Paralajmërime për varret - Pjesa III

 

Shkenca mund të kontribuojë shumë për ta bërë botën dhe njerëzimin më njerëzor.
Megjithatë, ajo gjithashtu mund të shkatërrojë njerëzimin dhe botën
nëse nuk drejtohet nga forcat që ndodhen jashtë tij… 
 

—POPE BENEDIKTI XVI, Flisni Salvi, n 25-26

 

IN Mars 2021, fillova një seri të quajtur Paralajmërime Varri nga shkencëtarët në të gjithë botën në lidhje me vaksinimin masiv të planetit me një terapi eksperimentale të gjenit.[1]"Aktualisht, mRNA konsiderohet një produkt i terapisë së gjeneve nga FDA." —Deklarata e Regjistrimit të Modernës, fq. 19, sek.gov Ndër paralajmërimet për vetë injeksionet, ishte një në veçanti nga Dr. Geert Vanden Bossche, PhD, DVM.

 

NJE GABIM ENORMOZ

Dr Vanden Bossche, një ekspert i certifikuar në mikrobiologji dhe sëmundje infektive dhe një konsulent për zhvillimin e vaksinave, është një ish -punonjës i Fondacionit Bill dhe Melinda Gates dhe GAVI (Aleanca Globale për Vaksinat dhe Imunizimin). Shoqëria e tij me Gates e bëri atë menjëherë të dyshonte - Gates, "filantropi" i cili është mburrur se investimet e tij në vaksina i kanë dhënë një kthim prej 20: 1.[2]shih Çështja Kundër Gates Sidoqoftë, pavarësisht se ishte shumë një individ "pro-vaksinë", Dr. Vanden Bossche është padyshim kundër llojeve aktuale të injeksioneve që përdoren dhe të gjithë konceptit të vaksinimit masiv gjatë një pandemie. Ja çfarë paralajmëroi ai atëherë:

… Ky lloj i vaksinave profilaktike janë plotësisht të papërshtatshme, madje edhe shumë të rrezikshme, kur përdoren në fushatat e vaksinimit masiv gjatë një pandemie virale. Vaksinologët, shkencëtarët dhe klinikët janë verbuar nga efektet pozitive afatshkurtra në patentat individuale, por duket se nuk shqetësohen për pasojat katastrofike për shëndetin global. Në qoftë se nuk jam vërtetuar shkencërisht i gabuar, është e vështirë të kuptohet se si ndërhyrjet e tanishme njerëzore do të parandalojnë që variantet qarkulluese të kthehen në një përbindësh të egër ... Në thelb, ne shumë shpejt do të përballemi me një virus super-infektues që i reziston plotësisht mekanizmit tonë më të çmuar të mbrojtjes : Sistemi imunitar i njeriut. Nga të gjitha sa më sipër, po bëhet gjithnjë e më shumë i vështirë të imagjinohet se si pasojat e një njeriu të gjerë dhe të gabuar ndërhyrje në këtë pandemi nuk do të zhdukin pjesë të mëdha të njeriut tonë popullsi. -Letër e Hapur, 6 Mars 2021; shikoni një intervistë mbi këtë paralajmërim me Dr. Vanden Bossche këtu or këtu.

Unë përmenda atëherë se Dr. Vanden Bossche po punon gjithashtu në një lloj tjetër vaksine, kështu që një konflikt i mundshëm interesi vihet re siç duhet.

Sidoqoftë, laureati i famshëm francez i Nobelit, Dr Luc Montagnier, MD, i bëri jehonë të njëjtit paralajmërim muaj më vonë. Kur u pyet se si ndihej për "vaksinimin masiv në krahasim me trajtimet që funksionojnë dhe nuk janë të shtrenjta",[3]Shih shënimet mbi Ivermectin, etj në timen Letër e Hapur për Peshkopët Katolikë ai u përgjigj: "shtë e paimagjinueshme."

Mistakeshtë një gabim i madh, apo jo? Një gabim shkencor si dhe një gabim mjekësor. Shtë një gabim i papranueshëm. Librat e historisë do ta tregojnë këtë, sepse është vaksinimi ai që po krijon variantet ... E shihni në çdo vend, është e njëjtë: kurba e vaksinimit ndiqet nga kurba e vdekjeve. Unë po e ndjek këtë nga afër dhe po bëj eksperimente në institut me pacientët që u sëmurën me Corona pasi u vaksinuan. Unë do t'ju tregoj se ata po krijojnë variantet që janë rezistente ndaj vaksinës ... isshtë e qartë se variantet e reja janë krijuar nga përzgjedhja e ndërmjetësuar nga trupi për shkak të vaksinimit. - intervistë me Fondacionin RAIR, gjëmoj.com, 18 gusht 2021

