Si të dini kur paralajmërimi është afër

 

NDONJHERE që nga fillimi i këtij shkrimi apostolate rreth 17 vjet më parë, kam parë përpjekje të shumta për të parashikuar datën e të ashtuquajturës "paralajmërim”Ose Ndriçimi i ndërgjegjes. Çdo parashikim ka dështuar. Mënyrat e Perëndisë vazhdojnë të provojnë se ato janë shumë të ndryshme nga tonat.

Thënë kështu, nuk besoj se jemi pa tregues kyç për afërsinë e Paralajmërimit. Ajo që unë do të ndaj këtu nuk ka të bëjë me datat, por Shenjat që mund të sugjerojë afërsinë e Paralajmërimit, të cilin disa shikues, disa prej të cilëve i kemi postuar Kundërvënia për Mbretërinë, kanë pohuar se është afër, sipas mesazheve të Zotit tonë dhe të Zojës.

Më poshtë është një "fjalë" personale që besoj se Zoti më dha shumë vite më parë, një fjalë që po provohet të jetë e vërtetë çdo orë. Në fakt, është pikërisht kjo fjalë që më ka drejtuar, sidomos kohët e fundit, për çdo pritshmëri të Paralajmërimit. Domethënë kam nuk prisja fare Ndriçimin - derisa u shfaqën shenja shumë të fundit… 

 

STUHINA E MADHE - SHTATË Vula

Lexuesit prej kohësh më kanë dëgjuar ta ndaj këtë më parë. Se rreth 16 vjet më parë, kur u ndjeva i emocionuar të shikoja një stuhi që rrotullohej nëpër preri, ndër fjalët e para "tani" më erdhën atë pasdite të stuhishme:

Një stuhi e madhe po vjen mbi tokë si një stuhi.

Disa ditë më vonë, më tërhoqi kapitulli i gjashtë i Librit të Zbulesës. Ndërsa fillova të lexoja, papritur dëgjova përsëri në zemrën time një fjalë tjetër:

Kjo është stuhia e madhe. 

Ajo që shpaloset në vizionin e St. ndriçimi i ndërgjegjes” ose Paralajmërim. Në reflektimin tim Brace për ndikim, Hyra në detaje në lidhje me këto vula dhe "shenjat e kohës" shoqëruese. 

Unë kam qenë gjithmonë i rezervuar për të lexuar këtë kapitull të gjashtë si i zbatueshëm vetëm për ngjarjet e ardhshme. Ndoshta vulat shtrihen në dekada apo shekuj. Por gjithnjë e më shumë po filloj të besoj se Shën Gjoni dëshmoi në vegimin e tij një masive revolucion global [1]Shënim: arkitektët e "Rivendosjes së Madhe" në fakt po e quajnë këtë Revolucioni i Katërt Industriale ngjarjeve kryesisht të bëra nga njeriu pas thyerjes së vulës së parë. Ajo që vijon është lufta (vula e dytë); inflacioni (vula e tretë); plagët e reja, uria dhe dhuna (vula e katërt); persekutimi (vula e pestë); e ndjekur nga vula e gjashtë/shtatë - ajo që unë e quaj "Syri i stuhisë" i këtij uragani kozmik. Më shumë se një dekadë më vonë, mora një konfirmim të llojit se vula e gjashtë është me të vërtetë "paralajmërimi" kur lexova një mesazh nga Jezusi drejtuar shikuesit ortodoksë, Vassula Ryden:[2]Statusi teologjik i Vassula Ryden: krh. Pyetjet tuaja mbi epokën

