Arti i ri Origjinal Katolik


Zoja e Vuajtjeve, © Tianna Mallett

 

 Ka pasur shumë kërkesa për artin origjinal të prodhuar këtu nga gruaja dhe vajza ime. Tani mund t'i zotëroni ato në printimet tona unike magnetike me cilësi të lartë. Ato vijnë në 8 ″ x10 ″ dhe, për shkak se janë magnetike, mund të vendosen në qendër të shtëpisë tuaj në frigorifer, dollapin e shkollës tuaj, një kuti mjetesh ose një sipërfaqe tjetër metalike.
Ose, inkuadroni këto printime të bukura dhe shfaqi ato kudo që dëshironi në shtëpinë ose zyrën tuaj.Vazhdo te lexosh

California dhe Ohio

 

 

IF ju jeni në zonë, shpresoj t'ju shoh në ngjarjet e mëposhtme!

 • 29 qershor - 1 korrik: 20th Konferenca Vjetore Mariane, Crowne Plaza Konf. Center, Foster City, CA, USA (detaje) këtu)
 • Korrik 2: Takohuni me Jesus, Famullia e St. Agnes, Concord, CA, SHBA, ora 7:XNUMX
 • 28 & 29 korrik: Konferenca Marian, Universiteti Dominikan i Ohajos, Columbus, OH, SHBA
 • 30 korrik: Takohemi me Jezusin, Windsor, OH, Shërbëtorët e Marisë: Qendra për Paqe, ora 7:XNUMX
**Ju lutemi vini re se ngjarja më 1 korrik në Shën Dominik është anuluar.  Vazhdo te lexosh

Gjetja e kohës

 

 

I mendoj se jemi të gjithë në të njëjtën varkë kur vjen koha: nuk duket se ka kurrë aq sa duhet. I tillë ka qenë muajt e fundit. Në mes të udhëtimit dhe regjistrimit të albumit tim të ardhshëm, ka qenë e vështirë dhe ndonjëherë e pamundur të të shkruaj. Kjo tha, ka disa gjëra të rëndësishme për të cilat kam punuar në lidhje me Ora e Fundit, dhe unë mund të duket se gjej vetëm një minutë këtu dhe atje për të punuar mbi to. Dhe kanë kaluar gjashtë muaj që nga transmetimi im i fundit në internet, e di! Ky apostull tani arrin në dhjetëra mijëra çdo muaj, dhe kështu ju falënderoj të gjithëve për durimin tuaj. Sigurisht, ka shumë shkrime këtu që shpresoj se do të gjeni kohë t’i lexoni ndërsa Shpirti ju drejton, veçanërisht ato te të cilat unë bëj shënime. Ato janë po aq të rëndësishme sa "fjala më e re" këtu.

Vazhdo te lexosh

Mark në Kaliforni

 

Marku do të flasë dhe do të këndojë në vendet vijuese pas Pashkëve, duke përfshirë një Konferencë të Mëshirës Hyjnore.

 • Prill 12: Takohuni me Jezusin, Famullia e Shën Joan Baptistit, Folsom, CA, SHBA, ora 7:00 pasdite
 • 13-15 Prill: Konferenca e Mëshirës Hyjnore, Famullia e Zemrës së Papërlyer të Mary, Brentwood, CA, USA
 • Prill 16: Takohuni me Jezusin, Famullia e Shën Patrikut, Merced, CA, SHBA, ora 7:00 pasdite
 • Prill 17: Takohuni me Jezusin, Famullia e Bekuar Kateri Tekakwitha, Beaumont, CA, USA, 7:00 pasdite
 • Prill 19: Shoqëria e krishterë e grave, Famullia e St. Elizabeth Seton, Carlsbad, CA, SHBA, ora 9:30 e mëngjesit
 • Prill 19: Takohuni me Jezusin, Knights of Columbus Hall, Highland, CA, USA, ora 7:00 pasdite

Bashkohu me Mark për një takim të fuqishëm të pranisë së Zotit.

