Konferenca e Shpresës dhe Shërimit

 

JANE jeni lodhur, i lodhur apo pa gëzim? A jeni të dekurajuar, në depresion ose po humbni shpresën? A vuani nga thyerja juaj dhe e atyre përreth jush? A ka nevojë për shërim zemra, mendja ose trupi juaj? Në një kohë kur Kisha dhe bota vazhdojnë të zbresin në trazira, vjen një konferencë shumë e nevojshme dy-ditore: Shpresa dhe Shërimi.

Bashkohu me autorin: Fr. Jim Sullivan dhe ekzorcist dhe misionar: Fr. James Blount, së bashku me autorin dhe ungjilltarin laik: Mark Mallett, për dy mbrëmje të fuqishme shërimi dhe hiri. Shihni detajet më poshtë.

 

 

Tani Fjala është një shërbesë me kohë të plotë që
vazhdon me mbështetjen tuaj.
Ju bekoj, dhe faleminderit. 

 

Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

 

Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, LAJME.