Dëgjimi i Zërit të Zotit - Pjesa I (EHTV)

GBNewWorldOrder.jpg

 

A bota po përmbytet sot me një përmbytje informacioni. Problemi është se ajo është e mbushur me kontradikta, pasaktësi dhe nganjëherë gënjeshtra të drejtpërdrejta. Becomingshtë duke u bërë gjithnjë e më e vështirë për të lundruar në një Rend të Ri Botëror në zhvillim.

Në Pjesën I të Episodit 6, Marku tërheq edhe një herë fjalët e fuqishme të Etërve të Shenjtë për të shpjeguar pse ditët në të cilat jetojmë kërkojnë vigjilencën tonë dhe duhet t'i kushtojnë vëmendje zërit të Bariut të Mirë. Marku tregon pse e kaluara duhet të na mësojë që besimi ynë përfundimtar duhet të jetë te Krishti për një të ardhme të mbushur me kurthe dhe gracka të rrezikshme për ata që do t'i qëndrojnë besnikë Krishtit. Ky episod i fuqishëm do t'i përgatisë shikuesit të kuptojnë rolin e tyre në këto kohë, siç shpjegohet në Pjesën II.

Episodi 6 mund të shikohet në www.embracinghope.tv.

Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, VIDEO & PODCASTS.