Fake News, Revolucion i Vërtetë

Një skenë nga Sixhade Apokalipsi në Angers, Francë. -Shtë varja më e gjatë e mureve në Evropë. Ishte një herë e gjatë 140 metra e gjatë derisa u shkatërrua
gjatë periudhës së "Iluminizmit"

 

Kur isha reporter i lajmeve në vitet 1990, lloji i paragjykimit të qartë dhe editorializimit që shohim sot nga reporterët dhe drejtuesit e lajmeve të zakonshëm ishte tabu. Ende është - për redaksitë me integritet. Mjerisht, shumë media nuk janë bërë asgjë më pak se zëdhënës propagandistik për një agjendë djallëzore të vënë në lëvizje dekada, në mos shekuj më parë. Edhe më e trishtueshme është sesa njerëzit sylesh janë bërë. Një studim i shpejtë i mediave sociale zbulon se sa lehtë miliona njerëz blejnë gënjeshtrat dhe shtrembërimet që u paraqiten atyre si "lajme" dhe "fakte". Tre Shkrime vijnë në mendje:

Bishës iu dha një gojë duke thënë mburrje dhe blasfemi… (Zbulesa 13: 5)

Sepse do të vijë koha kur njerëzit nuk do të tolerojnë doktrinë të shëndoshë, por, duke ndjekur dëshirat e tyre dhe kureshtjen e pangopur, do të grumbullojnë mësues dhe do të ndalojnë së dëgjuari të vërtetën dhe do të devijohen në mite. (2 Timoteut 4: 3-4)

Prandaj Perëndia dërgon mbi ta një mashtrim të fortë, për t'i bërë ata të besojnë atë që është e rreme, në mënyrë që të dënohen të gjithë ata që nuk i besuan të vërtetës, por kishin kënaqësi në padrejtësi. (2 Selanikasve 2: 11-12)

 

Botuar për herë të parë 27 janar 2017: 

 

IF ju qëndroni mjaft pranë një sixhade, gjithçka që do të shihni është një pjesë e "historisë" dhe mund ta humbni kontekstin. Qëndroni mbrapa, dhe e gjithë fotografia del në dritë. Kështu është me ngjarjet që ndodhin në Amerikë, Vatikan dhe në të gjithë botën të cilat, në shikim të parë, mund të mos duken të lidhura. Por ato janë. Nëse shtypni fytyrën lart ndaj ngjarjeve aktuale pa i kuptuar ato në kontekstin më të madh të, në të vërtetë, dy mijë vitet e fundit, ju do të humbni "historinë". Për fat të mirë, Shën Gjon Pali II na kujtoi të bëjmë një hap prapa

Tani jemi duke qëndruar përballë konfrontimit më të madh historik që ka kaluar njerëzimi… Tani po përballemi me konfrontimin përfundimtar midis Kishës dhe anti-Kishës, të Ungjillit dhe anti-Ungjillit, të Krishtit dhe anti-krishtit. Kjo përballje qëndron brenda planeve të providencës hyjnore. Shtë një gjyq që e gjithë Kisha… duhet të marrë përsipër… një provë e 2,000 viteve të kulturës dhe civilizimit të krishterë, me të gjitha pasojat e tij për dinjitetin njerëzor, të drejtat individuale, të drejtat e njeriut dhe të drejtat e kombeve. - Kardinali Karol Wojtyla (JOHN PAUL II), nga një fjalim i vitit 1976 drejtuar Peshkopëve Amerikanë në Filadelfia

Kur u bë Papa, ai shtjelloi se çfarë përbëhet nga kjo "përballje më e madhe historike":

Me pasoja tragjike, një proces i gjatë historik po arrin një pikë kthese. Procesi i cili dikur çoi në zbulimin e idesë së "të drejtave të njeriut" - të drejta të qenësishme për çdo person dhe para çdo Kushtetute dhe legjislacioni të Shtetit - sot shënohet nga një kontradiktë befasuese - e drejta për jetë po mohohet ose shkelet nga Kjo është rezultati i keq i një relativizmi që mbretëron pa kundërshtim: "e drejta" pushon së qeni e tillë, sepse nuk është më e themeluar fort mbi dinjitetin e paprekshëm të personit, por i nënshtrohet vullnetit të pjesës më të fortë. Në këtë mënyrë demokracia, në kundërshtim me parimet e veta, në mënyrë efektive shkon drejt një forme të totalitarizmit. OPPOPE JOHN PAUL II, Evangelium Vitae, "Ungjilli i jetës", n. 18, 20

Unë kam shpjeguar diku tjetër se si, me lindjen e të ashtuquajturës periudhë "Iluminizmi", filozofët dhe intelektualët, të mashtruar dhe mashtrues, filluan të ndahen nga "mitos" i besimit dhe të krijojnë një pamje alternative të botës që kufizohej vetëm në materiale, vetëm për shkencën dhe arsyen. Siç e dimë nga paralajmërimet e disa papëve, kjo u nxit kryesisht nga vetë-përshkruar "ndriçuar" - ato "shoqëri sekrete" të tilla si Frimasonët, qëllimi i të cilave ka qenë të minojnë dhe të përmbysin të gjithë rendin e gjërave, veçanërisht përmes ide prapa Komunizmit. [1]shih Misteri Babilonia Në të vërtetë, pak e kuptojnë që Vladimir Lenin, Joseph Stalin dhe Karl Marx, i cili shkroi Manifesti Komunist, ishin në listën e pagave të Illuminati. [2]shih "Ajo do të shtypë kokën tënde" nga Stephen Mahowald, f. 100; 123. nb Urdhri i Illuminati-t janë një shoqëri sekrete.

Komunizmi, për të cilin shumë besuan se ishte një shpikje e Marksit, ishte çelur plotësisht në mendjen e Illuministëve shumë kohë para se ai të vihej në listën e pagave. - Stefen Mahowald, Ajo do të shtypë kokën tënde, P. 101

Rusia [konsiderohej] fusha më e përgatitur për të eksperimentuar me një plan të përpunuar dekada më parë, dhe që nga atje vazhdojnë ta përhapin atë nga një skaj i botës në tjetrin. OPPOPE PIUS XI, Divini Redemptoris, n 24; www.vatican.va

Kjo është pamja e madhe - tani e shpejtë për sot. Duke folur me Dr. Robert Moynihan, i cili është një kontribues i Brenda Vatikanit revista, një zyrtar i pagëzuar i Vatikanit në emër tha:

Fakti është se mendimi i Masonerisë, i cili ishte mendimi i Iluminizmit, beson se Krishti dhe mësimet e tij, siç mësohen nga Kisha, janë një pengesë për lirinë dhe vetë-përmbushjen e njeriut. Dhe ky mendim është bërë dominant në elitat e Perëndimit, edhe kur ato elita nuk janë zyrtarisht anëtare të ndonjë shtëpizë Frimasonike. Shtë një botëkuptim modern i përhapur. —Nga “Letra # 4, 2017: Kalorësi i Maltës dhe Frimasoneria”, 25 janar 2017

Kjo do të thotë që qëllimet e Masonerisë janë arritur, kryesisht sot përmes mesatare. Faza përfundimtare është caktuar.

… Pak njerëz janë të vetëdijshëm se sa thellë arrijnë rrënjët e këtij sekti. Masoneria është ndoshta fuqia e vetme më e madhe e organizuar laike në tokë sot dhe lufton kokë më kokë me gjërat e Zotit çdo ditë. Isshtë një fuqi kontrolluese në botë, që operon prapa skenave në bankë dhe politikë dhe në mënyrë efektive ka depërtuar në të gjitha fetë. Masoneria është një sekt sekret mbarëbotëror që minon autoritetin e Kishës Katolike me një axhendë të fshehur në nivelet e sipërme për të shkatërruar papatin. - Ted Flynn, Shpresa e të Ligut: Plani Master për të Sunduar Botën, P. 154

Ata që shikojnë në këtë apo atë zgjedhje, ose tek ai apo ai udhëheqës - siç është Donald Trump - dhe besojnë se "nata ka mbaruar" po qëndrojnë shumë pranë sixhade. 

