Fr. Profecia e pabesueshme e Dolindos

 

NJË ÇIFT ditë më parë, unë u zhvendosa për të ribotuar Një besim i pathyeshëm në Jezusin. Shtë një reflektim mbi fjalët e bukura për Shërbëtorin e Zotit Fr. Dolindo Ruotolo (1882-1970). Pastaj këtë mëngjes, kolegu im Peter Bannister gjeti këtë profeci të pabesueshme nga Fr. Dolindo dhënë nga Zoja në vitin 1921. Ajo që e bën atë aq të mrekullueshëm është se ajo është një përmbledhje e gjithçkaje që kam shkruar këtu, dhe e kaq shumë zërave profetikë autentikë nga e gjithë bota. Unë mendoj se koha e këtij zbulimi është, në vetvete, a fjalë profetike për të gjithë ne.

Por së pari, këtu është profecia, e ndjekur nga komentet e mia. 

Vetëm Zoti! (Dio solo)

Jam unë, Maria e Papërlyer, Nëna e Mëshirës.

Unë jam ai që duhet t'ju çoj përsëri tek Jezusi, sepse bota është kaq larg prej Tij dhe nuk mund ta gjejë rrugën e kthimit, duke qenë kaq e mbushur me mjerim! Vetëm një mëshirë e madhe mund ta heqë botën nga humnera në të cilën ka rënë. O bijat e mia
[1]Teksti u shkrua në 1921 por u botua vetëm pas vdekjes së tij në libër Cosi ho visto l'Immaculata (Kështu pashë të Papërlyerin). Ky vëllim merr formën e 31 letrave - një për secilën ditë të muajit maj - shkruar për disa nga bijat shpirtërore të mistikut napoletan ndërsa ishte në Romë duke u marrë në pyetje nga Zyra e Shenjtë. Clearshtë e qartë se Don Dolindo e konsideronte shkrimin si të mbinatyrshëm të frymëzuar nga një ndriçim nga Zoja, e cila flet këtu në vetën e parë. ju nuk merrni parasysh në çfarë gjendje është bota dhe çfarë shpirtrash janë bërë! A nuk e shihni që Zoti është harruar, se është i panjohur, që krijesa e idhullon veten?… A nuk e shihni se Kisha po lëngon dhe se të gjitha pasuritë e saj janë varrosur, që priftërinjtë e saj janë joaktivë, shpesh janë të këqij dhe janë duke shpërndarë vreshtin e Zotit?
 
Bota është bërë një fushë e vdekjes, asnjë zë nuk do ta zgjojë nëse një mëshirë e madhe nuk e ngre atë. Ju, pra, bijat e mia, duhet t'i luteni kësaj mëshire, duke iu drejtuar mua mua që jam Nëna e saj: "Përshëndetni Mbretëreshën e Shenjtë, Nënë e mëshirës, ​​jetën tonë, ëmbëlsinë tonë dhe shpresën tonë".
 
Çfarë mendoni se është mëshira? Nuk është thjesht kënaqësi por edhe një ilaç, ilaç, operacion kirurgjik.
 
Forma e parë e mëshirës që i nevojitet kësaj toke të varfër, dhe Kisha para së gjithash, është pastrimi. Mos u frikësoni, mos kini frikë, por është e nevojshme që një uragan i tmerrshëm të kalojë së pari mbi Kishën dhe pastaj botën!
 
Kisha do të duket pothuajse e braktisur dhe kudo që ministrat e saj do ta shkretojnë… edhe kishat do të duhet të mbyllen! Me fuqinë e tij Zoti do të thyejë të gjitha lidhjet që tani e lidhin atë [dmth. Kisha] me tokën dhe e paralizojnë atë!
 
Ata e kanë lënë pas dore lavdinë e Zotit për lavdinë njerëzore, për prestigjin tokësor, për madhështinë e jashtme dhe e gjithë kjo shkëlqim do të përpihet nga një persekutim i tmerrshëm, i ri! Atëherë do të shohim vlerën e prerogativave njerëzore dhe si do të kishte qenë më mirë të mbështetesh vetëm te Jezusi, i cili është jeta e vërtetë e Kishës.
 
