Për Dashurinë e Fqinjit

 

"KËSHTU QË, çfarë ndodhi vetëm? "

Ndërsa notoja në heshtje mbi një liqen kanadez, duke shikuar thellë në të kaluarën blu të thellë fytyrat e shndërruara në re, kjo ishte pyetja që më vërtitej kohët e fundit në mendje. Mbi një vit më parë, ministria ime papritmas mori një kthesë në dukje të papritur në ekzaminimin e "shkencës" prapa bllokimeve të papritura globale, mbylljeve të kishave, mandateve të maskave dhe pasaportave të vaksinave të ardhshme. Kjo i befasoi disa lexues. E mbani mend këtë letër?

Unë ndjek faqen tuaj sepse ju jeni shumë afër në interpretimin tuaj në disa aspekte të "kohërave". Këto janë vërtet kohë interesante dhe është mirë që po i lajmëroni besimtarët. Kjo tha, anti-maska ​​juaj (shkencë e tmerrshme), grabitjet kundër vaksinimit, para se të kemi një vaksinë, janë mjaft të gabuara dhe të rrezikshme. Ju duket se keni rënë pre e disa interpretimeve vërtet të këqija të kohës së fundit dhe kontrollit ... ju keni vdekur gabim. Lutuni më shumë. Hipotezoni më pak. Në emër të bamirësisë së krishterë, vish një maskë shoku im, jeta që shpëton mund të jetë e jotja. - krh. Pse të flasim për shkencën?

Siç rezulton, ato "përleshje" kanë qenë korrekte gjatë gjithë kohës sipas shkencëtarëve kryesorë që u shfaqën në dokumentarin tim të ri Ndjek Shkencen?, një ekspozitë e cila përmblodhi mbi një mijë orë kërkime. Akoma, edhe kohët e fundit, disa pyetën pse nuk po përqendrohem më shumë në tema shpirtërore, etj…. Epo, "në emër të bamirësisë së krishterë", si nuk mund të injorohet thjesht fakti që qindra mijëra nëpër botë po gjymtohen ose vriten nga "vaksinat" aktuale (dmth. Terapitë e gjeneve) që tani po detyrohen mbi popullatën? Shumica e popullatës globale as nuk e di se kjo po ndodh pasi censura është përtej çdo gjëje që kemi parë ndonjëherë në brezin tonë! Cili lloj i "krishterë" mbyll një sy qorr ndaj vuajtjeve të të tjerëve, veçanërisht kur ata kanë mundësinë të ndihmojnë të tjerët të shmangin atë vuajtje?

Feja e pastër dhe e pa ndotur para Zotit dhe Atit është kjo: të kujdesesh për jetimët dhe gratë e veja… Nëse një vëlla ose motër nuk ka çfarë të veshë dhe nuk ka ushqim për atë ditë, dhe njëri prej jush u thotë atyre: "Shkoni në paqe , ngrohuni dhe hani mirë ”, por ju nuk u jepni atyre nevojat e trupit, çfarë dobie ka? (Jakovi 1:27, 2: 15-17)

Ne nuk mund t'i palosim duart me devotshmëri në një lloj mënyre ruajtjeje të vetvetes kur duart e vëllezërve tanë janë duke u lidhur me zinxhirë në një burg - sido që të duket ajo skllavërim. Besoj se kushdo që ka kaluar qoftë edhe një orë të vetme gjatë këtij viti që po përpiqet të kuptojë se çfarë janë shkrimet e mia dokumentar po themi me të vërtetë e kupton që jemi në mes të një "loje fundi" nga armiku ynë satanik që duket shumë gjenocid. Në fakt, sot, do t'ju duhen vetëm disa minuta. Dr. Peter McCullough MD, MPH, shumë i cituar, kohët e fundit përmblodhi gravitetin e asaj që po ndodh në të gjithë botën tani në një seminar për Fondacionin e Infeksionit Méditerranée në Francë. Duke filluar rreth orës 15:50 të videos së postuar më poshtë, mund të dëgjoni se pse duhet të bëhet vaksinimi masiv aktual i botës menjëherë ndaluar. 

