Të dashur Barinj… Ku jeni?

 

WE po jetojnë kohëra tepër të shpejta dhe konfuze. Nevoja për drejtim të shëndoshë nuk ka qenë kurrë më e madhe ... dhe as ndjenja e braktisjes nuk e ndiejnë shumë prej besimtarëve. Ku, shumë po pyesin, është zëri i barinjve tanë? Ne po jetojmë përmes një prej testeve shpirtërore më dramatike në historinë e Kishës, dhe megjithatë, hierarkia ka mbetur kryesisht e heshtur - dhe kur ata flasin këto ditë, ne shpesh dëgjojmë zërin e Qeverisë së Mirë sesa të Bariut të Mirë .

Ata barinj që flasin lart, të cilët adresojnë "shenjat e kohës" shpesh heshtin ose mënjanohen duke zbuluar një pabarazi në rritje midis klerikëve mbi seriozitetin e rreziqeve me të cilat përballemi. Shumica janë njohur tani me të miratuarit[1]Pas tetë vitesh hetimesh, Rev. John Shojiro Ito, Peshkopi i Niigata, Japoni, njohu "karakterin e mbinatyrshëm të një serie ngjarjesh misterioze në lidhje me statujën e Nënës së Shenjtë Mari" dhe autorizoi "në të gjithë dioqezën, nderimin e Nëna e Shenjtë e Akitës, ndërsa pret që Selia e Shenjtë të publikojë gjykimin përfundimtar për këtë çështje. ” -ewtn.com profeci nga Japonia dhe Zoja e Akitës:

Puna e djallit do të infiltrojë edhe në Kishë në një mënyrë të tillë që dikush të shohë kardinalët që kundërshtojnë kardinalët, peshkopë kundër peshkopëve. Priftërinjtë që do të më adhurojnë do të përbuzen dhe kundërshtohen nga besimtarët e tyre… kishat dhe altarët e plaçkitur; kisha do të jetë plot me ata që pranojnë kompromise dhe demoni do të shtyjë shumë priftërinj dhe shpirtra të shenjtëruar për të lënë shërbimin e Zotit - tek Sr. Agnes Sasagawa nga Akita, Japoni, 13 tetor 1973 

Në dritën e asaj që po shpaloset në këtë orë të tanishme, vlen të merret në konsideratë një interpretim i ri i kësaj profecie, si dhe i Fatimas

 

PANDEMIKA SHPIRTRORE

Zoja i ka thirrur besimtarët të "Lutuni për barinjtë ” për dekada me radhë përmes shfaqjeve të saj. Mendoj se më në fund mund ta vlerësojmë pse. Nuk ka asnjë më shumë në kryqëzimet e persekutimit sesa peshkopët dhe priftërinjtë të cilët përballen gjithnjë e më shumë me kufizime në Meshën e vendosur nga Shteti. Nuk mendoj se dikush prej nesh mund ta kuptojë plotësisht kompleksitetin e situatës dhe presionet që ata hasin në këtë orë. Easyshtë e lehtë të kritikosh nga pew.

Anë të njëjtën kohë, nuk mund të hidhni poshtë veprimet e pakuptueshme të disa barinjve të cilët fjalë për fjalë bllokuan dyert dhe, në disa raste, ndaluan Ndonjë aksesi në Kungimin sakramental, Pagëzimin, Rrëfimin dhe madje edhe në "ritet e fundit". Ideja që qeveria do t'i tregonte Kishës se Sakramentet janë "jo thelbësore" është e neveritshme - por jo për t'u habitur; që peshkopët në thelb do të pranoj megjithatë, në praktikë është mahnitëse.

Heqja e sakramenteve rrezikon shpëtimin e shpirtrave! 

Ndërsa e shkruaj këtë, avionët e paketuar me mbi njëqind udhëtarë të ulur dy metra larg janë duke u ngritur lart; ata kanë leje të heqin maskat e tyre ndërsa vaktet e tyre shërbehen në ajër të ricikluar… Kjo, ndërsa katedralet e mëdha që vendosin 1000 persona lejohen vetëm 3 ose më pak njerëz në disa vende, nëse ka;[2]I tillë është rasti në disa provinca kanadeze kongregacioni është i ndaluar të heqë maskat e tij ose të këndojë dhe protokollet që "shkojnë përtej kërkesave në shumicën e urdhrave të njësive shëndetësore dhe rregulloreve lokale" imponohen çuditërisht vetëm për ata që shkojnë në kishë.[3] Peshkopi Ronald P. Fabbro, CSB, Dioqezë e Londrës, Kanada; Përditësimi COVID-19

Po, nga politikanët na thuhet se kishat janë "përhapëse". Përkundrazi, të paktën një dioqezë kanadeze raportoi:

Ende nuk duhet të ketë një rast të vetëm transmetimi në ndonjë prej famullive katolike në dioqezën tonë. Edhe me transmetimin që ka ndodhur në kisha të tjera jo-katolike, numri i rasteve që u përkasin kishave është vetëm në 2%, i cili është shumë më i ulët se shumica e institucioneve të tjera. Për shembull, klubet e natës janë me 5%, restorantet me 8%, dhe kazinotë dhe pistat me 25%. Kjo do të thotë që keni dy herë më shumë gjasa të merrni COVID në një klub nate sesa në një kishë, dhe 12 herë më shumë të ngjarë ta merrni atë nga sheshi i sheshit sesa kisha.  —Stat nga një prift në Dioqezën e Saskatoon, Kanada
Në cilën pikë barinjtë mbajnë një qëndrim dhe këmbëngulin që famullitë e tyre nuk do të diskriminohen më dhe se Jezu Krishti është «thelbësor»? Një peshkop nuk ka hezituar të qortojë kolegët e tij prelatë:
Fakti i pabesueshëm ishte, që në mes të këtij ndalimi mbarëbotëror të Meshës së Shenjtë publike, shumë peshkopë, madje edhe para se qeveria të ndalonte adhurimin publik, lëshuan dekrete me të cilat ata jo vetëm që ndaluan kremtimin publik të Meshës së Shenjtë, por të çdo sakramenti tjetër si mirë… Ata peshkopë zbuluan se ishin të mbarsur me një pikëpamje natyraliste, të kujdeseshin vetëm për jetën materiale dhe trupore, duke harruar detyrën e tyre kryesore dhe të pazëvendësueshme për t'u kujdesur për jetën e përjetshme dhe shpirtërore… [ata] silleshin si barinj të rremë, të cilët kërkojnë avantazhin e vet. - Peshkopi Anthony Schneider, 22 maj, 2020; qytetarë katolikë.org; lifesitenews.com
Këtu, Peshkopi Schneider duket se i bën jehonë qortimit të profetit Ezekiel:
Mjerë barinjtë e Izraelit që kanë kullotur veten e tyre! A nuk duhet që barinjtë të kullotin kopenë? Keni konsumuar qumësht, keni veshur lesh dhe keni therur dhjamë, por tufën nuk e keni kullotur. Ju nuk i keni forcuar të dobëtit, as nuk i keni shëruar të sëmurët dhe as nuk i keni lidhur të plagosurit. Ju nuk i ktheni të humburit ose i kërkoni të humburit, por i sunduat ashpër dhe brutalisht. Kështu që ata u shpërndanë për mungesë të një bariu dhe u bënë ushqim për të gjitha kafshët e egra. (Ezekieli 34: 2-5)
Peshkopi francez Marc Aillet dha gjithashtu një paralajmërim të fuqishëm në lidhje me ata që «Nuk i forcoi të dobëtit dhe as nuk i shëroi të sëmurët». 
Për shkak se njeriu është "një në trup dhe në shpirt", nuk është e drejtë ta shndërrosh shëndetin fizik në një vlerë absolute deri në sakrifikimin e shëndetit psikologjik dhe shpirtëror të qytetarëve, dhe në veçanti t'i privosh ata nga praktikimi i lirë i fesë së tyre, të cilën e përjetojnë provohet të jetë thelbësore për ekuilibrin e tyre ... Kisha nuk është e detyruar të rreshtohet me deklarata zyrtare reduksioniste dhe belbëzuese, aq më pak të jetë "rrip transportieri" i Shtetit, pa nënkuptuar kjo mungesë respekti dhe dialogu ose thirrje për mosbindje civile . - Dhjetor 2020, Notre Eglise; countdowntothekingdom.com
Duke anuluar Triumumin e Pashkëve dhe për këtë arsye pagëzimin e të kthyerve në besim, shumë pastorë nuk e bënë këtë "Ktheni të humburit ose kërkoni të humburit". Të tjerëve iu mohua Vajosja e të Sëmurit, duke vdekur vetëm dhe pa sigurinë e faljes së Krishtit.
 
Megjithatë të tjerët "I sundoi ashpër dhe brutalisht", siç ishte një pastor i cili kërcënoi një nënë me shtatë fëmijë se do të thërriste policinë nëse ajo nuk maskohej, edhe pse nuk kishte ligj që e kërkonte këtë në shtetin e saj.[4]27 Tetor 2020; lifesitenews.com Dioqezat e tjera kanë kërkuar që famullitarët të paraqesin emrat e tyre kur marrin pjesë në Meshë ose Rrëfim, lista të cilat më pas mund t'u dorëzohen autoriteteve publike. Unë nuk jam në dijeni të një njësie të vetme tjetër që kërkon këtë nga klientët e saj, përfshirë restorantet, kazinotë ose teatrot. Alarmshtë alarmante dhe Orwelliane, për të thënë të paktën. Sidoqoftë, një peshkop në Kanada ka paralajmëruar priftërinjtë e tij se ata mund të përballen me "ndjekje penale" nëse nuk arrijnë të zbatojnë.[5]8 dhjetor 2020; lifesitenews.com Unë personalisht lexova një bisedë në internet ku dy priftërinj po i mbronin ata njerëz raportojnë fqinjët e tyre që shkelin kufizimet e COVID-19. Papritmas, ne po fitojmë një dritare të tmerrshme në psikozën që çoi në besim të shkatërruar dhe tradhti të tmerrshme midis fqinjëve dhe miqve në Gjermani dhe shumë vende komuniste - një psikozë e drejtuar nga frika. 

Frika, e cila ka kapur shumë veta, ruhet nga ligjërimi që ngre ankthin dhe alarmimin e autoriteteve publike, vazhdimisht i transmetuar nga shumica e mediave kryesore ... Brenda Kishës, ne mund të shohim disa reagime të papritura: ata që dikur denoncuan autoritarizmin të Hierarkisë dhe sfiduar sistematikisht Magjisteriun e saj, veçanërisht në fushën e moralit, sot i nënshtrohen Shtetit pa goditur qepallën, dukej sikur humbin të gjithë kuptimin kritik dhe ata u vendosën si moralistë, duke fajësuar dhe denoncuar kategorikisht ata që guxojnë të bëni pyetje në lidhje me zyrtarin doxa ose që mbrojnë liritë themelore. Frika nuk është një këshilltar i mirë: çon në qëndrime të këshilluara keq, vendos njerëzit kundër njëri-tjetrit, gjeneron një klimë tensioni dhe madje dhune. Ne mund të jemi në prag të një shpërthimi! - Peshkopi Marc Aillet, dhjetor 2020, Notre Eglise; countdowntothekingdom.com

… Unë i kam provuar shenjat e politikës së Vdekjes në rininë time. Unë i shoh përsëri tani -E mbijetuara e Holokaustit, Lori Kalner; wicatholicmusings.blogspot.com 

Duke iu drejtuar Bariut për udhëzim përmes kësaj "lugine të hijes së vdekjes", Kardinali Raymond Burke u ankua se laikët shpesh nuk drejtohen nga Ungjilli, por, përkundrazi, botëror.

Shumë shpesh, besimtarët nuk marrin asgjë si përgjigje, ose një përgjigje e cila nuk bazohet në të vërtetat e pandryshueshme në lidhje me Besimin dhe Moralet. Ata marrin përgjigje që duket se vijnë, jo nga çobanët, por menaxherët laikë. —Homily in Solemniteti i Zojës së Guadalupe në Shenjtëroren e Zojës së Guadalupe në La Crosse, Wisconsin; 13 dhjetor 2020; youtube.com

Kisha do të jetë "Plot me ata që pranojnë kompromise", Zoja e Akitës paralajmëroi.

 

ÇFAR P…R… T… TJERT?