…kur të thyej vulën e gjashtë, do të ketë një tërmet të fuqishëm dhe dielli do të shkojë i zi si një thes i trashë; hëna do të bëhet e kuqe si gjaku dhe yjet e qiellit do të bien mbi tokë si fiqtë që bien nga fiku kur e tund erë e fortë; qielli do të zhduket si një rrotull që rrotullohet dhe të gjitha malet dhe ishujt do të dridhen nga vendet e tyre… ata do t'u thonë maleve dhe shkëmbinjve: "Bini mbi ne dhe na fshihni nga Ai që ulet në Fron dhe nga zemërimi i Qengjit;' sepse Dita e Madhe e Pastrimit Tim është së shpejti mbi ju dhe kush do të jetë në gjendje ta mbijetojë atë? Të gjithë në këtë tokë do të duhet të pastrohen, të gjithë do të dëgjojnë Zërin Tim dhe do të më njohin Mua si Qengji; të gjitha racat dhe të gjitha fetë do të më shohin Mua në errësirën e tyre të brendshme; kjo do t'i jepet të gjithëve si një zbulesë e fshehtë për të zbuluar errësirën e shpirtit tuaj; kur do t'i shihni brendësinë tuaj në këtë gjendje hiri, me të vërtetë do të kërkoni që malet dhe shkëmbinjtë të bien mbi ju; errësira e shpirtit tënd do të duket e tillë sa të mendosh se dielli e ka humbur dritën dhe se edhe hëna është shndërruar në gjak; kështu do të të shfaqet shpirti, por në fund vetëm do të më lavdërosh Mua. —Jezusi te Vasula, 3 mars 1992; ww3.tlig.org

Më duket se vula e dytë është duke ecur mirë, veçanërisht me lëshimin e bio-armëve dhe një pandemi të krijuar nga njeriu që ka filluar tashmë kolapsin e qytetërimit modern. Lufta në shekullin e 21-të nuk ka pse të duket si homologët e saj në shekullin e 20-të. 

Së dyti, pothuajse çdo person në planet tani ka filluar të ndjejë efektet e inflacionit. E pabesueshme ajo që shkroi Shën Gjoni 2000 vjet më parë:

Kur ai hapi vulën e tretë, dëgjova krijesën e tretë të gjallë që thërriste: “Eja përpara”. Shikova dhe aty ishte një kal i zi dhe kalorësi i tij mbante një peshore në dorë. Kam dëgjuar atë që dukej se ishte një zë në mes të katër krijesave të gjalla. Aty thuhej: “Një racion gruri kushton pagë një ditë, dhe tre racione elb kushtojnë pagë një ditë. Por mos e dëmtoni vajin e ullirit ose verën. ” (Zbul. 6: 5-6)

Thjesht ndodh kështu grurë është në qendër të mungesës në rritje të ushqimit.[3]shih trendingpolitics.com Përsëri, unë besoj se i gjithë mungesa e zinxhirit ushqimor dhe furnizimit është e krijuar nga njeriu dhe i qëllimshëm. Duhet të jesh një idiot i plotë për të menduar se mund të mbyllësh gjithë popullsinë tënde dhe të besosh se kjo nuk do të shkatërrojë vendet e punës, bizneset dhe ekonomitë lokale dhe fjalë për fjalë jetë. I kam bërë thirrje disa herë me letra personale peshkopit tim dhe peshkopëve në përgjithësi [4]shih hapur Letër Ipeshkvijve për të denoncuar këto mbyllje imorale dhe të pamatur, por asnjë prelat nuk e pranoi se ata madje morën letra ime. Një studim i ri i rishikuar nga kolegët tregon se deri në 911,026 vdekje shtesë vetëm në mesin e fëmijëve nën pesë vjeç kanë ndodhur nga këto politika shkatërruese të Bill Gates, Organizata Botërore e Shëndetësisë dhe ata që paguhen për të bërë ofertën e tyre.[5]revistave.plos.org

me Dhenve, dhenve, dhe tani Polio me sa duket duke u rishfaqur, mungesa e ushqimit po afrohet dhe pasojat e pashmangshme të trazirave civile dhe plaçkitjeve, vula e katërt fillon të marrë formë. 

Kur ai hapi vulën e katërt, dëgjova zërin e krijesës së katërt të gjallë duke bërtitur: "Ejani përpara". Shikova, dhe aty ishte një kalë i gjelbër i zbehtë. Kalorësi i saj quhej Vdekja dhe Hadesi e shoqëroi. Atyre iu dha autoriteti mbi një të katërtën e tokës, për të vrarë me shpatë, urinë, murtajën dhe me anë të kafshëve të tokës. (Zbulesa 6:7-8)