 

 


Turne të reja - California, Kanada Perëndimore

 

 

SOT, Unë jam duke u nisur për në Alberta Veriore, Kanada për disa ngjarje të ministrisë dhe më pas do të drejtohem për në Manitoba. Takohuni me Jezusin është një përzierje e muzikës dhe fjalës që mbaron me një kohë të fuqishme Adhurimi që shumë nuk e kanë provuar kurrë më parë. Orari është më poshtë. Në Prill, unë do të drejtohem për në Kaliforni (shih orarin paraprak) këtu.) Shpresoj të shoh disa nga ju, lexuesit e mi, atje! Faleminderit për të gjitha lutjet tuaja

 

 • 6 mars: Takohuni me Jezusin, Famullia e Shën Dominikut, Liqeni i Ftohtë, AB, ora 7 e pasdites
 • 7 mars: Takohuni me Jezusin, Famullia e St. Louis, Bonnyville, AB, ora 7 e pasdites
 • 8 mars: Takohuni me Jezusin, Famullia e Shën Isidorit, Plamondon, AB, ora 7 e pasdites
 • 10 mars: Koncert i organizuar nga Zëri Për Jetën, Kisha Katolike e Shën Jozefit, Grande Prairie, AB, 7:30 pasdite
 • 11 mars: Takohuni me Jezusin, Famullia e Shën Anës, Barrhead, AB, ora 7 e pasdites
 • 13 mars: Takohuni me Jezusin, Famullia e Shën Marisë, Wadena, SK, ora 7:XNUMX
 • 14 dhe 15 Mars: Misioni i Kreshmëve, St. Rose of Lima Parish, St. Rose du Lac, MB, ora 7 e natës
 • Mars 16-18: Misioni i Kreshmëve, Famullia Zoja e Engjëjve, Amaranth, MB, ora 7 e mbrëmjes së parë

 

 

Shënoni në Kanadanë Perëndimore

 

 

WELL, tashmë kemi shpërthyer! Shtëpia jonë e motorit hapi një rrjedhje, bateritë papritmas vdiqën dhe një pjesë e frenave është vonuar. Ndoshta më shqetësuese janë stuhitë e dimrit që po shkatërrojnë qafat malore nëpër të cilat duhet të kalojmë kur përfundimisht të rrokullisemi (sot?).

I bekuar qoftë Zoti, tani dhe përgjithmonë.

Vazhdoj të mendoj për Shën Palin i cili u mbyt anija ndërsa ishte në një anije Aleksandriake gjatë rrugës për në Romë. Në fakt, 6 vjet më parë, u ndjeva i frymëzuar për të vendosur autostradën tonë "The Alexandrian" bazuar në historinë që çdo pasagjer në anijen e Shën Palit ishte i kursyer, por vetë anija ishte e humbur. Sa profetike ishte ajo frymëzim!

Megjithatë, duke u përpjekur të jemi administratorë të mirë, ne jemi përpjekur të mbledhim para të mjaftueshme për të tregtuar këtë autobus të lodhur të vjetër, por kemi dalë mjaft pak. Edhe ky është vullneti i Zotit. E megjithatë, në gjithë këtë, unë e di që Zoti është me ne… duke folur butësisht, drejtuar dhe drejtuar.

Megjithatë, këto janë pengesa materiale. Unë kam shumë "fjalë" që dua të të shkruaj që nga Krishtlindja, por ka pasur pengesa nga muri në mur që më kanë penguar të dilja para tastierës (jo më e rëndësishmja, vjehrra ime të diagnostikohet me tru përfundimtar kanceri menjëherë pas Vitit të Ri. Emri i saj është Margaret… të lutem lutu për këtë grua të dashur besimi dhe pranimi paqësor i vullnetit të Zotit po na frymëzon të gjithëve.) Më kujtohet profeti Daniel i cili i kërkoi Zotit mençuri për të interpretuar vizionet që po shihte . Më në fund, pas tre javësh, një engjëll u shfaq papritur duke thënë,

