Bashkëpunëtorë në Vreshtin e Krishtit

Mark Mallett pranë Detit të Galilesë

 

Tani është mbi të gjitha ora e besnikëve laikë,
të cilët, me thirrjen e tyre specifike, për të formuar botën laike në përputhje me Ungjillin,
janë thirrur të çojnë përpara misionin profetik të Kishës
duke ungjillizuar sfera të ndryshme të familjes,
jetën shoqërore, profesionale dhe kulturore.

OPPOPE JOHN PAUL II, Adresa për Ipeshkvinjtë e Provincave Kishtare të Indianapolis, Çikago
dhe Milwaukee
në vizitën e tyre "Ad Limina", 28 maj 2004

 

Unë dua të vazhdoj të reflektoj mbi temën e ungjillizimit ndërsa ecim përpara. Por para se ta bëj, duhet të përsëris një mesazh praktik.

In Fjala Tani në 2019 shkruar në janar, unë i bëra thirrjen e nevojshme lexuesit tim për të mbështetur këtë shërbesë me kohë të plotë. Nga mijëra lexues në të gjithë botën, rreth njëqind u përgjigjën. Unë jam shumë mirënjohës, jo vetëm për mbështetjen tuaj financiare, por fjalët inkurajuese që mora. Për shumë njerëz, kjo shërbesë është bërë një vijë e jetës në marrëzinë në rritje të kohërave tona, dhe kështu që unë falënderoj Zotin që ishte kaq i mirë me të gjithë ne përmes këtij apostoliti të vogël. Sidoqoftë, pas kthimit tim nga Toka e Shenjtë (e cila u pagua nga një prift shumë i sjellshëm!), Duke u përballur me një grumbull faturash dhe taksash dhe asgjë që nuk kishte mbetur në llogarinë tonë bankare, më kujtohet se si jam shumë i varur nga Providenca Hyjnore . Kjo do të thotë, unë jam i varur nga bujaria juaj duke më ndihmuar të vazhdoj të arrij mijëra përmes këtij "misioni profetik".

Këtë vit jemi përballur me disa kosto të menjëhershme siç është printeri ynë i zyrës, i cili fjalë për fjalë po lëshon bojë; ne kemi një kompjuter prodhues që nuk mund të vazhdojë më; dhe në një nivel personal, humbja e papritur e dëgjimit që kam hasur vitin e kaluar tani kërkon një aparat dëgjimi, i cili siç kam zbuluar, është gjithçka përveç se i lirë. Dhe sigurisht, ekziston paga e punonjësve tanë dhe shpenzimet e përditshme të funksionimit dhe jetesës. 

Siç e dini, unë nuk kërkoj një pajtim në këtë apostol për shkrimet ose videot e mia, edhe pse kam shkruar ekuivalentin e ndoshta dhjetra librave deri tani. Për më tepër, unë kam bërë që më shumë nga muzika ime të jetë e disponueshme për ju. Për shembull, në pjesën e poshtme, do të gjeni një lidhje me Divine Mercy Chaplet dhe Rosary - albume me cilësi të lartë që kushtojnë mbi 80,000 dollarë për ne për t'i prodhuar. Ato përfshijnë jo vetëm lutjet dhe meditimet që janë i përkryer për këtë sezon të Kreshmëve, por disa nga këngët e mia të preferuara për dashurinë dhe mëshirën e Krishtit. Ato janë falas për ti shkarkuar tani.

Si mund ta bëj këtë? Epo, nuk mundem, me të vërtetë - përveç duke besuar në Ungjillin e sotëm:

Dhurata dhe dhurata do t'ju jepen; një masë e mirë, e paketuar së bashku, e tronditur dhe e tejmbushur, do të derdhet në prehrin tuaj. Për masën me të cilën ju matni do të matet për ju. (Luka 6:38)

Dhe perseri:

Pa kosto që keni marrë; pa kosto që do të jepni. (Mat 10: 8)

Por Shën Pali shton:

… Zoti urdhëroi që ata që predikojnë ungjillin duhet të jetojnë sipas ungjillit. (1 Kor 9:14)

Dhe kështu në këtë sezon të Kreshmës, ndërsa shtrij dorën për të lypur që të mund të vazhdoj të predikoj lirshëm Ungjillin, do të mendonit të jepnit lëmoshë për punën time? Unë vazhdoj ta bëj këtë nën drejtimin shpirtëror të një prifti të mençur dhe në bashkësi me peshkopin tim, por duke folur praktikisht, nga bujaria juaj. Faleminderit shumë që më ndihmuat të investoj shpirtrat. Unë do të vazhdoj të lutem për të gjithë ju çdo ditë.

Ju jeni të dashur. 

Shënoje

Çfarë thonë lexuesit

Nuk e mbaj mend se si u përplasa në sitin tuaj, por tani jam i bindur se ishte plani i Zotit. Ju më ndihmuat të më ktheni në Kishë pas 40 vjetësh larg. —EE

Blog-et tuaja vazhdojnë të frymëzojnë dhe të japin shpresë në këtë botë gjithnjë e më të errët. Unë kam qenë duke i ndarë ato me shumë njerëz dhe mamaja ime tani është regjistruar gjithashtu. - C.

Je një zë që bërtet në shkretëtirë. Ju më jepni shpresë dhe inkurajim. —KM

Faleminderit për të gjitha shkrimet tuaja frymëzuese. Shumë ngritëse, shumë inkurajuese, shumë informuese, me të vërtetë puna e Shpirtit të Shenjtë, që punon dhe vepron brenda dhe përmes jush workshtë puna e Zotit. —Pr. Patriku

Faleminderit përsëri për fjalët dhe shërbesën tuaj frymëzuese. —Pr. Anthony

Unë jam planifikuar të shugurohet dhjak dhe shkrimet tuaja kanë qenë një litar shpëtimi për mua gjatë gjithë formimit tim. —JD 

Në këtë kulturë në të cilën jetojmë, ku Zoti po "hidhet nën autobus" në çdo hap është kaq e rëndësishme të mbajmë një zë si i yti të dëgjohet. —Djakoni A.

Faleminderit Mark për fjalët e tua të ekuilibrit dhe arsyes! —KW

Unë jam një foshnje e kthyer në besim katolik dhe vërtet e vlerësoj mendimin tuaj të konsideruar me kujdes të kombinuar me nxitjet e Shpirtit të Shenjtë. —BC

… Ju jeni një zë i mençurisë dhe qetësimit. —SC

Mark - shumë faleminderit që ishe i bindur dhe shkrove. Kështu që shumë herë Zoti më ka prekur zemrën përmes fjalëve të Tij përmes jush. —JC

 

 

Léa & Mark Mallett

Klikoni në butonin më poshtë për të shtuar dashurinë dhe mbështetjen tuaj
Fjala Tani dhe ndihmoni Markun të vazhdojë të
sjellë shpresë dhe qartësi në kohën tonë.  

Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

 

Si një dhuratë për të gjithë lexuesit tanë,
ne duam që ju të keni pa asnjë kosto Rruzarja dhe Chaplet Hyjnore Mercy që prodhova, të cilat përfshijnë një dremitje
n këngë që unë u kam shkruar "Dy Zemrave" - ​​Zoti dhe Zoja.
Ju mund t'i shkarkoni ato për falas:  

Klikoni në kopertinën e albumit për kopjet tuaja falas dhe ndiqni udhëzimet!

Mbulesa

 

Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, LAJME.