Kur të shihni Pastorët të dëbuar nga vendet e tyre dhe të reduktuar në shtëpi të varfra, kur shihni priftërinj të privuar nga të gjitha pasuritë e tyre, kur shihni se madhështia e jashtme është shfuqizuar, thoni se Mbretëria e Zotit është e afërt! E gjithë kjo është mëshirë, jo e sëmurë!
 
Jezusi donte të mbretëronte duke përhapur dashurinë e Tij dhe aq shpesh ata e kanë penguar atë ta bëjë këtë. Prandaj, ai do të shpërndajë gjithçka që nuk është e tij dhe do të godasë ministrat e tij në mënyrë që, të privuar nga çdo mbështetje njerëzore, ata të mund të jetojnë në Të vetëm dhe për Të!
 
Ky është mëshira e vërtetë dhe unë nuk do të parandaloj atë që do të duket se është një përmbysje, por që është një e mirë e madhe, sepse unë jam Nëna e mëshirës!
 
Zoti do të fillojë me shtëpinë e Tij dhe nga atje Ai do të shkojë në botë
 
Paudhësia, pasi ka arritur kulmin e saj, do të shembet dhe do të gllabërojë vetveten ...
 
 
KOHA KOHA
 
Ajo profeci e një pastrimi të ardhshëm u dha në 1921, gati njëqind vjet më parë. Duke pasur parasysh gjithçka që po ndodh në këtë orë, nuk mund të mos kujtohet tregimi anekdotik i vizionit të Papës Leo XIII. Ndërsa shkon historia, pontiff kishte një vizion gjatë meshës që e la tërësisht të habitur. Sipas një dëshmitari okular:

Leo XIII me të vërtetë pa, në një vegim, shpirtra demonikë që po mblidheshin në Qytetin e Përjetshëm (Romë). - Babai Domenico Pechenino, dëshmitar okular; Ephemerides Liturgicae, raportuar në 1995, f. 58-59

Besohet se Papa dëgjoi Satanin që i kërkonte Zotit njëqind vjet për të provuar Kishën (e cila rezultoi në Leo XIII që kompozoi lutjen për Shën Mikael Archangel).

Shikuesi i Medjugorjes, Mirjana, thotë se asaj iu dha një vizion i ngjashëm, të cilin ajo i tregon autorit dhe avokatit Jan Connell:

J (Jan): Lidhur me këtë shekull, a është e vërtetë që Nëna e Bekuar ju tregoi një dialog midis Zotit dhe djallit? Në të… Zoti i lejoi djallit një shekull në të cilin të ushtronte fuqi të zgjeruar dhe djalli zgjodhi pikërisht këto kohë. 

Vizionari u përgjigj "Po", duke përmendur si provë ndarjet e mëdha që shohim veçanërisht midis familjeve sot. Connell pyet:

J: A do ta thyejë fuqinë e Satanit përmbushja e sekreteve të Medjugorje?

M (Mirjana): Po.

J: Si?

M: Kjo është pjesë e sekreteve.

J: A mund të na thoni ndonjë gjë [në lidhje me sekretet]?

M: Do të ketë ngjarje në tokë si paralajmërim për botën përpara se shenja e dukshme t'i jepet njerëzimit. - f. 23, 21; Mbretëresha e Kozmosit (Paraclete Press, 2005, Botim i Rishikuar)

Si fusnotë… në tonën webcast disa muaj më parë,[2]shikojnë: Dënimet Hyjnore dhe Tri Ditët e Errësirës Prof. Daniel O'Connor vuri në dukje se, në vitin 1920, Rusia u bë vendi i parë që legalizoi abortin. Pa diskutim, kjo derë satanike që u hap ka vetëm e solli njerëzimin në pikën e këtij pastrimi rreth njëqind vjet më vonë, gjë që më sjell në pikën tjetër

