Përpara në vjeshtë…

 

 

KETU është mjaft bujë për këtë ardhje Tetor. Duke pasur parasysh se shikues të shumtë anembanë botës po tregojnë drejt një lloj ndryshimi duke filluar nga muaji i ardhshëm – një parashikim mjaft specifik dhe që ngre vetullat – reagimi ynë duhet të jetë një ekuilibër, kujdes dhe lutje. Në fund të këtij artikulli, do të gjeni një transmetim të ri në internet në të cilin isha i ftuar të diskutoja tetorin e ardhshëm me Fr. Richard Heilman dhe Doug Barry të Forca Grace e SHBA.

 
Nevojitet mbështetja juaj

Ne po jetojmë në kohë gjithnjë e më të vështira ekonomike. Shpresoja t'i kaloja Krishtlindjet pa pasur nevojë të apeloja tek lexuesit tanë për mbështetjen tuaj financiare, por ne kemi parë që donacionet mujore të bien ndjeshëm këtë vit me shumë njerëz që duhet të anulojnë mbështetjen e tyre. Në të njëjtën kohë, inflacioni po na prek të gjithëve. Ne jemi fjalë për fjalë në muajin tonë të fundit të kursimeve para se të më duhet të marr hua për të përballuar jetesën.

Në absolutisht Në asnjë mënyrë a dua që ky apostull të jetë barrë për këdo. Shkrimet, transmetimet në internet/podkastet etj janë pa pagesë dhe do të vazhdojnë të jenë. Siç tha Jezusi, “Pa kosto keni marrë; ju duhet të jepni pa kosto.” [1]Matt 10: 8 "Ne te njejten menyre," shkruan Shën Pali, “Zoti urdhëroi që ata që predikojnë ungjillin të jetojnë sipas ungjillit.” [2]1 9 Korintasve: 14

Pra, apeli im është vetëm për ata që janë në Trupin e Krishtit i aftë për të mbështetur këtë apostull me kohë të plotë. Do të vazhdoj të shkruaj dhe të flas për aq kohë sa më lejon Zoti, dhe për aq kohë sa kam lirinë për ta bërë këtë - një liri që po zhduket me shpejtësi me legjislacionin e ri të censurës dixhitale që po futet në vendet perëndimore. Unë tashmë jam "anuluar" nga YouTube, Linkedin dhe më parë Twitter.

Siç e dini shumë prej jush, ne jemi gjithashtu në një luftë për jetën tonë këtu - fjalë për fjalë - pasi një korporatë energjetike është e vendosur të ngrejë turbina masive me erë në madhësi në det të hapur, pranë sipërfaqeve dhe fermave tona. Jam në kontakt me njerëz anembanë vendit të cilëve u ka ndodhur kjo; ata na thonë se njerëzit po vazhdojnë të dëbohen nga shtëpitë e tyre pasi ata dhe kafshët e tyre po përjetojnë probleme shëndetësore ndërsa vlerat e tyre të pronës bien ndjeshëm. Tani po punoj ditë e natë mes kësaj ministrie dhe një Unë themelova për të luftuar këto burime shkatërruese të energjisë (shih Shqetësimet e erës) dhe ekspozoni të vërtetën pas ideologjisë së pamatur të "ndryshimit të klimës". Tani jam duke punuar me zyrtarë në qeveri dhe shpresoj t'i jap fund këtij makthi.

Eshtë e panevojshme të thuhet se më dhemb truri. Por këto janë ditët e betejës, apo jo? Siç duket dikur Shën Tereza e Kalkutës, “Pusho? Kam gjithë përjetësinë për të pushuar.”

Ata që mund ta mbështesin financiarisht këtë ministri mund të klikojnë në dhuroj butonin më poshtë, i cili do t'ju çojë në një faqe që ofron disa opsione për të zgjedhur. Faleminderit shumë për dashurinë, mbështetjen dhe lutjet tuaja. 

 

shikojnë:

 

Mbështetni shërbimin e plotkohor të Markut:

 

me Nihil Obstat

 

Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

Tani në Telegram. Klikoni:

Ndiqni Mark dhe "shenjat e përditshme" të përditshme në MeWe:


Ndiqni shkrimet e Markut këtu:

Dëgjoni në vijim:


 

 
Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Shënimet
1 Matt 10: 8
2 1 9 Korintasve: 14
Postuar ne BALLINA, LAJME, VIDEO & PODCASTS.