Për më tepër, ata që kërkojnë këshillën e Papa Françeskut për të marrë "vaksinën" nuk e kuptojnë që një papë nuk mund të mandatoni një ndërhyrje mjekësore si të tillë (siç shpjegohet nga Asambleja për udhëzimet e vetë Doktrinës së Besimit), veçanërisht bazuar në arsyetimin e tij se vaksinat nuk kanë "ndonjë rrezik të veçantë" dhe se do të ishte "mohim i vetëvrasjes" që të mos ndodhë.[1]Papa FRANCIS, intervistë për programin e lajmeve TG5 të Italisë, 19 janar 2021; ncronline.com Përkundrazi, ne e dimë tani që ka shumë "rreziqe të veçanta" dhe që, në fakt, është vetëvrasjeje që disa të marrin injeksione. Jam i sigurt kur Françesku mëson faktet (dmth.) montimi ditor numrat e të vdekurve), ai do t'i tërheq me lot ato fjalë (shih Tek Vax apo Jo tek Vax). 

… Kisha nuk ka ndonjë ekspertizë të veçantë në shkencë Church Kisha nuk ka asnjë mandat nga Zoti për të shqiptuar mbi çështjet shkencore. Ne besojmë në autonominë e shkencës. —Cardinal Pell, Shërbimi i Lajmeve Fetare, 17 korrik 2015; relgionnews.com

Reason arsye praktike bën të qartë se vaksinimi nuk është, si rregull, një detyrim moral dhe se, për këtë arsye, duhet të jetë vullnetar. -"Shënim mbi moralin e përdorimit të disa vaksinave anti-Covid-19", n 6, Kongregacioni për Doktrinën e Besimit

Në maj të vitit 2020, shumë kohë para se disa shkencëtarë të dilnin përpara për të paralajmëruar për ato që ne tani e dimë se janë rreziqe vdekjeprurëse në "vaksinat" që injektohen në popullsinë globale, shkrova 1942 ynë. Atje, unë u bëra jehonë paralajmërimeve profetike të Shën Gjon Palit II i cili parashikoi që shkenca dhe mjekësia të kenë potencialin të përdoren në një program masiv të shpopullimit global. Në fakt, do të kujtoni se Gjon Pali II thirri kapitullin e dymbëdhjetë të Librit të Zbulesës dhe betejën midis Gruas dhe dragoit, duke e krahasuar atë me "kulturën e jetës" krahasuar me "kulturën e vdekjes".

Kjo luftë paralelizon luftën apokaliptike të përshkruar në [Zb 11: 19-12: 1-6, 10 për betejën midis "gruas së veshur me diellin" dhe "dragoit"]. Betejat e vdekjes kundër Jetës: një "kulturë e vdekjes" kërkon të imponohet në dëshirën tonë për të jetuar dhe për të jetuar plotësisht  —POPA ST. JOHN PAUL II, Dita Botërore e Rinisë, Parku Shtetëror i Cherry Creek State Park, Denver, Colorado, 1993

Preciselyshtë pikërisht "në emër të bamirësisë së krishterë" që kam kaluar një vit duke paralajmëruar lexuesit e mi për atë që po vinte. Në fakt, shumë herë gjatë vitit të kaluar, e kam ndjerë Zotin që më thotë të kthehem dhe të marr më shumë fjalë për fjalë shumë nga "tani fjalët" Ai më ka dhënë gjatë viteve, duke filluar me atë që më thirri në këtë apostull shkrim rreth gjashtëmbëdhjetë vjet më parë:

Prandaj ti, bir njeriu, unë bëra një roje për shtëpinë e Izraelit; sa herë që dëgjoni një fjalë nga goja ime, do t'i jepni paralajmërim nga unë. nëse roja shikon që shpata po vjen dhe nuk i bie borisë, në mënyrë që njerëzit të mos paralajmërohen, dhe shpata të vijë dhe të marrë secilin prej tyre; ai njeri është hequr nga paudhësia e tij, por unë do ta kërkoj gjakun e tij nga dora e rojes. (Ezekieli 33: 7,6)

Shpata, siç rezulton, nuk është metaforë. 