 

REVOLUCIONI REAL

Për disa vite, unë kam paralajmëruar se a Revolucioni Global është duke u zhvilluar dhe se ne jemi Në prag të Revolucionit.

kjo revoltë ose duke rënë, zakonisht kuptohet nga Etërit e lashtë, të a revoltë nga perandoria Romake [mbi të cilën bazohet civilizimi perëndimor], e cila u shkatërrua e para, para ardhjes së Antikrishtit- shënimi në 2 Thesalëve 2: 3, Bibla e Shenjtë Douay-Rheims, Baronius Press Limited, 2003; f. 235

Unë nuk besoj se kjo ka ndryshuar, edhe pse Trump ka lëshuar urdhra ekzekutivë të hutuar dhe të lavdërueshëm për të filluar përmbysjen e fondeve të abortit, mbrojtjen e lirisë fetare, rezistimin ndaj "ideologjisë gjinore", etj. Për një, ky Revolucion nuk është vetëm një Amerikan ajo përfshin të gjithë botën. Së dyti, ka të bëjë më shumë me Kishën sesa me politikën.

Sidoqoftë, ajo që është po aq domethënëse sa dekretet e para të Trump është forcim i së majtës progresive që nuk duket se po shkon askund. Ajo ka marrë një ton zemërimi të paparë dhe urrejtje kur kërcënimet verbale për të shkatërruar Shtëpinë e Bardhë ose për të vrarë Presidentin dhe familjen e tij nuk janë të rralla; ku njerëzit raportojnë prishje mendore dhe shfaqin sjellje të çuditshme publike. Siç thashë në Stuhia e Hutimit, ekziston një qetësi e çuditshme dhe shqetësuese shpirtërore që varet gjatë protestave. Këtu është paralajmërimi: është lloji i zemërimit të dhunshëm që mbërtheu popullatën para se të shpërthente Revolucioni Francez, duke përmbysur institucionin, duke shkatërruar pronën e Kishës dhe duke masakruar mijëra priftërinj dhe fetarë në rrugë. Merret përshtypja se nëse progresistët fitojnë përsëri kontroll, ata do ta bëjnë asnjehere le kjo "katastrofë" e fitimit të "së drejtës" që të ndodhë më kurrë.

 

LAJME TE FALAS

Akuzat po fluturojnë mbrapa dhe prapa nga media konservatore dhe liberale se tjetri është fajtor për "lajme të rreme". Ndërsa termi "lajme të rreme" fillimisht u referohej historive të trilluara si "Papa vizitohet nga të huajt!", Ai ka evoluar shpejt për të nënkuptuar lajme që janë të njëanshme - dmth. mungojnë faktet ose detajet shtrembëruese. 

Nëse tërhiqeni pak nga sixhade, bëhet e qartë se ekziston me të vërtetë një përpjekje e qëllimshme dhe e koordinuar për të çuar përpara një tregim progresiv dhe të vendosur anti-Ungjill. Që në vitin 1936, papët e kishin njohur tashmë shfaqjen e "lajmeve të rreme", dmth. propagandë.

Tani të gjithë mund të kuptojnë lehtësisht se sa më e mrekullueshme është rritja e teknikës së kinemasë, aq më e rrezikshme është bërë për pengesat e moralit, për fenë dhe për vetë marrëdhëniet shoqërore… pasi prek jo vetëm individët, por të gjithë komunitetin. të njerëzimit. —POPA PIUX XI, Letër Enciklike Cura vigjilente, n 7, 8; 29 qershor 1936

Ekziston një shpjegim tjetër për përhapjen e shpejtë të ideve Komuniste që po depërtojnë tani në çdo komb, të madh dhe të vogël, të përparuar dhe të prapambetur, në mënyrë që asnjë cep i tokës të mos jetë i lirë prej tyre. Ky shpjegim mund të gjendet në një propagandë kaq vërtet djallëzore, saqë bota mbase nuk ka parë kurrë më parë. Directedshtë drejtuar nga një qendër e përbashkët. OPPOPE PIUS XI, Divini Redemptoris: Mbi Komunizmin Ateist, Letër Enciklike, 19 Mars 1937; n 17