 

KONFIRMIMI I KONSENSIT PROFETIK

I. Bota është bërë një fushë e vdekjes

E folur tre vjet pas Luftës së Parë Botërore - por para holokaustit të Komunizmit, Botës së Dytë, Nazizmit, gjenocideve etnike, abortit, urisë, krijuan viruse laboratorike dhe legalizuan vetëvrasjen e asistuar - Zoja parashikoi me të vërtetë gjendjen e ardhshme të botës në vitin 2020. papët më vonë do ta quanin këtë fusha e vdekjes "kultura e vdekjes" Prandaj, Zoja tregon se kjo botë e larë në gjak do të arrijë përfundimisht Pika pa kthim:

… Asnjë zë nuk do ta zgjojë nëse një mëshirë e madhe nuk e ngre atë. Ju, pra, bijat e mia, duhet t'i luteni kësaj mëshire 

Kjo është ajo që Jezusi i tha Shën Faustinës ndërsa Ai na dha mjetet për t'iu lutur kësaj mëshire dhe Shpresa e fundit e shpëtimit:

Njerëzimi nuk do të ketë paqe derisa të kthehet me besim te mëshira ime. -Mëshira Hyjnore në Shpirtin Tim, Ditari, n. 300

 

II. … Është e nevojshme që një uragan i tmerrshëm të kalojë së pari mbi Kishën dhe pastaj botën!

Ata që i dinë shkrimet e mia do të kuptojnë pse nofulla ime u hap kur e lexova atë. Siç tregova në Dita e Madhe e Dritës, në vitin 2006, unë shkova në një fushë për të lutuni dhe shikoni një stuhi që afrohet. Ndërsa retë e errëta rrotulloheshin, i dëgjova qartë në zemrën time këto fjalë:

Një Stuhi e Madhe, si një uragan, po vjen mbi tokë. 

Ajo Stuhi, Zoti do të shpjegonte së shpejti, do të ishte Shtatë vulat e revolucionit (shiko Shpjegimi i Stuhisë së Madhe) Por më vonë do të mësoja se këto fjalë nuk ishin dhënë vetëm për mua. Disa shikues kanë folur gjithashtu për këtë Stuhi të Madhe, të tilla si Pedro Regis, Agustín del Divino Corazón, Fr. Stefano Gobbi, Marie-Julie Jahenny (1850-1941), dhe Elizabeth Kindelmann:

… Të zgjedhurit do të duhet të luftojnë kundër Princit të Errësirës. Do të jetë një stuhi e tmerrshme. Përkundrazi, do të jetë një uragan që do të dëshirojë të shkatërrojë besimin dhe besimin edhe të të zgjedhurve. Në këtë trazirë të tmerrshme që aktualisht po shpërthen, ju do të shihni shkëlqimin e Flakës sime të Dashurisë që ndriçon Qiellin dhe tokën nga rrjedhja e efektit të saj të hirit që po u kaloj shpirtrave në këtë natë të errët. - Zoja jonë për Elizabeth Kindelmann, Flaka e dashurisë së zemrës së papërlyer të Marisë: Ditari shpirtëror, Edicioni Kindle, Lokacionet 2998-3000 me sanksionim

Kjo fjalë le të Timeline ju tani shihni më Kundërvënia për Mbretërinë. Merrni parasysh atë që ka ndodhur vetëm këtë javë me Papën fjalë alarmuese mbi "sindikatat civile" dhe si kjo e ka tronditur "Besimi edhe i të zgjedhurve".

