Burimet tona

Klani Mallett, 2018
Nicole, Denise me burrin Nick, Tianna me burrin Michael dhe tonë foshnja e madhe Clara, Moi me nusen time Lea dhe djalin tonë Brad, Gregory me Kevin, Levi dhe Ryan

 

WE dua të falënderoj ata që iu përgjigjën thirrjes sonë për dhurime për këtë apostull të shkruar me kohë të plotë. Rreth 3% e lexuesve tanë kanë kontribuar, gjë që do të na ndihmojë të mbulojmë pagën e stafit tonë. Por, sigurisht, ne duhet të mbledhim fonde për shpenzime të tjera të ministrisë dhe bukën tonë. Nëse jeni në gjendje të mbështetje këtë punë si pjesë e lëmoshës tuaj të Kreshmëve, thjesht klikoni në dhuroj butonin në pjesën e poshtme.Vazhdo te lexosh

Përpara në Krishtin

Mark dhe Lea Mallett

 

TË të jem i sinqertë, unë me të vërtetë nuk kam ndonjë plan. Jo vertet. Planet e mia shumë vite më parë ishin të regjistroja muzikën time, të udhëtoja duke kënduar dhe të vazhdoja të bëja albume derisa zëri im të kërcaste. Por ja ku jam, ulur në një karrige, duke u shkruar njerëzve në të gjithë botën, sepse drejtori im shpirtëror më tha "shko atje ku janë njerëzit". Dhe ja ku jeni. Jo se kjo është një befasi totale për mua, sidoqoftë. Kur fillova shërbimin tim të muzikës rreth një çerek shekulli më parë, Zoti më dha një fjalë: “Muzika është një portë për të ungjillizuar ”. Muzika nuk duhej të ishte kurrë "gjëja", por një portë.Vazhdo te lexosh

Ndryshimi i kulturës sonë

Trëndafili mistik, nga Tianna (Mallett) Williams

 

IT ishte pika e fundit. Kur kam lexuar detajet e një serie të re vizatimore nisur në Netflix që seksualizon fëmijët, unë anulova pajtimin tim. Po, ata kanë disa dokumentarë të mirë që do të na mungojnë… Por një pjesë e tyre Dalja nga Babilonia do të thotë të bësh zgjedhje që fjalë për fjalë përfshijnë mosmarrjen pjesë ose mbështetjen e një sistemi që po helmon kulturën. Siç thotë në Psalmin 1:Vazhdo te lexosh

Klani i Ministrisë

Klani Mallett

 

SHKRIMI për ju disa mijëra metra mbi tokë në rrugën time për në Misuri për të dhënë një tërheqje "shëruese dhe forcuese" me Annie Karto dhe Fr. Philip Scott, dy shërbëtorë të mrekullueshëm të dashurisë së Zotit. Kjo është hera e parë në një kohë që unë bëj ndonjë ministri jashtë zyrës sime. Në vitet e kaluara, duke dalluar me drejtorin tim shpirtëror, ndiej që Zoti më ka kërkuar që të lë pas shumicën e ngjarjeve publike dhe të përqendrohem te dëgjim shkrim për ju, lexuesit e mi të dashur. Këtë vit, unë jam duke marrë pak më shumë ministri të jashtme; ndihet si një "shtytje" e fundit në disa aspekte ... Unë do të kem më shumë njoftime për datat e ardhshme së shpejti.

Vazhdo te lexosh

Shënime dhe Letra të Fuqishme

qese postare

 

DISA shënime dhe letra të fuqishme dhe prekëse nga lexuesit gjatë dy ditëve të fundit. Ne duam të falënderojmë të gjithë ata që i janë përgjigjur thirrjes sonë me bujarinë dhe lutjet tuaja. Deri më tani, rreth 1% e lexuesve tanë janë përgjigjur… kështu që nëse jeni në gjendje, ju lutemi lutuni për të mbështetur këtë shërbesë me kohë të plotë kushtuar dëgjimit dhe shpalljes së "tani fjalës" për Kishën në këtë orë. Dije, vëllezër dhe motra, se kur i dhuroni kësaj ministrie, ju në thelb po u dhuroni lexuesve si Andrea

Vazhdo te lexosh

Drejt vitit 2017

markleaMe gruan time Léa jashtë "Derës së Mëshirës" në Bazilikën e Katedrales së Shën Jozefit në San Jose, CA, tetor 2016, në 25 vjetorin e dasmës

 

KA kanë qenë shumë mendime ', shumë lutje' duke filluar 'gjatë këtyre dy muajve të fundit. Unë kam pasur një ndjenjë pritjeje të ndjekur nga një "mosnjohje" kurioze se cili do të jetë roli im në këto kohë. Unë kam jetuar vërtet ditë për ditë duke mos ditur se çfarë dëshiron Zoti nga unë kur hyjmë dimër. Por dy ditët e kaluara, e ndjeva Zotin tonë thjesht duke thënë, "Qëndro aty ku je dhe bëhu zëri im duke bërtitur në shkretëtirë ..."

Vazhdo te lexosh