Ngushëlloni njerëzit e mi

 

A fjalët kanë qenë në zemrën time për ca kohë,

Ngushëlloni njerëzit e mi.

Ato janë tërhequr nga Isaia 40 - ato fjalë profetike nga të cilat populli i Izraelit e ngushëlloi veten duke e ditur se, me të vërtetë, do të vinte një Shpëtimtar. Ishte për ta, "Një popull në errësirë", [1]krh. Isa 9: 2 që Mesia do ta vizitonte nga lart.

A jemi ndryshe sot? Në fakt, kjo gjeneratë është padyshim në më shumë errësirë ​​se çdo para tij për faktin se ne tashmë e kemi parë Mesian.

… Drita erdhi në botë, por njerëzit preferuan errësirën ndaj dritës, sepse punët e tyre ishin të mbrapshta. (Gjoni 3:19)

Thisshtë kjo errësirë ​​shpirtërore që i ka lënë Popullit të Perëndisë në disa raste me një ndjenjë braktisjeje dhe malli për Shpëtimtarin, që na ka lënë të plagosur nga një kulturë e skllavëruar nga mëkati. Inshtë në mes të kësaj errësire që dëgjoj Krishtin duke më nxitur: Ngushëlloni njerëzit e mi.

Duke filluar vitin e ardhshëm, unë do të filloj ta sjell përsëri ministrinë time të muzikës në famulli në Kanada- një lloj "spitali fushor" udhëtues, mund të thuash. Këtë mendim ia paraqita peshkopit tim kohët e fundit, i cili më dha mbështetjen dhe inkurajimin e tij të plotë - një konfirmim i bekuar.

Nëse dëshironi të ndihmoni të organizoni një ngjarje koncerti / ministrie në famullinë tuaj Kanadeze, ju lutemi dërgoni me email [email mbrojtur]. Pasi të kemi rezervime të mjaftueshme në zonën tuaj, atëherë mund të bëjmë së bashku një turne në rajonin tuaj.

Për më shumë informacion, shkoni në www.markmallett.com.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Shënimet
1 krh. Isa 9: 2
Postuar ne BALLINA, LAJME.