Përplasja e mbretërive

 

JUST pasi dikush do të verbohet nga mbeturinat fluturuese nëse përpiqet të shikojë në erërat e furishme të një uragani, kështu që gjithashtu, dikush mund të verbohet nga e gjithë e keqja, frika dhe terrori që shpaloset orë pas ore tani. Kjo është ajo që Satani dëshiron - ta tërheqë botën në dëshpërim dhe dyshim, në panik dhe vetë-ruajtje në mënyrë që të na çoni te një "shpëtimtar". Ajo që po shpaloset tani nuk është një tjetër përplasje shpejtësie në historinë botërore. Shtë përplasja përfundimtare e dy mbretërive, konfrontimi përfundimtar të kësaj epoke midis Mbretërisë së Krishtit kundër mbretëria e Satanit

Tani po qëndrojmë përballë konfrontimit më të madh historik që njerëzimi ka përjetuar ndonjëherë. Tani jemi duke u përballur me konfrontimin përfundimtar midis Kishës dhe antikishës, midis Ungjillit dhe anti-ungjillit, midis Krishtit dhe antikrishtit. Congress Kongresi Eukaristik për festimin dyvjecar të nënshkrimit të Deklaratës së Pavarësisë, Philadelphia, PA, 1976; shih Katolike Online (konfirmuar nga Deacon Keith Fournier i cili ishte i pranishëm)

Ky shkrim është ndoshta gjëja më kthjelluese që kam shkruar ndonjëherë për një kohë të gjatë. Ju lutem, mos i numëroni fjalët, por llogaritni hirin që është se kemi ende kohë të ulemi së bashku në shkollën e Zojës. Le ta mbulojmë këtë shkrim dhe mendjet tona me mbrojtjen e Zotit ndërsa lutemi tri herë:

Gjaku më i çmuar i Jezu Krishtit ... na shpëtoni dhe gjithë botën.

 

MBRETRIA E DRITS

Le të kujtojmë se ku jemi drejtuar! Mbretëria e ardhshme e Krishtit është një Mbretëria e Vullnetit Hyjnor- sepse ne jemi lutur për të mbërritja për 2000 vjet: "Mbretëria jote do të vijë, vullneti yt do të bëhet, në tokë ashtu si është në qiell." Në thelb është një restaurim ose "Ringjallja”E asaj që ishte humbur in njeriu në Kopshtin e Edenit: ai bashkim i vullnetit njerëzor me Vullnetin Hyjnor që ishte më shumë se bindje e thjeshtë, por një pjesëmarrje në jetën e Trinisë së Shenjtë. Kështu, çfarë po vjen

… Është një shenjtëri krejtësisht e ndryshme nga shenjtëritë e tjera… shenjtëria e Të Jetosh në Vullnetin Tim është identike me jetën [e brendshme] të të bekuarve në parajsë të cilët, për shkak të jetesës në Vullnetin Tim, gëzojnë brenda secilit prej tyre banesën time, sikur të isha atje për secilin vetëm të gjallë dhe të vërtetë, dhe jo mistikisht, por që vërtet banoja brenda tyre. —Jezusi Shërbëtorit të Zotit Luisa Piccarreta, Dhurata e të jetuarit në vullnetin hyjnor në shkrimet e Luisa Piccarreta, Rev. Joseph Iannuzzi, f. 77-78

Kjo është arsyeja pse toka ka filluar të rebelohet, vëllezër dhe motra: "Krijimi po rënkon" në pritje "Zbulesa e bijve dhe bijave të Zotit" [1]Rom 8: 19 ndërsa keqbërja rritet dhe "Dashuria e shumë njerëzve bëhet e ftohtë". [2]Matt 24: 12

"E gjithë krijimi", tha Shën Pali, "rënkon dhe mundohet deri më tani", duke pritur përpjekjet shpenguese të Krishtit për të rivendosur marrëdhënien e duhur midis Zotit dhe krijimit të tij.  - Shërbëtori i Zotit Fr. Walter Ciszek, Ai Më Drejton (San Francisco: Ignatius Press, 1995), f. 116-117

Kjo është shpresa jonë e madhe dhe thirrja jonë, 'Mbretëria jote erdhi!' - një Mbretëri e paqes, drejtësisë dhe qetësisë, e cila do të rivendosë harmoninë origjinale të krijimit.—ST. Papa JOHN PAUL II, audiencë e përgjithshme, 6 nëntor 2002, Zenit

Jezusi po vjen për të përfunduar në us atë që Ai përmbushi në Mishërimin e Tij: bashkimin e Qiellit dhe Tokës përmes vullnetit të Tij njerëzor dhe hyjnor.

