Ndryshimi i kulturës sonë

Trëndafili mistik, nga Tianna (Mallett) Williams

 

IT ishte pika e fundit. Kur kam lexuar detajet e një serie të re vizatimore nisur në Netflix që seksualizon fëmijët, unë anulova pajtimin tim. Po, ata kanë disa dokumentarë të mirë që do të na mungojnë… Por një pjesë e tyre Dalja nga Babilonia do të thotë të bësh zgjedhje që fjalë për fjalë përfshijnë mosmarrjen pjesë ose mbështetjen e një sistemi që po helmon kulturën. Siç thotë në Psalmin 1:

Lum vërtet njeriu që nuk ndjek këshillën e të pabesit; as nuk qëndron në rrugën e mëkatarëve, as nuk ulet në shoqërinë e tallësve, por kënaqësia e të cilëve është ligji i Zotit dhe që peshon ligjin e tij ditë e natë. (Psalmi 1: 1)

Shtatëmbëdhjetë vjet më parë, ne gjithashtu anuluam televizionin tonë kabllor - dhe, sinqerisht, nuk kemi parë kurrë prapa. Papritmas fëmijët tanë filluan të lexojnë libra, duke luajtur instrumente dhe duke zhvilluar talente që kurrë nuk i dinim se i kishin. Sot, unë dua të ndaj me ju disa nga ato fruta. Sepse jo vetëm jemi thirrur "dilni nga Babilonia", por ne duhet të rindërtojmë një civilizim të ri të dashurisë mbi rrënojat e tij: Kundërrevolucioni

Me afrimin e Krishtlindjeve, këto janë gjithashtu disa ide dhuratash për ndërtimin e zemrës dhe shpirtit ...

 

I. ROMANI KATOLIK

Vajza jonë e dytë, Denise (Mallett) Pierlot, shkroi një libër të quajtur Pema që ka mbledhur disa lavdërime të jashtëzakonshme në Bota katolike. Ndërsa unë personalisht nuk kam shumë kohë për të lexuar romane, unë u hipnotizova absolutisht nga tregimi në Pema. Pak libra më kanë lënë të zgjatem me imazhet dhe personazhet e tij dy vjet pasi e lexova! Ndërsa Fr. Don Calloway tha, “Mallett ka shkruar një histori vërtet epike njerëzore dhe teologjike të aventurave, dashurisë, intrigave dhe kërkimit të së vërtetës dhe kuptimit përfundimtar. Nëse ky libër është bërë ndonjëherë një film - dhe duhet të jetë - bota duhet t'i dorëzohet vetëm të vërtetës së mesazhit të përjetshëm ". 

Denise tani është në fazat e mbarimit të shkrimit të vazhdimit të saj të quajtur Gjaku ndërsa ajo dhe burri i saj Nick (i cili po studion filozofi dhe teologji) përgatiten për fëmijën e tyre të parë (dhe nipin tonë të dytë). Nëse nuk keni lexuar Pema megjithatë, mund ta porosisni nga dyqani im duke klikuar në kopertinën e librit:

Të quash Denise Mallett një autor tepër të talentuar është një nënvlerësim! Pema është magjepsëse dhe e shkruar bukur. Vazhdoj të pyes veten, "Si mund të shkruaj dikush diçka të tillë?" I pagojë.
- Ken Yasinski, Folës katolik, autor dhe themelues i Ministrive të FacetoFace

 

II ARTI KATOLIK

Piktura e re sipër Trëndafili mistik është një nga një seri shenjtorësh që vajza ime e madhe Tianna ka përfunduar së fundmi. Veprat e saj mahnitëse të artit, të paraqitura në këtë faqe në internet disa herë, janë tani në dispozicion në faqen e internetit të Tianna: 

ti- spark.ca 

… Ku mund të porosisni printime direkt prej saj:
 

III D WSHMITARIA KATOLIKE

Djali ynë më i madh, Gregori, sapo është bashkuar me një ekip misionar në Kanada të quajtur Ministritë e Dëshmitarëve të Pastër. Ata po ia kushtojnë këtë vitin e ardhshëm udhëtimeve në shkolla dhe famulli për të ndarë Ungjillin përmes fjalës, këngës dhe dramës. Vajza jonë e tretë, Nicole, ishte së fundmi me ta për dy vjet. Shtë një shërbesë e bukur, dëshmitare e fuqishme dhe "shenjë kontradikte" për të rinjtë në shkollat ​​e sotme katolike. Gregori duhet të rrisë mbështetjen për punën e tij misionare. Nëse dëshironi të jepni një kontribut të zbritshëm nga taksat, shkoni te PureWitness.com dhe thjesht zgjidhni emrin e Gregory në listën e dhurimeve:

 

Na jepet arsyeja të besojmë se, drejt fundit të kohës dhe mbase më shpejt sesa presim, Zoti do të ringjallë njerëz të mbushur me Shpirtin e Shenjtë dhe të mbarsur me frymën e Marisë. Nëpërmjet tyre, Maria, Mbretëresha më e fuqishme, do të bëjë mrekulli të mëdha në botë, duke shkatërruar mëkatin dhe duke vendosur mbretërinë e Jezusit, Birit të saj, mbi RREZENET e mbretërisë së korruptuar që është kjo Babilonia e madhe tokësore. (Zbul. 18:20) - Shën. Louis de Montfort, Traktat mbi Përkushtimin e Vërtetë ndaj Zojës së Bekuar, n 58-59

Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, NJE PERGJIGJE, LAJME.