 

III. Zoti do të fillojë me shtëpinë e Tij dhe nga atje Ai do të shkojë në botë

Kam gulçuar kur e lexova këtë (pasi nuk mësohem kurrë me këtë apostolitë). Që nga adresimi i vërejtjeve të papës në Trupi, Thyerja, këto fjalë nga Shkrimet janë ngulitur në zemrën time:

Sepse është koha që gjykimi të fillojë me shtëpinë e Perëndisë; nëse fillon me ne, si do të përfundojë për ata që nuk i binden ungjillit të Zotit? (1 Pjetrit 4:17)

Siç kam vërejtur në Një mbytje e madhe e anijes, një tjetër shikues i Countdown to the Kingdom të cilin ne vazhdojmë ta dallojmë është prifti Kanadez, Fr. Michel Rodrigue. Në një letër drejtuar mbështetësve në 26 Mars, 2020 ai shkroi:

Njerëzit e mi të dashur të Perëndisë, ne tani po kalojmë një provë. Ngjarjet e mëdha të pastrimit do të fillojnë këtë vjeshtë. Bëhuni gati me Rruzaren për të çarmatosur Satanin dhe për të mbrojtur njerëzit tanë. Sigurohuni që jeni në gjendjen e hirit duke i bërë rrëfimin tuaj të përgjithshëm një prifti katolik. Beteja shpirtërore do të fillojë. Mbani mend këto fjalë: Muaji i Rruzares [Tetori] do të shohë gjëra të mëdha. - Dom Michel Rodrigue, countdowntothekingdom.com

Ndërsa shumë njerëz po kërkojnë fatkeqësi ose luftëra të mëdha për të shpërthyer, për mua, deklarata e Papës mbi "bashkimet civile", të cilën as ai dhe as Vatikani nuk e kanë tërhequr ose korrigjuar, është një nga ngjarjet më serioze në jetën time në lidhje me çdo lloj krize në papat. Merrni parasysh atë që Fr. Mishel tha: «Ngjarjet e mëdha të pastrim do të fillojë këtë vjeshtë. " Ndërsa peshkopët e gabuar dhe shtetarët katolikë nxitojnë tani të mbështesin papritur sindikatat civile, ne po shohim në kohë reale shoshitjen e barërat e këqija nga gruri. Unë jam i bindur që deklarata e Francis, nëse nuk korrigjohet, do të bëhet një faktor kryesor në një persekutim të besimtarëve, të tillë si ne nuk i kemi parë në Perëndim që nga Revolucioni Francez. Ky ishte, në fakt, një nga paralajmërimet kryesore që unë u frymëzova të shkruaj në 2005 menjëherë pas cunamit aziatik (shih: Përndjekja… dhe Tusnami Moral). 

persekutim is pastrimi. Siç i tha Zoja Fr. Dolindo:

Forma e parë e mëshirës që i nevojitet kësaj toke të varfër, dhe Kisha para së gjithash, është pastrimi.

 

IV. Kisha do të duket pothuajse e braktisur dhe kudo që ministrat e saj do ta shkretojnë… edhe kishat do të duhet të mbyllen! Me fuqinë e tij Zoti do të thyejë të gjitha lidhjet që tani e lidhin atë [dmth. Kisha] me tokën dhe e paralizojnë atë!

Vështirë se nevojitet ndonjë koment në këtë pikë, veçanërisht pasi kishat fillojnë të mbyllen përsëri në Francë, Itali, UK Irlandë (aty ku po ndodhen priftërinjtë) kërcënuar me burgim a duhet të thonë meshë në publik). Kisha është peshuar dhe është kërkuar. Sepse jo vetëm që shumë peshkopë mbyllën famullitë e tyre me një mbyllje të shpejtë, por ata vendosën standarde më të rrepta se pothuajse çdo institucion tjetër (përfshirë marrëveshjen për të hequr emrat e të gjithë pjesëmarrësve në meshë për t'u paraqitur autoriteteve). Ky "lidhje" që tani po bëhet e dukshme midis hierarkisë dhe Shtetit do të prishet. Si

… Nëse do të ketë një persekutim, mbase do të ndodhë atëherë; atëherë, mbase, kur të gjithë jemi në të gjitha pjesët e të ashtuquajturit krishterim kaq të përçarë, dhe kaq të reduktuar, kaq plot përçarje, aq afër herezisë. Kur ta hedhim veten mbi botën dhe të mbështetemi tek ajo dhe të heqim dorë nga pavarësia dhe forca jonë, atëherë [Antikrishti] do të shpërthejë mbi ne me tërbim për aq sa Zoti e lejon atë. - Shën. John Henry Newman, Predikimi IV: Përndjekja e Antikrishtit