Pius XI vuri në dukje se përparimi i këtyre ideve u mbështet gjithashtu nga një "konspiracion i heshtjes nga ana e një pjese të madhe të shtypit jo-katolik të botës. Ne themi komplot, sepse është e pamundur përndryshe të shpjegojmë se si një shtyp zakonisht aq i etur për të shfrytëzuar edhe incidentet e vogla të përditshme të jetës ka qenë në gjendje të heshtë për kaq gjatë ””. [3]krh. Po aty n 18 Ky "komplot" u konfirmua me sa duket nga bankieri amerikan, David Rockefeller:

Ne jemi mirënjohës të Washington Post, New York Times, kohë revista dhe botime të tjera të shkëlqyera, drejtorët e të cilëve kanë marrë pjesë në takimet tona dhe kanë respektuar premtimet e gjykimit për gati dyzet vjet. Do të ishte e pamundur për ne të zhvillonim planin tonë për botën nëse do të ishim nënshtruar dritave të ndritshme të publicitetit gjatë atyre viteve. Por, bota tani është më e sofistikuar dhe e përgatitur të marshojë drejt një qeverie botërore. Sovraniteti mbinacional i një elite intelektuale dhe bankierësh botërorë është sigurisht i preferueshëm nga vetëvendosja kombëtare e praktikuar në shekujt e kaluar. —David Rockefeller, Duke folur në takimin e Bilderberger në Qershor 1991 në Baden, Gjermani (një takim i ndjekur gjithashtu nga Guvernatori i atëhershëm Bill Clinton dhe nga Dan Quayle)

Kryepeshkopi Hector Aguer i La Plata, Argjentinë tha:

"Ne nuk flasim për incidente të izoluara" rather por përkundrazi një seri ngjarjesh të njëkohshme që mbajnë "shenjat e një komploti". - C.Agjencia e Lajmeve Atholike, 12 Prill 2006

Si Papa Françesku ashtu edhe Benedikti XVI kanë qenë të pakursyer në kritikat e tyre ndaj këtyre “elitave” që veprojnë në prapaskenë. Francis iu referua atyre si

Mjeshtër të ndërgjegjes ... Edhe në botën e sotme, ka kaq shumë. - Familja në Casa Santa Martha, 2 maj 2014; Zenit.org

Ne mendojmë për fuqitë e mëdha të ditëve të sotme, për interesat financiare anonime që i kthejnë njerëzit në skllevër, të cilat nuk janë më gjëra njerëzore, por janë një fuqi anonime të cilës njerëzit i shërbejnë, me të cilat njerëzit torturohen dhe madje theren. Ata janë një fuqi shkatërruese, një fuqi që kërcënon botën. —POPA BENEDICT XVI, Reflektim pas leximit të zyrës për Orën e Tretë këtë mëngjes në Sinodin Aula, Qyteti i Vatikanit, 11 tetor 2010

Unë isha duke punuar në një redaksi në një qytet të madh Kanadez si reporter dhe prodhues i biznesit dhe konsumatorit në vitet '90. Ishte në një kohë kur redaksitë ishin shumë zgjedhëse për standardet, pavarësisht nëse ishin xhiruar pamjet apo lloji i personelit që ata do të vendosnin në kamera. Por kjo dukej se gjithçka ndryshoi brenda natës kur disa "konsulentë" bënë një vizitë. Standardet e mbajtura prej kohësh u hodhën me të vërtetë nga dera. Videografët u urdhëruan të hiqnin kamerat e tyre nga trekëmbëshit e tyre dhe me qëllim që pamjet të dukeshin "të drejtpërdrejta" duke u lëkundur, duke u zhvendosur në fokus, etj. Ishte në rregull të ishe "i lëngshëm" për sa kohë që dukej mjaft e vërtetë. Por sigurisht, ishte një dramë e rreme.