Në kontekstin e sotëm kulturor dhe shoqëror, në të cilin shkenca dhe praktika e mjekësisë rrezikojnë të humbin vëmendjen e dimensionit të tyre të pandarë etik, profesionistët e kujdesit shëndetësor mund të tundohen ndonjëherë për t'u bërë manipulues të jetës, apo edhe agjentë të vdekjes. - ST. JOHN PAUL II, Evangelium Vitae, n 89

Shumë herë gjatë muajve të fundit, përfshirë edhe në rishikimin e dokumentarit, unë kam qarë në kompjuterin tim ndërsa shikoja vuajtjet e shumë shpirtrave në të gjithë botën, historitë e të cilëve janë censuruar nga Google, YouTube, Facebook, Twitter, Instagram dhe të ashtuquajturat "Kontrollues të fakteve" - ​​propaganduesit e paturpshëm të brezit tonë që tani janë bashkëpunëtorë në krime kundër njerëzimit. Kështu që unë madje fillova një grup në platformën (si tani) të pakensuruar MeWe ku ne vazhdojmë të postojmë çdo ditë historitë e tyre (shih "Dëshmitë e Reagimit të Vaksinës Covid" grupi).

Mos merrni pjesë në punët e pafrytshme të errësirës; përkundrazi ekspozoji… (Efesianëve 5:11)

Ndërsa shkruaja këtë artikull, një mesazh tjetër hyri në kutinë time të postës elektronike, këtë herë nga Vetë Jezusi te shikuesi italian Valeria Copponi. Ne e dëgjojmë shqetësimin e Zotit jo vetëm për shpirtin, por edhe për tonën Organet si.

Vajza ime, jam unë, Jezusi, Fitimtari; le të mos guxojë njeriu të shkatërrojë atë që unë dhe Ati Im i kemi dhënë gjithë botës me një dashuri të tillë. Unë i konsideroj të çmuara gjërat që ju kam dhënë; Unë lejoj që të zbulohet ajo që kam krijuar nga asgjëja; por njeriu të mos i hedhë poshtë ose shkatërrojë gjërat dhe njerëzit ashtu si dëshiron. Ju keni filluar të shkatërroni në vend që të ndërtoni, dhe kjo së shpejti do t'ju çojë në fundin tuaj të përjetshëm. Fëmijët e mi, ju që jeni mbetja ime e vogël, vazhdoni me lutjet tuaja, veçanërisht për vëllezërit dhe motrat tuaja që po ofendojnë Zotin pa e njohur madje Atë. Lutuni për të gjithë mëkatarët që ata të më lejojnë të hyj në zemrat e tyre në mënyrë që ata të shërohen nga e keqja e botës… ju po shkatërroni veten me duart tuaja. —Jezus në Valeria Copponi më 7 korrik 2021; krh. countdowntothekingdom.com

Si katolikë, ne nuk "ndjekim" pas shfaqjeve ose jetojmë vetëm me profeci. Mësimet e Besimit tonë, Sakramentet, Shkrimet e Shenjta, etj. Janë ndërtesa mbi të cilën ne ndërtojmë jetën tonë dhe profecia ka një rol në mbështetjen dhe forcimin e këtij themeli. Por ne jemi komanduar nga Shën Pali për të "provuar" profecinë.[2]1 Themes 5: 20-21 Dhe nuk ka provë më të madhe sesa thjesht nëse është realizuar apo jo. Në këtë dritë, pa marrë parasysh se çfarë mund të mendoni për shikuesit e mëposhtëm, mesazhet që ata morën duket se janë i vdekur është:

Studioni, përgatituni, shqyrtoni me kujdes dhe dini atë që ju besoni se është larg ose e pamundur për të kuptuar njeriun. Ushqehuni me njohuri; ju po helmoheni ngadalë dhe pa vetëdijen tuaj, jo vetëm nga gjërat që hani, por edhe me anë të vaksinave të përgatitura në laboratorë me qëllimin e vetëm për të shkaktuar sëmundje të rënda në organizmin e njeriut për ta eleminuar atë—Zoja e Bekuar Mari te Luz de Maria de Bonilla, 14 janar 2015

