Turi i së Vërtetës

 

Ishte një kohë e bukur dhe e jashtëzakonshme hiri me vëllezërit dhe motrat e mia në Luiziana. Falënderimet e mia për të gjithë ata që punuan kaq shumë për të na sjellë atje. Lutjet dhe dashuria ime qëndrojnë me njerëzit e Luizianës. 

 

"Turi i së Vërtetës"

shtator 21: Takohuni me Jezusin, Shën Gjoni i Kryqit, Lacombe, LA USA, 7:00 pasdite

• 22 shtator: Takohuni me Jezusin, Zoja jonë e Ndihmës së Shpejtë, Chalmette, LA USA, 7:00 pasdite

Vazhdo te lexosh

Një emër i ri

 

SSHT vështirë të thuhet me fjalë, por është kuptimi që kjo ministri po hyn në një fazë të re. Nuk jam i sigurt se e kuptoj se çfarë është madje, por ekziston një ndjenjë e thellë që Zoti po krasit dhe po përgatit diçka të re, edhe nëse është vetëm e brendshme.

Si i tillë, ndihem i detyruar këtë javë të bëj disa ndryshime të vogla këtu. Unë i kam dhënë këtij blogu, të quajtur dikur "Ushqim Shpirtëror për Mendim", një emër të ri, thjesht: Fjala Tani. Ky nuk është aspak një titull i ri për lexuesit këtu, pasi unë e kam përdorur atë për t'iu referuar meditimeve në Leximet Masive. Sidoqoftë, mendoj se është një përshkrim edhe më i përshtatshëm i asaj që unë ndiej se po bën Zoti… që "tani fjala" duhet të thuhet - pavarësisht nga kostoja - me kohën që mbetet.

Vazhdo te lexosh

Mark Mallett në Koncert, Dimër 2015

 

Ndër arsyet pse dikush do të kishte një "zemër prej guri", [është se dikush] ka kaluar një "përvojë të dhimbshme". Zemra, kur ngurtësohet, nuk është e lirë dhe nëse nuk është e lirë është sepse nuk do…
—POPE FRANCIS, Homily, 9 janar 2015, Zenit

 

KUR Prodhova albumin tim të fundit, "Të pambrojtur", unë bashkova një koleksion këngësh që kam shkruar që flasin për 'përvojat e dhimbshme' që shumë prej nesh kanë kaluar: vdekjen, prishjen e familjes, tradhëtinë, humbjen ... dhe më pas Përgjigja e Zotit ndaj saj. ,Shtë, për mua, një nga albumet më prekëse që kam krijuar, jo vetëm për përmbajtjen e fjalëve, por edhe për emocionin e pabesueshëm që muzikantët, këngëtarët rezervë dhe orkestra sollën në studio.

Dhe tani, ndiej se është koha për të marrë këtë album në rrugë që shumë, zemrat e të cilëve janë ngurtësuar nga përvojat e tyre të dhimbshme, mbase të zbuten nga dashuria e Krishtit. Ky turne i parë është përmes Saskatchewan, Kanada këtë Dimër.

Nuk ka bileta ose tarifa, kështu që të gjithë mund të vijnë (një ofertë me vullnet falas do të merret). Shpresoj të takoj shumë prej jush atje

Vazhdo te lexosh

Përshëndetje të gëzueshme!

Krishtlindjet familjare 2014Familja Mallett, Krishtlindje 2014

 

 

FALENDERIM ju për çdo lutje, çdo letër,
çdo fjalë e mirë, çdo dhuratë këtë vit që lamë pas.

Jam i mbushur me një gëzim të thellë dhe ndjenjë mrekullie
në dhuratën e madhe jo vetëm të Shpëtimtarit tonë
por të Kishës së Tij, e cila është përhapur në çdo komb.

JEZUS KRISHTI SHT ZOT.

Dashuri dhe bekime nga klani Mallett
me mirënjohje dhe lutje për gëzimin, paqen dhe strehimin tuaj
Jezu Krishti Shpëtimtari ynë.

 

 

 

 

Ngushëlloni njerëzit e mi

 

A fjalët kanë qenë në zemrën time për ca kohë,

Ngushëlloni njerëzit e mi.

Ato janë tërhequr nga Isaia 40 - ato fjalë profetike nga të cilat populli i Izraelit e ngushëlloi veten duke e ditur se, me të vërtetë, do të vinte një Shpëtimtar. Ishte për ta, "Një popull në errësirë", [1]krh. Isa 9: 2 që Mesia do ta vizitonte nga lart.

A jemi ndryshe sot? Në fakt, kjo gjeneratë është padyshim në më shumë errësirë ​​se çdo para tij për faktin se ne tashmë e kemi parë Mesian.

Vazhdo te lexosh

Shënimet

Shënimet
1 krh. Isa 9: 2

Ndryshimet e Rëndësishme

 

 

BROTHERS dhe motrat, gjërat kanë filluar të lëvizin shumë shpejt në botë me ngjarje, njëra mbi tjetrën si erërat e një uragani më afër syrit të Stuhisë. [1]shih Shtatë Vulat e Revolucionit Kjo është ajo që Zoti më tregoi se do të ndodhte disa vjet më parë. Por kush nga ne mund të përgatitet për këto gjëra jashtë hirit të Zotit?

Si i tillë, unë kam qenë i përmbytur me email, tekste, thirrje telefonike. dhe unë nuk mund të vazhdoj. Për më tepër, e ndiej që Zoti po më thërret në më shumë lutje dhe duke dëgjuar. Ndjej se nuk jam në hap me atë He dëshiron që unë të them! Diçka duhet të japë

Vazhdo te lexosh

Shënimet

Një roman i ri emocionues! - "Pema"

Libri i pemës

 

 

I qeshi, qava, isha gozhduar deri në fjalën e fundit. Por mbase më shumë se gjithçka, isha i habitur që një mendje kaq e re mund të ngjizte Pema, një roman i ri nga vajza ime 20-vjeçare Denise

Filloi kur ajo ishte trembëdhjetë, dhe tani mbaroi shtatë vjet më vonë, Pema ka qenë recensues mahnitës. Unë jam më shumë se i ngazëllyer për të treguar atë që ata po thonë në lidhje me këtë libër të ri që, i vendosur në një periudhë mesjetare, është një udhëtim përmes emocioneve të papërpunuara, vuajtjeve dhe misticizmit. Ne jemi krenar të shpallim sot lëshimin e Pema!

 

TANI NË DISPOZICION! Porosit sot!

Vazhdo te lexosh

I dhunuar!

 

 

AS E përmenda kohët e fundit, kur hyni midis Gruas dhe dragoit, po hyni në një betejë fillestare!

Një stuhi kaloi sot dhe një goditje afër rrufesë më skuq kompjuterin (edhe pse ishte i lidhur në një shirit elektrik)! Për fat të mirë, ai ishte mbështetur në një hard disk ... për fat të keq, kompjuteri është i dëmtuar.

Por kjo më jep një justifikim për të prezantuar (me urdhër të menaxherit të zyrës sime) të renë tonë Faqja e dhurimit kjo e bën më të lehtë për mbështetësit që të kontribuojnë në këtë ministri. Thjesht klikoni në butonin më poshtë, dhe dhurimi në baza mujore, vjetore ose një herë është modernizuar. Ne kemi dëgjuar ankesat tuaja, dhe shpresojmë që ju të vlerësoni modelin e ri.

Dhe papritmas, na duhet ndihmë shtesë!

Vazhdo te lexosh