Fllad i freskët

 

 

KETU është një erë e re që fryn nëpër shpirtin tim. Në netët më të errëta këto muajt e fundit, mezi ka qenë një pëshpëritje. Por tani ka filluar të lundrojë nëpër shpirtin tim, duke e ngritur zemrën time drejt Qiellit në një mënyrë të re. Unë ndiej dashurinë e Jezusit për këtë tufë të vogël të mbledhur këtu çdo ditë për Ushqimin Shpirtëror. Shtë një dashuri që pushton. Një dashuri që ka mposhtur botën. Një dashuri që do të kapërcejë gjithçka që po vjen kundër nesh në kohën përpara. Ju që po vini këtu, ji kurajo! Jezusi do të na ushqejë dhe forcojë! Ai do të na pajisë për Sprovat e Mëdha që tani shfaqen në të gjithë botën si një grua që do të hyjë në punë të vështirë.

Unë nuk kam ndaluar së shikuari në këto muaj të verës. Por si Maria, unë kam qenë në gjendje të "peshoj këto gjëra" në zemrën time pa hirin për të shkruar shumë. Por tani era po më mbush përsëri velat, dhe unë jam i etur të kthehem te stilolapsi dhe te kamera, ndërsa Zoti më udhëzon.

Çfarë mund t'ju them juve - kaq shumë prej jush që keni shkruar me fjalë inkurajimi, mençurie dhe ngushëllimi? Kam lexuar çdo letër që më është dërguar (edhe pse ka qenë e pamundur t'i përgjigjesh secilit), dhe të gjitha më kanë ushqyer shpirtin, më kanë dhënë forcë për të vazhduar dhe një ndjenjë të përtërirë të qëllimit. Faleminderit ... faleminderit për dashurinë dhe lutjet tuaja birnore, jo vetëm për mua, por edhe për gruan dhe fëmijët e mi.

 

N THE BRENK

Siç kam shkruar dhe paralajmëruar këtu për disa vite tani, ne jemi pranë ngjarjeve të mëdha në botë që përfundimisht do të pastrojnë atë dhe Kishën. Nga ekonomia, te Fukishima, te zhvendosjet kryesore të klimës, te trazirat shoqërore, në Revolucion, ekziston një stuhi e përsosur. Po, edhe këtë e dëgjoj në fllad që, megjithëse i butë dhe i ngrohtë tani, mbart në vetvete stuhinë e drejtësisë. Përsëri dhe përsëri është e qartë për mua se ajo që përballet bota nuk është zemërimi i Zotit, por korrja e zgjedhjeve të njeriut, korrja e gati njëqind viteve të rebelimit dhe korrupsionit. Sa herë Zoti na ka thirrur përsëri tek vetja përmes Nënës së Tij! Sa dhurata na janë dërguar përmes produkteve të ngjashme Shën Faustina, derdhje e Shpirtit të Shenjtëdhe pontifikë të guximshëm kush e ka drejtuar Tarkën e Pjetrit nëpër kohërat më të trazuara? Mëshira nuk mbaron kurrë. Por koha po. Dhe koha gati është zhdukur për këtë brez.

 

KETE VJESHTE

Kështu që këtë shtator, unë do të filloj të rivendos atë që Fryma e Shenjtë ka mbjellë në zemrën time këto muajt e fundit. Dhe po, kjo është më e mundur tani për shkak të mbështetjes suaj financiare. Ne kemi një qëllim që 1000 lexues të dhurojnë 10 $ në muaj për këtë ministri për të përmbushur të gjitha nevojat tona të zyrës, stafit, teknologjik etj. Tani jemi 53 për qind e rrugës deri atje. Lajmi i mirë është se ne po shkojmë drejt qëllimit tonë. Lajmi i keq është se ne jemi ende duke pasur një deficit derisa të arrijmë të paktën 75-80%. Na duhen pak më shumë se 500 persona të tjerë që të angazhohen vetëm për 10 dollarë në muaj, ose 100 njerëz të marrin 50 dollarë në muaj, etj. Etj. Ju lutemi lutuni që të më ndihmoni të arrij tek të tjerët përmes kësaj ministrie që ka qenë një "litar shpëtimi" për kaq shumë, sipas te letrat që marrim. Thjesht klikoni në butonin e dhurimit më poshtë.

E fundit nga të gjitha, për të gjithë priftërinjtë që lexojnë këtë blog, dijeni se unë ju mbaj veçanërisht në zemrën time. Ju jeni bij të zgjedhur të Zotit për të na sjellë Jezusin dhe mëshirën e Tij. Përmes "po" tuaj, tuajave fiat, bota po mbështetet në mënyra që mezi i kuptojmë. Mesha është lutja më e fuqishme në tokë, sepse është Vetë Jezusi përmes jush që shlyerja bëhet për botën pa pushim përmes veprimit të vetëm të Kalvarit. A do ta konsideronit ju, vëllezërit dhe baballarët e mi të dashur në Krishtin, të thoni një meshë për ri-nisjen e kësaj shërbese këtë shtator? Dije se unë të mbaj në lutjet e mia të përditshme.

Dhe për të gjithë lexuesit e mi të tjerë, fetarë dhe laikë, ju lutemi ngrini një lutje në Qiell që përmes transmetimeve dhe blogjeve të mia të vijnë, që fuqia e Satanit të prishet në shumë jetë dhe që Jezusi të fillojë të mbretërojë përsëri atje ku ishte dikur errësirë.

Për Krishtin Jezus qoftë fitorja, tani dhe përgjithmonë!

 


 

Ne vazhdojmë të ngjitemi drejt qëllimit të 1000 personave që dhurojnë $ 10 në muaj dhe jemi pak më shumë se gjysma e rrugës atje.
Faleminderit për mbështetjen tuaj për këtë shërbesë me kohë të plotë.

  

Bashkohu me Mark në Facebook dhe Twitter!

Na pëlqe neve në facebook

Cicëroj

Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, KOHA E HIRES dhe tagged , , , , , , , , , , , , , , , , .

Komentet janë të mbyllura.