Problemi me këtë lloj "vaksine" në veçanti, thonë ata, është se ata kurrë nuk janë krijuar për të ndaluar transmetimin e virusit, siç është bërë vërejtur vazhdimisht nga zyrtarët publikë.[4]shih Letër e Hapur për Peshkopët Katolikë Përkundrazi, "Ata u testuan me një rezultat të sëmundjes së rëndë - duke mos parandaluar infeksionin," tha gjenerali i kirurgut amerikan Jerome Adams.[5]Mirëmëngjes Amerikë, 14 Dhjetor, 2020; dailymail.co.uk Si i tillë, kur i përdorni ato në mes të një pandemie, ju hiqni presionin evolucionar mbi virusin për t'u bërë më pak vdekjeprurës. Kjo është ajo që quhet një "vaksinë që rrjedh", pasi nuk sterilizon virusin, por e detyron atë të ndryshojë në një mënyrë që potencialisht krijon një variant më vdekjeprurës. Ky nuk është rasti kur viruset janë të ekspozuar ndaj përgjigjes natyrore imune - ato bëhen më ngjitëse, por më pak vdekjeprurës. Kjo u dokumentua gjashtë vjet më parë në një studim:

Të dhënat tona tregojnë se vaksinat kundër sëmundjeve që nuk parandalojnë transmetimin mund të krijojnë kushte që nxisin shfaqjen e shtameve patogjene që shkaktojnë sëmundje më të rënda në nikoqirët e pavaksinuar. - "Vaksinimi i papërsosur mund të përmirësojë transmetimin e patogjenëve shumë virulentë", 13 korrik 2015; Lexoni, Baigent, et. al; ncbi.nlm.nih.gov

Por siç tha Dr. Montagnier, nuk janë vetëm të pavaksinuarit, por, me këtë lloj injeksioni, vaksinuar gjithashtu. Në fakt, ne tani po shohim se vendet më të vaksinuara kanë shtrimet dërrmuese në mbizotërim nga ata të vaksinuar plotësisht.[6]shih Thjesht Këndoni Pak Më Zë Dhe rezultatet serioze janë më të këqija për të vaksinuarit sipas këtij studimi në Mbretërinë e Bashkuar:

157,400 raste të variantit Delta në mesin e të vaksinuarve plotësisht (26.52% të rasteve të përgjithshme), dhe 257,357 raste variant Delta mes të pavaksinuarve (43.36% të rasteve të përgjithshme). Sidoqoftë, kur ishte fjala për rezultate të rënda, 63.5% e vdekjeve ishin nga grupi i vaksinuar plotësisht. —Studimi UK, 17 shtator 2021; asetet.publikimi.shërbimi.gov.uk

Prandaj, demonizimi i "të pavaksinuarve" është jashtëzakonisht i pavend dhe i padrejtë, duke krijuar ndarje të tmerrshme, fyerje, përjashtim shoqëror, papunësi dhe madje edhe persekutim nga klerikët. Në të vërtetë, bota po bëhet një aparteid mjekësor[7]shih Letër e Hapur për Peshkopët Katolikë dhe duhet të ndalet menjëherë.

Sidoqoftë, thirrje të tilla po bien në veshët e shurdhër dhe të indoktrinuar. Në Mars të vitit 2020, Dr. Vanden Bossche-si çdo shkencëtar në botë që vuri në pikëpyetje mendjemprehtësinë e asaj që po ndodhte-u censurua dhe u tall me shinat e paguara dhe kontrolluesit anonim të fakteve, disa me konflikt interesi.[8]lifesitenews.com/news/macor-vaccine-fact-checker-fundeded-by-group-headed-by-former-cdc-director-with-1-9b-in-jj-stock/ 

Ndërsa nuk ka kohë për të kursyer, unë nuk kam marrë asnjë reagim deri më tani. Ekspertët dhe politikanët kanë heshtur… Ndërsa dikush mezi mund të bëjë ndonjë deklaratë të pasaktë shkencore pa u kritikuar nga kolegët, duket se elita e shkencëtarëve që aktualisht po këshillojnë udhëheqësit tanë botërorë preferojnë të heshtin. Provat e mjaftueshme shkencore janë sjellë në tryezë. Fatkeqësisht, ajo mbetet e paprekur nga ata që kanë fuqinë për të vepruar. Sa kohë mund të injorohet problemi kur aktualisht ka prova masive që ikja imunitare virale tani po kërcënon njerëzimin? Vështirë se mund të themi se nuk e dinim - ose nuk ishim paralajmëruar…. Për hir të Zotit, askush nuk e kupton atë lloj fatkeqësie në të cilën jemi? ” - Dr. Geert Vanden Bossche, PhD, DVM, Letër e Hapur, 6 Mars 2021; (Lexoni sesi Dr. Vanden Bossche është një "Moishie" bashkëkohor në 1942 ynë); fjalia e tij e fundit erdhi nga faqja e tij Linkedin

Por tani, një studim i ri ka dalë në dukje duke konfirmuar paralajmërimet e Dr. Vanden Bossche, Dr. Montagnier dhe të tjerëve. Një para-printim i botuar më 25 gusht 2021 pretendon se ekziston një "mbizotërim i varianteve rezistente ndaj antitrupave SARS-CoV-2 në rastet e përparimit të vaksinave nga Zona e Gjirit të San Franciskos, Kaliforni". 