Po aq hutues, por jo më pak shqetësues, është heshtja e hierarkisë për pasojat shumë më të rënda që po sjellin masat COVID-19 - pasoja katastrofike që do të tejkalojë numrin relativisht të vogël të vdekjeve nga virusi. Programi Botëror i Ushqimit i Kombeve të Bashkuara (WFP) paralajmëroi se, si rezultat i koronavirusit, numri i njerëzve që përballen me kriza ushqimore në të gjithë botën mund të dyfishohet në 265 milion njerëzit deri në fund të këtij viti. 

Në një skenar të rastit më të keq, ne mund të shikojmë urinë në rreth tre duzina vende, dhe në fakt, në 10 nga këto vende kemi tashmë më shumë se një milion njerëz për çdo vend që janë në prag të urisë. —David Beasley, Drejtor i WFP; 22 Prill, 2020; cbsnews.com

Pse Për shkak të bllokimeve të të shëndetshëm, të cilat po shkatërrojnë bizneset, vendet e punës dhe po prishin prodhimin e ushqimit dhe dëmtojnë zinxhirin e furnizimit. Ne ende nuk e ndiejmë shumë në Amerikën e Veriut, por llogaritë që dëgjoj nga vendet më pak të zhvilluara janë krejtësisht tronditëse.

Në Alberta, Kanada, Premiere sapo paralajmëroi se një 40 përqind tronditëse e bizneseve "mund të mos jetë në gjendje të ndezë dritat përsëri" për shkak të bllokimeve.[6]8 Dhjetor, I msn.co Një studim i ri ka zbuluar se një e treta e restoranteve në SHBA mund të mbyllen përgjithmonë.[7]29 nëntor 2020; pymnts.com Në Japoni, vetëvrasjet u rritën në 2,153 vetëm në Tetor, duke shënuar muajin e katërt të rritjes.[8]13 nëntor 2020; cbsnews.com Në Amerikë, katër nga çdo 10 njerëz që kërkojnë ndihmë ushqimore tani po e bëjnë këtë për i parë kohë.[9]25 nëntor 2020; theguardian.com Dhe studiuesit në Universitetin e Birmingham paralajmëruan se mbi 28 milion operacione zgjedhore të ndjeshme në kohë në të gjithë botën, të tilla si kanceri ose operacioni i transplantit, mund të çojnë në "përkeqësimin e shëndetit, përkeqësimin e cilësisë së jetës dhe vdekjeve të panevojshme". [10]… Me çdo javë shtesë të ndërprerjeve në shërbimet spitalore duke shtuar edhe 2.4 milion anulime. 15 maj, 2020; birmingham.ac.uk

E megjithatë, në mënyrë kolektive, gjithçka që Kisha duhet t'i thotë botës këtë javë është: "Shkoni përpara, merrni vaksinën".

Pse - pse Kisha po papagallon kaq lehtësisht zyrtarët qeveritarë për kufizimet e fundit… por hesht për rreziqet vdekjeprurëse që po sjellin vetë këto masa? 

Ne në Organizatën Botërore të Shëndetësisë nuk mbështesim bllokimet si një mjet kryesor për kontrollin e këtij virusi… Ne mund të kemi një dyfishim të varfërisë botërore në fillim të vitit të ardhshëm. Ne mund të kemi të paktën një dyfishim të kequshqyerjes së fëmijëve, sepse fëmijët nuk po marrin vakte në shkollë dhe prindërit e tyre dhe familjet e varfra nuk janë në gjendje ta përballojnë atë. Në të vërtetë, kjo është një katastrofë e tmerrshme, e kobshme globale. Dhe kështu ne me të vërtetë u bëjmë thirrje të gjithë udhëheqësve botërorë: ndaloni përdorimin e bllokimit si metodën tuaj kryesore të kontrollit. Zhvilloni sisteme më të mira për ta bërë atë. Punoni së bashku dhe mësoni nga njëri-tjetri. Por mos harroni, bllokimet kanë vetëm një pasojë që ju kurrë nuk duhet, kurrë të nënçmoni, dhe kjo po i bën njerëzit e varfër shumë më të varfër. - Dr. David Nabarro, i dërguari special i Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH), 10 tetor, 2020; Java në 60 Minuta # 6 me Andrew Neil; gloria.tv

Dhe asgjë nga këto nuk flet për ankthin e heshtur të patreguar mendor të të moshuarve, të papunëve dhe të rinjve të cilët statistikisht nuk preken nga virusi, dhe megjithatë, të ndaluar nga shkollat, miqësitë, ngjarjet sportive - me një fjalë - rinia e tyre. Asshtë sikur parandalon vdekjen nga COVID-19, i cili statistikisht po vret më pak se 0.5% të të infektuarve,[11]Virusi që ka një normë shërimi mbi 99% për ata nën 69 vjeç dhe praktikisht një normë 100% për ata nën 20 vjeç, sipas Qendrave për Kontrollin e Sëmundjeve (CDC). krh. cdc.gov duhet të parandalohet në Ndonjë kosto.

 

KU JAN THE BELGT?

Dhe tani, e gjithë kjo po merr një kthesë shumë të errët

Ipeshkvinjtë në të gjithë botën e kanë deklaruar të moralshëm të marrin vaksinat e reja që rrjedhin nga qelizat e fetusit të abortuara. Argumenti është se "detyra për të shmangur bashkëpunimin pasiv material [në veprimin e rëndë imorale të nxjerrjes së vaksinave nga qelizat e fetusit të abortuara] nuk është e detyrueshme nëse ka shqetësime të mëdha". [12]Shikoni reflektimin e Akademisë Papnore për Jetën:  imunizoni.org Jo çdo peshkop pajtohet, ki kujdes.

Tai fund i fundit për mua është, e bën atë [vaksina] në të vërtetë përmbajnë shënuesit, ADN-në, të fëmijëve të abortuar? Nëse po, nuk do ta pranoj. - Peshkopi Joseph Strickland, Tyler, Texas; 2 dhjetor 2020; lifesitenews.com

Unë nuk do të jem në gjendje të bëj një vaksinë, thjesht nuk do të bëj vëllezër dhe motra dhe ju inkurajoj të mos bëni nëse është zhvilluar me materiale nga qelizat staminale që janë marrë nga një foshnjë që është abortuar… është moralisht e papranueshme ne - Peshkopi Joseph Brennan, Dioqeza e Fresno-s, Kaliforni; 20 nëntor 2020; youtube.com

… Ata që me vetëdije dhe vullnetarisht marrin vaksina të tilla, hyjnë në një lloj bashkimi, megjithëse shumë të largët, me procesin e industrisë së abortit. Krimi i abortit është aq monstruoz, saqë çdo lloj bashkimi me këtë krim, qoftë edhe shumë i largët, është i pamoralshëm dhe nuk mund të pranohet në asnjë rrethanë nga një katolik pasi të jetë bërë i vetëdijshëm plotësisht për të. - Peshkopi Athanasius Schneider, 11 dhjetor 2020; crisismagazine.com

Gjithashtu, cilat janë pasojat shpirtërore të diturisë, edhe nëse është e largët, të vendosësh në trupin e tij një fryt të një krimi? Sidoqoftë, pyetja është nëse ekziston një "shqetësim i rëndë" që kërkon nga besimtarët të marrin një vaksinë të re eksperimentale?

