…
—POPE FRANCIS, Homily, 9 janar 2015, Zenit

 

KUR Prodhova albumin tim të fundit, "Të pambrojtur", unë bashkova një koleksion këngësh që kam shkruar që flasin për 'përvojat e dhimbshme' që shumë prej nesh kanë kaluar: vdekjen, prishjen e familjes, tradhëtinë, humbjen ... dhe më pas Përgjigja e Zotit ndaj saj. ,Shtë, për mua, një nga albumet më prekëse që kam krijuar, jo vetëm për përmbajtjen e fjalëve, por edhe për emocionin e pabesueshëm që muzikantët, këngëtarët rezervë dhe orkestra sollën në studio.

Dhe tani, ndiej se është koha për të marrë këtë album në rrugë që shumë, zemrat e të cilëve janë ngurtësuar nga përvojat e tyre të dhimbshme, mbase të zbuten nga dashuria e Krishtit. Ky turne i parë është përmes Saskatchewan, Kanada këtë Dimër.

Nuk ka bileta ose tarifa, kështu që të gjithë mund të vijnë (një ofertë me vullnet falas do të merret). Shpresoj të takoj shumë prej jush atje

Vazhdo te lexosh

Përshëndetje të gëzueshme!

Krishtlindjet familjare 2014Familja Mallett, Krishtlindje 2014

 

 

FALENDERIM ju për çdo lutje, çdo letër,
çdo fjalë e mirë, çdo dhuratë këtë vit që lamë pas.

Jam i mbushur me një gëzim të thellë dhe ndjenjë mrekullie
në dhuratën e madhe jo vetëm të Shpëtimtarit tonë
por të Kishës së Tij, e cila është përhapur në çdo komb.

JEZUS KRISHTI SHT ZOT.

Dashuri dhe bekime nga klani Mallett
me mirënjohje dhe lutje për gëzimin, paqen dhe strehimin tuaj
Jezu Krishti Shpëtimtari ynë.

 

 

 

 

Ngushëlloni njerëzit e mi

 

A fjalët kanë qenë në zemrën time për ca kohë,

Ngushëlloni njerëzit e mi.

Ato janë tërhequr nga Isaia 40 - ato fjalë profetike nga të cilat populli i Izraelit e ngushëlloi veten duke e ditur se, me të vërtetë, do të vinte një Shpëtimtar. Ishte për ta, "Një popull në errësirë", [1]krh. Isa 9: 2 që Mesia do ta vizitonte nga lart.

A jemi ndryshe sot? Në fakt, kjo gjeneratë është padyshim në më shumë errësirë ​​se çdo para tij për faktin se ne tashmë e kemi parë Mesian.

Vazhdo te lexosh

Shënimet

Shënimet
1 krh. Isa 9: 2

Ndryshimet e Rëndësishme

 

 

BROTHERS dhe motrat, gjërat kanë filluar të lëvizin shumë shpejt në botë me ngjarje, njëra mbi tjetrën si erërat e një uragani më afër syrit të Stuhisë. [1]shih Shtatë Vulat e Revolucionit Kjo është ajo që Zoti më tregoi se do të ndodhte disa vjet më parë. Por kush nga ne mund të përgatitet për këto gjëra jashtë hirit të Zotit?

Si i tillë, unë kam qenë i përmbytur me email, tekste, thirrje telefonike. dhe unë nuk mund të vazhdoj. Për më tepër, e ndiej që Zoti po më thërret në më shumë lutje dhe duke dëgjuar. Ndjej se nuk jam në hap me atë He dëshiron që unë të them! Diçka duhet të japë

Vazhdo te lexosh

Shënimet

Një roman i ri emocionues! - "Pema"

Libri i pemës

 

 

I qeshi, qava, isha gozhduar deri në fjalën e fundit. Por mbase më shumë se gjithçka, isha i habitur që një mendje kaq e re mund të ngjizte Pema, një roman i ri nga vajza ime 20-vjeçare Denise

Filloi kur ajo ishte trembëdhjetë, dhe tani mbaroi shtatë vjet më vonë, Pema ka qenë recensues mahnitës. Unë jam më shumë se i ngazëllyer për të treguar atë që ata po thonë në lidhje me këtë libër të ri që, i vendosur në një periudhë mesjetare, është një udhëtim përmes emocioneve të papërpunuara, vuajtjeve dhe misticizmit. Ne jemi krenar të shpallim sot lëshimin e Pema!

 

TANI NË DISPOZICION! Porosit sot!

Vazhdo te lexosh

I dhunuar!

 

 

AS E përmenda kohët e fundit, kur hyni midis Gruas dhe dragoit, po hyni në një betejë fillestare!

Një stuhi kaloi sot dhe një goditje afër rrufesë më skuq kompjuterin (edhe pse ishte i lidhur në një shirit elektrik)! Për fat të mirë, ai ishte mbështetur në një hard disk ... për fat të keq, kompjuteri është i dëmtuar.

