Garabandal Tani!

ÇFARË fëmijët e vegjël që pretendonin se kishin dëgjuar nga Virgjëresha e Bekuar, në vitet 1960 në Garabandal të Spanjës, po bëhet realitet para syve tanë!

 

Shikojnë

Dëgjoj

 

Mbështetni shërbimin e plotkohor të Markut:

 

me Nihil Obstat

 

Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

Tani në Telegram. Klikoni:

Ndiqni Mark dhe "shenjat e përditshme" të përditshme në MeWe:


Ndiqni shkrimet e Markut këtu:

Dëgjoni në vijim:


 

 
Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, VIDEO & PODCASTS dhe tagged , , , , .