Këto gjetje sugjerojnë që rastet e përparimit të vaksinave shkaktohen në mënyrë preferenciale nga variantet qarkulluese të rezistencës ndaj antitrupave SARS-CoV-2 dhe se infeksionet simptomatike të përparimit mund të transmetojnë potencialisht COVID-19 në mënyrë efikase si infeksionet e pavaksinuara, pavarësisht prejardhjes infektuese. -Servellita, Morris, etj. al; medrxiv.org; shih theconservativetreehouse.com

E gjithë kjo tha, është akoma rasti që imuniteti natyror i shoqëruar me trajtim të hershëm efektiv dhe të provuar kundër këtyre varianteve të reja ka provuar të zvogëlojë shtrimet në spital deri në 75%, madje edhe në mesin e atyre me kushte paraekzistuese.[9]"Meta-analizat e bazuara në 18 studime të kontrolluara të rastit të kontrolluara të Ivermectin në COVID-19, kanë gjetur ulje të mëdha, statistikisht të rëndësishme në vdekshmëri, kohë për shërim klinik dhe kohë për pastrim viral. Për më tepër, rezultatet e provave të shumta të kontrolluara të profilaksisë raportojnë në mënyrë të konsiderueshme zvogëluar rreziqet e kontraktimit të COVID-19 me përdorimin e rregullt të Ivermectin. ncbi.nlm.nih.gov) Një nga autorët e atij studimi dëshmoi para seancës së Komitetit të Sigurisë Kombëtare të Senatit Amerikan: “Male të të dhënave kanë dalë nga shumë qendra dhe vende në të gjithë botën, duke treguar efektivitetin e mrekullueshëm të Ivermectin. Në thelb zhduk transmetimin e këtij virusi. Nëse e merrni, nuk do të sëmureni. " (Dr. Pierre Kory, MD, 8 Dhjetor, 2020; cnsnews.com)

I nominuari për Çmimin Nobel Dr. Vladimir Zelenko, MD, këshilltar në disa qeveri dhe i botuar në revista të vlerësuara nga kolegët, raporton një "mbijetesë 99% të pacientëve me rrezik të lartë Covid-19" duke i vendosur ata në protokolle të ngjashme duke përdorur "Nobelin Ivermectin ("Ivermectin: një ilaç i shumanshëm i çmimit Nobel me çmimin e çmuar me efikasitet të treguar kundër një goditjeje të re globale, COVID-19", pubmed.ncbi.nlm.nih.gov) ose Quercetin për të dhënë zink në qeliza për të luftuar proteinat virale. (vladimirzelenkomd.com; shih gjithashtu "Ivermectin fshin 97 përqind të rasteve në Delhi", krh. thedesertreview.comthegatewaypundit.comMe Të paktën 63 studime kanë konfirmuar efektivitetin e Ivermectin në trajtimin e COVID-19; cf. ivmmeta.com) Në fjalimin e tij drejtuar qeverisë në Mbretërinë e Bashkuar, Dr Sucharit deklaron: "E vërteta është se ka ilaçe të shkëlqyera: të sigurta, efikase, të lira - që, siç thotë Dr Peter McCullough prej muajsh tani, do të shpëtojë jetën e 75% e të moshuarve me sëmundje para-ekzistuese, dhe kjo zvogëlon vdekshmërinë e këtij virusi në nën grip. " - Filma Oracle; : Shenjë 01; gjëmoj.com.

