Paralajmërime Varri - Pjesa II

 

Në artikull Paralajmërime Varri që i bën jehonë mesazheve të Qiellit për këtë Kundërvënia për Mbretërinë, Unë përmenda dy nga shumë ekspertë anembanë globit të cilët kanë lëshuar paralajmërime serioze në lidhje me vaksinat eksperimentale që nxitohen dhe administrohen në publik në këtë orë. Sidoqoftë, disa lexues duket se e kanë kapërcyer këtë paragraf, i cili ishte në zemër të artikullit. Ju lutemi vini re fjalët e nënvizuara:

Nëse shkenca e Dr. Vanden Bossche është e saktë apo jo nuk është për mua ta them. Duhet gjithashtu të theksohet se ai përfundon duke thënë se po promovon ndjekjen e një vaksine tjetër që mund, në fakt, t'i vë paralajmërimet e tij në një konflikt interesi (shih këtë përgënjeshtrim Dr. Vanden Bossche që është, të paktën, fillimi i debatit). Por çfarë do të thotë "të ndjekësh shkencën" përveç të dëgjosh ata që janë ekspertë në këto fusha? Pse nuk lejohet as debati? Pse janë kaq shumë intelekte në rregull me këtë?, duke përfshirë disa në hierarkinë e Kishës? Ekziston jo vetëm një frikë nga ky virus, por me sa duket një frikë për të vënë në dyshim status quo-në; një frikë për t'u quajtur "teoricien i konspiracionit"; një frikë për të thirrur anti-shkencë, anti-liri të fjalës dhe klimë shumë politike që është më e mbyllur se kishat. Dhe kostoja e kësaj mund të jetë absolutisht katastrofike, jo vetëm sipas Dr. Vanden Bossche, por sipas shkencëtarëve të tjerë të njohur botërisht.

Përsëri, unë nuk jam i kualifikuar për të gjykuar shkencën. Çfarë ne duhet rezistoni është ideologjia e rrezikshme që mund të ketë jo debat, se ne jemi duke iu bindur fjalës së korporatave farmaceutike dhe duhet të nxitojmë verbërisht përpara me një teknologji vaksine që ka qenë jashtëzakonisht vdekjeprurëse në testimin e mëparshëm, që kishte hequr dorë nga provat afatgjata dhe tani po shtyhet si "e moralshme e detyrueshme" nga madje disa në hierarki (në kundërshtim me Udhëzimet e CDF-së).

Really?

Përsëri, ndërsa çdo vdekje është tragjike dhe unë e di se disa njerëz vuajnë tmerrësisht nga COVID-19 (dhe unë në asnjë mënyrë nuk dua të minimizoj ose të nënvlerësoj vuajtjet e tyre), e vërteta është se ky virus për shumicën e njerëzve është në rastin më të keq një grip i keq - ose nuk kanë fare simptoma. Ky është thjesht një fakt: shkalla e shërimit e cituar nga Qendrat për Kontrollin e Sëmundjeve është rreth 99.5% për ata të moshës 69 vjeç ose nën.[1]shih cdc.gov Me fjalë të tjera, ideja që çdo kujdes duhet të hidhet në erë në rrezikun që "Shërimi" mund të jetë katastrofikisht më i keq se sëmundja, është krejt i pamatur. Megjithatë, një lexues iu përgjigj artikullit duke thënë:

Unë jam shumë i shqetësuar për keqinformimin në lidhje me vaksinimin që po përhapni. Artikulli juaj i fundit duke cituar Geert Vanden Bossche përmban informacion që nuk kalon ndonjë provim themelor për të vërtetën. (Shiko: https://zdoggmd.com/vanden-bossche/ or https://www.deplatformdisease.com/blog/addressing-geert-vanden-bossches-claims) Përhapja e këtij dezinformacioni të përcaktuar në domosdoshmërinë fetare, sigurisht që ju bën bashkëpunëtor në vdekjet e kujtdo që ju beson dhe zgjedh të mos vaksinohet, dhe pastaj përfundon duke vdekur nga Covid. Atshtë të paktën e papërgjegjshme, por ka shumë të ngjarë të jetë një çështje e një shqetësimi të rëndë moral.