Përkundrazi, një studim i ri tregon se ka shtrirje në spital për 84% më pak për ata që trajtohen me një "hidroksiklorokinë me dozë të ulët të kombinuar me zink dhe azitromicinë". [13]25 nëntor 2020; Washington Examiner, krh. paraprake: Sciencedirect.com Vitamina D tani tregohet se zvogëlon rrezikun e koronavirusit me 54%.[14]bostonherald.com; Studimi i 17 shtatorit 2020: revistave.plos.org Dhe në 8 Dhjetor, 2020, Dr. Pierre Kory u lut në një seancë dëgjimore të Senatit në SH.B.A. që Instituti Kombëtar i Shëndetit të shqyrtojë urgjentisht mbi 30 studime mbi efektivitetin e Ivermectin, një ilaç i aprovuar anti-parazitar.

Malet e të dhënave janë shfaqur nga shumë qendra dhe vende të botës, duke treguar efektivitetin e mrekullueshëm të Ivermectin. Në thelb shkatërron transmetimin e këtij virusi. Nëse e merrni, nuk do të sëmureni. - 8 Dhjetor, 2020; cnsnews.com

Ndërsa ky artikull po botohej, u njoftua nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë në SH.B.A. se Ivermectin tani ka qenë i miratuar si një mundësi për trajtimin e COVID-19.[15]19 janar 2021; lifesitenews.com Në Kanada, një ekip studiuesish nga Instituti i Zemrës në Montreal thonë se kolçicina, një tabletë oral tashmë e njohur dhe e përdorur për sëmundje të tjera, mund të zvogëlojë shtrimet në spital për COVID-19 me 25 përqind, nevojën për ventilim mekanik me 50 përqind dhe vdekje me 44 përqind.[16]23 janar 2021; ctvnews.com Shkencëtarët britanikë nga University College London Spitalet NHS (UCLH) njoftuan gjatë Krishtlindjes se po testojnë ilaçin Provent, i cili gjithashtu mund të parandalojë që dikush që ka qenë i ekspozuar ndaj koronavirusit të vazhdojë me zhvillimin e sëmundjes COVID-19.[17]25 dhjetor 2020; theguardian.org Mjekë të tjerë po pretendojnë sukses me "steroid të thithur" si budesonide.[18]ksat.com Dhe, sigurisht, ka dhurata të natyrës që janë pothuajse tërësisht të injoruara, nënçmuar apo edhe të censuruara, të tilla si fuqia antivirale e "Vjedhësit e Vajit”, Vitaminat C, D dhe Zink që mund të rrisin dhe ndihmojnë në mbrojtjen e imunitetit tonë të dhënë nga Zoti dhe të fuqishëm. 
Zoti e bën tokën të japë barëra shërues, të cilët të maturit nuk duhet t'i lënë pas dore (Sirach 38: 4)

Në fakt, studiuesit në Izrael kanë botuar një letër që tregon se një ekstrakt i Spirulinës së manipuluar fotosintetikisht (dmth. Algat) është 70% efektiv në frenimin e "stuhisë së citokinës" që shkakton kraterin e sistemit imunitar të pacientit COVID-19.[19]24 Shkurt 2021; jpost.com Më në fund - në frontin e kontrollit - studiuesit nga Universiteti i Tel Avivit kanë provuar se koronavirusi i ri, SARS-CoV-2, mund të vritet në mënyrë efikase, shpejt dhe me lirë duke përdorur LED ultravjollcë në frekuenca specifike. Studimi i botuar në Gazeta e Fotokimisë dhe Fotobiologjisë B: Biologji zbuloi se drita të tilla, të përdorura si duhet, mund të ndihmonin në dezinfektimin e spitaleve dhe zonave të tjera dhe të ngadalësonin përhapjen e virusit.[20]The Jerusalem Post, Dhjetor 26th, 2020

Me fjalë të tjera, atje janë alternativa efektive ndaj një vaksine për një virus që aktualisht ka një normë shërimi mbi 99.5% për ata nën 69 vjeç dhe praktikisht një normë 100% për ata nën 20 vjeç, sipas Qendrave për Kontrollin e Sëmundjeve (CDC).[21]shih cdc.gov

Ka strategji të tjera kundër COVID-19 që do të na lejonin të ndalojmë delirin nga njëra anë dhe të ndalojmë sëmundjen nga ana tjetër, dhe ato do të mbanin spitalet larg mbingarkesës dhe tendosjes. - Dr. Louis Fouché, një specialist i anestezistit dhe reanimacionit, Marsejë, Francë; 10 dhjetor 2020; lifesitenews.com

Në vend të kësaj, "rripi transportues" kishtar në thelb po përsërit rrëfimin shtetëror ndërsa kufizohet në një këndvështrim jashtëzakonisht të ngushtë moral, sikur e gjithë çështja etike e vaksinimit të mund të reduktohet nëse rrjedhin ose jo nga një abort. Shtë një vakum moral me pasoja të pabesueshme.

Arsyeja është e dyfishtë. E para është për shkak të një supozimi themelor se vaksinat janë të sigurta. Siç kam detajuar në të dy Pandemia e Kontrollit Çelësi i Kaducusit, me mbi njëqind fusnota të kombinuara, gjurmët e dëmtimeve të vaksinës nuk janë vetëm reale, por shumëzohen - veçanërisht midis fëmijëve; kjo dhe ndikimet afatgjata të vaksinave të reja eksperimentale janë plotësisht të panjohura, me shkencëtarë të njohur që paralajmërojnë për pasoja të mundshme katastrofike,[22]Çelësi i Kaducusit disa të cilat mund të mos jenë të njohura për muaj apo edhe vite pasi këto vaksina ARNi të administrohen në miliarda njerëz.

