Përpara në Krishtin

Mark dhe Lea Mallett

 

TË të jem i sinqertë, unë me të vërtetë nuk kam ndonjë plan. Jo vertet. Planet e mia shumë vite më parë ishin të regjistroja muzikën time, të udhëtoja duke kënduar dhe të vazhdoja të bëja albume derisa zëri im të kërcaste. Por ja ku jam, ulur në një karrige, duke u shkruar njerëzve në të gjithë botën, sepse drejtori im shpirtëror më tha "shko atje ku janë njerëzit". Dhe ja ku jeni. Jo se kjo është një befasi totale për mua, sidoqoftë. Kur fillova shërbimin tim të muzikës rreth një çerek shekulli më parë, Zoti më dha një fjalë: “Muzika është një portë për të ungjillizuar ”. Muzika nuk duhej të ishte kurrë "gjëja", por një portë. 

Dhe kështu, ndërsa fillojmë 2018, unë me të vërtetë nuk kam ndonjë plan, sepse Zoti mund të ketë të reja nesër. E tëra çfarë mund të bëj është të zgjohem, të lutem dhe të them: “Fol Zot. Shërbëtori yt po të dëgjon ". Kjo - dhe unë jam duke dëgjuar Trupin e Krishtit dhe çfarë ju janë duke thënë në lidhje me këtë ministri. Edhe kjo është pjesë e dallimit tim për atë që unë besoj se Zoti dëshiron që unë të bëj. Unë marr letra çdo ditë si këto:

Mesazhet tuaja më kanë dhënë shpresë dhe udhëzim në këto kohë shumë të trazuara. —MB

Zoti ju bekoftë, familjen tuaj dhe vëllain tuaj të shërbesës. Asnjëherë nuk ka qenë më e rëndësishme për shpirtrat dhe Kishën. Unë lutem që të gjithë të dëgjojnë zërin tënd duke bërtitur në shkretëtirë. —GO

Ju lutem ta dini që unë jam udhëhequr të lutem për ju shpesh… dhe si i frymëzuat katër gals të thjeshtë katolikë për të filluar shërbesën tonë të bukur gjashtë vjet më parë. —KR 

Faleminderit shumë që keni "përgatitur rrugën" për këto kohë gjatë viteve të kaluara. Fjalët tuaja të mbushura me Shpirtin e kanë shkatërruar rezistencën ndaj së Vërtetës ndërsa ajo po zbulohet përmes ngjarjeve të çdo dite, shenjave të kohërave dhe posaçërisht zbulimeve të mistikëve dhe Fjalës së Shenjtë të Zotit. Unë nuk dua të pranoj në një farë niveli primitiv realitetin e gjendjes botërore, megjithatë besnikëria juaj e vazhdueshme ndaj lutjes në jetën tuaj personale dhe bindja juaj ndaj Thirrjes në jetën tuaj ka bërë të mundur që të hiqet veli nga sytë e mi dhe sytë e të tjerëve të panumërt që lexojnë Shpirtin tuaj të mbushur me fjalë. —GC 

Epo, ajo që është e mirë është e Zotit - pjesa tjetër është e imja. E pranoj që ende përballem Tundimi për të qenë normal herë pas here, nëse e dini se çfarë dua të them. Por kur lexoj letra si këto, është e lehtë t'i thuash Zotit ose Zojës sonë, "Mirë, çfarë doni të thoni sot?" Ju lutemi kuptoni… është përgjigjja juaj ndaj Jezusit që gjithashtu më ka dhënë karburant për të vazhduar në rreth 1300 shkrime, 7 albume dhe 1 libër më vonë. Nuk mund të mos qaj ndërsa lexoj letrat e mësipërme sepse, pavarësisht se jam mëkatar si gjithë të tjerët, Zoti le të më marrë pjesë në një farë mënyre në punën e Tij për të shpëtuar dhe shenjtëruar shpirtrat.

