Kundërvënia për Mbretërinë

 

SSHT këtu! Një burim krejt i ri për ju që të gjeni Mesazhet e Qiellit në këto kohë të trazuara: CountdowntotheKingdom.com

Me ndihmën e aftësive të pabesueshme artistike dhe të krijimit të faqes në internet të vajzës sime Tianna William, unë jam bashkuar me teologun Peter Bannister dhe autorët Prof. Daniel O'Connor (Kurora e Shenjtërisë) dhe Christine Watkins (Paralajmërimi) për të siguruar një faqe në internet ku mund të gjeni zbulesë private të besueshme, të shëndoshë dhe të miratuar. Shtë një koleksion i mesazheve profetike përkatëse dhe të fundit, si dhe mësimeve teologjike për "kohët e fundit" dhe videove nga kontribuesit. Unë jam veçanërisht i ngazëllyer për "Timeline" që kemi krijuar dhe ndjek me kujdes vizionin e Etërve të Hershëm, Papët dhe mesazhet e Zotit dhe Zojës. Shkoni në fund CountdowntotheKingdom.com. Për ata që janë të rinj dhe kanë pyetje në lidhje me profecinë ose janë të gatshëm të shkojnë pranë zbulesës private, unë ju referoj këtyre shkrimeve urgjente mbi këtë temë:

Cju e injoroni zbulesën private?
Ndizni Fenerët
Pse bota mbetet në dhimbje
Profecia Kuptohet si duhet

Në të vërtetë, kur ideja për këtë u konceptua para Krishtlindjeve 2019, ne kurrë nuk e imagjinonim se do të hapnim këtë faqe në internet në këtë kohë në ngjarjet aktuale. Ne besojmë se nuk është rastësi, dhe në fakt, se është një hir për të gjithë ne që kërkojmë drejtimin e Qiellit në këtë orë.

Unë regjistrova një video të mirëpritur për ju në kompjuterin tim, por në të njëjtën kohë uebfaqja e re u fut në internet, kompjuteri im ishte plotësisht i krisur. Nuk ka asnjë surprizë atje. Kështu që, unë kapa celularin tim dhe bëra këtë video të shpejtë për të gjithë lexuesit e mi të dashur këtu në The Tani Word. Sa për mua, unë do të vazhdoj të shkruaj këtu në The Tani Word (me një ndjenjë të rinovuar të urgjencës) ndërsa bëj kontribute kohë pas kohe në CountdowntotheKingdom.com.

 

 

Më ndihmoni duke investuar në shpirtrat
Ju bekoj dhe faleminderit.

Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

 
Shkrimet e mia po përkthehen francez! (Merci Philippe B.!)
Hidh lire mes écrits en français, kliko sur le drapeau:

 
 
Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, KOHA E HIRES.