Fëmijë, unë vij përsëri t'ju paralajmëroj dhe t'ju ndihmoj të mos bëni gabime, duke shmangur atë që nuk vjen nga Zoti; megjithatë ju shikoni përreth me hutim pa kuptuar të vdekurit se ka dhe se do të ketë në tokë - e gjitha për shkak të kokëfortësisë suaj, vetëm duke dëgjuar vendimet njerëzore. Shumë herë u kam thënë fëmijëve të mi që të jenë të kujdesshëm në lidhje me vaksinat, por ju nuk i dëgjoni. -Zoja për Xhisiela Kardia më 16 mars 2021

Errësira e madhe mbështjell botën dhe tani është koha. Satani do të sulmojë trupin fizik të fëmijëve të Mi, të cilët unë i krijova në imazhin Tim dhe në ngjashmërinë time Satani, përmes kukullave të tij që sundojnë botën, dëshiron t'ju inokulojë me helmin e tij. Ai do ta shtyjë urrejtjen e tij kundër jush deri në imponimin e detyrueshëm që nuk do të marrë parasysh lirinë tuaj. Edhe një herë, shumë nga fëmijët e Mi që nuk mund të mbrojnë veten do të jenë dëshmorët e heshtjes, siç ishte rasti për të pafajshmit e Shenjtë. Kjo është ajo që Satana dhe ithtarët e tij kanë bërë gjithmonë. —Perëndia Atë Fr. Michel Rodrigue , 31 Dhjetor, 2020

Dhe atëherë është ky paralajmërim paraprak i dhënë dekada më parë, i cili pa dyshim ka filluar të shpaloset në një farë mënyre ndërsa "pasaportat e vaksinave" po shpërndahen në të gjithë Evropën dhe disa vende të tjera:

… Tani është zhvilluar një vaksinë për të luftuar një sëmundje të re, e cila do të jetë e detyrueshme dhe ata që e marrin atë do të shënohen… Më vonë, kushdo që nuk është i shënuar me numrin 666 nuk do të jetë në gjendje të blejë ose shesë, për të marrë një hua, për të gjetur një punë, etj. Mendimi im më tregon se ky është sistemi përmes të cilit Antikrishti ka zgjedhur të marrë përsipër të gjithë botën, dhe njerëzit që nuk janë pjesë e këtij sistemi nuk do të jenë në gjendje të gjejnë punë, e kështu me radhë - qoftë e zezë apo e bardhë apo e kuqe; me fjalë të tjera, të gjithë ata që do të marrë përsipër përmes një sistemi ekonomik që kontrollon ekonominë globale, dhe vetëm ata që kanë pranuar vulën, shenjën e numrit 666, do të jenë në gjendje të marrin pjesë në marrëveshjet e biznesit. - Shën. Paisios i Malit Athos (1924–1994), Plaku Paisios - Shenjat e Kohëve, fq.204, Manastiri i Shenjtë i Malit Athos / Shpërndarë nga AtHOS; Edicioni i parë, 1 janar 1

Në këtë drejtim, ministria ime me të vërtetë nuk është larguar aspak nga misioni i saj nga shpallja e "fjalës tani" për kohët tona, e cila ka përfshirë për më shumë se një dekadë paralajmërime për një masonik Revolucioni Global. Ndërsa do të doja të shkruaja më shumë rreth "jetesës në Vullnetin Hyjnor", fluturave dhe petunive… në fillim të këtij viti, kishte një fjalë të guximshme dhe të qartë në zemrën time ndërsa lutja para Sakramentit të Bekuar:

A të kam thirrur nga muri i rojes? Vazhdoni të shikoni dhe lutuni

Të dashur të rinj, varet nga ju që të jeni rojet të mëngjesit që njoftojnë ardhjen e diellit që është Krishti i ngjallur! OPPOPE JOHN PAUL II, Mesazhi i Atit të Shenjtë për Rininë e Botës, XVII Dita Botërore e Rinisë, n. 3; (krh. Is 21: 11-12)

Kjo do të thotë të flasësh për "shenjat e kohërave", por, po, gjithashtu se si të rritesh në Zotin dhe kështu të fitosh hyjnoren urtësi pikërisht për të lundruar në këto kohë si dishepuj të vërtetë të Jezusit. Pra, është një ekuilibër i mirë që po përpiqem të bëj më të mirën, duke shkruar "tani fjala" (jo "Marka fjalë").