Mjerisht, këto komente janë tipike të kulturës së drejtuar nga propaganda e frikës, e cila nuk është më e aftë madje as dëgjim një pamje alternative ndaj status quo. Kjo, dhe pohimet e tij janë të egër dhe duhet të dënohen.

Ideja se dikush po vret njerëzit thjesht duke zhvilluar një diskutim është e pakuptimtë kur burrat dhe gratë me kredenciale të tilla kërkojnë vetëm një debat urgjent - pikërisht në mënyrë që askush të mos gjymtohet pa nevojë. Së dyti, nocioni se dikush duke ndalur për të reflektuar dhe peshuar mendimet e ndryshme të ekspertëve do të shkaktojë kështu vdekje masive, është lartësia e paranojës. Unë vetëm mund të supozoj se ky lexues beson se distancimi social, bllokimet dhe mandatet e detyrueshme të maskave po funksionojnë. Atëherë, pse është në panik? A nuk i beson ai papritmas shkencës? Dhe që kur një hipotezë e përcjellë nga një shkencëtar për diskutim publik konsiderohet "keqinformim"? Kjo është praktikë e përditshme në komunitetin shkencor dhe Dr. Vanden Bossche shprehimisht mirëpriti debatin rigoroz mbi shqetësimet e tij (Shënim: që kur u botua ky artikull, një shkencëtar tjetër, Dr. Micheal Yeadon, ka dhënë paralajmërime jo më pak të rënda, por ai kundërshton Dr. Pretendimet shkencore të Vanden Bossche. Shih E keqja do të ketë ditën e vet). 

Më në fund, ai ofron lidhje që argumentojnë kundër pretendimeve të Dr. Vanden Bossche, ashtu si edhe unë. Madhështor! Lëreni debatin! Por për ironi të fatit, vetëm këtij lexuesi lejohet të ketë një "shqetësim të rëndë moral"; çështja e etikës, shkencës së bazuar në prova dhe maturisë nuk lejohet të merren më parasysh - vetëm ato që na thotë qeveria ose një grusht i vogël shkencëtarësh. 

Sidoqoftë, papët kanë qortuar një "polici të tillë mendimi", duke këmbëngulur që diskutimi moral dhe etik duhet të jetë i domosdoshëm gjithmonë shoqërojnë, drejtojnë dhe ndriçojnë progresin:

Progresi më i jashtëzakonshëm shkencor, bëmat më mahnitëse teknike dhe rritja më e mahnitshme ekonomike, nëse nuk shoqërohet me përparim të mirëfilltë moral dhe shoqëror, në afat të gjatë do të shkojë kundër njeriut. —POPI PAUL VI, Fjala për FAO në 25 vjetorin e institucionit të saj, nëntor, 16, 1970, n. 4

Ideja që "shkenca është zgjidhur" është vetë anti-shkencë. Po të mos ishte për kërkime, zbulime dhe diskutime të vazhdueshme për shumë "përparime të vendosura", njerëzimi do të ishte akoma në procesin e helmimit nga konsumatorët dhe produktet mjekësore që tani janë të ndaluara.[2]shih Helmimi i Madh

Prandaj them, le të vazhdojë shkëmbimi i pikëpamjeve. Sepse nuk është vetëm Dr. Vanden Bossche që i bie borisë ... 