Nuk do të ishte në kundërshtim me të vërtetën për të kuptuar fjalët,"Do të bëhet në tokë ashtu si është në parajsë," të thotë: "në Kishë si në Zotin tonë Jezu Krishti vetë"; ose "në Nusen që është fejuar, ashtu si në Nusen që ka realizuar vullnetin e Atit." -Katekizmi i Kishës Katolike, n 2827

Kështu, kur Vullneti Hyjnor jeton në ne, ne do të "mbretërojmë" me Të si një «Dëshmoni për të gjitha kombet dhe atëherë do të vijë fundi». [3]krh. Mat 24:14; Zbulesa 20: 4; Kisha "është Mbretëria e Krishtit tashmë e pranishme në mister". -KKK, n 763 Sepse, atëherë, ne do të jemi të përgatitur si një Nusje e pastër dhe e patëmetë për ta pritur Atë.[4]Ef 5:27; Zbul. 19: 7-8

Vetë Zoti kishte siguruar që të sillte atë shenjtëri "të re dhe hyjnore" me të cilën Fryma e Shenjtë dëshiron të pasurojë të krishterët në agimin e mijëvjeçarit të tretë, në mënyrë që të "bëjë Krishtin zemrën e botës". OPPOPE JOHN PAUL II, Adresa për Etërit Rogationist, n 6, www.vatican.va

Pra, ashtu si një nënë nuk përqendrohet aq shumë në dhimbjet e lindjes, por edhe në lindjen e ardhshme, kështu që, ndërsa dhimbjet e lindjes rriten me frekuencë dhe ashpërsi, ne duhet të kujtojmë se kjo kohë e dhimbjeve që kemi hyrë nuk është fundi, por Fillimi i fillimeve!

Pas pastrimit përmes provës dhe vuajtjes, agimi i një epoke të re do të prishet. -POPE ST. JOHN PAUL II, Auditori i Përgjithshëm, 10 Shtator 2003

 

MBRETRIA E ERRNSIS

Shkrimet na tregojnë se, me krenarinë dhe zemërimin e tij, Satanai gjithashtu do të përpiqet të krijojë mbretërinë e tij në mbarë botën.[5]Zbulesa 13: 1-18; Dan 7: 6 Si Duke “rikrijuar” njeriun në imazhin e tij. Përsëri, kur?

Në fillim Zoti krijoi qiejt dhe tokën. Toka ishte pa formë dhe e zbrazët dhe errësira ishte mbi sipërfaqen e humnerës; dhe Shpirti i Zotit po lëvizte mbi sipërfaqen e ujërave. (Zanafilla 1: 1)

Kjo boshllëk ishte "kushti" me të cilin Zoti ishte gati të shqiptonte të Tij Dekret ("Le të jetë") për t'i sjellë jetë krijimit. Po ashtu, Satanai ka pritur shekuj me radhë për një tjetër “boshllëk”. Ai moment erdhi në shekullin e 16-të. Kisha në atë kohë ishte në mes të përçarjes, skandalit dhe konfuzionit - ishte krijuar një “boshllëk”… edhe pse Shpirti i Zotit qëndronte mbi të.

Dhe Zoti tha: "Le të jetë drita"; dhe kishte dritë. (Zanafilla 1: 3)

Satani, për të cilin Jezusi tha se është një "Vrasës që nga fillimi ... një gënjeshtar dhe babai gënjen", [6]John 8: 44 duke parë boshllëkun, shqiptoi të tijat fiat

Le të jetë errësirë.

Me këtë, periudha e "Iluminizmit" lindi nga një gënjeshtër e thjeshtë e vogël: deizmi- besimi se Zoti e krijoi universin dhe më pas e la atë të zgjidhej vetë, dhe kështu, që njeriu të interpretojë veten dhe realitetin përmes arsye vetëm.

Iluminizmi ishte një lëvizje gjithëpërfshirëse, e mirë-organizuar dhe e udhëhequr në mënyrë të shkëlqyeshme për të eleminuar Krishterimin nga shoqëria moderne. Filloi me Deizmin si besimin e tij fetar, por përfundimisht hodhi poshtë të gjitha nocionet transhendente të Zotit. Më në fund u bë një fe e "përparimit njerëzor" dhe "Hyjnesha e Arsyes". —Pr. Frank Chacon dhe Jim Burnham, Fillimi i Apologjetikës Vëllimi 4: Si t'u përgjigjemi ateistëve dhe agjentëve të rinj, f.16

Ashtu siç do të shqiptonte më tej Zoti urdhëra për të sjellë dritën, rregullin dhe jetën në krijim, po ashtu gjatë disa shekujve, errësira e Satanait fiat do të mbillte gënjeshtër pas gënjeshtre në mënyrë që të siguronte errësirë, çrregullim dhe vdekje. fiat e errësirës ishin filozofitë e racionalizmit, shkencëtarizmit dhe materializmit. fiat të çrregullimit ishin ideologjitë e Marksizmit, Socializmit dhe Komunizmit. Më në fund erdhën të fejuarit që do të siguronin vetë vdekjen: relativizmi, (radikal) feminizmi dhe individualizmi (duke prodhuar përkatësisht frytin e luftës, abortit dhe vdekjes së imago Dei përmes ideologjisë gjinore, transgjinorizmit dhe në fund të fundit, vetëvrasjes së asistuar).