Vaksinat janë zbuluar se shkaktojnë një mori ngjarjesh anësore kronike, të zhvilluara vonë. Disa ngjarje anësore si diabeti i tipit 1 mund të mos ndodhin vetëm 3-4 vjet pas administrimit të një vaksine. Në shembullin e diabetit tip 1, frekuenca e rasteve të ngjarjeve anësore mund të tejkalojë frekuencën e rasteve të sëmundjes së rëndë infektive, vaksina është krijuar për të parandaluar. Duke qenë se diabeti i tipit 1 është vetëm një nga shumë sëmundje të ndërmjetësuara nga imuniteti të shkaktuara potencialisht nga vaksinat, ngjarjet anësore kronike të vonuara janë një çështje serioze e shëndetit publik. Ardhja e teknologjisë së re të vaksinave krijon mekanizma të rinj të mundshëm të ngjarjeve anësore të vaksinës. - "Vaksinat e bazuara në ARN COVID-19 dhe Rreziku i Imunoterapive të Klasave të Sëmundjeve Prion", J. Bart Classen, MD; 18 janar 2021; scivisionpub.com

Nëse të gjitha konferencat e peshkopit do të mbështesin shkencën e korporatave private miliarda dollarëshe që nuk janë as përgjegjës për kimikatet që po shtyjnë të injektojnë në trupat e besimtarëve, ku është ekuilibri i përfitimeve të rrezikut?

Së dyti, dhe kjo është më serioze, është se vaksinat jo vetëm që paraqiten si një ndërhyrje mjekësore por mjekësore domosdoshmëri. A janë të pavetëdijshëm të peshkopit për totalitarizmin teknokratik në rritje që lidhen thelbësisht me vaksinat? Bill Gates, qendërmbrojtësi jozyrtar i të gjitha gjërave - vaksina, i cili qartësisht po bën thirrje shumë të shtëna prapa skenave, thotë:

Për botën në përgjithësi, normaliteti kthehet vetëm kur kemi vaksinuar në masë të madhe gjithë popullatën globale. —Bill Gates duke folur me të Financial Times më 8 prill 2020; 1:27 shënoni: youtube.com

… Aktivitete, si shkollat ​​gather tubime masive… derisa të vaksinoheni gjerësisht, ato mund të mos kthehen fare. —Bill Gates, intervistë me CBS Këtë Mëngjes; 2 Prill, 2020; lifesitenews.com

Kjo është e barabartë me përdhunimin kimik. Sidoqoftë, edhe etikistët katolikë po mbështesin teknokracinë e re shëndetësore:

Ka mundësi duket e pranueshme për disa njerëz që të mos marrin vaksinën dhe të thonë se ata do të qëndrojnë në shtëpi dhe nuk do të largohen kurrë. Por nuk e shoh se si njerëzit në mënyrë të arsyeshme mund të mbajnë një qëndrim të tillë dhe pastaj të dalin në shoqëri, siç duhet në një moment dhe ndoshta janë transportues. Ekziston shumë realiteti i një vendimi individual për ndërgjegjen, i cili gjithmonë duhet të respektohet. Por ai person gjithmonë duhet të mendojë shumë për atë ose përgjegjësinë e tij për të gjithë të tjerët. - Dr. Moira McQueen, drejtoreshë ekzekutive e Institutit Katolik Kanadez të Bioetikës; 2 dhjetor 2020; grandinmedia.ca

Unë e konsideroj këtë deklaratë tepër të pamatur duke pasur parasysh sa më sipër dhe atë që tashmë diskutohet hapur si politika e ardhshme publike.

Për shembull, nuk është sekret që Kombet e Bashkuara po zhvillojnë ID2020 "për të siguruar ID dixhitale me vaksina".[23]biometupdate.com Nuk është sekret që MIT zhvilloi një copë toksie vaksinash që jep "pika kuantike fluoreshente" që mund të lexohen vetëm me një "pajisje të veçantë"[24]19 dhjetor 2019; statnews.com dhe që mund të mohojë nevojën për vaksina aktuale të aprovuara COVID nga kërkimi i ftohjes së thellë.[25]29 Prill, 2020; ucdavis.edu Dhe sigurisht nuk është sekret që qeveritë po procedojnë shpejt për ta bërë pjesëmarrjen në shoqëri të kushtëzuar nga vaksinimi. Shteti i New York-ut sapo prezantoi legjislacionin për t'i bërë vaksinat të detyrueshme.[26]8 nëntor 2020; fox5ny.com Kryeshefi i Mjekësisë në Ontario, Kanada sugjeroi që njerëzit nuk do të kenë mundësi të hyjnë në "disa ambiente" pa një vaksinë.[27]4 dhjetor 2020; CPAC; twitter.com Në Danimarkë, legjislacioni i propozuar mund të japë pushtet për autoritetin danez për "detyrimin e njerëzve që refuzojnë të bëjnë vaksinën në rrethana të caktuara" përmes ndalimit fizik, me policinë e lejuar të ndihmojë ".[28]17 nëntor 2020; spektatori.co.uk Në Izrael, Shefi Mjekësor i Qendrës Mjekësore Sheba, Dr. Eyal Zimlichman, tha se vaksinat nuk do të detyrohen nga qeveria, por "Kushdo që vaksinohet do të marrë automatikisht" statusin e gjelbër ". Prandaj, ju mund të vaksinoni dhe të merrni Statusin e Gjelbër për të shkuar lirshëm në të gjitha zonat e gjelbërta: Ata do të hapin për ju ngjarje kulturore, do t'ju hapin qendrat tregtare, hotelet dhe restorantet. "[29]26 nëntor 2020; israelnationalnews.com Dhe në Mbretërinë e Bashkuar, konservatori Tom Tugendhat tha,

Unë sigurisht që mund të shoh ditën kur bizneset thonë: "Shikoni, duhet të ktheheni në zyrë dhe nëse nuk jeni vaksinuar nuk do të hyni." "Dhe sigurisht që mund të shoh vende shoqërore që kërkojnë certifikata të vaksinimit." —13 nëntor 2020; metro.co.uk

Në përmbledhje, nga njerëzit ka të ngjarë që të kërkohet të marrin një "vulë" të vaksinës në mënyrë që të "blejnë dhe shesin". Lini mënjanë implikimet e qarta apokaliptike (Zbul. 13: 16-17) asnjëherë më parë e mundur deri tani ... ku është zëri i Kishës që paralajmëron Shtetin se asnjë vaksinë nuk mund të ndonjëherë heq të drejtat themelore të njeriut? A jemi duke pritur derisa të jetë mbi ne si një hajdut natën? Apo është përgjumja e Gjetsemanit, fryti i një Kishe kaq të mpirë nga fryma e racionalizmit, dallimi i saj aq i vdekur nga modernizmi, saqë e ka zënë gjumi?