 

V. … E gjithë kjo shkëlqim do të përpihet nga një përndjekje e tmerrshme, e re!

Si rezultat i frymës së kompromisit që do të ketë hyrë në Kishë, Zoja paralajmëron për një përndjekje që do të përpijë lavdinë e përkohshme të Kishës. Disa vjet më parë, ndërsa shkoja drejt rrëfimit, papritmas u mbyta nga një trishtim i pabesueshëm; që e gjithë bukuria e Kishës - arti i saj, këngët e saj, zbukurimi i saj, temjani, qirinjtë e saj, etj. - të gjitha duhet të zbresin në varr; se po vjen një përndjekje që do t'i heqë të gjitha këto që të mos na mbetet gjë tjetër veç Jezusit. Erdha në shtëpi dhe shkrova këtë poezi të shkurtër, e cila vazhdimisht është në zemrën time këto ditë: Qani, o bij të njerëzve

QajO bij burrash! Qani për gjithçka që është e mirë, e vërtetë dhe e bukur. Qani për të gjitha ato që duhet të zbresin në varr, ikonat dhe brohoritjet tuaja, muret dhe rrotullat tuaja.

Qani, o bij të njerëzve! Për gjithçka që është e mirë, e vërtetë dhe e bukur. Qani për gjithçka që duhet të zbresë te Varri, mësimet dhe të vërtetat tuaja, kripa juaj dhe drita juaj.

Qani, o bij të njerëzve! Për gjithçka që është e mirë, e vërtetë, dhe e bukur. Qani për të gjithë ata që duhet të hyjnë natën, priftërinjtë dhe peshkopët tuaj, papët dhe princat tuaj.

Qani, o bij të njerëzve! Për gjithçka që është e mirë, e vërtetë dhe e bukur. Qani për të gjithë ata që duhet të hyjnë në provë, provën e besimit, zjarrin e përpunuesit.

… Por mos qaj përgjithmonë!

Sepse agimi do të vijë, drita do të pushtojë, një Diell i ri do të lindë. Dhe gjithçka që ishte e mirë, e vërtetë dhe e bukur do të marrë frymë të re dhe do t'u jepet bijve përsëri.

 

VI. Kur shihni Pastorët të dëbuar nga vendet e tyre dhe të reduktuar në shtëpi të varfra, kur shihni priftërinj të privuar nga të gjitha pasuritë e tyre, kur shihni madhështinë e jashtme të shfuqizuar… kështu që, të privuar nga çdo mbështetje njerëzore, ata mund të jetojnë në Të vetëm dhe për Të !

Kjo kujton profecinë e famshme të dhënë në praninë e Papa Shën Palit VI në 1975 gjatë një mbledhjeje, e njohur gjerësisht tani si Profecia në RomëUne bera nje i tërë video seri bazuar në këtë:

Për shkak se ju dua, dua t'ju tregoj se çfarë jam duke bërë në botë sot. Unë dua t'ju përgatis për atë që do të vijë. Ditët e errësirës po vijnë në botë, ditët e mundimit ... Ndërtesat që janë tani në këmbë nuk do të qëndrojnë. Mbështetjet që janë atje për njerëzit e mi tani nuk do të jenë aty. Unë dua që ju të jeni të përgatitur, njerëzit e mi, të më njihni vetëm mua dhe të më pastroni dhe të më keni në një mënyrë më të thellë se kurrë më parë. Unë do t'ju çoj në shkretëtirë ... Unë do t'ju heq gjithçka që varet tani, kështu që ju varen vetëm nga unë. Një kohë errësire po vjen në botë, por po vjen koha e lavdisë për Kishën time, po vjen një kohë lavdie për popullin tim. Unë do të derdh mbi ju të gjitha dhuratat e Shpirtit tim. Unë do t'ju përgatis për luftime shpirtërore; Unë do t'ju përgatis për një kohë ungjillizmi që bota nuk e ka parë kurrë…. Dhe kur nuk keni asgjë tjetër përveç meje, do të keni gjithçka: tokë, fusha, shtëpi, dhe vëllezër dhe motra dhe dashuri, gëzim dhe paqe më shumë se kurrë më parë. Bëhuni gati, njerëzit e mi, unë dua t'ju përgatis… -dhënë Ralph Martin në Sheshin e Shën Pjetrit, Romë, të hënën e Rrëshajëve, 1975