Kështu qiejt dhe toka dhe tërë ushtria e tyre mbaruan. Ditën e shtatë Perëndia mbaroi veprën e tij që kishte bërë dhe ditën e shtatë pushoi nga e gjithë puna që kishte bërë. (Zan 2: 1-2)

Me këtë, Zoti krijoi një harmoni të përsosur të paqes dhe unitetit. Në të kundërt, tani qëndrojmë në pragun e "të shtatit të Satanait ditën. ” Ka ardhur koha për të përfunduar veprën e tij djallëzore duke sjellë të gjithë botën në një "harmoni" të paqes së rreme dhe unitetit të rremë - Mosha e Ujorit. Nëse Zoti do ta sjellë Nusen e Tij në një Vullneti Beqar, Të Satanit falsifikim është për të sjellë njerëzimin në një mendim i vetëm:

… Është globalizimi i uniformitetit hegjemonik, është mendim i vetëm. Dhe ky mendim i vetëm është fryt i kësaj bote. —POPA FRANCIS, Homily, 18 nëntor 2013; Zenit

L botërorja është rrënja e së keqes dhe kjo mund të na bëjë të braktisim traditat tona dhe të negociojmë për besnikërinë tonë ndaj Zotit që është gjithmonë besnik. Kjo… quhet braktisje, e cila është një formë e “shkeljes së kurorës” e cila ndodh kur ne negociojmë thelbin e qenies sonë: besnikërinë ndaj Zotit. - Familjarisht, Vatikani Radio, 18 nëntor 2013

Ka ardhur momenti të kthehemi në Kopshtin e Edenit, si të thuash. Për Krishtin, kjo është një pastrim i ndërgjegjes së njeriut dhe rivendosja e dinjitetit të tij dhe të drejtat hyjnore si "Shëmbëlltyra dhe shëmbëllimi i Zotit". Për Satanin, është të zhvendosësh njeriun në një “vetëdija e lartë”Dhe pretendojnë se ai është Zoti.

… Do të jeni si Zoti, duke njohur të mirën dhe të keqen. (Zan 3: 5)

Por çfarë është një mbretëri pa mbret? Nëse Biri i Njeriut erdhi për të shërbyer duke ofruar jetën e tij për të na liruar, Biri i Prishjes tani vjen për t'u shërbyer dhe për të skllavëruar.

… Bir i humbjes, i cili kundërshton dhe lartëson veten kundër çdo të ashtuquajtur zot ose objekt adhurimi, në mënyrë që ai të zërë vendin e tij në tempullin e Zotit, duke e shpallur veten të jetë Zot. A nuk ju kujtohet se kur isha akoma me ju jua thashë këtë? Dhe ju e dini se çfarë po e frenon atë tani që ai të zbulohet në kohën e tij. (2 Sel. 3: 3-6)

 

DHIMBJET E PUNORS

Ndërsa lutesha para Sakramentit të Bekuar katërmbëdhjetë vjet më parë, pata një përshtypje të papritur, të fortë dhe të qartë të një engjëlli që rri pezull mbi botë dhe bërtiste

“Kontrolloni! Kontrolloni! ”

Ajo që ka shpalosur gjatë kësaj jave të kaluar është e jashtëzakonshme. Pandemia e frikës, anulimi gati global i Masave, përhapja e shpejtë e ligjit ushtarak, mbyllja e bizneseve, lëvizja në rritje drejt tregtisë pa para, mbyllja e ekonomisë globale, kufizimi i lëvizjes, mbikëqyrja e qytetarëve, censura që ka filluar… Ashtu si krijimi ishte pa formë në fillim, ashtu edhe "rekreacioni" i Satanait ngrihet nga kaos Unë kam shkruar shumë për këtë temë të një ardhjeje Revolucioni Global. Ka qenë duke pritur të drejtën moment - dhe papët kanë paralajmëruar për më shumë se një shekull:

… Qëllimi i këtij komploti më të padrejtë është të shtyjë njerëzit të përmbysin të gjithë rendin e çështjeve njerëzore dhe t'i tërheqin ata drejt teorive të liga të këtij Socializmi dhe Komunizmi —POPA PIUS IX, Nostis et Nobiscum, Enciklikë, n. 18, 8 DHJETOR 1849

Volteri, një nga Frimasonët - një sekt të cilin Papa e paralajmëroi se po komplotonte këtë përmbysje të Kishës dhe rendin e tanishëm - tha:

… Kur kushtet të jenë të përshtatshme, një mbretëri do të përhapet në të gjithë tokën për të zhdukur të gjithë të krishterët dhe më pas të krijojë një vëllazëri universale pa martesa, familja, prona, ligji ose Zoti. -Francois-Marie Arouet de Voltaire, Stephen Mahowald, Ajo do të shtypë kokën tënde 

Jezusi përshkruan këto "kushte" ose më mirë dhimbjet e lindjes (Mat. 24: 8) që do ta përshpejtonin këtë:

Kombi do të ngrihet kundër kombit dhe mbretëria kundër mbretërisë; do të ketë tërmete, uri dhe murtaja të fuqishme nga vendi në vend; dhe pamje të mrekullueshme dhe shenja të fuqishme do të vijnë nga qielli. (Luka 21:11)

Ngjarje që do të vinin si Makina kutie, njeri pas tjetrit

Ne jemi në prag të një transformimi global. E tëra që na duhet është kriza e duhur e madhe dhe kombet do të pranojnë Rendin e Ri Botëror. —David Rockefeller, 23 shtator 1994, duke folur në darkën e Ambasadorëve të Kombeve të Bashkuara

 

PIKA E KTHIMIT

Çfarë na ka sjellë Tranzicioni i Madh është e drejtpërdrejtë: e keqja dhe mëkati tani tejkalon mirësinë dhe virtytin. Trulyshtë me të vërtetë domethënëse që Mirjana Soldo njoftoi këtë të kaluar 18 Mars, 2020 që Zoja nuk do të shfaqet më në 2 të çdo muaji - shfaqjet që ishin posaçërisht për t'u lutur për jobesimtarët. Kur e dëgjova këtë, menjëherë më erdhi në mend Shkrimi:

Nëse dikush e sheh vëllanë e tij duke mëkatuar, nëse mëkati nuk është vdekjeprurës, ai duhet t'i lutet Zotit dhe ai do t'i japë jetë. Kjo është vetëm për ata, mëkati i të cilëve nuk është vdekjeprurëse. Ekziston një gjë e tillë si mëkati vdekjeprurës, për të cilën nuk them se duhet të lutesh. (1 Gjonit 5:16)

Siç kam shkruar në 11:11, peshorja e drejtësisë tani po rritet, e rënduar nga "mëkati vdekjeprurës" (p.sh. 115,000 aborte përditë) e cila, me sa duket, ndërmjetësimi i Zojës nuk mund të kompensohet më.

… Fuqia e së keqes frenohet përsëri dhe përsëri [dhe] përsëri dhe përsëri fuqia e vetë Zotit tregohet në fuqinë e Nënës dhe e mban atë gjallë. Kisha është gjithmonë e thirrur të bëjë atë që Perëndia i kërkoi Abrahamit, e cila do të thotë të ketë mjaft njerëz të drejtë për të shtypur të keqen dhe shkatërrimin. —POPE BENEDIKTI XVI, Drita e Botës, f. 166, Një bisedë me Peter Seewald (shtypi Ignatius)

Maria është si agimi i Diellit të përjetshëm, duke parandaluar Diellin e drejtësisë ... rrjedhin ose shufrën drejt së përjetshmes lule, duke prodhuar lulen e meshires. - Shën. Bonaventura, Pasqyra e Shën Mërisë, Ch. XIII

Duke iu referuar vizionit të Zojës sonë që shikuesit e Fatimës dëshmuan kur ajo ndaloi një engjëll nga kryerja e një ndëshkimi, Kardinali Ratzinger tha:

Vizioni pastaj tregon fuqinë që i kundërvihet forcës së shkatërrimit - shkëlqimin e Nënës së Zotit dhe, që buron nga kjo në një mënyrë të caktuar, thirrjet për pendim. Në këtë mënyrë, nënvizohet rëndësia e lirisë njerëzore: e ardhmja në fakt nuk është vendosur në mënyrë të pandryshueshme. - Kardinali Joseph Ratzinger (BENEDICT XVI), nga Koment teologjik of Mesazhi i Fatimes, vatikan.va

Në një mesazh për Sr. Agnes Sasagawa nga Akita, Japoni, Zoja paralajmëron se çfarë do të ndodhë kur të tërhiqet prania e saj:

Në mënyrë që bota ta njohë zemërimin e Tij, Ati Qiellor po përgatitet të shkaktojë një ndëshkim të madh për të gjithë njerëzimin. Me Birin tim kam ndërhyrë kaq shumë herë për të qetësuar zemërimin e Atit. Unë kam parandaluar ardhjen e fatkeqësive duke i ofruar Atij vuajtjet e Birit në Kryq, Gjakun e Tij të Çmuar dhe shpirtrat e dashur që e ngushëllojnë Atë duke formuar një grup të shpirtrave viktima. Lutja, pendimi dhe sakrificat e guximshme mund të zbusin zemërimin e Atit. —3 gusht 1973, ewtn.com

Sidoqoftë, kjo varet nga ne:

Çfarë do të ndodhë me botën varet nga ata që jetojnë në të. Duhet të mbizotërojë shumë më tepër e mira se e keqja, në mënyrë që të parandalohet afrimi i holokaustit. Megjithatë, unë të them ty, bija ime, që edhe sikur të ndodhte një shkatërrim i tillë sepse nuk kishte mjaft shpirtra që i morën paralajmërimet e Mia seriozisht, do të mbetet një mbetje e paprekur nga kaosi i cili, pasi ka qenë besnik duke më ndjekur dhe duke përhapur Paralajmërimet e Mia gradualisht banojnë përsëri në tokë me jetën e tyre të përkushtuar dhe të shenjtë. Këta shpirtra do të rinovojnë tokën në Fuqinë dhe Dritën e Shpirtit të Shenjtë, dhe këta fëmijë besnikë të Mitë do të jenë nën Mbrojtjen Time, dhe të Engjëjve të Shenjtë, dhe ata do të marrin pjesë në Jetën e Trinisë Hyjnore në një mënyrë më të jashtëzakonshme Rruge Lërini fëmijët e Mi të dashur ta dinë këtë, bijë e çmuar, në mënyrë që ata të mos kenë asnjë justifikim nëse nuk arrijnë t'i marrin parasysh paralajmërimet e Mia. - Zoja jonë e Amerikës tek Sr. Mary Ephrem, dimri i vitit 1984, mysticsofthechurch.com

Se shfaqjet pushuan në të njëjtën kohë kur festimi publik i Mesheve anulohej në shumë vende nuk është rastësi. Jezusi i tha Shën Faustinës se përdorimi i saj ndaj Mëshirës së Tij Hyjnore, në të vërtetë, kishte qëndruar dora e drejtësisë. 

Unë gjithashtu i heq dënimet e Mia vetëm për shkakun tënd. Ti më frenon mua dhe unë nuk mund të shfajësoj pretendimet e drejtësisë Sime. Ju i lidhni duart e Mia me dashurinë tuaj. -Mëshira hyjnore në shpirtin tim, Jezusi tek Shën Faustina, Ditar, n 1193

Por Mëshira Hyjnore e Krishtit buron nga Zemra e Tij e Shenjtë, e cila është Eukaristia! Çfarë dëmshpërblimi më të madh ka sesa që miliona katolikë të marrin çdo ditë Sakrificën Eukaristike? Çfarë e frenon Drejtësinë Hyjnore më shumë sesa që Krishti të banojë fizikisht brenda nesh? Për Eukaristinë është shumë "Burimi dhe maja e jetës së krishterë" dhe kështu, vetë Vullneti Hyjnor.

 

Rregullimi i Madh

Papa Françesku, të paktën në dy raste, sugjeroi që romani Zoti i Botës nga Robert Hugh Benson kishte diçka për të na treguar për kohën tonë. Isshtë një libër mbi mbretërimin e Antikrishtit. Biri i Prishjes ngrihet, jo si një tiran, jo në fillim - por si një shpëtimtar për një botë që është zhytur në krizë dhe rrezik. Kisha në këtë skenë nuk është më me ndikim, as më një autoritet moral. Mbretëria e Satanait vjen si një falsifikim e Krishtit duke tërhequr të gjithë në mendim i vetëm të Antikrishtit. Benson shkruan se është një

… Pajtimi i botës mbi një bazë tjetër nga ajo e së Vërtetës Hyjnore… po vinte në ekzistencë një unitet ndryshe nga çdo gjë e njohur në histori. Kjo ishte më vdekjeprurëse nga fakti që përmban kaq shumë elemente të së mirës së padiskutueshme. Me sa duket, lufta ishte zhdukur dhe nuk ishte krishterimi ai që e kishte bërë atë; bashkimi tani u pa që ishte më i mirë se përçarja dhe mësimi ishte mësuar përveç Kishës… Miqësia zuri vendin e bamirësisë, kënaqësinë vendin e shpresës dhe diturinë vendin e besimit. -Zoti i Botës, Robert Hugh Benson, 1907, f. 120

Ideja e bashkimit të botës në bashkim harmonik - pa Kishën - nuk është fantazi, por mësimi i saj:

Para ardhjes së dytë të Krishtit, Kisha duhet të kalojë nëpër një provë të fundit që do të lëkundë besimin e shumë besimtarëve. Përndjekja që shoqëron pelegrinazhin e saj në tokë do të zbulojë "misterin e paudhësisë" në formën e një mashtrimi fetar që u ofron burrave një zgjidhje të dukshme të problemeve të tyre me çmimin e braktisjes nga e vërteta. Mashtrimi suprem fetar është ai i Antikrishtit ... veçanërisht forma politike "thelbësisht e mbrapshtë" e një mesianizmi laik. -Katekizmi i Kishës Katolike, n 675-676

Ne jemi shumë të përparuar përgjatë kësaj rruge. Siç më tha një prift këtë javë, "Kisha nuk ka besueshmëri publike për të sfiduar ato që qeveritë po kërkojnë për shkak të trajtimit të dobët të krizës së abuzimit seksual". Kjo, dhe pjesë të mëdha të Kishës tashmë kanë përqafuar atë "botëror" që Françesku foli për atë "mund të na bëjë të braktisim traditat tona dhe të negociojmë për besnikërinë tonë ndaj Zotit" (lexo Korrektësia politike dhe Apostazia e Madhe Anti-Mëshira.)