Vula e pestë është zëri i martirëve që thërrasin nga poshtë altarit për drejtësi. “…atyre iu tha të bënin durim edhe pak derisa numri i tyre të plotësohej bashkëshërbëtorët dhe vëllezërit që do të vriteshin siç ishin vrarë.» [6]Rev 6: 11 Nuk mund të mos mendohet për mijëra të krishterë që aktualisht po persekutohen dhe po masakrohen në Lindjen e Mesme nga grupet radikale islamike si Boko Haram. Ose priftërinjtë që sulmohen dhunshëm në vende të botës, për të mos përmendur kishat dhe faltoret. Shënim: kjo është vula që i paraprin Paralajmërimit, ose vulën e gjashtë. Ndërsa mendoj se kjo vulë e pestë tashmë po shpaloset, është ndjenja ime personale se do të shohim një shpërthim tronditës dhune kundër Kishës – veçanërisht në Shtetet e Bashkuara nëse ligjet Roe kundër Uejdit dhe abortit ndryshohen. Mbrojtësit e abortit janë provuar tashmë të dhunshëm dhe po premtojnë një "natë zemërimi"[7]shih dailycaller.com nëse gjykata e lartë e anulon vendimin historik siç ishte parashikuar. Verën e kaluar në Kanada, mbi dy duzina kishat u vandalizuan ose u dogjën deri në themel thashethemet se varrezat e pashënuara në shkollat ​​rezidenciale supozohej se ishin "varre masive" të fëmijëve indigjenë. Asgjë nga këto nuk është vërtetuar – por tregon se si emocionet ndaj Kishës janë një kuti e keqe tani, veçanërisht kur pretendimet për keqpërdorime seksuale në priftëri vazhdojnë të shfaqen. 

Kjo është sulm ndaj priftërisë dhe Nusja e Krishtit që duket se provokon Drejtësinë Hyjnore me një tërmet global, ndoshta një lloj ngjarjeje qiellore, të shoqëruar nga një Ndriçim global i Ndërgjegjes (shih Fatimja dhe lëkundja e madhe). Po, kur Kisha të jetë nën një sulm të dhunshëm dhe të përhapur, ne do të kemi arsye të besojmë se Paralajmërimi është shumë, shumë afër.

Në të njëjtën kohë, është e qartë se jo çdo rajon do të shohë të njëjtat shenja me të njëjtin intensitet, kështu që ne "shikojmë dhe lutemi" duke qëndruar vigjilentë dhe të gatshëm për të takuar Zotin në çdo rast. 

 

SHENJA TË TJERA

Termi "paralajmërim" duket se është shpikur në Garabandal, Spanjë, ku dyshohet se disa fëmijë morën shfaqje nga Zoja. Një nga gjërat që ajo u tha fëmijëve është se:

Kur Komunizmi të vijë përsëri gjithçka do të ndodhë. - Konchita Gonzalez, Garabandal - Der Zeigefinger Gottes (Garabandal - Gishti i Zotit), Albrecht Weber, n. 2; fragment nga www.motherofallpeople.com

"Gjithçka" përfshin "Paralajmërimin", të cilin Zoja ua zbuloi shikuesve spanjollë. Çuditërisht, komunizmi as nuk ishte larguar ende në atë kohë. Por tani është e qartë se global Komunizmi është duke ecur mirë[8]lexoj Profecia e Isaisë për Komunizmin Global - jo në format e mëparshme, por, këtë herë, duke veshur një kapele jeshile nën maskën e "ambientalizmit" dhe "kujdesit shëndetësor".[9]shih Paganizmi i Ri Pjesa III & Pjesa IV

Komunizmi marksist, i cili dukej i shkatërruar me rënien e Murit të Berlinit, ka rilindur dhe me siguri do të qeverisë Spanjën. Ndjenja e demokracisë zëvendësohet nga imponimi i një mënyre të vetme të të menduarit dhe nga autoritarizmi dhe absolutizmi i papajtueshëm me demokracinë ... Me shumë dhimbje, unë duhet t'ju them dhe t'ju paralajmëroj se kam perceptuar një përpjekje për ta bërë Spanjën të mos jetë më Spanjë. — Kardinali Antonio Canizares Llovera i Valencias, 17 janar 2020, cruxnow.com

E njëjta gjë mund të thuhet për Kanadanë, Francën, Australinë, Amerikën, Irlandën dhe një mori vendesh të tjera ku "Rivendosja e shkëlqyeshme” është duke u zhvilluar mirë. 

