Halifax Advent Mission dhe më shumë


Advent Mission me Mark Mallett

 

Bashkohet Mark Mallett in

Halifax, Nova Scotia

për një Mision të Ardhjes në

Rizbulimi i Dashurisë Sonë të Parë

 

1 - 3 Dhjetor 2014

7pm çdo mbrëmje
(Lavdërime dhe Adhurime nga ora 6: 30-6: 50 pasdite)

Famullia e Martirëve Kanadezë të Shën Thomas Aquinas

1711 Oxford Street, Halifax, NS B3H 1K8
(902) 423-3057

www.stacm.ca
[email mbrojtur]

 

------------

 

Jepni dhuratën e frymëzimit këtë Krishtlindje!

vizitë Dyqani i Mark Mallett për albumet e tij më të reja dhe romanin emocionues të ri, Pema, by Denise Mallett (Vajza e Markut) që po bën mjaft bujë në botën katolike

Unë kam dëgjuar CD tim të sapo blerë të "Vulnerable" pa pushim dhe nuk mund të bëjë që të ndryshojë CD për të dëgjuar ndonjë nga 4 CD të tjera të Mark's që kam blerë në të njëjtën kohë. Çdo Këngë e "Vulnerabël" vetëm merr frymë në Shenjtëri! Unë dyshoj se ndonjë nga CD-të e tjerë mund të prekë këtë koleksion të fundit nga Marku, por nëse janë edhe gjysmën më të mirë, ato përsëri janë një gjë e domosdoshme. Ju lutemi bëni një nder vetes dhe lejoni që zemra dhe shpirti juaj të ngrihen lart duke dëgjuar muzikën e Markut. Zoti e bekoftë Markun dhe secilin prej nesh.
– Wayne Labelle, Cornwall, ON

.

Të quash Denise Mallett një autor tepër të talentuar është një nënvlerësim! Pema është tërheqëse dhe e shkruar bukur. Vazhdoj të pyes veten, "Si mund të shkruaj dikush diçka të tillë?" I pagojë.
—Ken Yasinski, folës katolik, autor dhe themelues i Ministrive të FacetoFace

Nga fjala e parë në të fundit isha i rrëmbyer, i pezulluar midis frikës dhe habisë. Si i shkruajti një person kaq i ri linja kaq të ndërlikuara komploti, personazhe kaq kompleksë, dialog kaq tërheqës? Si e kishte zotëruar një adoleshent i thjeshtë zanatin e të shkruarit, jo vetëm me aftësi, por me thellësi të ndjenjës? Si mund të trajtojë ajo tema të thella kaq të shkathëta pa më së paku predikim? Unë jam akoma me frikë. Cleshtë e qartë se dora e Zotit është në këtë dhuratë. Ashtu siç Ai ju ka dhënë çdo hir deri më tani, le të vazhdojë t'ju udhëheqë në rrugën që Ai ka zgjedhur për ju nga e gjithë përjetësia.
—Janet Klasson, autore e Blog Pelianito Journal

  

Ju bekoj për mbështetjen tuaj!
Ju bekoj dhe faleminderit!

 

 

Kliko për të: ABONOHU

 

Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, LAJME.