Bota po ndahet me shpejtësi në dy kampe, shoqërinë e anti-Krishtit dhe vëllazërinë e Krishtit. Vijat midis këtyre dyve po tërhiqen. Sa do të zgjasë beteja, ne nuk e dimë; nëse shpatat do të duhet të zhvishen nuk e dimë; nëse do të duhet të derdhet gjak, ne nuk e dimë; nëse do të jetë një konflikt i armatosur ne nuk e dimë. Por në një konflikt midis së vërtetës dhe errësirës, ​​e vërteta nuk mund të humbasë. - Peshkopi Fulton John Sheen, DD (1895-1979); burimi i panjohur (ndoshta "Ora katolike")

Në kohët përpara, ndërsa dhimbjet e punës intensifikohen, ju do të shihni botën të rrëmbehet në revolucion ndërsa masat rriten në zhgënjim me udhëheqjen e tyre, të ngopur me korrupsionin e tyre, të lodhur nga lufta dhe përçarja, vdekja dhe uria dhe bashkërisht bërtasin për një "epidurale" për t'i dhënë fund dhimbjes! Nuk do të dyshoja se ka një shpëtimtar që pret në krahë për ta administruar atë. Të paktën, Papa Pius X mendoi kështu:

… Mund të ketë tashmë në botë "Biri i Shuarjes" për të cilin flet Apostulli. —POPA ST. PIUS X, E Supremi, Enciklike mbi rivendosjen e të gjitha gjërave në Krishtin, n. 3, 5; 4 tetor 1903

Dhe ne të krishterët do të dukemi si budallenj të plotë që i rezistojmë programit të tij të harmonisë universale, drejtësisë dhe paqes.

Antikrishti do të mashtrojë shumë njerëz, sepse ai do të shihet si një humanitar me një personalitet magjepsës, i cili mbështet vegjetarianizmin, pacifizmin, të drejtat e njeriut dhe ambientalizmin. - Kardinali Biffi, Herë në Londër, E Premte, 10 Mars 2000, duke iu referuar një portreti të Antikrishtit në librin e Vladimir Soloviev, Lufta, Përparimi dhe Fundi i Historisë 

Por ne kurrë nuk mund ta kishim arritur këtë pikë tashmë pa teknologji.

 

IMAZHI I BISHT

Në 1984, Apple Computer Company lëshoi ​​kompjuterin e saj të parë personal (PC). Logoja e zgjedhur ishte një mollë me ngjyrë ylber me një pickim të marrë nga ajo - një aludim i qartë te fruti i ndaluar në Kopshtin e Edenit. Ata njoftuan kompjuterin e tyre të parë, për ironi të fatit? Një pjesë e "riteve" në okult përfshijnë njoftimin e qëllimeve deviative të dikujt para kohe, por "fshehjen e tyre në sytë e qartë". Prandaj, Hollywood ka qenë prej kohësh një instrument i errësirës në mesazhet e tij të fshehura.

Këtu është reklama e Apple atë vit:

Këto janë fjalët e "udhëheqësit" që i dëgjoni në sfond:

Sot ne festojmë përvjetorin e parë të lavdishëm të Direktivave të Pastrimit të Informacionit. Ne kemi krijuar për herë të parë në të gjithë historinë një kopsht të ideologjisë së pastër, ku secili punëtor mund të lulëzojë, i sigurt nga dëmtuesit e çdo mendimi kontradiktor të vërtetë. Unifikimi ynë i mendimeve është një armë më e fuqishme se çdo flotë apo ushtri në tokë. Ne jemi një popull, me një vullnet, një zgjidhje, një kauzë. Armiqtë tanë do të flasin vetë me vdekjen dhe ne do t'i varrosim me hutimin e tyre. Ne do të mbizotërojmë!

Pastaj shfaqet një grua me pantallona të shkurtra të kuqe, duke përdorur një çekiç. Ajo kalon përmes deleve (disa që mbajnë maska ​​të frymëmarrjes) për të "çliruar" masat. Ajo hedh çekanin në ekran, i cili nuk lirohet, por "ndriçon" "masat" që po shikojnë.

Simbolika e gjithë kësaj është e fuqishme, pavarësisht nëse krijuesit e saj e dinin atë apo jo. Para së gjithash, "e kuqe" dhe "çekiç" janë simbolet e komunizmi i ri që po kthehet. Ishin "gabimet" e Rusisë (dmth. Komunizmi) që Zoja e Fatima-s paralajmëroi se do të përhapet përfundimisht në të gjithë globin si një sëmundje ngjitëse.