Mos ki frikë, Daniel ... që nga dita e parë që vendosët të marrësh mirëkuptim dhe të përulesh para Zotit, lutja jote u dëgjua. Për shkak të kësaj unë fillova, por princi i mbretërisë së Persisë më qëndroi në rrugën për njëzet e një ditë, derisa më në fund Mikaeli, një nga princat kryesorë, erdhi për të më ndihmuar. (Dan 10:13)

Vazhdo te lexosh

Në Anën e Hollë

 

IN Mesazh nga Rruga, Unë thashë se ishte "lajm i mirë" që po përjetojmë kaq shumë vështirësi gjatë rrugës për në Mbretëri. Por sigurisht, mungesa financiare në ministrinë tonë nuk është diçka e vogël. Me trazirat në rritje ekonomike në botë, gjithnjë e më shumë njerëz e kanë të vështirë të sigurojnë jetesën, ose po mbajnë më fort fondet e tyre. Si rezultat, kjo shërbesë me kohë të plotë, e cila varet tërësisht nga mbështetja e lexuesve të mi, shikuesve dhe atyre që takoj në rrugë, ka përjetuar një mungesë të mijëra dollarë çdo muaj që nga Pranvera. Kjo është grumbulluar shpejt në borxhe pasi na është dashur të përdorim kredi vetëm për të paguar faturat e përditshme.

Unë dhe gruaja ime Lea kemi besim në providencën e Zotit, Ai që herë pas here ka siguruar të gjitha nevojat tona, shpesh në mënyrë të papritur. Ju e dini që unë rrallë bëj thirrje të tilla si kjo për mbështetje, kryesisht sepse nuk dua të heq vëmendjen nga mesazhi që jepet lirisht këtu. Por vijnë momente, të tilla si tani, ku qëndrimi i heshtur do të thotë që unë gjithashtu do të parandalohem të jem në gjendje të vazhdoj ministrinë time për mungesën e burimeve të nevojshme në një botë ku "thjesht të jetosh" kushton shumë para.

 

Vazhdo te lexosh

Një imazh i bukur


Përqafimi i Shpresës nga Léa Mallett

 

PËR ditëlindja ime e 30-të 14 vjet më parë, nusja ime Lea më befasoi me pjesën e parë të një numri të veprave artistike të çmuara që arriti të pikturonte për mua në dinak. Kurrë nuk do ta harroj ditën kur pashë për herë të parë pikturën e saj "Shpresa përqafuese" e Jezusit. Unë me të vërtetë e ndjeva praninë e Tij në një mënyrë të jashtëzakonshme përmes kësaj pikture, dhe intensivisht kështu për muaj pas ... dhe shumë prej atyre hireve mbesin. Përmes gjashtë lëvizjeve radhazi që nga ajo kohë, ajo ka zënë një vend të dukshëm në dhomat tona të jetesës, dhomat e gjumit dhe tani në sfondin në studion time të transmetimit në internet këtu në fermën tonë të vogël.

Kur nisa Përqafimi i Shpresës.tv mbi 3 vjet më parë, vetëm dukej e arsyeshme të përdorja këtë imazh të fuqishëm për t'u bërë "ikona" e asaj shfaqje. Që nga ajo kohë, ne kemi pasur shumë kërkesa që piktura të dyfishohet që të tjerët të shijojnë. Unë dhe Lea kemi biseduar vazhdimisht për të bërë shtypshkrime të kufizuara… por logjistika dhe shpenzimet për këtë ishin gjithmonë shumë ndaluese.

Në një bisedë të natës vonë, kohët e fundit, kur unë dhe Lea po ndanim shqetësimet tona se si do të sigurojmë jetesën këtë dimër, Lea më tha "Mark, është koha për ta bërë imazhin të disponueshëm për njerëzit në një mënyrë që të jetë e përballueshme, praktike , dhe ndërtimin e besimit ". Kështu që këtu kemi vendosur të ju ofrojmë, lexuesve dhe mbështetësve të mi besnikë

Duke filluar nga sot, për çdo minimum 50 dollarë të dhuruar ose të shpenzuar në dyqanin tonë online këtë sezon para Krishtlindjes, ne do t'ju japim një Kalendar të Tavolinës së Përgatitjes së Shpresës (me datat e kalendarit të krishterë dhe një lutje mujore nën figurë) dhe një Magnet të bukur Frigorifer Hope Huging (5 1/2 "x 4 1/4" në vinil me shkëlqim - është me të vërtetë një pjesë e mrekullueshme në kuzhinë!) 