Një aspekt tjetër intrigues i atyre shfaqjeve është dëshmia e një Nëne Eprore, së cilës i ishte thënë në mënyrë të tretë nga një prift se Paralajmërimi do të vinte pas një "sinodi". Ndërsa po përgatisja këtë artikull, Shpirti i Përditshëm ishte e drejtë në sugjerim me këtë temë. 

María de la Nieves García, drejtuese e një shkolle në Burgos, ku shikuesi [Conchita Gonzales] studioi në 1966 dhe 1967. Murgesha e mori informacionin nga dy priftërinj. Tha eprori (raportohet): "Gjatë shfaqjes, Virgjëresha i tha [vizionares, Conchita Gonzales] se përpara se të ndodhin ngjarjet e ardhshme, do të zhvillohet një sinod, një sinod i rëndësishëm."

"E keni fjalën për një Këshill?" gjoja pyeti halla (ishte koha e Vatikanit II).

"Jo, Virgjëresha nuk tha Këshilli," gjoja u përgjigj shikuesi. "Ajo tha 'Sinod' dhe unë mendoj se Sinodi është një këshill i vogël."

…“Është e pamundur”, citohet të ketë thënë eprori, “që një vajzë 12-vjeçare pa njohuri dhe kulturë të flasë për një Sinod që nuk ekzistonte”. -spiritdaily.org

Një gjysmë shekulli më vonë, termi kishtar "sinod" do të bëhej befas i zakonshëm në Kishë. Vlen të përmendet sinodi i fundit gjerman, ku disa peshkopë po propagandojnë qëndrime heretike, veçanërisht mbi seksualitetin njerëzor. Por Kisha, në përgjithësi, është në një proces sinodal nga viti 2021 deri në vitin 2023. Për çfarë saktësisht, nuk është plotësisht e qartë. Duket se është një sinod mbi sinodalitetin mbi "si të ecim përpara në rrugën drejt të qenit një Kishë më sinodale në planin afatgjatë".[10]shih sinod.va Nëse synimi është kthimi i Kishës në një Sinod të madh në vazhdim – veçanërisht nëse ka të bëjë me transformimin e Kishës në një demokraci dhe jo në monarki që është – atëherë fare mirë mund të kemi një tjetër shenjë kyçe e afërsisë së Paralajmërimit. 

 

PARALAJMËRIMI …DHE TI

Shenja e fundit që dua të nënvizoj është ajo që po ndodh brenda shpirtit tim dhe shumë të tjerëve me të cilët kam qenë në kontakt. Duket se ka pastrim dhe pastrim të thellë që po ndodh te njerëzit që janë duke parë, duke u lutur dhe duke kërkuar Zotin. Në zemrën time, Zoti po zbulon pak nga pak thellësinë e thyerjes sime, egocentrizmin dhe nevojën për shërim dhe çlirim. Ka qenë një ndriçim shumë i dhimbshëm.

Nëse Paralajmërimi është si dielli që thyen horizontin në agim, atëherë ne jemi aktualisht në orët para lindjes së diellit. Tashmë, nata po ia lë vendin dritës së parë të agimit; dhe sa më shumë t'i afrohemi Paralajmërimit, aq më shumë Dielli i Drejtësisë do të ndriçojë peizazhin e zemrave tona. Është sikur po marrim tashmë doza të vogla të Ndriçimit, të cilat do të rriten, deri në momentin e Paralajmërimit kur Dielli i Drejtësisë shpërthen në të gjithë botën. Për ata që tashmë janë "zgjuar" para agimit, Ndriçimi nuk do të jetë aq i dhimbshëm. Por për ata që kanë jetuar në errësirë, do të jetë një zgjim tronditës. 