Profesori francez me famë botërore Didier Raoult, drejtor i një prej grupeve më të mëdha kërkimore në sëmundjet infektive dhe mikrobiologjinë. Ai është mikrobiologu më i cituar në Evropë sipas ISI dhe ka trajnuar më shumë se 457 shkencëtarë të huaj në laboratorin e tij që nga viti 1998 me më shumë se 1950 artikuj të referuar në ISI ose Pubmed dhe konsiderohet eksperti kryesor në botë për sëmundjet infektive. Profesori Raoult filloi të trajtojë pacientët me covid me një ilaç që ekziston për më shumë se gjashtëdhjetë vjet dhe është i famshëm për sigurinë dhe efikasitetin e tij në mposhtjen e koronaviruseve: hidroksilklorina. Profesori Raoult trajtoi mbi katër mijë pacientë me hidroksilklorinë + azitromicinë dhe pothuajse të gjithë u shëruan, me përjashtim të një grushti të moshuarish të cilët tashmë kishin disa sëmundshmëri; cf. Sciencedirect.comMe Në Holandë Dr. Rob Elens u dha të gjithë pacientëve të tij me covid hidroksilklorinë të kombinuar me zink, dhe pa një normë shërimi 100% në një mesatare prej katër ditësh; cf. arti kolektiv.nlMe Biofizikanti Andreas Kalcker përdori dioksidin e klorit për të ulur normën ditore të vdekjeve prej 100 në 0, në Bolivi, dhe iu kërkua të trajtonte ushtrinë, policinë dhe politikanët në disa vende të Amerikës Latine. Rrjeti i tij mbarëbotëror COMUSAV.com përbëhet nga mijëra fizikanë, akademikë, shkencëtarë dhe juristë që po promovojnë këtë trajtim efektiv; cf. andreaskalcker.comMe Qindra studime konfirmojnë efektivitetin e HCQ në trajtimin e COVID-19 dhe parandalimin e shtrimit në spital dhe vdekjes; cf. c19hcq.comMe cf. Raporti i Vdekjes nga Vaksina, Pp. 33 34-
Ideja se vetëm një vaksinë do të shpëtojë njerëzimin është krejtësisht e rreme.

Ajo që dimë është se nëse keni pasur COVID, keni imunitet shumë të mirë - jo vetëm për të njëjtin variant, por edhe për variante të tjera. Dhe madje edhe për llojet e tjera, imuniteti kryq, për llojet e tjera të koronaviruseve.- Dr. Martin Kulldorff, 10 gusht 2021, Times epokë

Dhe Dr. McCullough deklaron:

Ju nuk mund ta mposhtni imunitetin natyror. Ju nuk mund të vaksinoni mbi të dhe ta bëni atë më mirë. - Dr. Peter McCullough, 10 Mars 2021; cf. dokumentar Ndjek Shkencen?

Në atë që është një leksion "që duhet parë", Dr. Peter McCullough parashtron gjithçka që u tha më sipër duke cituar të dhënat dhe studimet më aktuale. Pesëmbëdhjetë minutat e para janë vendimtare; gjysmë oreja e parë është tërheqëse, dhe e gjithë ora është e shkëlqyeshme dhe e padiskutueshme.

Pavarësisht, politikanët kanë filluar të përdorin një dorë të rëndë për të vazhduar këtë program të pamatur, duke hequr dorë nga liria e lëvizjes dhe fjalës. Por kjo është vetëm gjysma e tragjedisë.

 

TERRITORI I PANJOHUR

Ana tjetër e kësaj historie të tmerrshme të shpalosur është se terapitë e gjeneve po shkaktojnë një numër të paparë reagimesh negative, lëndime të përhershme dhe vdekje. Kohët e fundit kemi përditësuar programin tonë faqe pagesash me informacione të reja nga programi amerikan i sigurimeve, Medicare. Këto të dhëna zbulojnë se 19,400 njerëz nën moshën 80 vjeç kanë vdekur brenda 14 ditë nga marrja e vaksinës COVID-19, dhe 28,065 njerëz kanë vdekur që janë mbi moshën 80 vjeç, gjithashtu, brenda dy javësh. Kjo është një total prej 48,465 vdekjesh.[10]shih Tarifat Vdekjet dhe dëmtimet variojnë nga mpiksja e gjakut deri te krizat, paraliza, mjegulla e trurit, rraskapitja, goditjet, sulmet në zemër, miokarditi dhe shpërthimet e lëkurës. Dhe këto janë vetëm efektet e menjëhershme. Shkencëtarët janë të shqetësuar për atë që po vjen në vitet në vijim nga "rritja e varur nga antitrupat", në të cilën sëmundja në të vërtetë rritet nga ekspozimi ndaj një virusi të egër ose goditjeve të ardhshme përforcuese, duke shkaktuar potencialisht vdekjen ... ose devijimet gjenetike në brezat e ardhshëm. 

Unë jam i zemëruar nga fakti që ne duam të vaksinojmë fëmijët, sepse atëherë ne me të vërtetë po prekim një brez të ardhshëm. Ne jemi në terrorizëm të panjohur dhe [atëherë] shpallim vaksina të detyrueshme për të gjithë? It'sshtë marrëzi. It'sshtë marrëzi vaksinimi që unë e dënoj absolutisht ... Mund të ketë efekte anësore të ardhshme që prekin gjithashtu brezat e ardhshëm, ndoshta, por ka shumë të ngjarë në brezin tonë në 5 deri në 10 vjet. Kjo është absolutisht e mundur. Veçanërisht, diçka që ne e quajmë sëmundje neurodegjenerative. - Dr. Luc Montagnier, 29 maj 2021; rairfoundation.com

Ose sëmundja e prioneve, e cila prek trurin. E vura re që tashmë në Pjesa II:

Vaksinat janë gjetur të shkaktojnë një mori ngjarjesh të padëshiruara kronike, të vonshme. - "Vaksinat e bazuara në ARN COVID-19 dhe Rreziku i Imunoterapive të Klasave të Sëmundjeve Prion", J. Bart Classen, MD; 18 janar 2021; scivisionpub.com

Në të vërtetë, një nga deklaratat më alarmante që kam dëgjuar gjatë seancave të FDA -së ishte përgjigjja e një pyetjeje nëse këto injeksione mRNA kishin potencial për të ndryshuar ADN -në e njeriut. Përgjigja ishte thjesht "Ne mendojmë se probabiliteti është mjaft i ulët."[11]shikojnë: Ndjek Shkencen? Me të vërtetë? Nuk je i sigurt? Sigurisht që jo, sepse provat klinike për këto vaksina janë ende në vazhdim deri në vitin 2023, dhe kështu, ata janë ende duke mbledhur të dhënat e sigurisë[12]clinicaltrials.gov - dhe ti dhe unë supozohemi të jemi derra gini. 

Në një letër thellësisht shkencore mbi vaksinat dhe efektet e tyre në trup, ky autor i bën jehonë paralajmërimit të Dr. Montagnier. Ndërsa mjaft teknik, ju do të merrni thelbin e tij megjithatë:

Na është thënë se vaksinat e ARN-së SARS-CoV-2 nuk mund të integrohen në gjenomin njerëzor, sepse ARN-ja e dërguar nuk mund të kthehet përsëri në ADN. Kjo është e rreme. Ekzistojnë elementë në qelizat njerëzore të quajtura retrotransposone LINE-1, të cilat me të vërtetë mund të integrojnë mRNA në një gjenom njerëzor me transkriptim të kundërt endogjen. Për shkak se mRNA e përdorur në vaksina është e stabilizuar, ajo vazhdon brenda qelizave për një periudhë më të gjatë kohore, duke rritur shanset që kjo të ndodhë. Nëse gjeni për SARS-CoV-2 Spike integrohet në një pjesë të gjenomit që nuk është e heshtur dhe në të vërtetë shpreh një proteinë, është e mundur që njerëzit që marrin këtë vaksinë mund të shprehin vazhdimisht SARS-CoV-2 Spike nga qelizat e tyre somatike për pjesën tjetër të jetës së tyre. Duke i vaksinuar njerëzit me një vaksinë që shkakton që qelizat e tyre të shprehin proteinat Spike, ata po inokulohen me një proteinë patogjene. Një toksinë që mund të shkaktojë inflamacion, probleme me zemrën dhe një rrezik të rritur të kancerit. Në planin afatgjatë, mund të çojë gjithashtu në sëmundje neurodegjenerative të parakohshme. Absolutisht askush nuk duhet të detyrohet të marrë këtë vaksinë në asnjë rrethanë, dhe në fakt, fushata e vaksinimit duhet të ndërpritet menjëherë. - Instituti për Inteligjencën Jofitimprurëse të Shfaqjes së Koronavirusit, Letra e Spartakut, fq 10. Shih gjithashtu Zhang L, Richards A, Khalil A, et al. "ARN SARS-CoV-2 e transkriptuar dhe e integruar në gjenomin njerëzor", 13 dhjetor 2020, PubMed; "Studimi MIT & Harvard sugjeron vaksinën e ARN -së që mund të ndryshojë përgjithmonë ADN -në në fund të fundit" Të Drejtat dhe Liria, 13 gusht 2021; cf. Mashtrimi me injeksion - nuk është vaksinë - Raport Solari, 27 maj 2020

 

PSE DUHET T CO VJET Furtuna

Duhet të jetë e qartë për lexuesin se diçka e tmerrshme po ndodh në shkallë masive. Ne kemi dëgjuar shumë shikues në të gjithë botën të thonë se po vjen një pastrim i madh.[13]p.sh. Shiko këtu, këtu, këtudhe këtu Kjo ka qenë gjithashtu një temë për të cilën kam shkruar disa herë.[14]p.sh. Dita e Drejtësisë Por pse? Sepse njerëzimi po luan me Perëndinë, deri në atë pikë sa të ndryshojë gjenomin njerëzor, ndoshta në mënyrë të pakthyeshme. 