Por kjo më jep një justifikim për të prezantuar (me urdhër të menaxherit të zyrës sime) të renë tonë Faqja e dhurimit kjo e bën më të lehtë për mbështetësit që të kontribuojnë në këtë ministri. Thjesht klikoni në butonin më poshtë, dhe dhurimi në baza mujore, vjetore ose një herë është modernizuar. Ne kemi dëgjuar ankesat tuaja, dhe shpresojmë që ju të vlerësoni modelin e ri.

Dhe papritmas, na duhet ndihmë shtesë!

Vazhdo te lexosh

Ligji Tani dhe Ligji i Ri

 

ON 1 korrik 2014, ligji i ri anti-spam i Kanadasë hyn në fuqi. Derisa Fjala Tani është vetëm një shërbim i bazuar në pajtim, duhet të jemi të sigurt se jemi në përputhje me ligjet e reja të Kanadasë. Ju jeni pajtuar në njërën ose në të dy listat e postës elektronike të Mark Mallett:

Abonentë në Fjala Tani do të marrë meditime të herëpashershme nga Mark si dhe email të rastit që promovojnë muzikën dhe / ose librat dhe produktet e tjera të Markut. Nëse nuk jeni më dakord për të marrë këto posta elektronike, Kliko këtu për të shkuar në faqen tonë të çabonimit, ose thjesht klikoni në lidhjen në fund të këtij emaili.

Ata të regjistruar gjithashtu në Ushqim Shpirtëror për Mendim / EHTV do të marrë një email të veçantë.

Zoti ju bekoftë,
Mark Mallett

 

Kontaktoni: Nail It Records / Publikimi.
Mark Mallett
877-655-6245
www.markmallett.com

 

 

 

Merrni Këngë për Karol Falas!

 

 

Përgatituni për kanonizimin e Gjon Palit II
më 27 Prill, e Dielë e Mëshirës Hyjnore
...

Porosit Mark Mallett's Chaplet hyjnore mëshirë
vendosur në Stacionet e Kryqit të JPII
dhe marrin
FALAS

një kopje e Këngë për Karol,
himni i dashur për Papën e ndjerë që Marku shkroi ditën e vdekjes së Papës.

Vetëm $ 14.99 për 2 CD.
plus transportin

Vazhdo te lexosh

"Përgatituni ... si asnjë vepër tjetër që kam lexuar"

 

 

Çfarë ka në libër?

  • Kuptoni se si u shfaq Gruaja dhe dragoi i Zbulesës në shekullin e 16-të, duke filluar "konfrontimin më të madh historik" që ka kaluar njerëzimi.
  • Mësoni se si yjet në tilma Zoja e Guadalupe përputhen me qiellin e mëngjesit në 12 dhjetor 1531 kur ajo u shfaq në St. Libri i Përballjes Finale-1Juan Diego, dhe mënyrën se si ata mbajnë një «fjalë profetike» për kohën tonë.
  • Mrekulli të tjera të tilmas që shkenca nuk mund t’i shpjegojë.
  • Çfarë kanë thënë Etërit e hershëm të Kishës në lidhje me Antikrishtin dhe të ashtuquajturën "epokë të paqes".
  • Çfarë thonë Etërit për kohën e Antikrishtit.
  • Mësoni pse "dita e Zotit" nuk është një periudhë 24 orëshe, por simbolike e asaj që Tradita i referohet si mbretërimi "mijë vjet".
  • Mësoni se si "epoka e paqes" nuk është herezi e mijëvjeçarit.
  • Si nuk po vijmë në fundin e botës, por në fund të epokës sonë sipas papëve dhe etërve.
  • Lexoni takimin e fuqishëm të Markut me Zotin ndërsa këndoni Sanctus, dhe si e nisi këtë ministri shkrimi.
  • Zbuloni shpresën që qëndron në horizont pas gjykimit të ardhshëm.

 

Bleni dy, merrni një libër falas!
Shkoni te markmallett.com

PLUS

marr Transporti mbi muzikën e Markut, librin,
dhe art origjinal familjar në të gjitha porositë mbi 75 dollarë.
Shiko këtu për detaje.

Dyqani i Mark Mallett: Transporti Falas!

 

 

marr anijeve të lirë on Muzika e Markut, Libri,
dhe arti i bukur familjar origjinal
në të gjitha porositë mbi 75 dollarë.

at

markmallett.com

Vazhdo te lexosh

Transparenca

 

 
 

OUR falënderime të përzemërta për ata prej jush që i janë përgjigjur qëllimit tonë që një mijë njerëz të dhurojnë 10 dollarë çdo muaj. Jemi afërsisht një e pesta e rrugës atje.

Ne gjithmonë kemi pranuar dhe jemi mbështetur në donacione në të gjithë këtë ministri. Si i tillë, ekziston një përgjegjësi e caktuar për të qenë transparent në lidhje me operacionet tona financiare.

Vazhdo te lexosh