 

PARALAJMRIMET vazhdojnë

Dr. Igor Shepherd është një ekspert mbi bio-armët, kundër-terrorizmin, eksplozivët kimikë, biologjikë, radiologjikë, bërthamorë dhe prodhim të lartë (CBRNE) dhe gatishmërinë e Pandemisë. Ai punoi në Bashkimin Sovjetik Komunist para se të emigronte për të punuar për qeverinë e Shteteve të Bashkuara. Në një fjalim emocional, Dr. Shepherd paralajmëron se, me ato që ka parë për vaksinat e reja bazuar në përvojën e tij, ato janë potencialisht një kërcënim afatgjatë për njerëzimin:

Unë dua të shikoj 2 - 6 vjet nga tani [për reagime anësore]… Unë i quaj të gjitha këto vaksina kundër COVID-19: armë biologjike të shkatërrimit në masë… gjenocid global gjenetik. Dhe kjo po vjen jo vetëm në Shtetet e Bashkuara, por në të gjithë botën… Me këto lloj vaksinash, të paprovuara siç duhet, me teknologji revolucionare dhe efekte anësore që as nuk i dimë, mund të presim që miliona njerëz do të jenë zhdukur.  -vaksinaimpakt.com, 30 nëntor 2020; 47:28 marka e videos

Shqetësimet e thella për përgjigjet vdekjeprurëse auto-imune të shkaktuara nga vaksinat e ARN-së, një teknologji që i kthen qelizat tuaja në "fabrika vaksinash" virtuale që nuk mund të mbyllen, është dëgjuar pa pushim nga shumë shkencëtarë - por është shtypur nga rryma kryesore dhe media sociale . Edhe një herë, Dr. Sucharit Bhakdi, MD është një mikrobiolog i njohur gjerman i cili ka botuar mbi treqind artikuj në fushat e imunologjisë, bakteriologjisë, virologjisë dhe parazitologjisë dhe ka marrë çmime të shumta dhe Urdhrin e Meritës së Rheinland-Pfalzit. Ai është gjithashtu ish-Shefi Emeritus i Institutit për Mikrobiologji Mjekësore dhe Higjienë në Johannes-Gutenberg-Universität në Mainz, Gjermani. Shqetësimet e tij kryesore janë në efektet afatgjata të paparashikuara të këtyre vaksinave të reja mARN, pasi që provat afatgjata u hoqën dorë dhe vaksinat eksperimentale nxituan për publikun. 

Do të ketë një sulm automatik ... Ju do të mbillni farën e reaksioneve auto-imune. Dhe unë ju them për Krishtlindje, mos e bëni këtë. Zoti i dashur nuk dëshironte që njerëzit, madje as [Dr.] Fauci, të shkonin rreth injektimit të gjeneve të huaja në trup ... është e tmerrshme, është e tmerrshme. -Highwire, 17 Dhjetor 2020

Në një intervistë televizive, Dr. Bhakdi ishte edhe më i zymtë në lidhje me efektet e mundshme anësore që mund të ndodhin muaj apo edhe vite nga tani:

Laura Ingraham: Pra, ju mendoni se vaksina COVID-19 është e panevojshme?

Bhakdi: Unë mendoj se është plotësisht e rrezikshme. Dhe unë ju paralajmëroj, nëse ecni sipas këtyre linjave, do të shkoni në dënimin tuaj. - 3 Dhjetor, 2020; americanthinker.com

Dr. Bhakdi lëshoi ​​një paralajmërim të ri të shkurtër për video në Mars 2021 këtu (ose shiko në fund të këtij artikulli - derisa YouTube ta heq atë).

Dr. Sherri Tenpenny është themeluesi i Qendrës Mjekësore Integruese Tenpenny dhe Kurse4Mastieri, i cili siguron edukim dhe trajnim në internet në lidhje me të gjitha aspektet e vaksinave dhe vaksinimit. Duke i bërë jehonë shkencës së Dr. Sucharit dhe të tjerëve, ajo paralajmëroi herët në pandemi (dhe vazhdon të thotë) se pasojat e tyre mund të jenë katastrofike:

Ne jemi duke e kuptuar [COVID-19] në kohë reale, dhe megjithatë, ata janë me avull të plotë përpara, goditni me çekan, merrni këtë vaksinë atje si shpejt siç mundemi. Shtë e tmerrshme. —LondonReal.tv, 15 maj, 2020; platforma e liruar.tv

Megjithatë, ajo pranon: 

Vetëm njerëzit që do të kushtonin vëmendje dhe do të zgjoheshin pasi të kenë pasur një tradhti, pasi të kenë pasur një fëmijë ose një anëtar të familjes që është plagosur. - 16 Mars 2021, Intervistë me Reinette Senum; Shenja 2:45

Dr. J. Bart Classen, MD publikoi një letër këtë vit duke paralajmëruar se këto vaksina mund të shkaktojnë sëmundje të trurit. 