Së dyti, instrumenti i kësaj përhapje të iluminizmit dhe "çlirimit" ka qenë media, e përqendruar tani në kompjuter. Në fund të fundit është bërë një mjet i fuqishëm, për të mos çliruar njerëzimi, por për të kurorëzoj atë. Teknologjia është bërë mjeti i paracaktuar me të cilin miliarda njerëz në tokë janë propaganduar, korruptuar dhe përgatitur për këtë Revolucion Global. Rrjeti Botëror është "pema e re e njohjes së së mirës dhe së keqes" që dikur qëndronte në Kopshtin e Edenit; chip-i kompjuterik dhe derivatet e tij janë fruta te ndaluara e ndaluar, sepse njeriu ka përdorur teknologjinë për të "bërë si Zoti" (me Google në majë të gishtave tonë, a nuk jemi të gjithë të gjithëditur tani?). 

Kështu që epoka jonë ka parë lindjen e sistemeve totalitare dhe formave të tiranisë të cilat nuk do të ishin të mundshme në kohën para hapit teknologjik përpara Sot, kontrolli mund të depërtojë në jetën më të brendshme të individëve —POPE BENEDIKTI XVI, Udhëzimi për Lirinë e Krishterë dhe Çlirimi,n 14; vatikan.va

Rrathë dhe telefona elektronikë që raportojnë vendndodhjen tuaj, mesazhe me tekst nëse largoheni shumë nga karantina dhe detektivët dixhitalë që gjurmojnë se ku keni qenë - vendet aziatike kanë përqafuar teknologji inovative, nëse janë disi pushtuese, për të luftuar pandeminë e koronavirusit. -Yahoo News, 20 Mars 2020

Unë mendoj se ky është vetëm fillimi. Ditën tjetër gjatë një bisede, papritmas pashë në zemrën time se "shenja e bishës" mund të vinte me një vaksinë dhe se shenja do të jetë i padukshëm, diçka që nuk më ka shkuar kurrë në mendje. Të nesërmen, kjo histori e lajmeve u ribotua nga dhjetori i kaluar:

Për njerëzit që mbikëqyrin nismat mbarëkombëtare të vaksinimit në vendet në zhvillim, mbajtja e të dhënave se kush e ka bërë vaksinimin dhe kur mund të jetë një detyrë e vështirë. Por studiuesit nga MIT mund të kenë një zgjidhje: ata kanë krijuar një bojë që mund të ngulitet në mënyrë të sigurt në lëkurë krahas vetë vaksinës dhe është e dukshme vetëm duke përdorur një aplikacion të veçantë për kamera smartphone dhe filtër. -futurizëm, Dhjetor 19th, 2019

Unë nuk jam duke thënë se kjo është "shenja". Përkundrazi, se duhet të kujtojmë fjalët e Shën Palit: "Atje ku është Shpirti i Zotit, atje është liria." Prandaj, atje ku është fryma e antikrishtit, ka kontroll (lexo Korrëzimi i Madh).

Si një shënim anësor, dikush e postoi këtë pyetje në YouTube:

Mark, këto janë momente tepër konfuze dhe shqetësuese tani. Nëse gjithçka që keni thënë është e vërtetë, këto janë kohëra epike në historinë e shpëtimit. Si mund të ndodhë që njerëzit e hutuar të mësojnë për këtë nga cepat e errët të internetit… nga Mark Mallett dhe banda e tij e shikuesve të lumtur (pa shkelje), dhe jo nga vetë Kisha Katolike Romake?

Sepse Kisha is në të vërtetë e mësoj këtë, dhe kjo është ajo që unë ndjek. Shiko:

Pse nuk po bërtasin Papa?

Duke rimenduar Kohët e Fundit

(PS Ne nuk ishim gati as për ardhjen e Tij të parë…)

Si një shënim anësor, kompjuteri i parë Steve Jobs i ndërtuar me Steve Wozniak kushtoi rreth 250 dollarë për ta bashkuar. Ata vendosën ta ofrojnë atë në dyqanin lokal me çmimin me shumicë prej 500 $. Çmimi me pakicë do të ishte atëherë rreth një e treta më shumë, e cila arriti në 666.66 dollarë.

Dhe kështu ishte.

PËRFUNDIM

Në vitin 2006, ndërsa po prisja në një aeroport, dëgjova qartë në zemrën time:

It është pothuajse i plotë.

Këto fjalë u shoqëruan me një imazh të disa makina me ingranazhe. Këto ingranazhe - politike, ekonomike, sociale dhe teknologjike, që veprojnë në të gjithë botën - kanë funksionuar në mënyrë të pavarur për disa dekada, në mos shekuj. Por unë mund të shihja në zemrën time konvergjencën e tyre: ingranazhet që do të bashkohen në një makinë globale të quajtur "Totalitarizmi" Mestingu do të jetë i qetë, i qetë, mezi vërehet. Mashtruese 

Kush mund ta ketë parashikuar shpejtësinë, fuqinë dhe kontrollin që ka vendosur afër një pjesë të madhe të botës ligji ushtarak në vetëm një çështje ditësh? Pavarësisht nëse justifikohen ose jo masat ekstreme që merren kundër koronavirusit, bota nuk do të jetë kurrë e njëjta. Edhe nëse koronavirusi shuhet, mekanizmat që po zbatohen për të kontrolluar, censuruar dhe kufizuar popullsitë e mëdha janë provuar të efektshëm përtej ëndrrave të çmendura të globalistëve. Tashmë, ka fillimin e censurim, fqinjët duke u tronditur on njëri-tjetrin, dhe policia duke ndjekur njerëzit nga rrugët. Boxshtë hapur një Kuti e Pandorës - dhe fryma e antikistit ishte brenda.