Ajo që ndodhi më pas më befasoi. Papritmas reporterët veteranë në redaksi filluan të zhdukeshin në heshtje. Në vend të tyre, të rinj, të bukur dhe Fytyra të papërvojë mbushnin karriget e tyre - spiranca dhe reporterë që dukeshin bukur dhe dinin të lexonin, por pa letrat kredenciale dhe trajnimet që ishin gati të detyrueshme në rrjete deri atëherë.

Filozofi Marshall McLuhan njëherë tha "Media është mesazhi". Sa e vërtetë është bërë në botën tonë të cekët. Zhvendosja drejt ultrasensacionalizmit si në vështrim ashtu edhe në përmbajtje e ka prishur besueshmërinë e medias kryesore sot. Kurthi që kalon për "lajme" - thashetheme argëtuese, negativitet politik dhe sjellje bazë njerëzore - është në kuptimin më të vërtetë "propagandë", pasi jo vetëm që denigron dhe shpërqendron nga ajo që është vërtet e rëndësishme, por përcakton kryesisht kulturën. Mediat do vendos një ton. Ata do krijoni një rrëfim. Dhe sot, ajo është jashtëzakonisht anti-ungjillore dhe madje edhe anti-njerëzore.

Unë jam i bindur që ne duhet të thyejmë rrethin vicioz të ankthit dhe të heqim spiralen e frikës që rezulton nga një përqendrim i vazhdueshëm tek 'lajmet e këqija' ... Kjo nuk ka asnjë lidhje me përhapjen e dezinformatave që do të injoronin tragjedinë e vuajtjeve njerëzore, as nuk është për një optimizëm naiv të verbër ndaj skandalit të së keqes. —POPA FRANCIS, 24 janar 2017, usatoday.com

Sot ka shumë pak në mediat kryesore që nuk drejtohet ideologjikisht me një axhendë të qartë për të përparuar ideologjitë anti-familjare ose për të mbajtur një preokupim me skandalin, thashethemet, seksin dhe sjelljen e çuditshme njerëzore që desensibilizon dhe helmon kulturën. Shumë u tronditën dhe u tmerruan kur Papa Françesku i krahasoi këto mani me çrregullimin mjekësor të koprofilia—Arritës nga jashtëqitjet ose jashtëqitjet. Por të jem i sinqertë, pikërisht kështu e shoh urdhërimin që kalon për "informacion" sot.

Media duhet të jetë shumë e qartë, shumë transparente dhe të mos bjerë pre e sëmundjes së koprofilisë, e cila gjithmonë dëshiron të komunikojë skandal, të komunikojë gjëra të shëmtuara, edhe pse mund të jenë të vërteta. —POPE FRANCIS, në një intervistë me revistën belge Tertio; nga para.cnn.com, 7 Dhjetor 2016

Media kryesore është duke kontrolluar këtë axhendë duke injoruar "kulturën e jetës" ose duke raportuar - sikur të jetë e dhënë - që sjellja imorale është e pranueshme, e pashmangshme dhe i detyrueshëm për çdo komb. Duke kujtuar "rrënjët e çoroditura" të atyre që thyen Besëlidhjen në Dhiatën e Vjetër, Papa Françesku e quajti atë "një frymë e progresivizmit adoleshent".

Nuk është globalizimi i bukur i unitetit të të gjitha kombeve, secili me zakonet e veta, përkundrazi është globalizimi i uniformitetit hegjemonik, është mendimi i vetëm. Dhe ky mendim i vetëm është fryt i kësaj bote. —POPA FRANCIS, Homily, 18 nëntor 2013, Zenit.org

 