Vaksinat janë zbuluar se shkaktojnë një mori ngjarjesh anësore kronike, të zhvilluara vonë. Disa ngjarje anësore si diabeti i tipit 1 mund të mos ndodhin vetëm 3-4 vjet pas administrimit të një vaksine. Në shembullin e diabetit të tipit 1, frekuenca e rasteve të ngjarjeve anësore mund të tejkalojë frekuencën e rasteve të sëmundjes së rëndë infektive që vaksina ishte krijuar për të parandaluar. Duke qenë se diabeti i tipit 1 është vetëm një nga shumë sëmundje të ndërmjetësuara nga imuniteti të shkaktuara potencialisht nga vaksinat, ngjarjet e padëshiruara kronike të vonuara janë një çështje serioze e shëndetit publik. Ardhja e teknologjisë së re të vaksinave krijon mekanizma të rinj të mundshëm të ngjarjeve anësore të vaksinës. - "Vaksinat e bazuara në ARN COVID-19 dhe Rreziku i Imunoterapive të Klasave të Sëmundjeve Prion", J. Bart Classen, MD; 18 janar 2021; scivisionpub.com

Nuk është vetëm teknologjia eksperimentale e përfshirë por përbërësit që kanë ngritur paralajmërime mbi këto vaksina të ARNi. Nano-grimcat e lipideve PEGylated (PEG) të përdorura për të veshur molekulat e ARN-së është një toksinë e njohur në produktet e kujdesit personal dhe pastrimit që është nuk i biodegradueshëm. Prof Romeo F. Quijano, MD nga Departamenti i Farmakologjisë dhe Toksikologjisë, Kolegji i Mjekësisë në Universitetin e Filipineve, Manila paralajmëroi:

Nëse një nga vaksinat e mRNA për PEGylated për Covid-19 fiton miratim, ekspozimi i shtuar ndaj PEG do të jetë i pashembullt dhe potencialisht katastrofik. - 21 gusht, 2020; bulatlat.com

Në të vërtetë, vaksina e Moderna-s tani është shpërndarë në disa vende, përfshirë Kanadanë, dhe përdor PEG. Ata shprehen drejt në prospektin e tyre:

LNP-të tona mund të kontribuojnë, plotësisht ose pjesërisht, në një ose më shumë nga sa vijon: reaksione imune, reaksione infuzion, reaksione plotësuese, reagime opsonimi, reaksione të antitrupave… ose ndonjë kombinim i tyre, ose reaksione ndaj PEG - 9 nëntor 2018; Moderna prospekt

Ekspertja e njohur gjenetikë molekulare me famë ndërkombëtare Prof. Dolores Cahill

… Pret të shohë valë të njëpasnjëshme të reaksioneve anësore ndaj injeksioneve eksperimentale të lajmëtarit ARN (mARN) duke filluar nga anafilaksia dhe përgjigje të tjera alergjike deri te autoimuniteti, sepsa dhe dështimi i organeve. -mercola.com, 18 Mars 2021

Dr. Joseph Mercola argumenton se këto vaksina të reja, në fakt, duhet të quhen "terapi gjenesh" pasi ato nuk plotësojnë përkufizimin e qartë të "vaksinave". Meqenëse "vaksinat" e ARN-së nuk përmbushin përcaktimin mjekësor dhe / ose ligjor të një vaksine, argumenton ai, tregtimi i tyre si i tillë është një praktikë mashtruese që shkel ligjin që rregullon reklamimin e praktikave mjekësore. Shtytja që të gjithë të inokulohen me këtë teknologji të re në mënyrë që të arrihet "imuniteti i tufës", thotë ai, është një mashtrim:

I vetmi që përfiton nga një "vaksinë" mARN është individi i vaksinuar, pasi gjithçka që ata janë krijuar për të bërë është të pakësojnë simptomat klinike të shoqëruara me proteinën spike S-1. Meqenëse jeni i vetmi që do të merrni një përfitim, nuk ka kuptim të kërkoni që të pranoni rreziqet e terapisë "për të mirën më të madhe" të komunitetit tuaj. - "Vaksinat COVID-19 'Janë Terapia e Gjeneve", 16 Mars 2021

Kjo u konfirmua nga Kirurgu i Përgjithshëm i SHBA në Mirëmëngjesi Amerikë. 

Ata [vaksinat e mARN] u testuan me një rezultat të sëmundjes së rëndë - duke mos parandaluar infeksionin. - Gjenerali kirurg Jerome Adams, 14 dhjetor 2020; dailymail.co.uk

Vetëm ndalo. Mendoni për këtë.

Por jo, nxitimi i pafe për të injektuar të gjithë botën vazhdon, duke fluturuar plotësisht në kundërshtim me shkencën përgjegjëse. Fëmijët dhe të rriturit e rinj nga mosha e lindjes deri në 19 vjeç kanë një normë mbijetese prej 99.997% me COVID-19[3]cdc.gov dhe kryesisht shfaqin simptoma të lehta ose aspak nëse janë të infektuara. "Shtrimi në spital dhe vdekja në spital janë të rralla në fëmijët e diagnostikuar me COVID-19", sipas Gazetës Evropiane të Pediatrisë.[4]Springer.comSidoqoftë, përkundër çdo nevoje të qartë, ndërmarrjet farmaceutike si Moderna po kalojnë përpara me këto vaksina eksperimentale për foshnjat e moshës 6 muajshe.[5]Wall Street JournalMarch 16th, 2021 Dhe nuk duhet ta debatojmë këtë? A kundërshton kjo potencialisht Konventën e Gjenevës që ndalon eksperimentimin biologjik të njeriut?[6]Rregulli 92, ihl-databases.icrc.org

Aktivisti i sigurisë së vaksinave, Del Bigtree, së bashku me Robert F. Kennedy Jr - të etiketuar rregullisht "anti-vaxxers" dhe "teoricienë konspirative" për kërkimin e transparencës - fitoi një procedim kundër Departamentit të Shëndetit dhe Shërbimeve Njerëzore (DHHS) i kryesuar nga Dr. Anthony Fauci për shkeljet e sigurisë së vaksinave.[7]14 shtator 2018; prnewswire.com; shih Pandemia e Kontrollit Përsëri, ata paralajmërojnë për rreziqet e mutacionit të ardhshëm të virusit dhe reagimin e tij me teknologjinë e këtyre inokulimeve eksperimentale:

… [Dr.] Tony Fauci po thotë publikisht se ka një mundësi që kjo mund t'i bëjë njerëzit më të sëmurë. Kështu që ne duhet të jemi shumë të kujdesshëm ... Çfarë do të ndodhë nëse ata… heqin vaksinën ... Bill Gates merr dëshirën e tij dhe Tony Fauci, që të gjithë janë të detyruar ta marrin atë nëpër botë, atëherë papritmas mutacioni vjen rreth ne shohim të fillojmë ta shohim atë të shkaktojë këtë rritje të imunitetit të antitrupave tek njerëzit që janë vaksinuar. Problemi i vetëm tani është që ne të gjithë kemi marrë vaksinën, dhe tani nuk po kemi një normë vdekjeje prej 0.1 deri 0.3% - është 20 përqind ose 30 përqind… Ju me sinqeritet mund të zhdukni speciet tona me një vaksinë që u dërgua në tregu, që nuk bëri testimin e duhur të sigurisë ... Ata po vendosin dy nga fjalët më të rrezikshme së bashku në çdo artikull në lidhje me këtë vaksinë: "nxiton" dhe "shkencë".  -Del Bigtree, intervistë me Joni, Shenja 4:12

 

SHPIRTI I LIRIS… OSE KONTROLLI?