Ata u bërtitën maleve dhe shkëmbinjve: "Na bini dhe na fshihni nga fytyra e atij që ulet në fron dhe nga zemërimi i Qengjit, sepse ka ardhur dita e madhe e zemërimit të tyre dhe kush mund t'i bëjë ballë kësaj ? " (Zbul. 6: 16-17)

Me dashurinë e Tij hyjnore, Ai do të hapë dyert e zemrave dhe do të ndriçojë të gjitha ndërgjegjet. Çdo person do ta shohë veten në zjarrin e ndezur të së vërtetës hyjnore. Do të jetë si një gjykim në miniaturë. —Pr. Stefano Gobbi, Për Priftërinjtë, Bijtë e Dashur të Zojës sonë, 22 maj, 1988 (me sanksionim)

Për të kapërcyer efektet e jashtëzakonshme të brezave të mëkatit, unë duhet të dërgoj fuqinë për të thyer dhe transformuar botën. Por kjo rritje e fuqisë do të jetë e pakëndshme, madje e dhimbshme për disa. Kjo do të bëjë që kontrasti midis errësirës dhe dritës të bëhet edhe më i madh. —Perëndia Atë gjoja Barbara Rose Centili, nga katër vëllimet Duke parë me sytë e shpirtit, 15 nëntor 1996; siç citohet në Mrekullia e ndriçimit të ndërgjegjes nga Dr. Thomas W. Petrisko, f. 53

Ndërgjegjet e këtij populli të dashur duhet të tronditen në mënyrë të dhunshme në mënyrë që ata të mund të "vendosin shtëpinë e tyre në rregull" is Një moment i shkëlqyeshëm po afron, një ditë e shkëlqyer drite ... është ora e vendimit për njerëzimin. - Shërbëtori i Zotit Maria Esperanza, Antikrishti dhe Kohët e Fundit, Fr. Joseph Iannuzzi, P. 37 (Vëllimi 15-n.2, Artikull i Veçantë nga www.sign.org)

Siç duket se jetojmë në Shtatë vulat e revolucionit, mënyra më e mirë për t'u përgatitur është të qëndroni gjithmonë në një gjendje hiri: ikni nga mëkati! Së dyti, qëndroni pranë Sakramenteve ku Jezusi na e ka vënë veten në dispozicion në një mënyrë të jashtëzakonshme: nëpërmjet Pranisë së Tij të Vërtetë në Eukaristi dhe Mëshirës së Tij Hyjnore në rrëfim. Rrëfimi javor është një mënyrë e fuqishme për të mposhtur mëkatin, për të qëndruar përgjegjës dhe për të arritur hirin që na nevojitet në këto kohë për të ngulmuar dhe qëndruar besnikë. Dhe rrethoje të gjitha me zinxhirin e Rruzares.

Kur do të vijë Paralajmërimi? Une nuk e di. Por nëse ajo që dëgjova në zemrën time 16 vjet më parë ishte autentike, unë besoj se kur shohim shenjat e mësipërme duke u intensifikuar deri në pikën e trazirave civile dhe shtypjes së përhapur dhe persekutimit të dhunshëm të Kishës, se Ndriçimi në agim do të jetë pikërisht në prag. . Në momentin e kaosit më të madh, kur erërat e ndryshimit janë më të ashpra, Syri i Stuhisë do të shpërthejë shkurtimisht mbi njerëzimin e plagosur… një mundësi e fundit për djemtë dhe vajzat plangprishës që të kthehen në shtëpi përpara gjysmës së fundit të Stuhisë.[11]Shiko La Timeline

Kur ai hapi vulën e shtatë, në qiell pati heshtje për rreth gjysmë ore. (Syri i stuhisë, Zbulesa 8:1)

 

 

Me inflacion të lartë, ministritë janë të parat që shkurtohen. 
Faleminderit për lutjet dhe mbështetjen tuaj! 

 

Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

Tani në Telegram. Klikoni:

Ndiqni Mark dhe "shenjat e përditshme" të përditshme në MeWe:


Ndiqni shkrimet e Markut këtu:

Dëgjoni në vijim:


 

 

Print Friendly dhe PDF

Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Shënimet
1 Shënim: arkitektët e "Rivendosjes së Madhe" në fakt po e quajnë këtë Revolucioni i Katërt Industrial
2 Statusi teologjik i Vassula Ryden: krh. Pyetjet tuaja mbi epokën
3 shih trendingpolitics.com
4 shih hapur Letër Ipeshkvijve
5 revistave.plos.org
6 Rev 6: 11
7 shih dailycaller.com
8 lexoj Profecia e Isaisë për Komunizmin Global
9 shih Paganizmi i Ri Pjesa III & Pjesa IV
10 shih sinod.va
11 Shiko La Timeline
Postuar ne BALLINA, SHENJAT dhe tagged , , , , .