Ndjek Shkencen?

 

GJITHË nga klerikët te politikanët kanë thënë vazhdimisht se ne duhet të "ndjekim shkencën".

Por keni bllokime, testim PCR, distancim social, maskim dhe "vaksinim" në të vërtetë keni ndjekur shkencën? Në këtë ekspozim të fuqishëm nga dokumentari fitues i çmimeve Mark Mallett, ju do të dëgjoni shkencëtarë të njohur të shpjegojnë se si rruga në të cilën ndodhemi mund të mos jetë "duke ndjekur shkencën"… por një rrugë drejt hidhërimeve të patregueshme. 

Mësoni të vërtetën befasuese ndërsa shikoni Ndjek Shkencen?, kulmi i qindra orëve të kërkimit. Videoja mund të shikohet më poshtë, ose në Gjëmim (meqenëse YouTube po ndalon diskutimet dhe debatet shkencore).

Çfarë njerëzit janë duke thënë ...

“Gazetari fituese e çmimeve. Wow, absolutisht e jashtëzakonshme!
—SC

"UAU! Ju keni vendosur të gjithë njerëzit më të mirë në një video !! Fuqishëm! Lëviz!
- JW

“Pas Shkencës !!!! I thotë të gjitha ”.
—LH

“Faleminderit, faleminderit, faleminderit, me gjithë zemrën time për bërjen e kësaj video
Unë kam parë shumicën e atyre prezantimeve
por ju e bashkoni atë në një mënyrë shumë të thellë. ”

—BEJ

"Bërë me mjeshtëri!"
—CF 

Ndjek Shkencen? ishte absolutisht e shkëlqyer. 
Ju jeni një nga heronjtë e ditëve tona, zëri i të cilit është kaq i rëndësishëm.
—DP

...një kryevepër! Unë jam pothuajse pa fjalë…
—SSS

"Dokumentar i shkëlqyer ... e gjithë kriza e COVID, dhe" vaksinimi "
makinë e mundësuar nga ajo, mund të shpjegohet vetëm si një sulm në të gjithë botën
mbi të gjithë njerëzimin, nga një pakicë e keqe që do të ishte Zot, dhe adhurimin
fuqinë e tyre. Aq të errëta janë modelet e tyre, aq katastrofike të tyre
suksesi (deri më tani), dhe kaq apokaliptik është ky moment, se ata
shkencëtarët dhe mjekët e patrembur ndihen të detyruar të flasin sinqerisht
terma moralë, me disa që e shohin këtë krizë të paparë si një
luftë shpirtërore, në të cilën ata zbulojnë se janë në anën tjetër:
ana e luftuar gjatë e Zotit dhe shkencës, kundër asaj që do të ishte
perënditë e elitës, dhe kulti i vdekjes bazuar në eugjenistin e tyre
Feja. Nuk është e nevojshme të jesh i krishterë, ose ndonjë lloj teist, për ta parë
cila anë është e drejtë. Sigurohuni ta shikoni këtë film deri në fund ... ”
- Dr. Mark Crispin Miller, PhD

 

Për ta parë videon në ekran të plotë, 
shkoni direkt në Gjëmim këtu.

Faqe alternative: vendorët

 

SHKENCTAR FT TIPAR

Dr. Beda Stadler, PhD konsiderohet "papa i vaksinës" dhe një nga imunologët më të mirë në botë.
 
Dr. John Ioannidis, MD, DSc është Profesor i Mjekësisë, i Epidemiologjisë dhe Shëndetit të Popullsisë, dhe (me mirësjellje) i Shkencës së të Dhënave Biomjekësore, dhe i Statistikave dhe bashkë-Drejtor i Qendrës së Inovacionit Meta-Kërkimor në Stanford (METRIKAT). Dr. Ioannidis është një nga shkencëtarët më të cituar të të gjitha kohërave në literaturën shkencore. Hulumtimi i tij aktual në Stanford mbulon një axhendë të gjerë, duke përfshirë meta-kërkimin, provat në shkallë të gjerë, shkencat e shëndetit të popullatës dhe mjekësinë parashikuese dhe shëndetin.
 
Dr. Peter McCullough, MD, MPH është një nga MD-të më të cituar në botë në Bibliotekën Kombëtare të Mjekësisë për trajtimet mjekësore, përfshirë për COVID-19, dhe ka shërbyer në komitete për të hetuar dëmtimet e vaksinës.
 
Dr. Sucharit Bhakdi, MD është një mikrobiolog i njohur gjerman i cili ka botuar mbi treqind artikuj në fushat e imunologjisë, bakteriologjisë, virologjisë dhe parazitologjisë dhe ka marrë çmime të shumta dhe Urdhrin e Meritës të Rheinland-Pfalzit. Ai është gjithashtu ish-Shefi Emeritus i Institutit për Mikrobiologji Mjekësore dhe Higjienë në Johannes-Gutenberg-Universität në Mainz, Gjermani.
 
Dr. Mike Yeadon, PhD është ish-Nënkryetar dhe një Shkencëtar Kryesor i Alergjisë dhe Frymëmarrjes në Pfizer.
 
Dr. James Lyon-Weiler, PhD, Shkencëtar i Lartë i Kërkimeve, Universiteti i Pittsburgh
 
Jim Meehan, MD është ish-redaktor i dy revistave mjekësore.
 
Dr. Lee Merrit, ish President i Shoqatës Amerikane të Mjekëve dhe Kirurgëve
 
Dr. John Lee, PhD është një patolog dhe ish profesor klinik i patologjisë në Shkollën Mjekësore Hull York dhe është një Histopatolog Konsulent në Rotherham NHS Foundation Trust.
 
Dr. Roger Hodkinson MA, MB, FRCPC, FCAP është një specialist mjekësor në patologji dhe virologji dhe aktualisht është Kryetar i një kompanie të bioteknologjisë mjekësore në Karolinën e Veriut që prodhon teste COVID-19. Ai gjithashtu është përdorur si ekspert mjekësor në gjykatë.
 
Dr. Denis Raincourt, PhD, Studiues dhe ish profesor i rregullt i Fizikës në Universitetin Hull në Otava, Kanada
 
Dr. Christine Northrup, MD është një nga gratë më të respektuara në Amerikë për çështjet e shëndetit të grave dhe një ish e ftuar në shumë shfaqje televizive, përfshirë Oprah Winfrey.
 
Dr Sheri Tennpenny është ekspert për sigurinë e vaksinave për familjet.
 
Dolores Cahill, PhD mori doktoraturë në Imunologji nga Universiteti i Qytetit të Dublinit në 1994 dhe është profesoreshë në Kolegjin Universitar në Irlandë. Ajo ishte Anëtare e Këshillit Këshillimor Shkencor të Irlandës (2005-2014); një ekspert kombëtar i dytë i Komisionit Evropian (2013-2014) dhe një ekspert i KE për mbi 10 vjet.

 

REFERENCAT

Një vështrim shterues i shkencës aktuale mbi maskimin: Demaskimi i fakteve

Një përmbledhje e historisë së korrupsionit dhe mbulimit në industrinë e vaksinave: Pandemia e Kontrollit

Pse dhe si përfshirja e Bill Gates në çështjet e shëndetit botëror është një kërcënim për lirinë: Çështja Kundër Gates

Më moral dhe etik Pyetje mbi Pandeminë 

 

Dëgjoni në vijim:


 

 

Ndiqni Mark dhe "shenjat e përditshme" të përditshme në MeWe:


Ndiqni shkrimet e Markut këtu:


Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

 
Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, VIDEO & PODCASTS dhe tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .