Varur nga një fije

 

A bota duket se po varet nga një fije. Kërcënimi i luftës bërthamore, degradimi i shfrenuar moral, përçarja brenda Kishës, sulmi ndaj familjes dhe sulmi ndaj seksualitetit njerëzor kanë çuar paqen dhe stabilitetin e botës në një pikë të rrezikshme. Njerëzit po ndahen. Marrëdhëniet po zgjidhen. Familjet po prishen. Kombet po ndajnë. Kjo është pamja e madhe - dhe një me të cilën Qielli duket se pajtohet:

Dy të tretat e botës ka humbur dhe pjesa tjetër duhet të lutet dhe të bëjë dëmshpërblimin që Zoti të ketë mëshirë. Djalli dëshiron të ketë dominim të plotë mbi tokë. Ai dëshiron të shkatërrojë. Toka është në rrezik të madh… Në këto momente gjithë njerëzimi është varur nga një fije. Nëse filli prishet, shumë do të jenë ata që nuk arrijnë shpëtimin… Nxitoni sepse koha po mbaron; nuk do të ketë vend për ata që vonojnë të vijnë! weapon Arma që ka ndikimin më të madh tek e keqja është të thuash Rruzarja —Zoja jonë për Gladys Herminia Quiroga të Argjentinës, miratuar më 22 maj 2016 nga Peshkopi Hector Sabatino Cardelli

 

NDALONI DRIQET

Shën Bernadine nga Siena dikur tha, "E vërteta u duk si një qiri i shkëlqyeshëm që ndriçonte të gjithë botën me flakën e saj të shkëlqyeshme." Por sot, ajo dritë po zbehet.  

Areas në zona të gjera të botës besimi rrezikon të shuhet si një flakë që nuk ka më karburant.- Letra e Shenjtërisë së Tij Papa BENEDICT XVI për të gjithë Peshkopët e Botës, 12 Mars 2009; www.vatican.va

Siç kam shkruar jo shumë kohë më parë, kur bota bëhet aq e errët - dhe ajo errësirë ​​konfuzioni madje hyn në Kishë - ne duhet të Ndizni FenerëtKjo do të thotë, Zoti vazhdon të na flasë përmes lajmëtarëve të zgjedhur që nuk japin doktrina të reja, por ato drita e mençurisë hyjnore për të na ndihmuar të dimë se si duhet të reagojmë në momentin aktual - nëse por dëgjojmë.

Nuk është roli [i ashtuquajtur "zbulimet" private "] për të përmirësuar ose kompletuar Zbulesën përfundimtare të Krishtit, por për të ndihmuar të jetoni më plotësisht nga ajo në një periudhë të caktuar të historisë ...  -Katekizmi i Kishës Katolike, n 67

Teologu, Peter Bannister, vazhdon të më dërgojë përkthimet e fjalëve të shikuesve katolikë më të besueshëm që jetojnë në të gjithë botën sot, duke përfshirë këto që pretendohet nga Zoja e Zaros në Itali:

Fëmijë, gjithçka që ju kisha njoftuar për një kohë tani është gati të përmbushet; koha është afër, këtu janë te porta. Fëmijët e mi, edhe një herë po ju them mos kini frikë, unë jam pranë jush, ju drejtoj me dorën time: merreni, të ecim së bashku. Fëmijët e vegjël, në këtë kohë sprove dhe shtrëngimesh, mos kini frikë dhe forconi më shumë lutjet tuaja. —26 gusht 2017 për Anxhela
Po, Lutje është në zemër të pothuajse çdo mesazhi nga Parajsa këto ditë. Sepse siç mëson Katekizmi, “Lutja ndjek hirin që na nevojitet për veprime meritore ”. [1]KKK, n 2010 Prayershtë në lutje që jo vetëm që gjejmë forcë dhe hir për të ndezur flakën e besimit, por për t'u shndërruar gjithnjë e më shumë në Jezus në mënyrë që të mund të jemi me të vërtetë "drita e botës". [2]krh. Mat 5:14 Duke qenë se Rruzarja është një lutje me në qendër Krishtin, në të cilën ne meditojmë mbi Fjalën e Zotit, nuk është për t'u habitur që Zoja dhe papët e saj vazhdojnë të na thërrasin drejt saj. 
Fëmijët e mi të dashur, kapni Rruzaren e shenjtë dhe përgatituni për të luftuar një luftë të mirë. Fëmijët e mi, kohë të vështira ju presin. Fëmijë, ky është vetëm fillimi i gjithçkaje që ju kam njoftuar për një kohë të gjatë, por mos kini frikë, fëmijët e mi: Unë ju dua dhe jam pranë jush, ju mbroj me mantelin tim. Fëmijët e mi, unë ju dua dhe sot u jap shumë hire atyre që janë të pranishëm dhe atyre që ju mbani në zemrat tuaja; Unë i mirëpres lutjet tuaja dhe i vë në këmbët e Zotit Atë. Fëmijët e mi, zbrazuni nga egoja juaj dhe mbusheni veten me Zotin. —Zoja jonë e Zaros për Simona, 26 gusht 2017