Ideja që të gjitha sa më sipër thjesht mund të hidhen poshtë me një valë dore si "teori konspiracioni" ose "përhapje e keqinformimit të mbështetur në domosdoshmërinë fetare" është vetë të pakujdesshëm, anti-shkencë dhe potencialisht anti-jetë. Ajo që duhet urgjentisht është një debat i hapur ndërkombëtar, siç kërkoi Dr. Vanden Bossche. Deri atëherë, ju garantoj se është nuk Fryma e Krishtit që vepron në "rrëfimin" e tanishëm, por një frymë tjetër. 

Zoti është Fryma dhe atje ku është Fryma e Zotit, atje është liri. (2 Kor 3: 17-18)

Nga ana tjetër, Satani

… Ishte një vrasës që nga fillimi dhe nuk qëndron në të vërtetën, sepse nuk ka asnjë të vërtetë në të. Kur thotë një gënjeshtër, ai flet me karakter, sepse është gënjeshtar dhe baba i gënjeshtrës. (John 8: 44)

Prandaj, nuk mund të jetë çudi që tre orë pas botimit Paralajmërime Varriedhe një mesazh tjetër i supozuar nga Qielli jehoi përsëri zëri i shumë shkencëtarëve "që bërtasin në shkretëtirë":

 Fëmijë, unë vij përsëri t'ju paralajmëroj dhe t'ju ndihmoj të mos bëni gabime, duke shmangur atë që nuk vjen nga Zoti; megjithatë ju shikoni përreth me hutim pa kuptuar të vdekurit se ka dhe se do të ketë në tokë - e gjitha për shkak të kokëfortësisë suaj, vetëm duke dëgjuar vendimet njerëzore. Shumë herë u kam thënë fëmijëve të mi që të jenë të kujdesshëm në lidhje me vaksinat, por ju nuk i dëgjoni Fëmijët e mi, ju jeni në luftë dhe duhet të luftoni; nuk ka rëndësi nëse talleni, vazhdoni pa u ndalur.  - Zoja jonë tek Gisella Cardia, 16 mars 2021
Me gjasë, mesazhe të tilla do të ofendojnë mendjen moderne, duke i zhvendosur në "bestytni" në rastin më të mirë, në lajthitje në rastin më të keq. Sidoqoftë, unë mendoj se kur Qielli dhe shkenca po thonë në thelb të njëjtën gjë, është koha për një diskutim serioz (lexo Kur Shikuesit dhe Shkenca Bashkohen).
 
Ne nuk pranojmë të ngacmojmë. 
 
 
Dhe kështu ju deklaroj solemnisht sot
se unë nuk jam përgjegjës për gjakun e askujt prej jush,
sepse unë nuk u tërhoqa nga të të proklamoja të gjithë planin e Zotit ...
Kështu që jini vigjilent dhe mos harroni se për tre vjet, natën dhe ditën,
E këshillova pa pushim secilin prej jush me lot.
(Veprat 20: 26, 31)
 

 

LIDHJE ME LIDHJE

Për çështjen e vaksinimit të detyrueshëm: Tek Vax apo jo tek Vax?
Për kontrollin e paparë të rrëfimit të vaksinës: Pandemia e Kontrollit 
 

 

Dëgjoni në vijim:


 

 

Ndiqni Markun dhe "shenjat e ditëve" të përditshme këtu:


Ndiqni shkrimet e Markut këtu:


Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

 
Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Postuar ne BALLINA, GJYKIMET E MADHE dhe tagged , , , , .