Por ndërsa ky vit i ri ka filluar, ministrisë sonë iu është dashur të zhytej thellë në linjën tonë të kreditit në mënyrë që të vazhdojë të funksionojë. Kështu që ne pamë atë që po ndodhte dhe gjetëm disa gjëra befasuese. Qindra donatorë mujorë kanë ndaluar të japin që nga dhjetori 2016, shumica e tyre për shkak të kartave të kreditit të skaduara ose mos ndjekjes së zotimit të tyre. Megjithë përpjekjet tona për t'i kujtuar ata, nuk ka ndryshuar shumë. Shitjet tona të librave dhe CD-ve ranë me mbi 20,000 dollarë nga vitet e mëparshme. Dhe donacionet e njëhershme kanë rënë shumë. Dhe kjo ndërsa lexuesit kanë rritur.  

Unë dhe Lea nuk kemi asnjë kursim, asnjë plan pensioni. Ne kemi derdhur çdo qindarkë në këtë ministri, duke përfshirë edhe mbi 250,000 dollarë në albume dhe libra. Ne vendosëm dy vjet më parë që do ta bënim dhuro sa më shumë nga muzika ime dhe këto shkrime. Ju mund të shkarkoni falas CD-në time Rosary dhe Chaplet Hyjnore Mercy nga CDBaby.com. Dhe shumë nga këngët e mia janë të lidhura në fund të shkrimeve të mia kur ato janë me temë. Ya, i çmendur eh? Por atëherë, unë jam budalla për Krishtin. Unë mund të kisha shkruar mbi 30 libra deri tani, por menduam se "Fjala Tani" duhet të dëgjohet dhe të jetë në dispozicion për sa më shumë njerëz që të jetë e mundur. 

Pa kosto që keni marrë; pa kosto që do të jepni. (Mat 10: 8)

Në të njëjtën kohë, Shën Pali dha mësim:

… Zoti urdhëroi që ata që predikojnë ungjillin duhet të jetojnë sipas ungjillit. (1 Korintasve 9:14)

Tani për tani, edhe pse kam shkruar një album të Psalmeve, nuk mundem filloj të mendosh për të bërë një regjistrim tjetër. Arsyeja është se na është dashur që gjërat e tjera të rëndësishme të rrëshqasin. Disa nga dritaret tona tridhjetë e katër vjeçare nuk mbyllen plotësisht në shtëpinë tonë këtë dimër. Punimet me tulla dhe copëtimi fjalë për fjalë po shkatërrohen. Dyert nuk mbyllen siç duhet. Unë duhet të kujdesem për këto gjëra si kushdo tjetër. Kjo dhe inventarët tanë po ulen, kompjuteri ynë i studios është mbi 10 vjeç dhe kemi fatura dhe prishje të papritura si të gjithë të tjerët. Ne gjithashtu kemi një punonjës me rrogë, Colette, i cili përpunon të gjitha shitjet, thirrjet dhe donacionet tona në zyra dhe të gjitha shpenzimet e mëdha për të drejtuar këtë ministri. 

Ju e dini që unë nuk apeloj për ndihmë për çdo herë - ndoshta më së shumti dy herë në vit. Nëse ky apostoll ju ka prekur në një farë mënyre, a do të mendonit të klikoni butonin e dhurimit më poshtë? Në të vërtetë, një pjesë e aftësisë dalluese për të vazhduar më tej është gjithashtu nëse mund të bëj atë që po më thërret Krishti, dhe akoma mbaje ujkun nga dera. 

Faleminderit për lutjet, dashurinë dhe mbështetjen tuaj. Ju më bekoni po aq sa këto shkrime bekojnë me sa duket disa nga ju.

Ju jeni të dashur. 

Mark & ​​Lea

 

Donacionet tuaja mund t'i caktoni te Mark & ​​Lea's
nevojat personale. Thjesht përmendeni atë në seksionin e komenteve
kur dhuroni. Shendet!
Tani e pranojmë edhe American Express për tuajin 
komoditet.

Për të udhëtuar me Markun në La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, LAJME.