Por nuk është vetëm kaq. Ne po mësojmë sot detajet e një raporti masiv mbi skandalet e abuzimit seksual midis klerit dhe fetarëve në Francë.[15]bbc.com; yahoo.com Detajet janë agonizuese - dhe tronditëse, nëse janë të vërteta. Sëmundja më e keqe në botë është sëmundja e shpirtit. Sepse dikush mund të vdesë nga kanceri dhe të shkojë në Parajsë; por ju nuk mund të vdisni në mëkatin vdekjeprurës dhe shpresoj për të njëjtin rezultat. Sëmundja e mëkatit në Kishë është metastazuar. Hasshtë skandalizuar. Dhe tani ajo duhet të pastrohet.[16]shih Rritja Kozmike

Ditët në vazhdim do të jenë të vështira. Por këtë javë, unë vazhdoj të dëgjoj fjalët e Zotit tonë që më kalojnë kaq butësisht në zemër:

Për shkak se ju e keni mbajtur mesazhin tim të qëndrueshmërisë, unë do t'ju mbaj të sigurt në kohën e sprovës që do të vijë në të gjithë botën për të vënë në provë banorët e tokës. Po vij shpejt. Mbajeni fort atë që keni, në mënyrë që askush të mos ju marrë kurorën. (Zbulesa 3: 10-11)

Kjo është arsyeja pse ne gjithashtu dëgjojmë shikuesit dhe shenjtorët të flasin për "strehimoret".[17]shih Refugjatë për kohërat tona Becauseshtë sepse pastrimi i botës që është këtu dhe vjen është universal, dhe pa providencën dhe mbrojtjen e Zotit, Kisha do të zhdukej krejt në këtë revolucioni satanik global

Revolta dhe ndarja duhet të vijnë… Sakrifica do të pushojë dhe… Biri i Njeriut vështirë se do të gjejë besim në tokë… Të gjitha këto pasazhe kuptohen nga pikëllimi që Antikrishti do të shkaktojë në Kishë… Por Kisha… nuk do të dështojë dhe do të të ushqehet dhe të ruhet mes shkretëtirave dhe vetmive në të cilat Ajo do të tërhiqet, siç thotë Shkrimi, (Zbul. Kap. 12). -St. Francis de Sales, Misioni i Kishës, kapitulli X, n.5

Kur këto gjëra të ndodhin kështu, atëherë të drejtët dhe ndjekësit e së vërtetës do të ndahen nga të pabesët dhe do të ikin në vetmia. - Ati i Kishës, Laktantius, Institutet Hyjnore, Libri VII, Ch. 17

Necessaryshtë e nevojshme që një tufë e vogël ekziston, pa marrë parasysh sa e vogël mund të jetë. —POPULLI PAUL VI, Sekreti Paul VI, Jean Guitton, f. 152-153, Referenca (7), f. ix.

Dhe kështu, unë do të vazhdoj të jem i hapur me këtë tufë të vogël, Zhurma e vogël e zonjës sonë, sepse është më mirë të dish se çfarë po vjen sesa të habitesh me atë që po vjen. Siç u thoshte shpesh Jezusi Apostujve:

Jini vigjilentë! Unë jua kam thënë të gjitha paraprakisht ... Kini kujdes që zemrat tuaja të mos bëhen të përgjumura nga karuzioni dhe dehja dhe shqetësimet e jetës së përditshme, dhe atë ditë ju kapni në befasi si një kurth. Sepse ajo ditë do të sulmojë këdo që jeton në faqen e dheut. Jini vigjilentë në çdo kohë dhe lutuni që të keni forcën për të shpëtuar nga mundimet që janë të pashmangshme dhe për të qëndruar para Birit të Njeriut. (Marku 13:23, Luka 21: 34-36)

Kështu sonte, mos ki frikë - por jini të bindur. Thuaji Jezusit përsëri se e doni Atë, e papërsosur siç është. Thuajini atij se i besoni Atij, sado i vogël të duket besimi juaj. Thuajini atij se doni të jeni besnikë dhe se pa Të, asgjë nuk është e mundur. Thuajini atij se jeni gati të lini gjithçka prapa, në mënyrë që ta zotëroni vetëm Atë. Sepse siç tha Zoti ynë në atë profeci në Romë:[18]markmallett.com/blog/the-prophecy-at-rome/ 

Dhe kur nuk ke asgjë përveç Meje, do të keni gjithçka: tokë, fusha, shtëpi, dhe vëllezër e motra dhe dashuri dhe gëzim dhe paqe më shumë se kurrë më parë. Bëhuni gati, njerëzit e mi, unë dua të përgatitem ti

Po ju lë me atë profeci të fuqishme nga Shërbëtori i Zotit, Fr. Dolindo Ruotolo (1882-1970):

Vetëm Zoti! (Dio solo)

Jam unë, Maria e Papërlyer, Nëna e Mëshirës.

Unë jam ai që duhet t'ju çoj përsëri tek Jezusi, sepse bota është kaq larg prej Tij dhe nuk mund ta gjejë rrugën e kthimit, duke qenë kaq e mbushur me mjerim! Vetëm një mëshirë e madhe mund ta heqë botën nga humnera në të cilën ka rënë. O bijat e mia
ju nuk merrni parasysh në çfarë gjendje është bota dhe çfarë shpirtrash janë bërë! A nuk e shihni që Zoti është harruar, se është i panjohur, që krijesa e idhullon veten?… A nuk e shihni se Kisha po lëngon dhe se të gjitha pasuritë e saj janë varrosur, që priftërinjtë e saj janë joaktivë, shpesh janë të këqij dhe janë duke shpërndarë vreshtin e Zotit?
 