Kisha i ka dhënë gjithmonë kësaj lutje një efektshmëri të veçantë, duke ia besuar Rruzares problems problemet më të vështira. Në kohërat kur vetë krishterimi dukej i kërcënuar, çlirimi i tij i atribuohej fuqisë së kësaj lutjeje dhe Zoja e Rruzares u vlerësua si ajo ndërmjetësimi i së cilës solli shpëtimin. - Papa Gjon Pali II, Rosarium Virginis Mariae, 40 vjeç
Lutja, natyrisht, ka qenë zemra e mesazheve në Medjugorje, ku një komision i Vatikanit kohët e fundit i dha mbështetje dërrmuese autenticitetit të shfaqjeve të para atje. [3]shih MysticPost.com  Dhe është lutja që sot mbetet në qendër të kësaj vendi më të famshëm të shfaqjeve moderne:
Mos ki frikë. Mos ji i pasigurt, unë jam me ty. Mos lejoni që të dekurajoheni sepse shumë lutje dhe sakrifica janë të nevojshme për ata që nuk luten, nuk e duan dhe nuk e njohin Birin tim… Prandaj lutuni, lutuni duke bërë, lutuni duke dhënë, lutuni me dashuri, lutuni në punë dhe mendime, në emër të Birit tim. Aq më shumë dashuri që jepni, aq më shumë prej saj do të merrni gjithashtu. Dashuria që buron nga dashuria ndriçon botën. - Zoja jonë e Medjugorjes në Mirjana, 2 gusht 2017; komisioni i Vatikanit kohët e fundit i dha mbështetje dërrmuese autenticitetit të shfaqjeve të para në Medjugorje
Për stigmatikun e Marco Ferrarit në Paratico, Zoja thuhet se i tha të dielën e kaluar:
Fëmijë të dashur, mos lejoni që flaka e besimit që është te ju të shuhet, mos lejoni që mesazhi im, i dhënë këtu, të jetë i kotë dhe i padëgjuar rage Kurajo, fëmijët e mi, unë jam me ju! Kanë mbetur pak kohë, armiku do të përparojë me gënjeshtrën e tij dhe do të shkaktojë dëm të madh shpirtëror në jetën e atyre që jetojnë në dyshim, në pasiguri dhe në mëkat. Ju lutem, fëmijë, lutuni për të gjithë botën. Mëkatet janë duke u shumuar, ato janë tashmë shumë të shumta ... dhe ju shpërqendroheni nga të mirat e kësaj bote fëmijë, kthehuni te Zoti! —27 gusht 2017

A keni dëgjuar ndonjë temë që shfaqet? Zoja po paralajmëron, ashtu si Papa Benedikti, që po vijnë sprova që mund të shkatërrojnë shumë mirë besimin e atyre që nuk janë të rrënjosur në lutje, e cila duhet të rrënjoset në Zot, i cili siç thotë Psalmisti, është "Forca ime, Zot, shkëmbi im, fortesa ime, çliruesi im, Perëndia im, shkëmbi im i strehës, mburoja ime, briri im shpëtues, kështjella ime! " [4]Psalmi 18: 2-3
 