Veryshtë përgjumja jonë për praninë e Zotit që na bën të pandjeshëm ndaj së keqes: ne nuk e dëgjojmë Zotin sepse nuk duam të shqetësohemi dhe kështu qëndrojmë indiferentë ndaj së keqes… përgjumja e dishepujve nuk është problem i asaj moment, më tepër të gjithë historisë, 'përgjumja' është e jona, e atyre prej nesh që nuk duam të shohim forcën e plotë të së keqes dhe nuk duam të hyjmë në pasionin e tij. —POPA BENEDICT XVI, Agjencia Katolike e Lajmeve, Qyteti i Vatikanit, 20 Prill 2011, Audienca e Përgjithshme

Për fat të mirë, mijëra mjekë dhe shkencëtarë në të gjithë botën janë zgjuar dhe paralajmërojnë për një revolucion teknokratik kjo ka filluar të mbajë peng të gjithë popullsinë globale të një numri të miliarderësh që duan të bëjnë triliona, së bashku me partnerët e tyre në zgjedhjen e pozicioneve federale.

Kujdes ju fton të refuzoni çdo lëvizje totalitare që do të lidhej me vetë idenë e vaksinës: kredi sociale, certifikata të vaksinimit nën lëkurë, etj. E gjithë kjo duhet t'ju trondisë në shkallën më të lartë dhe ju duhet ta refuzoni atë duke rrezikuar të shkoni drejt një distopi totalitare. Ne duhet të qëndrojmë bashkë, duhet të veprojmë, duhet të shkruajmë, duhet të flasim, duhet t'u shpjegojmë njerëzve atë që sapo ju thashë. Ju do të shihni, qeveria dhe akolitët e saj mjekësorë dhe farmaceutikë, fuqia politike, ekonomike, mjekësore dhe teknokratike prapa saj, do të tërhiqen, sepse kjo është e vetmja gjë që ata mund të bëjnë kur të përballen me mendjen e shëndoshë dhe paqen. Ruani ekuilibrin e fuqisë. Refuzoni këtë vaksinim. - Dr. Louis Fouché; lifesitenews.com

 

FATIMA… NJ L DRIT E RE?

Besnikët e Krishtit janë të lirë të bëjnë të njohur nevojat e tyre, veçanërisht nevojat e tyre shpirtërore dhe dëshirat e tyre për Pastorët e Kishës. Ata kanë të drejtë, me të vërtetë nganjëherë detyra, në përputhje me njohuritë, kompetencat dhe pozicionin e tyre, për t'u treguar pastorëve të shenjtë pikëpamjet e tyre mbi çështjet që kanë të bëjnë me të mirën e Kishës. Ata kanë të drejtë gjithashtu që t'ua bëjnë të njohur pikëpamjet e tyre të tjerëve besnikë të Krishtit, por duke vepruar kështu ata gjithmonë duhet të respektojnë integritetin e besimit dhe moralit, të tregojnë respekt të duhur ndaj Pastorëve të tyre dhe të marrin parasysh të mirën dhe dinjitetin e përbashkët të individëve. -Kodi i Ligjit të Kanunit, 212

Rreth tre javë më parë, kishte një "të vetme fjalë" të vetme në zemrën time:

I tradhtuar.

Fillova të shkruaj për të… por diçka më ndaloi. Disa ditë më vonë, hasa në vërejtje të botuara rishtas nga një libër nga Papa Françesku në bashkëpunim me Austin Ivereigh të quajtur Le të ëndërrojmë. Fjalët e tij ishin drejtuar atyre që po ngrenë shqetësime të mëdha për gjithçka, nga mungesa e shkencës së shëndoshë që qëndron prapa i detyruar mandatet e maskave[30]Shiko Demaskimi i fakteve ndaj bllokimeve masive të rrezikshme dhe të pashembullta të të shëndetshëmve:

Disa nga protestat gjatë krizës së koronavirusit kanë sjellë në shesh një frymë të zemëruar të viktimizimit, por këtë herë mes njerëzve që janë viktima vetëm në imagjinatën e tyre: ata që pretendojnë, për shembull, se të detyruarit të mbajnë maskë është e pajustifikuar imponimi nga shteti, megjithatë ata që harrojnë ose nuk kujdesen për ata që nuk mund të mbështeten, për shembull, në sigurimet shoqërore ose që kanë humbur punën e tyre. Me disa përjashtime, qeveritë kanë bërë përpjekje të mëdha për të vendosur mirëqenien e njerëzve të tyre në radhë të parë, duke vepruar me vendosmëri për të mbrojtur shëndetin dhe për të shpëtuar jetë… shumica e qeverive veprojnë me përgjegjësi, duke vendosur masa të rrepta për të përmbajtur shpërthimin. Megjithatë, disa grupe protestuan, duke refuzuar të mbanin distancën, duke marshuar kundër kufizimeve të udhëtimit - sikur masat që qeveritë duhet të vendosin për të mirën e popullit të tyre përbëjnë një lloj sulmi politik ndaj autonomisë ose lirisë personale!… Ne folëm më herët për narcizmin, për forca të blinduara -Veshur veten, të njerëzve që jetojnë nga ankesat, duke menduar vetëm për veten e tyre ... ata janë të paaftë për të lëvizur jashtë botës së tyre të vogël të interesave. OPPOPE FRANCIS, Le të ëndërrojmë: Rruga drejt një të ardhme më të mirë (f. 26-28), Simon & Schuster (Kindle Edition)