Bota është bërë një fushë e vdekjes, asnjë zë nuk do ta zgjojë nëse një mëshirë e madhe nuk e ngre atë. Ju, pra, bijat e mia, duhet t'i luteni kësaj mëshire, duke iu drejtuar mua mua që jam Nëna e saj: "Përshëndetni Mbretëreshën e Shenjtë, Nënë e mëshirës, ​​jetën tonë, ëmbëlsinë tonë dhe shpresën tonë". Çfarë mendoni se është mëshira? Nuk është thjesht kënaqësi por edhe një ilaç, ilaç, operacion kirurgjik. Forma e parë e mëshirës që i nevojitet kësaj toke të varfër, dhe Kisha para së gjithash, është pastrimi. Mos u frikësoni, mos kini frikë, por është e nevojshme që një uragan i tmerrshëm të kalojë së pari mbi Kishën dhe pastaj botën! Kisha pothuajse do të duket e braktisur dhe kudo që ministrat e saj do ta braktisin atë ... edhe kishat do të duhet të mbyllen!
 
Me fuqinë e tij Zoti do të thyejë të gjitha lidhjet që tani e lidhin atë [dmth Kisha] në tokë dhe paralizojeni atë! Ata e kanë lënë pas dore lavdinë e Zotit për lavdinë njerëzore, për prestigjin tokësor, për madhështinë e jashtme dhe e gjithë kjo shkëlqim do të përpihet nga një persekutim i tmerrshëm, i ri! Atëherë do të shohim vlerën e prerogativave njerëzore dhe si do të kishte qenë më mirë të mbështetesh vetëm te Jezusi, i cili është jeta e vërtetë e Kishës. Kur të shihni Pastorët të dëbuar nga vendet e tyre dhe të reduktuar në shtëpi të varfra, kur shihni priftërinj të privuar nga të gjitha pasuritë e tyre, kur shihni se madhështia e jashtme është shfuqizuar, thoni se Mbretëria e Zotit është e afërt! E gjithë kjo është mëshirë, jo e sëmurë!
 
Jezusi donte të mbretëronte duke përhapur dashurinë e Tij dhe aq shpesh ata e kanë penguar atë ta bëjë këtë. Prandaj, ai do të shpërndajë gjithçka që nuk është e tij dhe do të godasë ministrat e tij në mënyrë që, të privuar nga çdo mbështetje njerëzore, ata të mund të jetojnë në Të vetëm dhe për Të! Ky është mëshira e vërtetë dhe unë nuk do të parandaloj atë që do të duket se është një përmbysje, por që është një e mirë e madhe, sepse unë jam Nëna e mëshirës! Zoti do të fillojë me shtëpinë e Tij dhe nga atje Ai do të shkojë në botë
 
Paudhësia, pasi ka arritur kulmin e saj, do të shembet dhe do të gllabërojë vetveten ...

 

LIDHJE ME LIDHJE

Paralajmërime Varri - Pjesa I

Paralajmërime Varri - Pjesa II

Si është kjo "vaksinë" në zemër të një plani masonik: Çelësi i Kaducusit

Fr. Profecia e pabesueshme e Dolindos

 

Dëgjoni në vijim:


 

 

Ndiqni Mark dhe "shenjat e përditshme" të përditshme në MeWe:


Ndiqni shkrimet e Markut këtu:


Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

 
Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Shënimet
1 "Aktualisht, mRNA konsiderohet një produkt i terapisë së gjeneve nga FDA." —Deklarata e Regjistrimit të Modernës, fq. 19, sek.gov
2 shih Çështja Kundër Gates
3 Shih shënimet mbi Ivermectin, etj në timen Letër e Hapur për Peshkopët Katolikë
4 shih Letër e Hapur për Peshkopët Katolikë
5 Mirëmëngjes Amerikë, 14 Dhjetor, 2020; dailymail.co.uk
6 shih Thjesht Këndoni Pak Më Zë
7 shih Letër e Hapur për Peshkopët Katolikë
8 lifesitenews.com/news/macor-vaccine-fact-checker-fundeded-by-group-headed-by-former-cdc-director-with-1-9b-in-jj-stock/
9 "Meta-analizat e bazuara në 18 studime të kontrolluara të rastit të kontrolluara të Ivermectin në COVID-19, kanë gjetur ulje të mëdha, statistikisht të rëndësishme në vdekshmëri, kohë për shërim klinik dhe kohë për pastrim viral. Për më tepër, rezultatet e provave të shumta të kontrolluara të profilaksisë raportojnë në mënyrë të konsiderueshme zvogëluar rreziqet e kontraktimit të COVID-19 me përdorimin e rregullt të Ivermectin. ncbi.nlm.nih.gov) Një nga autorët e atij studimi dëshmoi para seancës së Komitetit të Sigurisë Kombëtare të Senatit Amerikan: “Male të të dhënave kanë dalë nga shumë qendra dhe vende në të gjithë botën, duke treguar efektivitetin e mrekullueshëm të Ivermectin. Në thelb zhduk transmetimin e këtij virusi. Nëse e merrni, nuk do të sëmureni. " (Dr. Pierre Kory, MD, 8 Dhjetor, 2020; cnsnews.com)

