Kina në rritje

 

HERE përsëri, unë dëgjoj një paralajmërim në zemrën time lidhur me Kinën dhe Perëndimin. Jam ndjerë i detyruar ta shoh këtë komb me kujdes tashmë dy vjet. Ne e kemi parë atë të pllakosur me një katastrofë natyrore pas tjetrës dhe një katastrofë të bërë nga njeriu pas tjetrës (ndërsa ushtria e saj vazhdon të ndërtohet.) Rezultati ka qenë zhvendosja e dhjetëra miliona njerëzve - dhe kjo ishte para tërmeti i këtij muaji.

Tani, dhjetra diga të Kinës janë në breg prag shpërthimi. Paralajmërimi që dëgjoj është ky:

Toka juaj do t'i jepet tjetrit nëse nuk ka pendim për mëkatin e abortit.  

Një mistik amerikan, i cili kishte vdekur për shumë orë dhe më pas u thirr në jetë nga Nëna jonë në një shërbesë të fuqishme, më tregoi personalisht një vizion në të cilin ai pa "ngarkesa barkash me njerëz aziatikë" që vinin në brigjet amerikane.

Zoja e të gjitha Kombeve, në një shfaqje të pretenduar të Ida Peerdeman tha,

"Unë do të vendos këmbën time në mes të botës dhe do t'ju tregoj: kjo është Amerika, "Dhe më pas, [Zoja jonë] tregon menjëherë një pjesë tjetër, duke thënë:"Mançuria - do të ketë kryengritje të jashtëzakonshme.”Unë shoh kinezët që marshojnë dhe një vijë të cilën ata po e kalojnë. —Tjetri i Pestë Aparati, 10 Dhjetor 1950; Mesazhet e Zonjës së të gjitha kombeve, fq. 35. (Përkushtimi ndaj Zojës sonë të të gjitha Kombeve është aprovuar në mënyrë kishtare.)

Përsëris përsëri paralajmërimi të cilën e solla në kryeqytetin e Kanadasë dy vjet më parë. Nëse vazhdojmë të injorojmë vrasjen e përditshme të të palindurve tanë në spitalet dhe abortet kanadeze dhe të shkatërrojmë shenjtërinë e martesës, liria që ne gëzojmë do të marrë fund papritur. (Ndërsa e shkruaj këtë, Tabela Pro-Life po rregullohen të pakëndshme nga Standardet e Reklamimit Kanada, dhe Federata Kanadeze e Studentëve votuan për mbështesin një ndalim të grupeve Pro-Life në kampuset universitare.) Si mund ta presim mbrojtjen e Zotit kur ne i injorojmë ligjet e Tij dhe veçanërisht e injorojmë këtë kohë të hirit për t'u penduar? Si mund të pretendojmë pafajësinë kur ekografitë 3D na tregojnë qartë personin në bark? Kur shkenca zbulon se në 11 javë ose më herët, foshnje të palindura ndjeni dhimbjen e një aborti?  Kur po luftojmë për të shpëtuar foshnje të parakohshme në një krah të spitalit dhe po vrasim të njëjtin fëmijë në një tjetër? Brutshtë brutale! Hypshtë hipokrite! Unshtë e pabesueshme! Dhe pasojat e tij së shpejti mund të jenë të pakthyeshme.

Papritmas do të vijë mbi ju një rrënojë që nuk do ta prisni. (Isa 47:11)

Kujdesi shëndetësor dhe ekonomia nuk janë çështjet më të rëndësishme, të dashur politikanë, por derdhja e gjakut të pafajshëm në lagjet tona, holokausti në spitalet tona - gjak i cili është gjithashtu e ardhmja jonë!

Nëse mesazhet që ju dërgoj këto ditë duken të rënda, duhet të ndodhë sepse po i afrohemi shumë ditë vendimtare. Të mos lëmë të lutemi për vendet tona, të lutemi për kthime në besim, të lutemi për udhëheqësit tanë dhe ata që interpretojnë ligjin dhe t'i lutemi Zotit për Mëshirën e Tij, e cila është gati të derdhet si një oqean.

Ne duhet të lutemi gjithashtu për popullin kinez, veçanërisht shumë të krishterë që vuajnë atje. (Zyrtarët e Partisë Komuniste të Kinës pranojnë (jozyrtarisht) se mund të ketë deri në 80 deri në 100 milion të krishterë në Kinë, shumica dërrmuese e tyre në kisha nëntokësore arly. Afërsisht 10% e popullsisë së tyre.) Ndoshta kjo kohë tmerrësisht e vështirë do të bëhu një mundësi për Ungjillin që të sjellë shpresë tek dëmtimi dhe kthimi te udhëheqësit. 

Shikoni mbi kombet, shikoni dhe habituni plotësisht! Sepse në ditët tuaja po bëhet një punë që nuk do ta kishit besuar, po të thuhej. Ja, unë jam duke ngritur Kaldean, atë popull të hidhur dhe të pabindur, që ecën në gjerësinë e vendit për të marrë banesa jo të tijat. I tmerrshëm dhe i tmerrshëm është ai, nga vetja nxjerr ligjin dhe madhështinë e tij. Kuajt e tij janë më të shpejtë se leopardët dhe në mbrëmje më të mprehtë se ujqërit. Kuajt e tij pranojnë, kalorësit e tij vijnë nga larg: ata fluturojnë si shqiponja që nxiton të gllabërojë; secili vjen për rapin, fillimi i tyre i kombinuar është ai i a era e stuhisë që grumbullon robërit si rëra. (Habakuku 1: 5)

Fryti i abortit është lufta bërthamore. -i atribuohet Shën Terezës së Kalkutës

 

LEXIMI MË TEJ:

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, SHENJAT, E VURTETA E VARDRTET.