Përballja me etjen e Zotit

lutja5.jpg

 

SI a mësojmë ta njohim zërin e Bariut të Mirë? Kryesisht në lutja. Në Episodin 8, Mark përmbledh mësimin e fuqishëm mbi Lutjen nga Katekizmi me fjalë që do t'ju bëjnë dua të lutesh. Gjithashtu, dëgjoni Markun të këndojë për herë të parë në Embracing Hope, një këngë prekëse që ai shkroi për lutjen dhe bashkësinë me Zotin.

Për të parë Episodin 8, shkoni te www.embracinghope.tv

 

FALEMINDERIT NGA MARK

Unë dhe familja ime duam të gjejmë një moment për t'ju falënderuar të gjithë ju që u përgjigjën në lutje, dhurime dhe fjalë mbështetjeje. Duket se Zoti po lëviz shumë zemra përmes kësaj shërbese, e cila është një gëzim për të gjithë ne. Dije që familja jonë po ju mban të gjithë ju në lutje në Rruzaren tonë. Ne jemi bekuar jashtëzakonisht nga ky komunitet i vogël lexuesish dhe shikuesish - nga Singapori në Hong Kong, Australi në Amerikë, Irlandë në Kanada - të bekuar nga dashuria, mirësia dhe lutjet tuaja të vazhdueshme, të cilat janë një burim force dhe ngushëllimi.

Ndërsa shoh katër vitet e fundit, nuk ka qenë e lehtë ndonjëherë; ka disa tema që kanë qenë të vështira për t'u shkruar, dhe me të vërtetë, unë shpesh kam dashur të vrapoj në një mënyrë tjetër. Unë nuk mendoj se dikush zgjohet në mëngjes duke dashur të shkruajë për persekutimin ose ndëshkimin. Por është e nevojshme që ne të dëgjojmë Nënën tonë të Bekuar dhe ato që thotë Ati i Shenjtë për më shumë se një shekull. Kjo nuk do t'ju fitojë gjithmonë miq, dhe ju do të humbni disa kur flisni të vërtetën… por unë gjithashtu kam mësuar se do t'ju fitojë vëllezër e motra të reja në Krisht - një dhuratë e pamatshme.

Secili prej jush mbetet në zemrën dhe lutjet e mia. Qofshin këto Krishtlindje një takim me Krishtin

 

Lavdi qoftë Atit, Birit dhe Shpirtit të Shenjtë.

Siç ishte në fillim, është tani dhe gjithmonë do të jetë,

bota pa fund, AMEN.

Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, VIDEO & PODCASTS.