Mbushja e zemrës tuaj me paqen

Çështja është kjo: ekziston një përmbytje e vërtetë e "lajmeve të rreme" në botën tonë për arsye se shumë pak prej tyre janë në të vërtetë "lajme" dhe është me të vërtetë "agjendë". Aty eshte nje shpirt duke vepruar pas një pjese të madhe të saj - frymës së antikrishtit - dhe kjo frymë vetëm po bëhet më e fortë. Ndërsa Vatikani vazhdon të dallojë shfaqjet e Medjugorje, nuk kam asnjë problem të dalloj me atyre mesazhet që vijnë nga atje, siç është ai i kohëve të fundit. [4]shih Në Medjugorje Zoja thuhet se tha:

Të dashur fëmijë! Sot po ju thërras të luteni për paqe: paqe në zemrat njerëzore, paqe në familje dhe paqe në botë. Satani është i fortë dhe dëshiron t'ju kthejë të gjithë kundër Zotit, dhe t'ju kthejë në gjithçka që është njerëzore, dhe të shkatërrojë në zemër të gjitha ndjenjat ndaj Zotit dhe gjërave të Zotit. Ju, fëmijë të vegjël, lutuni dhe luftoni kundër materializmit, modernizmit dhe egoizmit, që bota ju ofron. Fëmijë të vegjël, ju vendosni për shenjtërinë dhe unë, me Birin tim Jezus, ndërmjetësoj për ju. Faleminderit që iu përgjigjët thirrjes sime. - te Mirja, 25 janar 2017

Televizioni, mediat sociale dhe Hollywood janë duke shpalosur një rrëfim të "Materializmi, modernizmi dhe egoizmi". [5]krh. “Çështjet e Mediave thonë se po punohet fshehurazi me Facebook për të luftuar 'Fake News'“, 26 Janar 2017; freebeacon.com

Gjarpri ed nxori një përrua uji nga goja e tij pasi gruaja e largoi me rrymën… (Zbulesa 12:15)

Kjo luftë në të cilën ne e gjejmë veten… [kundër] fuqive që shkatërrojnë botën, flitet në kapitullin 12 të Zbulesës is Thuhet se dragoi drejton një lumë të madh uji kundër gruas që po ikën, për ta larguar… se është e lehtë për të interpretuar atë që lumi përfaqëson: janë këto rryma që mbizotërojnë të gjithë, dhe duan të eleminojnë besimin e Kishës, e cila duket se nuk ka ku të qëndrojë përpara fuqisë së këtyre rrymave që imponojnë veten si e vetmja mënyrë të menduarit, mënyra e vetme e jetës. —POPA BENEDICT XVI, sesioni i parë i sinodit special për Lindjen e Mesme, 10 tetor 2010

Dhe kështu, vëllezër dhe motra, ne duhet të jemi të matur në lidhje me ekspozimin tonë ndaj medias (dhe baballarët, si kryefamiljar i familjes, duhet të ruash atë që hyn në shtëpi). Unë nuk jam një nga ata që shoh djallin pas çdo dere, por besoj pa dyshim se ka forca të fuqishme shpirtërore që po punojnë në media. Ajo është e ngopur me epsh, dhunë, përçarje dhe dëshpërim, dhe këto nga ana tjetër mund të na heqin paqen, nëse jo të na çojnë në mëkat. Mos harroni atë që tha Jezusi:

Llamba e trupit është syri. Nëse syri juaj është i shëndoshë, i gjithë trupi juaj do të mbushet me dritë; por nëse syri juaj është i keq, i gjithë trupi juaj do të jetë në errësirë. Dhe nëse drita në ty është errësirë, sa e madhe do të jetë errësira. (Mat 6: 22-23)

Nëse ju duket zemra juaj e shqetësuar dhe e trazuar dhe qetësia juaj është zvogëluar ose grabitur pasi keni kaluar kohë në lajme, media sociale ose argëtim, vini re këtë! Sado magjepsëse ka qenë zgjedhja e Donald Trump, luftimet e vazhdueshme, mosrespektimi dhe shtrembërimet në media po vazhdojnë të polarizojnë njerëzit përtej kufijve të tyre. Kam dëgjuar më shumë se një komentator amerikan i lajmeve që sugjerojnë se Shtetet e Bashkuara po drejtohen drejt luftës civile. Unë e quaj atë “Revolucion".