Faleminderit shumë paraprakisht për mbështetjen e ministrisë sonë në këtë mënyrë. Mbështetja juaj është e nevojshme më shumë se kurrë në këto përpjekje ekonomike5 1/2 "x 4 1/4" në vinil me shkëlqim herë Shpresoj që ikona "Shpresa përqafuese" e Lea-s të sjellë aq shumë hire në shpirtin tuaj sa dhe imja.


Kliko këtu për të bërë një dhurim për të mbështetur këtë ministri.

 
Kliko këtu për të blerë libra ose muzikë në dyqani im.

(… Dhe nga rruga, ne jemi ende duke ofruar një kupon 50% për çdo dhurim prej 75 $ ose më shumë. Kjo është gjysma e çmimit të çdo porosie!)

Shënoni në Manitoba

SHTETI ME JEZUS

Muzikë qetësuese e shpirtit message mesazh jetëdhënës

e udhëhequr nga
Mark Mallett

 

Këto nuk janë kohë normale. Pyete kalimtarin mesatar nëse "diçka e çuditshme" po ndodh në botë, dhe përgjigjja do të jetë pothuajse gjithmonë "po". Por çfarë? 

Do të ketë një mijë përgjigje, shumë prej tyre janë konfliktuoze, disa spekulojnë, shpesh duke shtuar më shumë konfuzion në rritjen e frikës dhe dëshpërimit që fillojnë të kapin një planet që dridhet nga kolapsi ekonomik, terrorizmi dhe përmbysja e natyrës. A mund të ketë një përgjigje të qartë? 

Mark Mallett shpalos një pamje mahnitëse të kohërave tona të ndërtuara jo mbi argumente të lehta ose profeci të dyshimta, por fjalët e qëndrueshme të Etërve të Kishës, Papëve modernë dhe shfaqjeve të aprovuara të Zojës së Bekuar Mari.

La Takohuni me Jezusin është një mbrëmje e së vërtetës, shpresës dhe mëshirës - muzikë, lutje dhe Adhurim - që ka sjellë shërim dhe hir në shpirtrat në të gjithë Amerikën e Veriut.

Do të ketë gjithashtu ngjarje rinore me një mesazh të veçantë të përshtatur për ta.

Ju jeni të ftuar…

Vazhdo te lexosh

Shënoni në Massachusetts dhe Rhode Island këtë javë!


 

 EJN AND DHE SHQIPTUAR JEZUSIN!

 

Mark Mallett do të këndojë dhe do të flasë

në famullitë e mëposhtme këtë javë:

 

E Diel, 23 Tetor (7 - 9 pasdite)
Takohuni me Jezusin
Faltorja Kombëtare e Zojës së LaSalette
(ne kishe)
Rruga e Parkut 947
Attleboro, MA

ph) 508-222-5410

-------------------

E hënë, 24 tetor (7 - 9 pasdite)
Takohuni me Jezusin
Famullia e Korpusit Christi
324 Rruga e Shtëpisë së Takimeve Kuaker
Sanduiç i Lindjes, MA

ph) 508-888-0209

-------------------

E martë, 25 tetor (7 - 9 pasdite)
Takohuni me Jezusin
Famullia e Shën Piut X
44 Rruga Elm
Perëndim, RI

ph) 401-596-2535

-------------------

E mërkurë, 26 tetor (7 - 9 pasdite)
Takohuni me Jezusin
Famullia e Shën Kristoforit
1660 Rruga kryesore
Tiverton RI

ph) 401-624-6644