Ironia është krejt tragjike. Fjalë për fjalë kam qarë për këto fjalë. Për një herë, Papa Françesku më ka lënë pa fjalë. T'u themi atyre që paralajmërojnë se kufizimet po dëmtojnë më të prekshmit (shumë të varfërit që Papa Françesku na bën thirrje për t'i shërbyer), se gjithnjë e më shumë qeveritë po bëjnë dëm të jashtëzakonshëm përmes bllokimeve që shkatërrojnë sektorin ekonomik, destabilizojnë kombet, varfërojnë miliarda, dhe shtyrja e njerëzve drejt vetëvrasjes, urisë, nëse jo luftës… se ekzistojnë kërcënime të vërteta teknokratike… për ta formuluar këtë si në një farë mënyre dorëzuar në një "frymë të zemëruar të viktimës", në "narcizëm… veten e veshur me forca të blinduara… duke menduar vetëm për veten e tyre të paaftë për të lëvizur jashtë botës së tyre të vogël të interesave ”ka qenë braktisja më e dhimbshme nga të gjithë. Ndërsa Papa Françesku tani bashkohet me korin e zërave në botë që po përdorin "COVID-19" dhe "ndryshimin e klimës" si mundësinë për t'u "ndërtuar më mirë"[31]shih mesazhin e Atit të Shenjtë, 3 dhjetor, 2020; vatikan.va bota sipas parimeve marksiste, fjalët e Ezekielit kanë marrë realizimin e tyre më të trishtuar në kohën tonë:

Kështu që ata u shpërndanë për mungesë të një bariu dhe u bënë ushqim për të gjitha kafshët e egra. (Ezekieli 34: 5)

Ndoshta ka një kuptim tjetër për vizionin e "sekretit të tretë" që iu dha tre fëmijëve të Fatimas në lidhje me "Peshkopin me të bardha":

Engjëlli bërtiti me një zë të lartë: 'Ndëshkim, pendim, pendim!'. Dhe ne pamë në një dritë të pamasë që është Zoti: 'diçka e ngjashme me atë se si njerëzit shfaqen në një pasqyrë kur kalojnë para saj' një Peshkop i veshur me të Bardhë 'kishim përshtypjen se ishte Ati i Shenjtë'. Ipeshkvij të tjerë, priftërinj, burra dhe gra Fetarë që ngjiteshin në një mal të pjerrët, në majë të të cilit ishte një Kryq i madh me trungje të prera përafërt si një pemë tape me lëvore; përpara se të arrinte atje, Ati i Shenjtë kaloi nëpër një qytet të madh gjysmë i rrënuar dhe gjysmë i dridhur nga hapi i ndalur, i pikëlluar nga dhimbja dhe pikëllimi, ai u lut për shpirtrat e kufomave që takoi gjatë rrugës; pasi kishte arritur në majë të malit, në gjunjë në këmbët e Kryqit të madh ai u vra nga një grup ushtarësh që qëlluan me plumba dhe shigjeta ndaj tij, dhe në të njëjtën mënyrë vdiqën njëri pas tjetrit Peshkopët e tjerë, Priftërinjtë, burra dhe gra Fetarë, dhe njerëz laikë të niveleve dhe pozicioneve të ndryshme. Nën dy krahët e Kryqit ishin dy Engjëj secili me një aspersorium kristali në dorë, në të cilin ata mblodhën gjakun e Martirëve dhe me të spërkatën shpirtrat që po shkonin drejt Zotit. -Mesazhi i Fatimes, 13 korrik 1917; vatikan.va

Ndoshta ky është një vizion i një pape i cili, pasi e ka kuptuar gabimin e tij - një gabim që pa dashje çoi në skllavërimin dhe vdekjen e kopesë së tij - është i detyruar të kalojë "Kufomat që ai takoi gjatë rrugës së tij". Një vizion i një pape i cili me naivitet i besoi një “Rivendosja globale”Që do të përjashtonte vetë të krishterët që ai mendonte se do t’u shërbente. Një vizion i një pape i cili do ta njihte gabimin e tij shumë vonë dhe "Gjysma duke u dridhur nga hapi i ndalur, i goditur nga dhimbja dhe pikëllimi," do ta drejtonte Kishën përmes pasionit të saj, vdekja dhe ringjallja përfundimtare.

… Ka nevojë për Pasioni i Kishës, e cila natyrshëm reflekton mbi personin e Papës, por Papa është në Kishë dhe prandaj ajo që lajmërohet është vuajtja për Kishën —POPA BENEDICT XVI, intervistë me gazetarët gjatë fluturimit të tij për në Portugali; perkthyer nga italishtja, Corriere della Sera, Maj 11, 2010

Dhe mbase kjo është arsyeja pse, kur Zoja kërkoi që kjo sekret i tretë të lexohej me zë të lartë, ai papë pas papës nuk e zbuloi sekretin nga frika e mos lëkundjes së besimit të kopesë.

Une nuk e di. Unë thjesht vazhdoj të lutem çdo ditë për Papën tonë dhe barinjtë tanë, për forcën, mençurinë dhe mbrojtjen e tyre. Por nuk mund të hesht ndërsa shikoj vëllezërit dhe motrat e mia duke u futur në nofullat e një dragoi dhe në kthetrat e një bishe.

 

Zot Jezus Krisht, ki mëshirë për tufën Tënde, të shpërndarë dhe të braktisur te ujqërit ... Eja dhe na udhëhiq nëpër Luginën e Kulturës së Vdekjes derisa të arrijmë në kullotat e gjelbërta të Mbretërisë së Vullnetit Tuaj Hyjnor ku, më në fund, delet e Tua mund të shijoni «pushimin e tyre të së shtunës». [32]"Por kur Antikrishti do të ketë shkatërruar të gjitha gjërat në këtë botë, ai do të mbretërojë për tre vjet e gjashtë muaj dhe do të ulet në tempullin në Jeruzalem; dhe atëherë Zoti do të vijë nga Qielli në re ... duke e dërguar këtë njeri dhe ata që e ndjekin në liqenin e zjarrit; por duke sjellë për të drejtët kohën e mbretërisë, domethënë pjesën tjetër, ditën e shtatë të shenjtëruar… Këto do të ndodhin në kohën e mbretërisë, domethënë, në ditën e shtatë… e shtuna e vërtetë e të drejtëve Ata që panë Gjonin, dishepullin e Zotit, [na tregojnë] se dëgjuan prej tij se si Zoti mësoi dhe foli për këto kohë… ”- Shën. Irenaeus of Lyons, Ati i Kishës (140–202 Pas Krishtit); Adversus Haereses, Irenaeus of Lyons, V.33.3.4,Etërit e Kishës, Publikimi CIMA Co