Kombi do të ngrihet kundër kombit dhe mbretëria kundër mbretërisë Çdo mbretëri e ndarë kundër vetvetes do të shkatërrohet dhe asnjë qytet ose shtëpi e ndarë kundër vetvetes nuk do të qëndrojë më. (Mat 21: 7; 12:25)

Ajo që është më e rëndësishmja është që ju dhe unë të mbajmë paqen tonë ... mbajmë kujdestarinë e syve, veshëve dhe gojave tona. Në këtë mënyrë, ne mund të jemi më mirë enë hiri dhe dritë në errësirën dhe ndarjen në rritje.

Me gjithë vigjilencë ruaje zemrën tënde, sepse në të gjenden burimet e jetës. (Proverbat 4:23)

Nuk ka asnjë detyrim për të lexuar lajmet ditore; asnjë detyrim për të parë se çfarë ka në murin tënd të Facebook-ut, për të lexuar cicërimën e fundit, ose për të dëgjuar editorialin më të fundit (ekziston kjo shpikje e mrekullueshme e vogël e quajtur butoni "Off"). Por ka një detyrë të ruajmë kujdestarinë e syve tanë, të ruajmë veshët tanë nga e keqja dhe të mbajmë buzët tona nga përhapja e thashethemeve dhe errësirës. Ja këshillat e Shën Palit:

Mos ki fare ankth… çfarëdo që është e vërtetë, çfarëdo që është e nderuar, çfarëdo që është e drejtë, çfarëdo që është e pastër, çfarëdo bukuroshe, çfarëdo që është e hirshme, nëse ka ndonjë përsosmëri dhe nëse ka ndonjë gjë të denjë për lavdërim, mendo për këto gjëra. Vazhdoni të bëni atë që keni mësuar, marrë dhe dëgjuar dhe parë në mua. Atëherë Zoti i paqes do të jetë me ty. (Phil 4: 6, 8-9)

Nuk ka asnjë premtim të rremë atje!

… Shumë forca janë përpjekur dhe ende bëjnë, për të shkatërruar Kishën, si nga jashtë ashtu edhe nga brenda, por ato vetë shkatërrohen dhe Kisha mbetet e gjallë dhe e frytshme… ajo mbetet e paqartë e qëndrueshme mbretëritë, popujt, kulturat, kombet, ideologjitë, fuqitë kanë kaluar, por Kisha, e themeluar mbi Krishtin, megjithë stuhitë e shumta dhe mëkatet tona të shumta, mbetet gjithnjë besnike ndaj depozitimit të besimit të treguar në shërbim; sepse Kisha nuk u përket papëve, peshkopëve, priftërinjve, as besnikëve laikë; kisha në çdo moment i përket vetëm Krishtit.—POPA FRANCIS, Homily, 29 qershor 2015; www.americamagazine.org

 

LIDHJE ME LIDHJE

Pandemia e Kontrollit

Revolucion!

Farë e këtij Revolucioni

Revolucioni i Madh

Revolucioni Global

Zemra e Revolucionit të Ri

Ky Shpirt Revolucionar

Shtatë vulat e revolucionit

Në prag të Revolucionit

Revolucion Tani!

Revolucioni… në kohë reale

Antikrishti në Kohët Tona

Kundërrevolucioni

Një prift në shtëpinë time

  

A do ta mbështesni punën time këtë vit?
Ju bekoj dhe faleminderit.

 

Për të udhëtuar me Markun në La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

Flamuri Tani i Fjalës

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Shënimet
1 shih Misteri Babilonia
2 shih "Ajo do të shtypë kokën tënde" nga Stephen Mahowald, f. 100; 123. nb Urdhri i Illuminati-t janë një shoqëri sekrete.
3 krh. Po aty n 18
4 shih Në Medjugorje
5 krh. “Çështjet e Mediave thonë se po punohet fshehurazi me Facebook për të luftuar 'Fake News'“, 26 Janar 2017; freebeacon.com
Postuar ne BALLINA, SHENJAT.