I nominuari për Çmimin Nobel Dr. Vladimir Zelenko, MD, këshilltar në disa qeveri dhe i botuar në revista të vlerësuara nga kolegët, raporton një "mbijetesë 99% të pacientëve me rrezik të lartë Covid-19" duke i vendosur ata në protokolle të ngjashme duke përdorur "Nobelin Ivermectin ("Ivermectin: një ilaç i shumanshëm i çmimit Nobel me çmimin e çmuar me efikasitet të treguar kundër një goditjeje të re globale, COVID-19", pubmed.ncbi.nlm.nih.gov) ose Quercetin për të dhënë zink në qeliza për të luftuar proteinat virale. (vladimirzelenkomd.com; shih gjithashtu "Ivermectin fshin 97 përqind të rasteve në Delhi", krh. thedesertreview.comthegatewaypundit.comMe Të paktën 63 studime kanë konfirmuar efektivitetin e Ivermectin në trajtimin e COVID-19; cf. ivmmeta.com) Në fjalimin e tij drejtuar qeverisë në Mbretërinë e Bashkuar, Dr Sucharit deklaron: "E vërteta është se ka ilaçe të shkëlqyera: të sigurta, efikase, të lira - që, siç thotë Dr Peter McCullough prej muajsh tani, do të shpëtojë jetën e 75% e të moshuarve me sëmundje para-ekzistuese, dhe kjo zvogëlon vdekshmërinë e këtij virusi në nën grip. " - Filma Oracle; : Shenjë 01; gjëmoj.com.

Profesori francez me famë botërore Didier Raoult, drejtor i një prej grupeve më të mëdha kërkimore në sëmundjet infektive dhe mikrobiologjinë. Ai është mikrobiologu më i cituar në Evropë sipas ISI dhe ka trajnuar më shumë se 457 shkencëtarë të huaj në laboratorin e tij që nga viti 1998 me më shumë se 1950 artikuj të referuar në ISI ose Pubmed dhe konsiderohet eksperti kryesor në botë për sëmundjet infektive. Profesori Raoult filloi të trajtojë pacientët me covid me një ilaç që ekziston për më shumë se gjashtëdhjetë vjet dhe është i famshëm për sigurinë dhe efikasitetin e tij në mposhtjen e koronaviruseve: hidroksilklorina. Profesori Raoult trajtoi mbi katër mijë pacientë me hidroksilklorinë + azitromicinë dhe pothuajse të gjithë u shëruan, me përjashtim të një grushti të moshuarish të cilët tashmë kishin disa sëmundshmëri; cf. Sciencedirect.comMe Në Holandë Dr. Rob Elens u dha të gjithë pacientëve të tij me covid hidroksilklorinë të kombinuar me zink, dhe pa një normë shërimi 100% në një mesatare prej katër ditësh; cf. arti kolektiv.nlMe Biofizikanti Andreas Kalcker përdori dioksidin e klorit për të ulur normën ditore të vdekjeve prej 100 në 0, në Bolivi, dhe iu kërkua të trajtonte ushtrinë, policinë dhe politikanët në disa vende të Amerikës Latine. Rrjeti i tij mbarëbotëror COMUSAV.com përbëhet nga mijëra fizikanë, akademikë, shkencëtarë dhe juristë që po promovojnë këtë trajtim efektiv; cf. andreaskalcker.comMe Qindra studime konfirmojnë efektivitetin e HCQ në trajtimin e COVID-19 dhe parandalimin e shtrimit në spital dhe vdekjes; cf. c19hcq.comMe cf. Raporti i Vdekjes nga Vaksina, Pp. 33 34-

10 shih Tarifat
11 shikojnë: Ndjek Shkencen?
12 clinicaltrials.gov
13 p.sh. Shiko këtu, këtu, këtudhe këtu
14 p.sh. Dita e Drejtësisë
15 bbc.com; yahoo.com
16 shih Rritja Kozmike
17 shih Refugjatë për kohërat tona
18 markmallett.com/blog/the-prophecy-at-rome/
Postuar ne BALLINA, E VURTETA E VARDRTET dhe tagged , , , , , , , , , , , , , , .