Në kohën tonë më shumë se kurrë, pasuria më e madhe e njerëzve të prirur keq është frikacaku dhe dobësia e njerëzve të mirë, dhe gjithë forca e mbretërimit të Satanait është për shkak të dobësisë së lehtë të katolikëve. O, nëse mund ta pyes Shëlbuesin Hyjnor, siç bëri profeti Zachary në shpirt, 'Cilat janë këto plagë në duart tuaja?' përgjigjja nuk do të ishte e dyshimtë. 'Me këto unë u plagosa në shtëpinë e atyre që më donin. Unë u plagosa nga miqtë e Mi që nuk bënë asgjë për të më mbrojtur dhe që, në çdo rast, e bënë veten bashkëpunëtorë të kundërshtarëve të Mi. ' Ky fyerje mund t'u drejtohet katolikëve të dobët dhe të ndrojtur të të gjitha vendeve. —POPA ST. PIUS X, Publikimi i Dekretit të Virtyteve Heroike të Shën Joanës së Harkut, etj., 13 dhjetor 1908; vatikan.va

Ezekiel përfundon

Kështu thotë Zoti, Zoti: Shikoni! Po vij kundër këtyre barinjve. Unë do të marr delet e mia nga dora e tyre dhe do të ndaloj në barinjtë e tyre duke koperuar kopenë time, në mënyrë që këta barinj të mos i kullotin më .. Unë do t'i çliroj nga çdo vend ku ishin shpërndarë ditën e reve të errëta ... Në të mirë kullota do t'i kullot; në lartësitë malore të Izraelit do të jetë toka e tyre kullotëse. Aty do të shtrihen në një tokë të mirë kullotëse; në kullota të pasura do të kulloten në malet e Izraelit. Unë vetë do të kullot delet e mia; Unë vetë do t'u jap pushim Ez (Ezekieli 34: 10-15)

 

LIDHJE ME LIDHJE

Në këtë vigjilje

Vigjilja e dhimbjeve

Pikëllimi i dhimbjeve

Zbritja në errësirë

Gjetsemani ynë

Priftërinjtë dhe Triumfi që Vjen

Papa Françesku dhe Rivendosja e Madhe

Priftërinjtë e rinj të mi, mos kini frikë!

Racionalizmi dhe Vdekja e Misterit

 


 Ju bekoj dhe faleminderit. 

Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

 
Shkrimet e mia po përkthehen francez! (Merci Philippe B.!)
Hidh lire mes écrits en français, kliko sur le drapeau:

 
 
Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Shënimet
1 Pas tetë vitesh hetimesh, Rev. John Shojiro Ito, Peshkopi i Niigata, Japoni, njohu "karakterin e mbinatyrshëm të një serie ngjarjesh misterioze në lidhje me statujën e Nënës së Shenjtë Mari" dhe autorizoi "në të gjithë dioqezën, nderimin e Nëna e Shenjtë e Akitës, ndërsa pret që Selia e Shenjtë të publikojë gjykimin përfundimtar për këtë çështje. ” -ewtn.com
2 I tillë është rasti në disa provinca kanadeze
3 Peshkopi Ronald P. Fabbro, CSB, Dioqezë e Londrës, Kanada; Përditësimi COVID-19
4 27 Tetor 2020; lifesitenews.com
5 8 dhjetor 2020; lifesitenews.com
6 8 Dhjetor, I msn.co
7 29 nëntor 2020; pymnts.com
8 13 nëntor 2020; cbsnews.com
9 25 nëntor 2020; theguardian.com
10 … Me çdo javë shtesë të ndërprerjeve në shërbimet spitalore duke shtuar edhe 2.4 milion anulime. 15 maj, 2020; birmingham.ac.uk
11 Virusi që ka një normë shërimi mbi 99% për ata nën 69 vjeç dhe praktikisht një normë 100% për ata nën 20 vjeç, sipas Qendrave për Kontrollin e Sëmundjeve (CDC). krh. cdc.gov
12 Shikoni reflektimin e Akademisë Papnore për Jetën:  imunizoni.org
13 25 nëntor 2020; Washington Examiner, krh. paraprake: Sciencedirect.com
14 bostonherald.com; Studimi i 17 shtatorit 2020: revistave.plos.org
15 19 janar 2021; lifesitenews.com
16 23 janar 2021; ctvnews.com
17 25 dhjetor 2020; theguardian.org
18 ksat.com
19 24 Shkurt 2021; jpost.com
20 The Jerusalem Post, Dhjetor 26th, 2020
21 shih cdc.gov
22 Çelësi i Kaducusit
23 biometupdate.com
24 19 dhjetor 2019; statnews.com
25 29 Prill, 2020; ucdavis.edu
26 8 nëntor 2020; fox5ny.com
27 4 dhjetor 2020; CPAC; twitter.com
28 17 nëntor 2020; spektatori.co.uk
29 26 nëntor 2020; israelnationalnews.com
30 Shiko Demaskimi i fakteve
31 shih mesazhin e Atit të Shenjtë, 3 dhjetor, 2020; vatikan.va
32 "Por kur Antikrishti do të ketë shkatërruar të gjitha gjërat në këtë botë, ai do të mbretërojë për tre vjet e gjashtë muaj dhe do të ulet në tempullin në Jeruzalem; dhe atëherë Zoti do të vijë nga Qielli në re ... duke e dërguar këtë njeri dhe ata që e ndjekin në liqenin e zjarrit; por duke sjellë për të drejtët kohën e mbretërisë, domethënë pjesën tjetër, ditën e shtatë të shenjtëruar… Këto do të ndodhin në kohën e mbretërisë, domethënë, në ditën e shtatë… e shtuna e vërtetë e të drejtëve Ata që panë Gjonin, dishepullin e Zotit, [na tregojnë] se dëgjuan prej tij se si Zoti mësoi dhe foli për këto kohë… ”- Shën. Irenaeus of Lyons, Ati i Kishës (140–202 Pas Krishtit); Adversus Haereses, Irenaeus of Lyons, V.33.3.4,Etërit e Kishës, Publikimi CIMA Co
Postuar ne BALLINA, BESIMI DHE MORALIT, GJYKIMET E MADHE dhe tagged , , , , , , , , , .