dhuroj

Mark & ​​Lea dhe Familja (Dimër 2024)

Dhuroni mbi 75 dollarë dhe merrni 50% zbritje në dyqanin e Markut! 

SHENJË është ungjilltar me kohë të plotë në Kishën Katolike. Nëpërmjet apostolit të tij të shkruar dhe televiziv, muzikës dhe udhëtimeve, Marku vazhdon t'i përgjigjet sa më mirë që mundet "ungjillizimit të ri" të thirrur nga Papa Gjon Pali II. Marku dhe fëmijët e tij varen plotësisht nga providenca e Zotit përmes bujarisë dhe lutjeve të Trupit të Krishtit për shërbesën e tyre dhe nevojat familjare.

Tani keni mundësinë të bëni një dhurim të njëhershëm, ose një dhurim automatik në baza mujore. Thjesht klikoni në butonin "Bëni një Donacion" më poshtë, ose dërgoni me email menaxherit tonë të shitjeve, Colette, në: [email mbrojtur]. Për ata që dhurojnë mbi 75 dollarë, ne do t'ju dërgojmë me email një kod kuponi për t'ju dhënë 50% zbritje në dyqanin online. Këtu janë tre mënyra se si mund t'i dhuroni këtij apostoliti:

Kartë krediti ose PayPal

Duke klikuar butonin më poshtë:

Çek

Dërgoni një çek në:
Mark Mallett
c / o Regjistron Nail
PO Box 729
Elk Point, AB, Kanada
T0A 1A0

Telefononi Zyrën

1 (780) 275-0089

FALEMINDERIT P FORR MBUPSHTETJEN TUAJ T NE NEVOJSHME!