Në Anguera, Brazil, Pedro Regis, i cili gëzon mbështetje nga peshkopi i tij, vazhdon të japë mesazhe nga Zoja në të njëjtën temë:
Të dashur fëmijë, dashuroni dhe mbroni të vërtetën. Kisha e Jezusit Tim do të përballet me stuhi të mëdha dhe do të tronditet, por asnjë forcë njerëzore nuk do të jetë në gjendje ta kapërcejë atë. Jezusi im ecën me Kishën e Tij. Mos u tërhiqni. Qëndroni të vendosur në rrugën që ju kam theksuar ndër vite. Fitorja juaj është tek Jezusi. Mos u largoni nga Hiri i Tij. Mos lejoni që flaka e besimit të venitet brenda jush. Çfarëdo që të ndodhë, qëndroni të vendosur në besimin tuaj. Kërkoni forcë në Lutje dhe në Dëgjimin e Ungjillit. Afrohuni Rrëfyesit dhe ushqehuni me Ushqimin e Çmuar të Eukaristisë. Armiqtë do të veprojnë kundër Kishës së Jezusit Tim, por shkëlqimi i së vërtetës që Jezusi Im i dha Kishës së Tij nuk do të shuhet kurrë. Guximi —Mesazhi i Zojës Mbretëreshë e Paqes, 26 gusht 2017
Më 19 Gusht dhe përsëri më 29, Zoja paralajmëroi se jemi drejt "Konfuzion i madh shpirtëror" "Një e ardhme me pasiguri të madhe dhe shumë do të tërhiqen nga frika".  Shën Gjoni e shkroi atë "Dashuria e përsosur largon çdo frikë", [5]John 1 4: 18 dhe të duash do të thotë të mbash urdhërimet e Zotit. [6]krh. 1 Gjonit 5: 3 Sa dashuri   lutja janë dy krahët me të cilët ngrihemi lart tek Ati Qiellor. 
Unë ju kërkoj të mbani flakën e besimit tuaj të ndezur dhe të kërkoni të imitoni Birin Tim Jezus në gjithçka. Gjithmonë kërkoni derën e ngushtë. Ikni nga joshjet e lehta të botës, sepse vetëm kështu mund t'i shërbeni Zotit me besnikëri. Përkuluni në gjunjë në lutje. Një gjë e mahnitshme do të ndodhë në këtë tokë dhe shumë do të tronditen besimin e tyre. Qëndro me Jezusin. Mos u tërhiqni. Ju jeni të rëndësishëm për realizimin e Planeve të Mia. Mos u tërhiqni. Ajo që duhet të bësh, mos e lër për nesër. Guximi. Unë do të jem gjithmonë pranë jush… Pas të gjitha mundimeve, Zoti do të fshijë lotët tuaj dhe do të shihni paqen që mbretëron në Tokë. E tutje —Mesazhi i Zojës Mbretëreshë e Paqes për Pedro, në S ino José do Rio Preto, 20 gusht 2017
 
Qiriu që digjet 
 
Dhjetë vjet më parë, unë kisha një vizion të fuqishëm të brendshëm që - ndërsa lexoja fjalët më lart - duket se është në prag të përmbushjes: 
 
Unë pashë botën e mbledhur sikur në një dhomë të errët. Në qendër është një qiri që digjet. Isshtë shumë e shkurtër, dylli pothuajse të gjithë është shkrirë. Flaka përfaqëson dritën e Krishtit: E vërtetë. Dylli përfaqëson koha e hirit ne jetojme ne. 

Bota në pjesën më të madhe po e injoron këtë Flakë. Por për ata që nuk janë, ata që po shohin dritën dhe duke e lënë të udhëheqë ata, diçka e mrekullueshme dhe e fshehtë po ndodh: qenia e tyre e brendshme po digjet fshehtas.

Po vjen me shpejtësi një kohë kur kjo periudhë e hirit nuk do të jetë më në gjendje të mbështesë fitilin (civilizimin) për shkak të mëkatit të botës. Ngjarjet që po vijnë do të shembë qiriun plotësisht dhe Drita e kësaj qiriu do të shuhet. Do të ketë kaos i papritur ne dhome."

Ai merr zgjuarësi nga krerët e vendit, derisa ata të zhyten në errësirë ​​pa dritë; ai i bën ata të lëkunden si burra të dehur. (Puna 12:25)

Heqja e Dritës do të çojë në konfuzion dhe frikë të madhe. Por ata që kishin thithur Dritën në këtë kohë të përgatitjes, tani jemi do të ketë një Dritë të brendshme me të cilën do t'i udhëzojë ata (sepse Drita nuk mund të shuhet kurrë). Edhe pse ata do të përjetojnë errësirën përreth tyre, Drita e brendshme e Jezusit do të shkëlqejë me forcë brenda, duke i drejtuar në mënyrë të mbinatyrshme nga vendi i fshehur i zemrës.

