Lufta kundër krijimit - Pjesa I

 

Unë kam qenë mendjemprehtë duke shkruar këtë seri për më shumë se dy vjet tani. Unë kam prekur disa aspekte tashmë, por kohët e fundit, Zoti më ka dhënë një dritë jeshile për të shpallur me guxim këtë "fjalë tani". Shenja e vërtetë për mua ishte e sotmja Lexime masive, të cilën do ta përmend në fund… 

 

NJË LUFTË APOKALIPTIKE… PËR SHËNDETËSIN

 

KETU është një luftë kundër krijimit, e cila në fund të fundit është një luftë kundër vetë Krijuesit. Sulmi është i gjerë dhe i thellë, nga mikrobi më i vogël deri në majën e krijimit, që është burri dhe gruaja e krijuar "sipas shëmbëlltyrës së Perëndisë".Vazhdo te lexosh

Lufta kundër krijimit - Pjesa II

 

MJEKËSIA E INVERTUR

 

Katolikët, rreth njëqind vitet e fundit kanë një rëndësi në profeci. Siç thotë legjenda, Papa Leo XIII pati një vizion gjatë meshës që e la atë krejtësisht të habitur. Sipas një dëshmitari okular:

Leo XIII me të vërtetë pa, në një vegim, shpirtra demonikë që po mblidheshin në Qytetin e Përjetshëm (Romë). - Babai Domenico Pechenino, dëshmitar okular; Ephemerides Liturgicae, raportuar në 1995, f. 58-59; www.motherofallpeople.com

Thuhet se Papa Leo dëgjoi Satanin duke i kërkuar Zotit për një "qind vjet" për të testuar Kishën (që rezultoi në lutjen tashmë të famshme drejtuar Shën Mikael Kryeengjëllit).[1]shih Agjencia e lajmeve katolike Kur saktësisht Zoti goditi orën për të filluar një shekull provë, askush nuk e di. Por sigurisht, djallëzi u lëshua mbi të gjithë krijimin në shekullin e 20-të, duke filluar me mjekësi vetë…Vazhdo te lexosh

Shënimet

Lufta për Krijimin - Pjesa III

 

A doktori tha pa hezitim: “Ne duhet ose ta djegim ose ta presim tiroiden për ta bërë atë më të menaxhueshme. Ju do të duhet të qëndroni në mjekim për pjesën tjetër të jetës tuaj.” Gruaja ime Lea e shikoi si të çmendur dhe tha: “Nuk mund të heq qafe një pjesë të trupit tim, sepse nuk të bën. Pse nuk e gjejmë shkakun rrënjësor se përse trupi im po sulmon vetveten?” Mjeku ia ktheu shikimin sikur ajo ishte i çmendur. Ai u përgjigj troç: “Ju shkoni në atë rrugë dhe do t’i lini fëmijët jetimë”.

Por unë e njihja gruan time: ajo do të ishte e vendosur për të gjetur problemin dhe për të ndihmuar trupin e saj të rivendosej. Vazhdo te lexosh