Një vit më vonë, Fr. Michael Scanlan (1931-2017) dha një profeci pothuajse identike që Dr. Ralph Martin e gjeti kohët e fundit. Shiko këtu

 

VII. E gjithë kjo është mëshirë, jo e sëmurë! Jezusi donte të mbretëronte duke përhapur dashurinë e Tij dhe aq shpesh ata e kanë penguar atë që ta bëjë këtë

Sa shpesh e kam thënë këtë! Nuk janë "ndëshkimet" që po vijnë që më trembin. Theshtë mendimi se rinia e këtij brezi, e lënë praktikisht pa bari, do të përfshihet dhe mashtrohet nga ky revolucion marksist; që gjaku i të palindurit do të vazhdojë të derdhet përmes abortit; që të moshuarit do të vazhdonin të braktiseshin dhe të izoloheshin dhe eutanizoheshin; se pornografia do të vazhdonte të shkatërronte mendjet pjellore të burrave dhe grave; që mesazhi për të ndjekur kënaqësinë vetëm do të vazhdonte të korruptonte këtë brez; dhe se të rinjve tanë do t'u vidhet pafajësia nga një axhendë hedoniste që ne e quajmë "edukim seksual". Nuk është se Zoti do të ndërhynte me Drejtësinë Hyjnore, unë e konsideroj të frikshme, por që Ai do të na linte në duart tona! Prandaj, pastrimi i tanishëm dhe i ardhshëm është mëshirë, jo i sëmurë

Siç tha Zoja, Jezusi donte të mbretëronte me dashuri, por ne e kemi parandaluar Atë. Pesë vjet më vonë, Ai i tha praktikisht të njëjtën gjë Shërbëtorit të Zotit Luisa Piccarreta:

Vullneti im dëshiron të triumfojë dhe do të dëshirojë të triumfojë me anë të dashurisë në mënyrë që të themelojë mbretërinë e saj. Por njeriu nuk dëshiron të vijë ta takojë këtë dashuri, prandaj është e nevojshme të përdoret Drejtësia. - Jezusi te Shërbëtori i Zotit, Luisa Piccarreta; 16 nëntor 1926

Kështu, vështirësitë që duhet të kalojmë janë të nevojshme për t'u përgatitur për mbretërimin e Jezusit në Kishën e Tij kur është e Tij "Do të bëhet në tokë siç është në qiell".

Ka më shumë vuajtje dhe më shumë punë për të bërë nëse dikush duhet të shkatërrojë për të rindërtuar, sesa sikur të duhej vetëm të ndërtonte. E njëjta gjë do të ndodhë për të rindërtuar Mbretërinë e Vullnetit Tim. Sa inovacione duhet të bëhen. Necessaryshtë e nevojshme të kthesh gjithçka përmbys, të rrëzosh dhe shkatërrosh qeniet njerëzore, të shqetësosh tokën, detin, ajrin, erën, ujin, zjarrin, në mënyrë që të gjithë të venë në punë për të rinovuar faqja e dheut, në mënyrë që të sjellë rendin e Mbretërisë së re të Vullnetit tim Hyjnor në mes të krijesave. Prandaj, shumë gjëra të rënda do të ndodhin, dhe duke parë këtë, nëse shikoj kaosin, ndihem i pikëlluar; por nëse shikoj përtej, duke parë rendin dhe Mbretërinë Time të re të rindërtuar, unë shkoj nga një trishtim i thellë në një gëzim aq të madh sa nuk mund ta kuptoni daughter Vajza ime, le të shohim përtej, që të mund të gëzohemi. Unë dua t'i bëj gjërat të kthehen si në fillim të Krijimit ... —Jezusi për Shërbëtorin e Zotit Luisa Piccarreta, 24 Prill 1927