 

REVOLUCIONI MASONIK

Në atë mesazh për Valeria, unë dyshoj se Zoti po luan me mantrën e globalistëve për të "rindërtuar më mirë" dhe "rivendosur" botën (shih Rivendosja e Madhe). Por ky Revolucion Global do të shkatërrojë së pari gjithçka në mënyrë që të rindërtojë botën në imazhin e elitës. Çdo ditë tani, unë jam duke dëgjuar histori shqetësuese se si zinxhiri i furnizimit po prishet, ushqimi ka mbetur i kalbur sepse kamionistët nuk mund të dorëzojnë mallra[3]Krijimi i Botës Post Covid ”, 29 maj, 2020; clubofrome.org. Si është shkruar kjo para se të ketë filluar "pandemia"? or fermerët po mbyllen dhe të paaftë për të korrur perimet e tyre; sa kompani nuk mund të marrin pjesë për automjetet e tyre, kombinatet, dyqanet e pajisjeve;[4]krh. "Vula e Tretë" në Hapja e Vulave si lënda drusore dhe mallrat e tjerë kanë filluar të rriten lart në çmim, etj.[5]krh. "Vula e Tretë" në Hapja e Vulave Kjo është arsyeja pse Zoja ka paralajmëruar disa herë tani, ashtu si bëri Zoti ynë në Ungjij,[6]krh. Mat 24: 7; Zb 6: 5-6 se uria po vjen në shumë vende.

Ndërsa flasim, Forumi Ekonomik Botëror (WEF), i cili "parashikoi" pandeminë përmes drejtimit të një skenari (vetëm disa javë para shpërthimit), tani supozohet se po përgatitet për një "sulm kibernetik" pasi ata drejtoni një skenar tjetër 9 korrik 2021. WEF - befasi, befasi - po e krahason atë me "Një sulm kibernetik me karakteristika të ngjashme me COVID".

Unë supozoj se kështu mund të presim një përgjigje të ngjashme drakoniane nga udhëheqësit tanë politikë për "të mirën tonë". Në fakt, një sulm i tillë mund të jetë shumë mjet për të dhënë goditjen e fundit në rendin aktual botëror dhe për të marrë çfarëdo lirie që na mbetet dhe vathë në një botë plotësisht të dixhitalizuar, të monitoruar dhe të kontrolluar.[7]shih Korrëzimi i Madh Kjo, dhe natyrisht, ne do të vazhdojmë të dëgjojmë se si çdo anomali moti, valë nxehtësie, tornado, uragani, breshër, ballë i ftohtë dhe rënie bore është rezultat i "ngrohjes globale" të bërë nga njeriu.[8]Shiko Konfuzioni i klimës  Ndryshimi i klimës dhe mashtrimi i madh Ajo që pandemia globale u zbuloi liderëve botërorë është se propaganda jo vetëm funksionon, por funksionon tepër mirë për të shtyrë miliardat në nënshtrim. Satanai, tha Jezusi, është gënjeshtar dhe «babai i gënjeshtrës».[9]krh. Gjoni 8:44 Sot, ne po gënjehemi çdo ditë, orë pas ore, minutë pas minute në një shkallë madhore, deri në atë pikë sa është gati e pamundur të ekspozohen të gjitha.[10]shih Shpejtësia e prishjes, tronditja dhe frika Në Kanada, për shembull, kishat po bëhen të djegur për tokë për rolin e trishtuar të Kishës Katolike në shkollat ​​rezidenciale si "varre masive" të supozuara (të cilat shpesh janë varreza të vjetra të pashënuara në shumicën e rasteve me origjinë të panjohur, etj.) po zbulohen. Një stuhi e përsosur e së vërtetës dhe gënjeshtrës po sjell me shpejtësi qëllimin tjetër të globalistëve, dhe ai është përpjekja për shkatërrim të katolicizmit. Profecia e Isaisë që parashikon komunizmin global po bëhet e vërtetë me lopata (shih këtu). 