Pastaj ky vizion kishte një skenë shqetësuese. Kishte një dritë në distancë ... një dritë shumë të vogël. Ishte e panatyrshme, si një dritë e vogël fluoreshente. Papritmas, shumica në dhomë stampuan drejt kësaj drite, dritës së vetme që mund të shihnin. Për ta ishte shpresë… por ishte një dritë false, mashtruese. Nuk ofroi ngrohtësi, as zjarr, as shpëtim - atë Flakë të cilën ata tashmë e kishin refuzuar.  

Mesazhi është se, ndërsa Drita e së Vërtetës zbehet në botë, kjo Dritë do të vazhdojë të rritet me intensitet dhe fuqi në fshehtësinë e zemrave të atyre që kanë hyrë në Arka e Zojës, dhe kështu, zemra e Zotit. Fryti i kësaj do te jete gezim! Po, këta shpirtra do të bëhen shenja kontradikte me botën. Sepse ndërsa kombet do të dridhen nga tmerri, do të ketë një qetësi, paqe dhe gëzim që buron si Dielli nga zemrat e atyre që i kanë rezistuar tundimeve të kohërave tona, janë zbrazur nga kjo botë dhe i kanë hapur zemrat Jezuit. 

Nëse fjalët e Krishtit qëndrojnë në ne, ne mund të përhapim flakën e dashurisë që Ai ndezi në tokë; ne mund të mbajmë lart pishtarin e besimit dhe shpresës me të cilin përparojmë drejt Tij. —POPE BENEDIKTI XVI,predikim, Bazilika e Shën Pjetrit, 2 Prill 2009; L'Osservatore Romano, 8 Prill 2009

Dhe kështu, Zoja, Gideoni i Ri, vazhdon të na çojë në lutje, sepse atje, ne do të gjejmë Birin e saj - dhe gjithë hirin që na duhet për të qenë dëshmitarët e Tij në skajet e tokës. 

Të dashur fëmijë! Sot po ju thërras të jeni njerëz të lutjes. Lutuni derisa lutja të bëhet një gëzim për ju dhe një takim me Më të Lartin. Ai do të transformojë zemrat tuaja dhe ju do të bëheni njerëz me dashuri dhe paqe. Mos harroni, fëmijë të vegjël, se Satani është i fortë dhe dëshiron t'ju tërheqë larg lutjes. Ju, mos harroni se lutja është çelësi i fshehtë i takimit me Zotin. Kjo është arsyeja pse unë jam me ju për t'ju udhëhequr. Mos hiqni dorë nga lutja. Faleminderit që iu përgjigjët thirrjes sime. —Mesazhi i Zonjës sonë më 25 gusht 2017 për Marija, Medjugorje

Lutuni, lutuni, lutuni! 

 

Ne posedojmë mesazhin profetik që është plotësisht i besueshëm. Do të bëni mirë të jeni të vëmendshëm ndaj tij, si ndaj një llambë që shkëlqen në një vend të errët, derisa të agojë dita dhe ylli i mëngjesit të ngrihet në zemrat tuaja.
(2 Peter 1: 19)

 

Konferenca Kombëtare e
Flaka e Dashurisë
të Zemrës së Papërlyer të Marisë

22-23 shtator 2017
Rilindja Hotel Filadelfia Aeroporti
 

Featuring:

Mark Mallett - Këngëtar, Shkrues, Autor
Tony Mullen - Drejtor Kombëtar i Flakës së Dashurisë
Fr. Jim Blount - Shoqëria e Zojës sonë të Trinisë Më të Shenjtë
Hector Molina - Ministritë e Rrjetave të Hedhjes

Për më shumë informacion, klikoni këtu

 

Ju bekoj dhe faleminderit për të
lëmoshën tuaj në këtë ministri.

 

Për të udhëtuar me Markun në La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Shënimet
1 KKK, n 2010
2 krh. Mat 5:14
3 shih MysticPost.com
4 Psalmi 18: 2-3
5 John 1 4: 18
6 krh. 1 Gjonit 5: 3
Postuar ne BALLINA, KOHA E HIRES, ALL.