Dhe e gjithë kjo do të realizohet me dhe përmes Zojës sonë, siç i tha ajo Fr. Dolindo:

Unë jam ai që duhet t'ju çoj përsëri tek Jezusi sepse bota është kaq larg tij dhe nuk mund ta gjejë rrugën e kthimit, duke qenë kaq e mbushur me mjerim! që është një e mirë e madhe, sepse unë jam Nëna e mëshirës!

Në këtë nivel universal, nëse fitorja vjen ajo do të sillet nga Maria. Krishti do të pushtojë përmes saj sepse Ai dëshiron që fitoret e Kishës tani dhe në të ardhmen të lidhen me të OPPOPE JOHN PAUL II, Kalimi i Pragut të Shpresës, P. 221

Pastaj, siç thotë Zoja, 

Paudhësia, pasi ka arritur kulmin e saj, do të shembet dhe do të gllabërojë vetveten ...

Christ dhe Krishti do të vendosë Mbretërinë e Tij mbi rrënojat e Babilonisë. 

Na jepet arsye për të besuar se, drejt fundit të kohës dhe ndoshta më shpejt nga sa presim, Perëndia do të ngrejë njerëz të mëdhenj të mbushur me Frymën e Shenjtë dhe të mbushur me shpirtin e Marisë. Nëpërmjet tyre Maria, mbretëresha më e fuqishme, do të bëjë mrekulli të mëdha në botë, duke shkatërruar mëkatin dhe duke vendosur mbretërinë e Birit të saj Jezus mbi rrënojat e mbretërisë së korruptuar të botës. -St. Louis de Montfort, Sekreti i Marisën 59

Ah, bija ime, krijesa gjithmonë garon më shumë në të keqe. Sa makinacione shkatërrimi që po përgatisin! Ata do të shkojnë aq larg sa ta lodhin veten në të keqen. Por ndërsa ata zënë veten duke shkuar në rrugën e tyre, unë do të pushtoj veten time me plotësimin dhe përmbushjen e Timos Fiat Voluntas Tua  ("Do të bëhet ti") në mënyrë që Vullneti im të mbretërojë në tokë - por në një mënyrë krejt të re. Ah po, dua ta ngatërroj njeriun në Dashuri! Prandaj, jini të vëmendshëm. Unë dua që ju me Mua të përgatitni këtë epokë të dashurisë çelestiale dhe hyjnore… —Jezusi për Shërbëtorin e Zotit, Luisa Piccarreta, Dorëshkrime, 8 shkurt 1921 

 

Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

 
Shkrimet e mia po përkthehen francez! (Merci Philippe B.!)
Hidh lire mes écrits en français, kliko sur le drapeau:

 
 
Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Shënimet
1 Teksti u shkrua në 1921 por u botua vetëm pas vdekjes së tij në libër Cosi ho visto l'Immaculata (Kështu pashë të Papërlyerin). Ky vëllim merr formën e 31 letrave - një për secilën ditë të muajit maj - shkruar për disa nga bijat shpirtërore të mistikut napoletan ndërsa ishte në Romë duke u marrë në pyetje nga Zyra e Shenjtë. Clearshtë e qartë se Don Dolindo e konsideronte shkrimin si të mbinatyrshëm të frymëzuar nga një ndriçim nga Zoja, e cila flet këtu në vetën e parë.
2 shikojnë: Dënimet Hyjnore dhe Tri Ditët e Errësirës
Postuar ne BALLINA, GJYKIMET E MADHE dhe tagged , , , , .