 

FITORJA ISSHT E ZOTIT

Por kjo do të thotë Epoka e Paqes që Isaia parashikoi të ndiqte, dhe që për të cilin kanë shkruar Etërit e Kishës, po kështu po vjen. Dje, siç na kujton Psalmisti, në fund të fundit, këto plane të poshtra nuk do të kenë sukses:

Zoti shkatërron planet e kombeve; ai prish planet e njerëzve. Por plani i Zotit qëndron përjetë; modeli i zemrës së tij, nëpër të gjitha brezat.
R. Zot, mëshira jote qoftë mbi ne, pasi vendosim besimin te ti. (Psalmi 33)

Çfarë kohe e lavdishme të jesh gjallë: të dëshmosh dhimbjet e lindjes që do të sjellin lindjen e një Trupi të pastruar dhe të unifikuar të Krishtit dhe Triumfin e Zemrave të Jezusit dhe Marisë. Dhe kështu, duhet të kujtojmë se ne jemi si bari i egër, këtu sot dhe nesër, por jo përgjithmonë. Ne kemi një fat të përjetshëm dhe Qielli është vendi ku duhet të rregullojmë sytë moment pas momenti me të vërtetë “duke jetuar në Vullnetin Hyjnor" Në këtë mënyrë, pa marrë parasysh se çfarë kurdisin globalistët, ne mund të qëndrojmë të fiksuar në paqe sepse Momenti i tanishëm (dmth. kryqëzimi midis Qiellit dhe Tokës) është pikërisht aty ku është Jezusi. Kjo nuk është aspak një thirrje për të pacifizëm - duart tona u palosën në devotshmëri të rreme dhe sytë tanë të mbyllur për vuajtje.[11]shih Mjaft Shpirtra të Mirë Përkundrazi, është në fakt mënyra me të cilën ne mbështetemi te hiri, në mënyrë që të ballafaqohemi me Stuhinë në një mënyrë vërtet efektive, të fuqishme dhe hyjnore. 

Të gjithë janë të ftuar të bashkohen me forcën time speciale luftarake. Ardhja e Mbretërisë sime duhet të jetë qëllimi juaj i vetëm në jetë. Fjalët e mia do të arrijnë në një mori shpirtrash. Besim! Unë do t'ju ndihmoj të gjithëve në një mënyrë të mrekullueshme. Mos e dashuroni rehatinë. Mos u bëni frikacakë. Mos prit. Përballuni me Stuhinë për të shpëtuar shpirtrat. Jepi vetes punën. Nëse nuk bëni asgjë, ju ia braktisni tokën Satanit dhe mëkatit. Hapni sytë dhe shikoni të gjitha rreziqet që pretendojnë viktima dhe kërcënojnë vetë shpirtrat tuaj. - Jezusi te Elizabeth Kindelmann, Flaka e Dashurisë, fq. 34, botuar nga Fondacioni Children of the Father; sanksionim Kryepeshkopi Charles Chaput

Off për të prerë fushën time sanë! Paqja qoftë me shpirtin tënd

 

Shënim: Shumë thuhet se nuk po marrin postat e mia elektronike. Nëse nuk mund t'i gjeni në dosjen tuaj të hedhurinave ose postës së padëshiruar, kjo do të thotë që ofruesi juaj i shërbimit të internetit po i bllokon ato. Në të vërtetë, është duke u bërë gjithnjë e më e vështirë të jesh i dukshëm në Internet këto ditë

 

Dëgjoni në vijim:


 

 

Ndiqni Mark dhe "shenjat e përditshme" të përditshme në MeWe:


Ndiqni shkrimet e Markut këtu:


Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

 
Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Shënimet
1 Papa FRANCIS, intervistë për programin e lajmeve TG5 të Italisë, 19 janar 2021; ncronline.com
2 1 Themes 5: 20-21
3 Krijimi i Botës Post Covid ”, 29 maj, 2020; clubofrome.org. Si është shkruar kjo para se të ketë filluar "pandemia"?
4 krh. "Vula e Tretë" në Hapja e Vulave
5 krh. "Vula e Tretë" në Hapja e Vulave
6 krh. Mat 24: 7; Zb 6: 5-6
7 shih Korrëzimi i Madh
8 Shiko Konfuzioni i klimës  Ndryshimi i klimës dhe mashtrimi i madh
9 krh. Gjoni 8:44
10 shih Shpejtësia e prishjes, tronditja dhe frika
11 shih Mjaft Shpirtra të Mirë
Postuar ne BALLINA, BESIMI DHE MORALIT, GJYKIMET E MADHE dhe tagged , , , , , , , , , , , , , , , , .