Kjo është arsyeja pse unë them se kemi arritur në Pika pa kthim, ose siç tha Zoja e Medjugorjes, a pika e kthimit.

Të dashur fëmijë, apostuj të dashurisë sime, ju takon juve ta përhapni dashurinë e Birit tim te të gjithë ata që nuk e kanë njohur; ju, dritat e vogla të botës, të cilëve unë po u mësoj me dashuri nëne që të shkëlqejnë qartë me shkëlqim të plotë. Lutja do t'ju ndihmojë, sepse lutja ju shpëton, lutja shpëton botën ... Fëmijët e mi, jini gati. Kjo kohë është një pikë kthese. Prandaj po ju thërras përsëri në besim dhe shpresë. Unë po ju tregoj mënyrën me të cilën duhet të ecni dhe këto janë fjalët e Ungjillit. —Zoja e Medjugorjes për Mirjanën, 2 Prill 2017; 2 qershor 2017

Zoja po na tregon rrugën. Dhe ju, i dashur Gjëmim, fshiheni në Zemrën e kësaj Gruaje. Ju e keni vendosur veten poshtë mbrojtja e Shën Jozefit. Dhe ju keni qëndruar besnikë mbi shkëmb, kush është Krishti, dhe po, Pjetri. Prandaj, ju jeni në Arkë.

Kisha është shpresa juaj, Kisha është shpëtimi juaj, Kisha është streha juaj. - Shën. John Chrysostom, Hom de capto Euthropio, n 6 .; krh. E Supremi, n 9, vatikan.va

Zemra ime e papërlyer do të jetë streha juaj dhe mënyra që do t'ju çojë te Zoti. - Zoja jonë e Fatimes, shfaqja e dytë, 13 qershor 1917, Zbulesa e Dy Zemrave në Kohët Moderne, www.ewtn.com

Unë u përplasa vetëm pas këtij mesazhi dërguar mistikut Fr. Michel Rodrigue, Themelues i Shoqërisë Apostolike të Shën Benediktit Joseph Labre në Abitibi, QC, Kanada. Në dritën e shenjtërimi i djeshëm, kjo është më shumë se në kohë:

Unë i kam dhënë Shën Jozefit, përfaqësuesit tim në tokë si mbrojtës i familjes së Shenjtë, autoritetin për të mbrojtur Kishën, që është Trupi i Krishtit. Ai do të jetë mbrojtësi gjatë gjyqeve të kësaj kohe. Zemra e Pamur e bijës sime, Maria dhe Zemra e Shenjtë e Birit tim të Dashur, Jezus, me zemrën e dëlirë dhe të pastër të Shën Jozefit, do të jetë mburoja për shtëpitë tuaja dhe familjen tuaj dhe strehimin tuaj gjatë ngjarjeve që do të vijnë . -nga Ati, 30 tetor 2018

Ajo që mbetet tani është që ju të prisni me qetësi, qetësi dhe besim për udhëzimet tuaja nga Qielli. Për ju - apostuj të dashurisë -misioni juaj sapo ka filluar

Ardhtë Mbretëria e Fiatit tuaj; na ktheni ditët e para të krijimit;
të gjitha gjërat mund të përjetojnë përsëri gëzimin,
gëzimi dhe kënaqësia e harmonisë së parë midis Zotit dhe njeriut!

- Shërbëtori i Zotit Luisa Piccarreta, Raundi i 5-të në Vullnetin Hyjnor, Mëkati Origjinal

 

LIDHJE ME LIDHJE

Paganizmi i Ri

Mashtrimi paralel

Antikrishti në Kohët Tona

Falsifikimi që vjen

 

Një faqe e re në internet së shpejti
për t'ju ndihmuar të lundroni këto kohë

BASHKVENDIM N MBRETRI

Në Festën e Lajmërimit,
March 25th, 2020

 

 

Tregjet financiare po shemben?
 Investoni në shpirtra!

Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

 
Shkrimet e mia po përkthehen francez! (Merci Philippe B.!)
Hidh lire mes écrits en français, kliko sur le drapeau:

 
 

 

Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Shënimet
1 Rom 8: 19
2 Matt 24: 12
3 krh. Mat 24:14; Zbulesa 20: 4; Kisha "është Mbretëria e Krishtit tashmë e pranishme në mister". -KKK, n 763
4 Ef 5:27; Zbul. 19: 7-8
5 Zbulesa 13: 1-18; Dan 7: 6
6 John 8: 44
Postuar ne BALLINA, vullneti hyjnor, GJYKIMET E MADHE.