Përqafimi i shpresës është kthyer!

 injeksion_sirigji_01  

 

 

 

DUHET ju ruani furnizimet? A duhet të merrni vaksinën? A duhet të zhvendoseni në fshat? Këto janë pyetjet që kanë bërë lexuesit dhe shikuesit. Në episodin 5 të Përqafimi i Shpresës, Marku u përgjigjet këtyre pyetjeve me fakte tërheqëse për sytë dhe këshilla praktike.

Ky episod është në dispozicion për publikun e gjerë për të parë www.embracinghope.tv. Faleminderit të gjithëve për pritjen me durim të rifillimit të këtij transmetimi në internet!


Botimi i Dytë i librit të ri tërheqës të Markut, Përballja përfundimtare, tani është në dispozicion. Reagimet për librin e parë të Markut kanë qenë të shpejta dhe të forta. Shkruan një lexues,

Marku ka bërë një punë kaq të mrekullueshme, duke mbledhur të gjitha pjesët e enigmës dhe duke na i paraqitur ato në mënyrë që të mund ta shohim fotografinë e plotë në një vend - të mrekullueshëm! Unë e dua këtë libër. Unë e dua shkrimin e tij dhe doja të them se çfarë libri i mrekullueshëm është dhe ta lexoj këtë. —Lexuesi amerikan

Përballja përfundimtare është një përmbledhje koncize e shkrimeve të Markut që mbështet mbi zërin e fuqishëm të Magjistrisë, duke krijuar një vizion për kohën tonë që është i pagabueshëm. Prifti të cilin Bekuar Nënë Tereza kërkoi të bashkëthemelonte Misionarin e Etërve të Bamirësisë, Fr. Joseph Langford, shkruan:

Mark Mallett ka shkruar një libër që duhet lexuar, një gjë e domosdoshme vade mecum për kohët vendimtare përpara, dhe një udhëzues i hulumtuar mirë për mbijetesën për sfidat që priten mbi Kishën, kombin tonë dhe botën. Në të vërtetë, «ora na mbetet të zgjohemi nga gjumi» - dhe këto të frymëzuara faqet sigurojnë thirrjen qartësore që na duhet, pasi ato mbështeten në Shkrimet e Shenjta, në Papët dhe Etërit e Kishës, në ngjarjet në botë dhe në përvojat personale të shumë njerëzve që, si autori, kanë ndjerë urgjencën e mandatit të Zotit për t'u përgatitur .

Libri shpjegon me shkathtësi shpejtimin që kemi ndjerë të gjithë, përshpejtimin e paparë të ngjarjeve që ndryshojnë botën, paraqitjen e tyre në kontekstin biblik dhe hedhjen dritë mbi domethënien e tyre të vërtetë. Përballja përfundimtare do ta përgatisë lexuesin, si asnjë vepër tjetër që kam lexuar, të përballet me kohërat para nesh me guxim, dritë dhe hir - të sigurt se beteja - dhe veçanërisht kjo betejë e fundit - "i përket Zotit".

(Fr. Langford së fundmi është sëmurur rëndë. Ju lutemi lutuni për të!)

Përballja përfundimtare është në dispozicion në internet www.thefinalconfrontation.com.

Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, VIDEO & PODCASTS.